Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האמת, הודית :lol:

איך קבעת שהיא הודית? (בגלל הבעלים החדשים?) היא בכלל מיוצרת באנגליה !!

The vehicle is produced at the Castle Bromwich Assembly plant in Birmingham, UK

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

סורי, זה שהיא עולה מיליון ש"ח בערך ומעוצבת בצורה אקסצנטרית לא הופך אותה ליפה. לטעמי היא מכוערת מקדימה ומעניינת(ואף סקסית) מאחורה. מממ.. זה מתאים ללא מעט בחורות..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
בשתי מילים - איכות אנגלית!!

נראה לי שהתכוונת להחמיא, רק שעם צמד המלים הנ"ל, לא כל כך הצלחת...

ולעניין העיצוב, מגושמת ולא הומוגנית, כמו כל סדרת XJ החדשה(בדיוק ההיפך מ-XF, שלאחר מתיחת הפנים נראית פשוט נפלא).

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כמו 504L, גמני סבור שאיכות אנגלית היא לא משהו להתגאות בו, בדרך כלל וברוב הדגמים היותר קונבנציונליים.

אישית - בנישה הזו הייתי מעדיף יצרנים אחרים.

אבל רגע, אם כבר חידושים, ב-2014 יחשפו אבטיפוס של יגואר סדאן, בינתיים מכנים אותה ביי ג'אג, משפחתית יקרה, XF מוקטנת, שנועדה לתת פייט לסדרה 3 של BMW. עוד אין תמונות.

כך לפי הצ'יפ שלהם בשיקגו, שיש לו שם שוק גדול יחסית לנישה של החברה. בתכנון גם קרוסאובר של יגואר.

כבר לפני שנה הם הציעו ספורטבאק שלהם או של לנד רובר שנמצאת בבעלותם. נראית טוב, אבל איני יודע איך היא בתחושה ובנהיגה. אולי לרדת אל העם המשפחתי העשיר זהו כיוון שהם לוקחים.

אגב, החמודונת האמיתית בתמונה נקראת מאיה.

JXF.JPG

MAYA.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
בשתי מילים - איכות אנגלית!!

'איכות' ו'אנגלית' אלה לא שני מילים שנכנסים ביחד בדר"כ באותו משפט. :-)

אם תבדוק סקרי שביעות רצון שנערכים באירופה/אנגליה מדי שנה, תמיד תראה את המותגים האנגלים (יגואר, לנד/רנג' רובר וכו') 'מככבים' בתחתית הרשימות.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
'איכות' ו'אנגלית' אלה לא שני מילים שנכנסים ביחד בדר"כ באותו משפט. :-)

אם תבדוק סקרי שביעות רצון שנערכים באירופה/אנגליה מדי שנה, תמיד תראה את המותגים האנגלים (יגואר, לנד/רנג' רובר וכו') 'מככבים' בתחתית הרשימות.

גילית לי משהו חדש, הייתי בטוח שאיכות אנגלית מקבילה או עולה על האיכות הגרמנית, נחמד לדעת משהו חדש :-)

• תוכן חדש...