Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל דבר יש פתרון. צריך ידיים טובות ודמיון.

אכן יש לדגם הנ"ל בעיות בדשבורד, גם בטויוטה קיימת אותה תופעה - בדגמים מסוימים.

כמובן שלא הייתי מפרק את כל הדשבורד. כן אפשר לחשוב על הדבקת קורבון שחור בצורה אסתטית במקום הפגום. שוב צריך לראות את האזור כדי לדעת מה מתאים ומשתלב יפה עם שאר חלל הרכב.

קרבון אכן יכולה להיות נקודה מעניינת,אם תרצה אני אצרף תמונה,אבל קרבון לשטח רחב יכול להיות בעייתי קצת[ללא הכנה עם בסיס נקי ותשתית דבק] לא?

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התכוונתי קרבון לקטע קטן מולבש/מודבק בצורה אסתטית. (כאילו חלק מהדשבורד)

זה תחום מוכר לשיפור מראה פנים הרכב גם לחדשים. שוב צריך ידיים טובות. (התאמת צבעים/גימורים וכד')

פורסם
התכוונתי קרבון לקטע קטן מולבש/מודבק בצורה אסתטית. (כאילו חלק מהדשבורד)

זה תחום מוכר לשיפור מראה פנים הרכב גם לחדשים. שוב צריך ידיים טובות. (התאמת צבעים/גימורים וכד')

מעניין,אם יכולתי להשיג מידות של מקטעים מהדש באופן מדוייק, מכונת CNC בעבודה אצלי יכלה והביא פתרון מעניין ויצירתי,כניראה שאני אצתרך יום שישי שבת לעשות מדידות:lol:

פורסם
מעניין,אם יכולתי להשיג מידות של מקטעים מהדש באופן מדוייק, מכונת CNC בעבודה אצלי יכלה והביא פתרון מעניין ויצירתי,כניראה שאני אצתרך יום שישי שבת לעשות מדידות:lol:

אתה יכול לבקש מק"ט שלו במוסך ולחפש לפיו מידות באינטרנט

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

רוצה לשטף אתכם בהתרשמותי. קניתי בקבוקון של CarPro Perl לניסיון ב-PDR Plus ולפני 6 שבועות יישמתי על הגלגלים. דיללתי 1:1 עם מים ויישמתי שכבה אחת. אהבתי מאוד את התוצאה יותר מה-Opti-Bond ומה-T2:

perl.jpg OPT.jpg T2.jpg

הרכב עבר כ-1000 ק"מ (גם בשבילי יער בן שמן) ושתי שטיפות מאז היישום (אחת מהן היום). עברו תקופות של גשמים, שמש, אובך ושוב גשמים. היום בבוקר זה היה המצב של הצמיג:

perl6w.jpg

במהלך שטיפה ראיתי גם שעדיין יש בידינג:

perlbeads.jpg

נראה שהמוצר עומד בהבטחת היצרן להגנה עד 3 חודשים. מאחר ויישמתי רק שכבה אחת, אז החלטתי ליישם מחדש. בסה"כ נראה לי אחלה מוצר ואני מתכוון לרכוש כמות גדולה יותר ליישום פנימי גם.

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

ניסיתי לתקן. עכשיו עולה?

פורסם

כן עולה.

מאמין שעשית ניקוי יסודי כמקובל לפני? כמה עולה הבקבוק הקטן?

בתמונה הראשונה מצד ימין הצמיג נראה מרשים ללא ספק.

גם אופטי בונד נותן בידינג טוב, לא ברמה כפי שאני רואה אצלך.

אני אגב נוהג להשתמש בשני חומרים על הצמיגים, כדי לקבל מכל אחד את היתרונות שלו.

פורסם (נערך)

בקבוק 50 מ"ל עלה 25 שקלים, אם אני זוכר נכון. חצי בקבוק הספיק ל-4 צמיגים שכבה אחת.

לפני יישום צמיג עבר ניקוי עם apc ומברשת ולאחר מכן גם ניקוי עם שמפו וכפפת נודלס.

איך אתה משתמש בשני חומרים? מערבב אותם?

עריכה אחרונה על ידי Dada

פורסם

איך אתה משתמש בשני חומרים? מערבב אותם?

לא מערבב ביחד,משלב.

לאופטי בונד יש הגנה עדיפה מ - Endurance אבל מראה מט. ל - Endurance יש גלוס יפה יותר,פחות עמידות. מה עושים? אני פועל בדרך כזו, מיישם שתי ידיים לפחות של אופטי בונד לספיגה מיטבית, לאחרי שבוע נותן יד של Endurance. ככה אני נהנה משני העולמות...

כמובן הגעתי לזה אחרי כמה וכמה ניסיונות.

אבל חשוב שזה יאמר, כל תכשיר שלא יהיה - אינו תורם לאורך חיי הצמיגים מלבד אסתטיקה.

פורסם

אני שם אופטיבונד או אנדורנס, אכן האנדורנס מחזיק פחות והאופטי קצת יותר, אבל המראה שלו עדין יותר ונחמד מאוד - לשניהם יש אחלה של בידינג להרבה זמן, אפילו APC לא הוריד את ההגנה.

מה הסיבה שאנדורנס מחזיק פחות מהאופטי?

נ.ב BETEP לכמה זמן מחזיק הקארפרו?

Opel Adam S 2017

פורסם
נ.ב BETEP לכמה זמן מחזיק הקארפרו?

הבטחת יצרן לשלושה חודשים. אצלי היה 6 שבועות עם שכבה אחת.

• תוכן חדש...