Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30-35 א'

KingJoe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אשמח להמלצות על יצרן כל שהוא.. לא נעול על דגם מסוים.

דרישות: 4-5 דלתות.

אוטומטי.

חסכוני יחסית.

אמין.

המון תודה מראש,

יוסי.

שונא סמרטוטים שחושבים שהם וילונות. 8)

פורסם

מיני / סופר מיני / משפחתי....

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

סופר מיני\משפחתית.

בנוסף להמלצותיכם, ראיתי 206 1400סמ"ק 2003 56K ק"מ. אשמח לדעות בעניין.

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=221204

בסעיף 3 בשרשור יש את כל מה שאתה צריך על ה 206.

אני באופן אישי תרמתי לא מעט מידע בנושא כמה פעמים, חבל ללעוס כל פעם מחדש.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מודה לך מאד על ההפניה לחוקים..ביצעתי חיפוש ולא קיבלתי תמונה רחבה מספיק לטעמי. אודה לך על הפניה לקישור/ים שפרסמת. לטעמי יהיה יותר מפרה מאשר הפניה לחוקים, אותם קראתי בעיון.

לגבי סריון 2007, האם בטווח המחירים הזה לא נכנסות בעיקר מכוניות ליסינג ושכירות לשעבר?

פורסם
בנוסף להמלצותיכם, ראיתי 206 1400סמ"ק 2003 56K ק"מ. אשמח לדעות בעניין.

אני קניתי שבוע שעבר 206 1600 אוטומט 2006 עם 58K

בבדיקה במכון אמר לי הבוחן שק"מ נמוך הוא חיסרון בכל הנוגע לגיר מכיוון שזה גורם לו לבלאי מואץ.

פתחתי שירשור לגבי הבדיקה שלי פה בפורום ואתה מוזמן להציץ בו (אני לא יכול לפרסם קישור ישיר בגלל מיעוט תגובות, לך תבין למה)

יש שם גם את תוצאות הבדיקה של המוסך אחרי המכון, דווקא הגיר יצא תקין....

אני יכול בינתיים להגיד שהרכב זריז מאד ומגיב יפה להאצות. אחרי הכל, מדובר במנוע 1600 עם 110 כ"ס בגוף של סופר מיני.

כ"כ אני גובה 190 והרכב נוח לי למדיי.

פורסם
מודה לך מאד על ההפניה לחוקים..ביצעתי חיפוש ולא קיבלתי תמונה רחבה מספיק לטעמי. אודה לך על הפניה לקישור/ים שפרסמת. לטעמי יהיה יותר מפרה מאשר הפניה לחוקים, אותם קראתי בעיון.

ויש עוד. פשוט התעצלתי לחפש.

טחנו בפורום עד דק את ה 206, אני זוכר עשרות שרשורים בנושא, לא יודע איך לא מצאת משהו.

אחותה של ה C3 , רכבים עם מכלולים זהים לחלוטין, מנוע סופר אמין זול וקל לתחזוקה , גיר אוטומט טיפה עצל.

רכב שמור יפגין אמינות טובה , ברכב שטופל אצל סנדלרים תתחיל להידלק לך חנוכיה בלוח השעונים.

מחלות ידועות, ידית COM שבד"כ שובקת אחרי שנים בודדות (סיכוי לא רע שכבר הוחלפה ע"י הבעלים הקודמים של רכב בן 10).

זהו פחות או יותר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...