Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
מתלבט אם לקנות את הסילק שיין או להסתפק בחומר של מגווירס והאופטיבונד.

לא ראיתי שום יתרון לסילק שיין על מגווירס מלבד המחיר.במיוחד שיש תכשירים

נוספים שעולים שליש מחיר. לשיקולך.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם (נערך)

שאלה שגם שאלתי את עצמי, יש ברשותי את ה Vintage natural shine של CG, בנתיים השתמשתי בו רק על הצמיגים.

הרכב בן חודשיים, האם החומרים האלה גם משמרים או רק מחדשים? הרי ברכב חדש אין מה לחדש רק לשמר.

בכלל האם כל החומרים האלה מתאים לכל סוג של דשבורד? אצלי סוג של גומי מוקצף שמעט רך למגע?

עריכה אחרונה על ידי באטרף
פורסם

רוב החומרים האיכותיים אכן משמרים (uv protection וכו׳), כמו שלך למשל.

הם מתאימים לכל סוגי הפלסטיקה הפנימית שלא צבועה בלכה כלשהו.

החומרים הללו מבוססים על מים.

המוצרים הזולים והנחותים בדרך כלל מעניקים אך ורק מראה מבריק, שלרוב שומני למגע ואין להם יכולת הגנה, להפך.

הם מכילים סיליקונים למינהם שבשילוב עם השמש ובשימוש ארוך מספיק, יסבו נזק לדש.

"יאללה בירי".

פורסם

מה אומרים על ה cockpit milk של

Dr marcus שווה משהו?

יש עליו ועל שאר מוצרי החברה מבצע 1+1 באוטודיפו. יוצא 2 ב-50.

שווה או זבל שומני?

פורסם

מוצר מעולה שנותן פיניש מט והגנה גבוהה הוא ה C6 של GTechniq.

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-%D7%9E%D7%98-Gtechniq-C6-100ml.html

ה vintage natural shine של cg שהוזכר קודם עושה עבודה מעולה, מאד חסכוני ולא יקר וגם הוא כמעט ולא מבריק (גם אם לא מט לגמרי).. במוצרים האלה אני לרוב משתמש גם לאוטו שלי וגם בפרוייקטים למיניהם.

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חבר'ה, יש לי בעיה ששמתי לב אליה לאחר יישום אחרון שעשיתי עם אופטי בונד[כמובן הכנה טובה עם APC] בזמן ההכנה שמתי לב שיש לי איזור בדש[לא ניתן לראות אותו בעין לא חדה אך ניתן להרגיש אותו] שהוא דביק כמו מסטיק,ניקוי טוב עם APC לא עזר ואופטי בונד מעל לא נותן שום אפקט,אפשרי לעשות משו בניקון או שאכלתי אותה :o

פורסם

דש בורד באיביזה FR מורכב משני חלקים,

חלק אחד מסוג של עור\ בד כזה קצת גמיש, וחלק מפלסטיק קשיח

האם צריך שני חומרים שונים? או שהחומרים לדשבורד מתאימים לשניהם?

אשמח על הדרך להמלצה על חומרים.

Seat Ibiza FR

פורסם (נערך)
יש לי בעיה ששמתי לב אליה לאחר יישום אחרון שעשיתי עם אופטי בונד[כמובן הכנה טובה עם APC] בזמן ההכנה שמתי לב שיש לי איזור בדש[לא ניתן לראות אותו בעין לא חדה אך ניתן להרגיש אותו] :o

קשה לדעת בלי לראות.

יש רכבים שהדשבורד שלהם עשוי כיסוי פלסטיק דק שרגיש לחום -נמס/מתבלה לאחר תקופה

לא יודע אם זה המקרה אצלך? רק הנחה. מה שיכול לעזור במקרים חריגים, זה אולי? ( לפעמים גם זה לא עוזר) פוליש. שווה לנסות. אגב על איזה רכב מדובר?

דש בורד באיביזה FR מורכב משני חלקים,

חלק אחד מסוג של עור\ בד כזה קצת גמיש, וחלק מפלסטיק קשיח

האם צריך שני חומרים שונים? או שהחומרים לדשבורד מתאימים לשניהם?

אשמח על הדרך להמלצה על חומרים.

תכשיר אחד מתאים לשניהם. לנקות לפני כמו שהבחור למעלה עשה.

המלצות? כל השרשור כאן זה המלצה אחת גדולה. רק לעיין.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
קשה לדעת בלי לראות.

יש רכבים שהדשבורד שלהם עשוי כיסוי פלסטיק דק שרגיש לחום -נמס/מתבלה לאחר תקופה

לא יודע אם זה המקרה אצלך? רק הנחה. מה שיכול לעזור במקרים חריגים, זה אולי? ( לפעמים גם זה לא עוזר) פוליש. שווה לנסות. אגב על איזה רכב מדובר?

בהצלחה.

מזדה 3 2010, החלק לא ניתן לפוליש כי הוא בעל גימור גומי,בעין מה שאפשר לשים לב שבשמש הוא יותר מבריק,הטקסטורה לא נפגעה, אך הוא נשאר דביק, עשיתי חיפוש אצל חברו הטוב של האדם "גוגל" מתברר שהבעיה קיימת במזדות, אך אין מענה ממזדה על הבעיה ואין פיתרון לזה מלבד פירוק דש מלא והחלפה :\ [מה שאני רואה שאפשר לעשות זה לקנות את המגן\מחזיר שמש על מנת למנוע כמה שיותר מהבעיה להתפשט]

אם יש למישו הצעות הכל יתקבל בברכה :) :) :)

פורסם

לכל דבר יש פתרון. צריך ידיים טובות ודמיון.

אכן יש לדגם הנ"ל בעיות בדשבורד, גם בטויוטה קיימת אותה תופעה - בדגמים מסוימים.

כמובן שלא הייתי מפרק את כל הדשבורד. כן אפשר לחשוב על הדבקת קורבון שחור בצורה אסתטית במקום הפגום. שוב צריך לראות את האזור כדי לדעת מה מתאים ומשתלב יפה עם שאר חלל הרכב.

• תוכן חדש...