Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא אחלה שרשור ווקס היומי, חולה לענות עליהם (יש לי תשובה מוכנה בקובת WORD שמורה מראש :p )

ובקטע יותר רציני - האם החומרים הנ"ל מכילים סיליקון וכו' שמייבשים את הצמיג? כגון FLASH DASH וחבריו?

Opel Adam S 2017

• תגובות 495
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החומרים האיכותיים יותר על בסיס מים.

לא מכיר את פלאש אישית, אבל כל כך הרבה חברים ותיקים מהפורום משתמשים בו, שאני בספק שיש בו סיליקונים למינהם.

"יאללה בירי".

פורסם
שמע חבר, על כל שאלה ששאלת עד היום, כל שאלה (בדקתי), היו אין ספור דיונים קודמים.

חבל שאתה הופך את אופציית החיפוש ללא רלוונטית עבורך.

אם כבר פתחת את העניין - חייב להבין מה פשר המנטרה הזאת שחוזרת על עצמה על ידי מספר אנשים פה בפורום: ״תריץ חיפוש״?

הרי אם זה כך, אז הפורום ימות ויהפוך להיות פורום FAQ שבו אף אחד לא פותח דיון ואף אחד לא עונה אלא פשוט מחפשים במאגר מידע אחד גדול.

אז חלאס עם הגישה הזאת של להריץ חיפוש, זה יכול לעזור אין ספק, אבל אם בנאדם רוצה לשאול שאלה - זאת המטרה של הפורום!

אני דווקא מאוד תומך במה שציפופו אומר.

למה זה נשמע לך כל כך רע שהפורום יהיה כמעט ריק ויפרסמו שאלות שלא שאלו?, אפילו אם כמעט ואין כאלה, ושהטראדים החדשים שיהיו זה של אנשים שעשו איזה טיפול כלשהו ורוצים להציג אותו או שאלות מעניינות חדשות.

אם כבר התלונה אמורה להיות שחבל שאין כאן ניהול שמוחק טראדים ישנים ומטעים, ולא נועץ איזה דף אחד עם ריכוז רוב הנושאים החשובים שנידונו.

This is my 2 cents any way

לא קראתי את כל מה שרשמת, אבל הבנתי את הקונספט.

במיוחד בשבילך, סעיף מס' 1 של קארספורום בנושא "איך שואלים שאלה".

1. לפני שאתם שואלים שאלה – בצעו חיפוש. יכול להיות שהמידע שאתה מחפשים כבר נמצא ומי שענה אז, כבר אין לו כח לענות את תשובתו האיכותית שוב."

אם היה עמוד פייסבוק ״דיטיילרים עילאיים ומתנשאים״ היית מככב.

מי מינה אותך לקבוע מה בעיה של מי ומתי? זה שלי אין זמן לחפש לא הופך את זה לבעיה שלי במובן שלפתוח דיון הוא דבר אסור.

אני אגיד את זה ככה - לא כל אחד שיודע לכבס מגבות יכול לקבוע מתי יש למישהו בעיה, הבנת ״חבר״?

לא מתאים לך הדיון הזה? אתה מוזמן לא לענות, בטח אם אתה לא קורא את כל ההודעה אלא מבין קונספט.

תריץ בעצמך חיפוש ותבין.

יש פה שאלות שנשאלות באופן קבוע, עם כותרות מפוצצות כמו "פעם אחת ולתמיד, איך אתם שוטפים ג'אנטים", או "הברקת פנסים קדמיים דהויים", "ניקוי צמיגים", "פנסי קסנון", "חוקיות חלונות כהים" וכו'.

לאנשים נמאס לענות כל פעם את אותה תשובה, ולכן כבר לא עונים.

חלק מהשרשורים אנחנו משרשרים לשרשורים קיימים, רובם דביקים בראש הפורום.

אם מישהו יריץ חיפוש, ימצא נושא זהה, ויגיב שם, יכול להתפתח דיון, אבל לאנשים נמאס להאכיל בכפית כל מיני אנשים שמתעצלים לעשות חיפוש על נושא נדוש שכבר נטחן המון, ומצפים לקבל תשובה עניינית.

זו הסיבה שמומלץ לעשות חיפוש.

2 הש"ח שלי עוד כשהייתי "צהוב"(כמו רזמל).

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

קומפי, אני לא מנסה לשים על ראשי כתר.

אני משתמש פעיל בפורום דיטיילינג, שנמאס לו מריבוי שאלות זהות לחלוטין שנפתחות בהפרשים של יום, ומהתנהלות מוזרה של הנהלה (איחוד שרשורים בנושאים לא קשורים, לדוגמה).

בעבר הייתי פעיל בפורום הזה על בסיס יומי, היום? הרבה פחות.

הנושא שהגבתי עליו זה נושא שמפריע לרבים מאיתנו, לא רק לי באופן אישי, אבל לחלק לא קטן מהחברים כבר נמאס להעיר, לי קצת פחות.

זו לא תגובה שהגיע משעמום, אלא מאכפתיות.

בנימה אישית, בהודעה שלך אתה מדבר על ליבוי אש בין חברים, כשמעירים להם ושמפנים אותם לתקנון, משהו שצריך להמנע ממנו.

אז למה אתה בוחר "להחיות" את הנושא, יומיים/שלושה אחרי ההודעה האחרונה בענינו?

אתה לא חושב שזה גם סוג של הדלקת אש מחודשת?

"יאללה בירי".

פורסם

באמת שאין טעם להחיות את הנושא, כבר עברנו אותו, להמשיך הלאה שלבסוף לא יסגרו לנו גם את השרשור הנ"ל יחד עם התראות אזהרות למיניהן

Opel Adam S 2017

פורסם

תסבירו לי בבקשה מה הבדל בין T1 ל- T2.

וכמה זמן הם מחזיקים,אם יש לכם ניסיון איתם?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

ה T1 עושה רושם שהוא כביכול מוצר לטווח ארוך.

השני נראה יותר לבין שטיפות

כמו כן נראה גם שה T1 היקר מבוסס על כימיקלים ברובו + המראה שלו לפי הכיתוב סאטן בשכבה אחת או גלוסי עם יותר שכבות.

Opel Adam S 2017

פורסם

משתמש בג'ל לצמיגים של מגס . מחזיק מצויין ואני לא מבצע הכנות מיוחדות מראש.

מורח את הג'ל בעזרת ספוג שמגיע עם משחת נעליים. מזליף חומר לספוג ומורח את הצמיג. שיטה מאוד נוחה.

פורסם (נערך)

אם שטיפה חפיפית של הצמיג עם כפפה וסבון שנשארו בדלי, הם עונים להגדרה-הכנה. אז כן. אבל לפי התגובה שלך כמה דפים קודם אני מניח שלא.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

אני גם לא עושה שטיפות כאלה כבדות, עובר על הצמיג עם הכפפה בשאריות מים וסבון שנשארו עד שהצמיג מפסיק להוריד שחור, ואחת לשבועיים שלושה עם האנדורנס, לאחר שבוע הצמיג עדיין שחרחר ויפה.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

שיפופו, סביב חודש + . אתמול שטפתי את הרכב אחרי כחודש וחצי ועדיין היה אפשר לראות בידינג על הצמיג בזמן השטיפה.

כמובן כפיצוי על האיחור של השטיפה עשיתי פלסטלינה גלייז ואוטם.

עריכה אחרונה על ידי car4fun
פורסם

אתמול שטפתי את הצמיגים, שפריצר 1 ליטר עם APC מדולל 1:3, התזה על הצמיג נותן לזה כמה שניות ואז קרצוף עם מברשת גסה שנקנתה ב ACE, שטיפה עם מים וככה 2 מעברים.

אחרי 2 המעברים וייבוש של הצמיג עדיין נשאר טיפה לכלוך שחור שירד במעבר עם מטלית מהצמיג, אבל ממש ממש מעט, כדי להגיע למצב שאין בכלל לכלוך על הצמיג צריך לדעתי 3-4 מעברים טובים.

כמובן שאחרי הניקוי מרחתי אנדורנס של megs.

פורסם
שיפופו, סביב חודש + . אתמול שטפתי את הרכב אחרי כחודש וחצי ועדיין היה אפשר לראות בידינג על הצמיג בזמן השטיפה.

כמובן כפיצוי על האיחור של השטיפה עשיתי פלסטלינה גלייז ואוטם.

אנסה להכין את השטח קצת פחות בפעם הבאה, נראה איך זה מסתדר אצלי מבחינת עמידות.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...