Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה לגבי שילוב שלו עם חומרים אחרים(כמו שהייתי נוהג עד עכשיו, אופטיבונג ועליו אנדג'ורנס)

כאילו עכשיו נגיד עם יחס של 1:1 ניתן יהיה לוותר על אופטי בונד ופשוט לעשות שני שכנות של PERL?

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא טוב.

מעבר לזה שיש לזה מגע שמנוני ומגעיל, זה עושה אדים שמנוניים שנכנסי מאחורי הפלסטיק השקוף בלוח המחוונים ומעכיר אותו. בהרבה רכבי ליסינג והשכרה רואים את זה כי שם שוטפים את הרכב בחומרים הכי זולים שיש ומרססים טונות של סקאי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם הוא מיצרן איכותי שמתמחה בייצור מוצרים לרכב בלבד אז זה מעולה.שומר על הפלסטיקים מדהייה,החלשות החומר,ומראה,לא מדובר בחומרים של STP או כל מיני יצרנים כאלה.

פורסם

אכן יש הבדל בין איכות הספריי,כול הזולים אכן שומניים וגורמים לאדים,אבל מוצרים איכותיים שגם לא עולים הרבה כ 45 שקל לבקבוק שמספיק להרבה זמן עושים עבודה טובה,ללא ברק מוגזם ואין שומנניות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אהלן - ראשית אני ללא מקור מים זמין שחשוב לציין את זה, אני ממלא 2 דליים של מים ומביא עוד איזה 2-3 בקבורי ליטר וחצי או 2 לשטיפה שלי

עכשיו אני מדבר על צמיגים- ראיתי באוטוסטור וגם פה המלצות על מגווריס- ראשית מה עדיף התרסיס או הגל? יש באמת הבדל קריטי? אני גם מחפש נוחות אז מוכן טיפה להתפשר( תרסיס נראה יותר קל ליישום אבל בכל זאת רוצה דעה של נסיון)

ב כל מאיפה אני מביא מברשת לניקוי הצמיג? איך מיישמים כי אין הוראות אף פעם על המוצרים מנסיון שלי. מתאר לעצמי שצריך צמיג נקי כמה שיותר ואז אני שם על מברשת משפשפף ומוריד? כוונו אותי איך אני עושה את זה והאם צריך מים ואיזה סוג מברשת? מטלית? לצמיג?

לגבי גאנטים ראיתי ב 45 של קארפלן שכולל מברשת נראה לי הדיל הכי משתלם מה אומרים?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי optra5
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

לאחרונה אני רואה דהייה/ שינוי בצבע הצמיגים וזה כתוצאה מעבודות ברחובות בגבעה בה אני גר , נסעתי בדך הביתה על שכבה של כורכר רטוב מהגשם כמה ימים .. מה שגרם לדהייה בצמיגים ושינוי צבעם השחור

מחפש חומר , אולי תרסיס ? שיחזיר את צבע הצמיג המקורי

אודה לכם להמלצות

פורסם

ניקוי יסודי עם מברשת וסבון וכמה שכבות של CARPRO PEREL ללא דילול יעשו לך אחלה תחיית מתים, אבל אם תמשיך לנסוע בדרך זו תצתרך לחזור על הפעולה כל שבוע במקרה הטוב

פורסם
ניקוי יסודי עם מברשת וסבון וכמה שכבות של CARPRO PEREL ללא דילול יעשו לך אחלה תחיית מתים, אבל אם תמשיך לנסוע בדרך זו תצתרך לחזור על הפעולה כל שבוע במקרה הטוב

תודה רבה

רק ברשותך מה זה CARPRO PEREL ?

פורסם (נערך)

הסיבה ששולחים משתמשים אחרים לחיפוש, היא כדי שמשתמשים אחרים לא יצטרכו לשמש עבורך בתור גוגל.

לא לכולם יש סבלנות להגיש לך (ולאחרים) תשובות על מגש של כסף שניתן להשיג ע"י אותו חיפוש ו/או להדריך אותך לכיוון באותו אופן כפי שעשו שוב ושוב בעבר.

ישנם דיונים ושאלות שחוזרים על עצמם רבות ונידונו לכדי פרטים מסוימים שיכולים לעזור לך, לכל הפחות, להבין את הבסיס.

ברגע שיש לך את הבסיס, ונותרת עדין עם שאלות שרלוונטיות למקרה ספציפי שלך, אפשר לפתוח שרשור ייעודי או פשוט להוסיף הודעה באותו שרשור מאוחד שבו כבר מגיבים מספר אנשים פעילים.

המקרה שלך אינו מיוחד. בסה"כ צמיג מלוכלך שצריך לנקות אותו.

באותו שרשור דנים בכל מיני חומרים שיעשו זאת מבלי לגרום לו נזק.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

אמיר, שאני אבין רגע אתה יוצא עליי!?

בדפים האחרונים של השרשור מדברים הרבה על הPREL ויש מספיק מידע ואופן ישום שלו, מהתחלה רצית חומר יעודי לצמיג אז מה יש עוד להסביר עליו?! הפורום מוצף במידע על מאות חומרים וברוב המקומות יש הסברים לכן הפנתי אותך למקום ששם הנושא נטחן מא' עד ת', זה לא מגישה של זילזול חלילה ולא התנשאות או איך שאתה מפרש את זה.

ואגב עניתי לך ביפה איך להכין את השטח ללא מושג מתנשא/מקצועי כל שהוא הכי פשוט שאפשר "סבון ומברשת" אין פה שום דבר מקצועי או שפה מקצועית.

היית שואל איך לישם ולא שואל שאלה סתמית "מה זה" (כי הרי ברור שזה לא שמן זית) היית מקבל תשובה ברורה למרות שכותרת השרשור שלך עונה לך יפה מזה.

לסיכום, במקום להתעצבן ולצאת על מישהו תשאל שאלות ברורת של בדיוק מה שאתה רוצה לעשות/לדעת.

עריכה אחרונה על ידי iliahrom
פורסם

iliahrom

שלום לך , יש כאן אי או חוסר הבנה שלי ושלך כנראה .. ההפך אני מודה לך על ההסבר הקצר והקולע שלך לשאלה

התכוונתי לזה שלא היה אולי צריך להפנות לדיון בעל 12 דפים כאשר אתה ענית על זה בשתי שורות יעוליות

תהיתי לגבי CARPRO PERL וקראתי עד 5 דפים לא נתקלתי במונח הזה , זה הכל

שוב תודה

• תוכן חדש...