Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קניתי רכב ישן (מודל 96)

אחד הדברים שהכי מפריעים לי הם כל המשקעים השחורים הדביקים על כל מיני מפסקים וידיות (מתגי חלונות חשמל, מפסק אורות וכו')

מהי הטכניקה והחומרים כדי לנקות את הנ"ל בצורה טובה?

תודה מראש

אלו משקעים של זיעה/אבק שלא נוקה שנים רבות - ונהיה לעיסה דביקה לא נעימה למגע. (איך אנשים חיים אם זה? זה סיפור אחר)

אפשר לנקות עם APC מזולל ואפשר גם עם חומרים ביתיים לניקוי כללי -ככה נהגתי שנים לפני שידענו על תכשירים ייעודיים לרכב. ניתן גם עם מטליות לחות שעושות עבודה די טובה. (טוב להשלמה סופית)

מה שחשוב זה למרוח אחרי תהליך הניקוי והייבוש תכשיר לדשבורד שתפקידו לא רק לשמור מחום השמש לא לפוצץ את הפלסטיקים -אלא גם מראה יפה+ דחיית אבק מעליו. כמובן תכשירים טובים לא שומניים שרק יתרמו למראה דביק ומגעיל. (כמה דפים אחורה יש המלצות/סקירה שלי על כמה חברות)

פורסם
אלו משקעים של זיעה/אבק שלא נוקה שנים רבות - ונהיה לעיסה דביקה לא נעימה למגע. (איך אנשים חיים אם זה? זה סיפור אחר)

אפשר לנקות עם APC מזולל ואפשר גם עם חומרים ביתיים לניקוי כללי -ככה נהגתי שנים לפני שידענו על תכשירים ייעודיים לרכב. ניתן גם עם מטליות לחות שעושות עבודה די טובה. (טוב להשלמה סופית)

מה שחשוב זה למרוח אחרי תהליך הניקוי והייבוש תכשיר לדשבורד שתפקידו לא רק לשמור מחום השמש לא לפוצץ את הפלסטיקים -אלא גם מראה יפה+ דחיית אבק מעליו. כמובן תכשירים טובים לא שומניים שרק יתרמו למראה דביק ומגעיל. (כמה דפים אחורה יש המלצות/סקירה שלי על כמה חברות)

ניסיתי עם איזה מוצר של אסטוניש שהיה בבית ונקרא נוזל לניקוי כללי (סוג של APC מן הסתם) זה ניקה טוב...יותר מדי טוב - הוריד את הכיתוב מהמפסקים. אציין שהשתמשתי ישר מהמיכל בלי לדלל.

פורסם
ניסיתי עם איזה מוצר של אסטוניש שהיה בבית ונקרא נוזל לניקוי כללי (סוג של APC מן הסתם) זה ניקה טוב...יותר מדי טוב - הוריד את הכיתוב מהמפסקים. אציין שהשתמשתי ישר מהמיכל בלי לדלל.

מה שהשתמשת זה אגרסיבי מדי. וכתבתי בפירוש לדלל. (תנסה להחזיר את הכיתוב עם צבע מתאים,זה אפשרי)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן, יש למישהו המלצה לחומר טוב לצמיגים ? שלא ייבש \ יהרוס אותם ?

תודה לעוזרים

ויצא בדומה לזה אפילו:

14192061_1220627374666656_3942212054436958256_n.jpg?oh=b2d2a9d2834684ced589c96596a548b3&oe=58627FA9

פורסם
אהלן, יש למישהו המלצה לחומר טוב לצמיגים ? שלא ייבש \ יהרוס אותם ?

תודה לעוזרים

ויצא בדומה לזה אפילו:

קרא כאן, אני חושב שתמצא מידע מאוד שימושי עבורך. (גם תבין את המשמעות של תכשירים מבוססי מים ולא שמן/סיליקון)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?555976-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%93%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A8%D7%93/page10

פורסם
אני משתמש בזה CG Tire and Trim Gel

ניסיתי מספר מוצרים, גם מגווריס endurance לא רע,

חושב שה-CG יחסית עמיד מאוד וגם סופר מרוכז, הבקבוק אצלי שנה והלך אולי רבע בקבוק...

ניתן גם להזמין מחו"ל לא ?

פורסם
אני משתמש בחומר גרמני NANOLEX/SCHOLL CONCEPTS

לפרטים:0544257236 והדגמה

יעקב אלטר

http://www.nanolex.de/en/products/after_care/tire_and_rubber_restorer/index.html

[ATTACH=CONFIG]473012[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]473013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]473014[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]473019[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]473020[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]473015[/ATTACH]

החומר נמכר במחיר של 150 ש"ח, האם זה שווה את זה ? החומר לא מייבש את הצמיג ועושה אותו שומני?

תודה.

פורסם

אין כמו הספריי קצף לצמיגים, מנקה את הלכלוך במהירות ומשאיר ברק במיידי וגם הכי קל לשימוש.

לאיזה אתה מתכוון?

• תוכן חדש...