Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת הצבע אני יכול לומר שלאחר כחודש נהיגה ללא שטיפה של הצמיג מרחתי ישירות את האנדורנס ואפילו את האופטיבונד והצמיג השחיר חזרה ויפה מאוד, לכלוכים נעלמו יחד עם החומר.

אבל אולי אולי זה בגלל שהצמיג עדיין טרי. אני מתאר לעצמי שצמיג שנסע לא מעט ללא ניקוי מלבד מים יהיה הרבה יותר קשה לנקות ולהביא למצב שכזה.

Opel Adam S 2017

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צמיג חייב לעבור ניקוי יסודי פעם אחת. לא צריך לעבור על התהליך כל מריחה. (אלא אחת לכמה חודשים לפעמים שנה)

ככה אני נוהג שנים ללא שום בעיה של עמידות, או מראה.

פורסם
צמיג חייב לעבור ניקוי יסודי פעם אחת. לא צריך לעבור על התהליך כל מריחה. (אלא אחת לכמה חודשים לפעמים שנה)

ככה אני נוהג שנים ללא שום בעיה של עמידות, או מראה.

אחת לשנה נשמע קצת מוגזם, בטח בהתחשב בעובדה שמדובר בצמיג שסופג הכי הרבה לכלוך.

יכול להיות שהמראה נשאר "רטוב" גם עם צמיג מלוכלך, אבל נשמע יותר הגיוני שתכשיר ידבק לצמיג נקי יותר מאשר לצמיג מלוכלך.

כמובן שלא חייב לשטוף את הצמיג כל שבוע, זה גם ממש מעייף חחחחח, אבל אחת לחודש חודשיים נשמע סביר בהחלט.

פורסם

דיברתי על ניקוי יסודי כולל קרצוף. כל שטיפה (בדרך כלל שבועיים שלושה) אני מנקה את הצמיגים עם שמפו לרכב לפני מריחת הגנה לצמיג.

מעבר לזה זה תלוי הרבה באופי הנהיגה וכמה אתה נוהג ברכב והיכן.

פורסם
דיברתי על ניקוי יסודי כולל קרצוף. כל שטיפה (בדרך כלל שבועיים שלושה) אני מנקה את הצמיגים עם שמפו לרכב לפני מריחת הגנה לצמיג.

מעבר לזה זה תלוי הרבה באופי הנהיגה וכמה אתה נוהג ברכב והיכן.

גם אני דיברתי על ניקוי יסודי כולל קרצוף עם APC.

פורסם

מחר אשטוף את הרכב ואמרח endurance על הצמיגים ללא הכנה מקדימה, לראשונה (כלומר נקיון פשוט עם כפפה שמפו וזהו).

אדווח לגבי עמידות.

כמובן בתקווה שה-ocd לא יפתיע ויורה לי לנקות עם apc ומברשת כמו שנוהג לעשות תמיד.

"יאללה בירי".

פורסם

ניסיתי להסתפק בניקיון פשוט, אבל אז הפד שאיתו אני מורח את האופטיבונד מתמלא בשחור וגם קשה יותר לנקות אותו אחרי זה.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

בגלל זה ממליץ לקנות כמות נאה של פדים סיניים פשוטים צהובים, עולה כשבעה שקלים לחבילה של עשרים.

באיביי.

משתמש פעם אחת וזורק, לא כואב בכיס, אין צורך לנקות.

מיישם איתם גם חומרי הגנה לפלסטיקה הפנימית והחיצונית.

"יאללה בירי".

פורסם

טוב, עכשיו נשאר רק עניין של עמידות החומר על צמיג לא נקי :)

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
בגלל זה ממליץ לקנות כמות נאה של פדים סיניים פשוטים צהובים, עולה כשבעה שקלים לחבילה של עשרים.

באיביי.

משתמש פעם אחת וזורק, לא כואב בכיס, אין צורך לנקות.

מיישם איתם גם חומרי הגנה לפלסטיקה הפנימית והחיצונית.

יש לך קישור לאיביי לפדים שאתה משתמש בהם? יש כל מיני סוגים באיביי לא רוצה להזמין משהו לא טוב.

פורסם

סופגים, אבל בגלל שהם רכים כל החומר מתפזר בכל הספוג ועל הצמיג אז פשוט אפשר ללחוץ אותו יותר חזק, במידה ועבר לצד השני פשוט להפוך אותו - כדאי לשים כפפה על היד לפני כן כדי להמנע מכל הלכלוך והשומניות של האנדורנס / אופטי בונד וכו'

Opel Adam S 2017

פורסם

שמתי לב שאחד הדברים שמוסיפים להרגשת רכב שנראה טוב זה צמיגים חדשים (ככה זה אצלי בכל אופן). כבר יצא לי לראות מכוניות אחרי דיטיילינג מוקפד, צבע מבריק ויפה ללא סוירלים - אבל צמיגים מוכתמים נותנים מין מראה "עייף" לאוטו.

בקיצור, מחפש סיכום מפורט על "כיצד אתן לצמיג מראה חדש ככל האפשר" (לא כולל החלפה לחדש, כמובן).

1. ניקוי הגומי, חומרים וכלים.

2. טיפוח הגומי כנ"ל.

3. פיניש ללא ברק.

4. חומרים לשימור הגומי אם יש, ובכל כמה זמן.

:wave:

פורסם

1. לניקוי עובדים עם APC ומברשת מתאימה.:

http://www.autostore.co.il/%D7%AA%D7%A8%D7%A1%D7%99%D7%A1-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%9C%D7%99-Chemical-Guys-All-Clean.html

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%AA-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7%9D-SM-Arnold.html

2\3\4

: טיפוח ופיניש ללא ברק רב:

http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%93%D7%A9-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A7-Chemical-Guys-Vintage-Natural-Shine.html

חשוב לציין שה"שימור" הוא רק קוסמטי,מה שכן-חומרים זולים ולא מתאימים(סטייל"סיליקון" בשטיפות) עלולים לגרום להתייבשות מואצת של דופן הצמיג.

שלומי.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

• תוכן חדש...