Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילה טוב על האתר של VIX

אני הזמנתי ברביעי האחרון 5 מוצרים של Chemical Guys יצא משהו כמו 380 אחרי הנחה של הקופון ( הנחה של 40 ש"ח בערך )

החברה שם מאוד מהירים וכבר באותו היום יצאה הזמנה ביחד עם מייל אליי, שבו בין היתר היה רשום שהמשלוח השתדרג לאקספרס על חשבונם :-) היום התחלתי לשטוף בבוקר, איך שפתחתי את הג'רניק הגיע המשלוח :-D וכך גם גליתי שקיבלתי מתנה את הChemical Guys ALL CLEAN ( עוד לא יצא לי להשתמש ).

בכול מקרה שירות מצויין כיף לראות חברה כזאת ... לגבי המוצרים אני יעדכן בהמשך, לגבי המיסטר פינק חבל שהוא לא מקציף עוד יותר, אני עובד עם ג'רניק ואקדח קצף ...

תמונה.jpg

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מילה טוב על האתר של VIX

אני הזמנתי ברביעי האחרון 5 מוצרים של Chemical Guys יצא משהו כמו 380 אחרי הנחה של הקופון ( הנחה של 40 ש"ח בערך )

החברה שם מאוד מהירים וכבר באותו היום יצאה הזמנה ביחד עם מייל אליי, שבו בין היתר היה רשום שהמשלוח השתדרג לאקספרס על חשבונם :-) היום התחלתי לשטוף בבוקר, איך שפתחתי את הג'רניק הגיע המשלוח :-D וכך גם גליתי שקיבלתי מתנה את הChemical Guys ALL CLEAN ( עוד לא יצא לי להשתמש ).

בכול מקרה שירות מצויין כיף לראות חברה כזאת ... לגבי המוצרים אני יעדכן בהמשך, לגבי המיסטר פינק חבל שהוא לא מקציף עוד יותר, אני עובד עם ג'רניק ואקדח קצף ...

שמח שאתה מרוצה :wink:

לגבי ה Mr Pink, לא הבנתי אם היית רציני או ציני.

אם אתה עובד עם אקדח קצף, תוך 2-3 דקות הרכב אמור להראות כמו גוש קצף אחד גדול.

אם הוא לא נראה בערך כך:

IMG_8469Edit.jpg

אז סימן שעשית משהו לא נכון.

ובכל מקרה, הרבה משתמשים בו בכלל בדלי מים, ופשוט נהנים מזה שהוא מקציף הרבה יותר משמפו אחר רגיל, וגם יש בו את היתרון שאינו TFR ולכן אפשר להשתמש בו כל שבוע, בלי שיפגע או יסיר את הווקס/אוטם.

פורסם
למה משמש הכימיקל apc?

האם אתה מתכוון ל All Cleaner?

אם כן, הוא חומר ניקוי רב תכליתי, כמו שאמרת All Purpose, וניתן לנקות איתו הכל, החל מדשבורד, שטיחים ובדים, דיפונים, תא מנוע, ריפודי עור, וייניל, צמיגים, פלסטיקה חיצונית, ג'אנטים, וכו'.

החומר מבוסס על תמציות הדרים, שנחשבות מעולות למטרות ניקוי והסרת מזהמים, כמו כן יש בו חומר פעיל, ויכולות הקצפה מצויינות שמסייעות בחדירת החומר לכל החריצים ובכך לניקוי באמת מושלם.

חומר מצויין, בסיסי וזול מאוד, לכן מומלץ תמיד שיהיה כזה במלאי, פשוט עושה הכל, ועושה את זה בצורה טובה.

פורסם

קודם כול הכבוד על ייבוא של מוצרים כאלו!

לי אישית יש קצת בילבול בין כמה מוצרים,למשל לניקוי הדש בורד,מה ההבדל בין 2 המוצרים הללו?

Chemical Guys G6 Hyper Coat

Chemical Guys Silk Shine Spray Dressing

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה VIX, באמת מעניין החומר הזה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
קודם כול הכבוד על ייבוא של מוצרים כאלו!

לי אישית יש קצת בילבול בין כמה מוצרים,למשל לניקוי הדש בורד,מה ההבדל בין 2 המוצרים הללו?

Chemical Guys G6 Hyper Coat

Chemical Guys Silk Shine Spray Dressing

המוצרים הללו הם כמו אחים, זהים לגמרי במטרתם ובהרכבם, כשההבדל טמון בכך שG6 בעל ברק גבוה, ואילו Silk Shine בעל מראה משי פחות מבריק, מעין מראה של פלסטיקה חדשה מקורית.

יש כאלו שיעדיפו מבריק יותר, וכאלו שירצו יותר לכיוון מט משי (עדיין מבריק מעט).

העדפה שלי? אם הרכב יחסית חדש והפלסטיקה במצב טוב, ה silk shine יראה נהדר! יחזיר את הפלסטיקה ליום בו הרכב יצא מהסוכנות.

אגב, החומרים הללו מיועדים גם לצמיגים, פלסטיקה חיצונית, גומיות אטימה וכו.

פורסם

מישהו כבר השתמש עם Chemical Guys G6 Hyper Coat

ויכול לתת חוות דעת על המוצר? אני אומנם לא חסיד גדול של מוצרים שהכל כלול בהם

במיוחד לא אותו חומר לדשבורד וצמיגים -אבל אשמח לשמוע על התרסיס מניסיון.

מחפש הרבה זמן תחליף לקארפלן למרות שהוא מצוין.

פורסם

יוגב חושב בדיוק על מה שאני חשבתי,גם אני אשמח לחוות דעת על המוצר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עד שמישהו ניטרלי יתן לכם חו"ד, אתם מוזמנים להריץ עליו חיפוש קטן בגוגל בצירוף המילה review

אחד המוצרים הנמכרים ביותר של החברה, עמיד לאורך זמן רב, נראה מצויין, ובהחלט יכול לשמש גם לצמיג וגם לדשבורד, אין סתירה בין השניים.

הרבה מוצרים שמתיימרים להיות לצמיגים בלבד, או לדשבורד בלבד, ממותגים כך מסיבות שיווקיות כדי למכור במקביל מוצר נוסף.

אתם גם מוזמנים להסתכל על פרוייקטים בדף הפייסבוק שלנו, תראו שאפשר להשתמש באותו החומר גם לדשבורד, גם לצמיג, ואפילו לתא המנוע :)

בנימה אישית יותר, על הרכב האישי שלי אני משתמש בסילק שיין לפנים הרכב, ולצמיגים, כי אני לא אוהב ברק גבוה. אבל לכל הפלסטיקה החיצוניות אני משתמש ב G6 או ב Dodo Juice Tyromania, הם מבליטים את החלקים האלה והרכב נראה ממש חדש ככה.

פורסם

נציג VIX,

מכיוון שאתה כותב בנימה אישית עם דוגמאות אישיות, יהיה נחמד אם תציין את שמך ואת סוג המכונית שאתה מפנק.

חג שמח

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
נציג VIX,

מכיוון שאתה כותב בנימה אישית עם דוגמאות אישיות, יהיה נחמד אם תציין את שמך ואת סוג המכונית שאתה מפנק.

חג שמח

אני איציק, אני כתבתי את ההודעה הקודמת, ואתה צודק, מאחר שאנחנו 2-3 שכותבים בחשבון הזה מן הראוי שבדוגמאות אישיות נציין את שמנו :wink:

הרכב שאני מפנק הוא קורבט.

חג שמח!

פורסם

האם יש אפשרות שתמכרו בקבוק עם מתאם שמתחברים לגרניק?

בשביל snow foam .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

אתמול קניתי את ה All cleaner מאוטוסטור. סך הכל מוצר בסדר גמור. לא היה לי לכלוך יוצא דופן שהייתי צריך לנקות.

פורסם

אם יש לכם דוגמיות קטנות בתשלום? אשמח להתנסות בהם. יש לי מספיק אוסף מוצרים במחסן גם ככה.

אין לי בעיה לרכוש מוצר גם אם הוא יקר-לאחר שאני בטוח שהוא אפקטיבי עבורי.

• תוכן חדש...