Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם הזמנת עכשיו, מחר בבוקר ההזמנה תצא אליך.

לגבי Mr Pink, אתה יכול להשתמש בו גם בדלי רגיל עם מים, הוא לא מחייב שימוש ב Foam Cannon אם כי מובן שכיסוי הרכב בקצף מחייב שימוש במכשיר יעודי לכך.

שמפו מצויין, הוא אינו מבוסס TFR, ולכן אפשר להשתמש בו באופן קבוע בשטיפה שבועית, הוא לא יפגע בווקס/סילנט/גלייז וכו'.

הדבר הזה לא ממש עושה קצף (לא שיצא לי לפחות) והאמת אני לא מנסה לעשות קצף עבה אבל ננסה ונדווח.

תודה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

Black Light אתה שם על צבע נקי מחומרים שכן הוא גלייז ווקס ביחד.

דיטיילר בנשמה...

מוכן לעזור בכל שאלה, בעיה ומה לא

פורסם
שלום!

האם אתה יכול להמליץ על חומר שיעלים או יטשטש שריטות עמוקות? מצרף שרשור עם תמונות של השריטות שבו ביקשתי עזרה.

אציין שניסיתי להשתמש ב - G.P.S. של אופטימום וזה לא שינה כלום. תודה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=449013

אין חומר קסם שאיתו כל משתמש ביתי יכול להעלים שריטות עמוקות, יש חומרים שיטשטשו מעט כמו Micro Prime של Dodo juice, אבל אל תצפה לתוצאות מרחיקות לכת.

שריטה עמוקה מצריכה עבודה מקצועית, כזו אשר יכולה גם להעלים את השריטה לחלוטין ולא רק לטשטש, אנו איננו מתעסקים בפן המקצועי של התחום אלא במכירת המוצרים בלבד, אבל עובדים עם מס' דיטיילרים ואם תרצה המלצות נשמח להפנות אותך.

פורסם
Black Light אתה שם על צבע נקי מחומרים שכן הוא גלייז ווקס ביחד.

Black Light בהגדרתו הוא גלייז, וסילנט.

יחד עם זאת, מומלץ לשים מעליו שכבת אוטם/ווקס נוספת.

פורסם
אין חומר קסם שאיתו כל משתמש ביתי יכול להעלים שריטות עמוקות, יש חומרים שיטשטשו מעט כמו Micro Prime של Dodo juice, אבל אל תצפה לתוצאות מרחיקות לכת.

שריטה עמוקה מצריכה עבודה מקצועית, כזו אשר יכולה גם להעלים את השריטה לחלוטין ולא רק לטשטש, אנו איננו מתעסקים בפן המקצועי של התחום אלא במכירת המוצרים בלבד, אבל עובדים עם מס' דיטיילרים ואם תרצה המלצות נשמח להפנות אותך.

אני מסכים שזה מצריך עבודה מקצועית, אבל חשבתי לנסות בינתיים בעצמי עם חומר שיכול לטשטש עד כמש שאפשר את השריטות. אני מבין שאתה ממליץ על החומר שכתבת. הוא יכול לטשטש שריטות עמוקות שרואים בתמונות?

פורסם
אני מסכים שזה מצריך עבודה מקצועית, אבל חשבתי לנסות בינתיים בעצמי עם חומר שיכול לטשטש עד כמש שאפשר את השריטות. אני מבין שאתה ממליץ על החומר שכתבת. הוא יכול לטשטש שריטות עמוקות שרואים בתמונות?

אם תשתמש במכונה, הוא יתפקד כפוליש עדין מאוד לכל דבר, ויתן תוצאות מדהימות,

לדוג כאן:

544397_516339341735632_545686059_n.jpg

אם השריטה אכן עמוקה כמו שאתה אומר, תצטרך פוליש גס יותר.

אם תתעקש על שימוש ביתי ללא מכונה, הייתי הולך על Micro Prime, עם הרבה עבודה פיזית הוא ישפר את המצב ולו במעט.

פורסם
אם כבר ב ONR עסקינן, אשתף אתכם שפשוט לא הערכנו את המוצר הזה כמו שצריך!

עשינו הזמנה מאופטימום וחשבנו ש 130 יח' של ליטר יספיקו לחודשיים שלושה הראשונים, ואנחנו עכשיו בקושי כמה ימים באוויר וכבר 90% מהיח' נמכרו.

כמובן שלא חיכינו יותר מדי, המשלוח הבא כבר בדרך אלינו, ומכיל גם אריזות של ליטר וגם אריזות של גלון.

לא מתפלא-מוצר שימושי,נוח ויעיל ביותר. תביאו גלונים של 4 ליטר

גם הם יעופו. מעניין מה המחיר שתדרשו? אני שלמתי 350 ש'ח לגלון וחילקתי

ל4 עפו כמו לחמניות טריות.

נחמד לדעת שמעבר למוצרי דיטיילינג מקצועיים,יש גם שירות טוב.

בהצלחה.

פורסם

שלום לכם,

אני שוקל קניה אצלכם בישביל להכנס לתחום הנקיון הביתי של הרכב ואני מעוניין להשקיע בו.

הכל התחיל מהשרשור הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471617

אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על מוצרים שיעזרו לי להתגבר על הבעיות הספציפיות שמה (לכה שרופה / דהויה, שריטות לא עמוקות ואפילו SWIRL MARKS אם אפשר).

אח"כ,

אשמח לשמוע על המלצות למוצרים שאיתם אוכל לשטוף את הרכב בבית כולל חידוש הדאשבורד,

כבר שמתי את העין על הSILK DRESSING ועל הALL CLEAN כהתחלה.

תודה רבה!

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם
שלום לכם,

אני שוקל קניה אצלכם בישביל להכנס לתחום הנקיון הביתי של הרכב ואני מעוניין להשקיע בו.

הכל התחיל מהשרשור הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=471617

אני אשמח אם תוכל להמליץ לי על מוצרים שיעזרו לי להתגבר על הבעיות הספציפיות שמה (לכה שרופה / דהויה, שריטות לא עמוקות ואפילו SWIRL MARKS אם אפשר).

אח"כ,

אשמח לשמוע על המלצות למוצרים שאיתם אוכל לשטוף את הרכב בבית כולל חידוש הדאשבורד,

כבר שמתי את העין על הSILK DRESSING ועל הALL CLEAN כהתחלה.

תודה רבה!

לגבי מצב הצבע שלך, קשה לראות ע"פ התמונה ולכן לא ארצה להמליץ סתם באוויר. כן אוכל להגיד לך שכמו הבחור מעליי, אם אינך מתכוון להשתמש במכונה, תוכל לנסות את Micro Prime יחד עם פד פוליש ידני, יתכן ובהפעלת לחץ תצליח להוריד את השבבים הלבנים הללו או מה שזה לא יהיה.

יתכן גם שפלסטלינה תוריד את זה.

שוב, הכל זה בהנחה וזה מעין לכלוך או שבבים של חומר כלשהו, מהתמונה באמת קשה לראות, לכן לפני שתבזבז כסף לריק, אולי כדאי שתקפוץ לאיש מקצוע שיסתכל מקרוב. אם תרצה המלצה+הנחה פנה אליי בפרטי ואשמח להמליץ על מישהו.

לגבי שטיפת הרכב בבית, כבר שמת עין על 2 מוצרים שהם בהחלט חובה לכל מי שמטפח את הרכב ושוטף בעצמו, אליהם תוכל להוסיף שמפו איכותי, כגון אלו של Dodo Juice או Chemical Guys שקיימים באתר, לא תוכל לטעות כולם מצויינים, אם זה לשטיפה שבועית הייתי הולך על Mr Pink או על Dodo Juice Basics, שניהם יעילים מאוד ולא פוגעים בווקס או בסילנט.

כמו כן תוכל להוסיף חומר לניקוי ג'אנטים, כגון Supernatural Wheel cleaner (אם מדובר בחישוק יקר ובעל ציפוי מיוחד כלשהו), או ב Premium Blue, שגם אינו פוגע בציפויי ניקל וכרום אך הוא מעט גס יותר מהסופרנטורל.

וכמובן לקינוח תוכל לקחת גלייז (לא חובה, אבל מוסיף ברק וממלא Swirls) +ווקס/סילנט.

זה הבסיס לשטיפה איכותית ומקיפה, שמפו וניקוי כללי לפנים הרכב ולג'אנטים, חומר חידוש ואטימה לפלסטיקה גומי וצמיגים, ווקס/סילנט.

כל דבר שתוסיף לזה יהיה מבורך, לדוג' Bare bones שמבריק את בתי הגלגלים ומחזיר את הצבע השחור שדהה ונעלם, אביזרים מיוחדים שיקלו וישפרו את מלאכת הניקוי ועוד.

שים לב שיש לך קטגוריית "ערכות", הם הנחות משמעותיות מהמחיר המקורי, ובנוסף יש קופון הנחה 10% בפייסבוק שלנו.

אתה מוזמן לפנות בפרטי אם יש שאלות נוספות :wink:

פורסם
לגבי מצב הצבע שלך, קשה לראות ע"פ התמונה ולכן לא ארצה להמליץ סתם באוויר. כן אוכל להגיד לך שכמו הבחור מעליי, אם אינך מתכוון להשתמש במכונה, תוכל לנסות את Micro Prime יחד עם פד פוליש ידני, יתכן ובהפעלת לחץ תצליח להוריד את השבבים הלבנים הללו או מה שזה לא יהיה.

יתכן גם שפלסטלינה תוריד את זה.

שוב, הכל זה בהנחה וזה מעין לכלוך או שבבים של חומר כלשהו, מהתמונה באמת קשה לראות, לכן לפני שתבזבז כסף לריק, אולי כדאי שתקפוץ לאיש מקצוע שיסתכל מקרוב. אם תרצה המלצה+הנחה פנה אליי בפרטי ואשמח להמליץ על מישהו.

לגבי שטיפת הרכב בבית, כבר שמת עין על 2 מוצרים שהם בהחלט חובה לכל מי שמטפח את הרכב ושוטף בעצמו, אליהם תוכל להוסיף שמפו איכותי, כגון אלו של Dodo Juice או Chemical Guys שקיימים באתר, לא תוכל לטעות כולם מצויינים, אם זה לשטיפה שבועית הייתי הולך על Mr Pink או על Dodo Juice Basics, שניהם יעילים מאוד ולא פוגעים בווקס או בסילנט.

כמו כן תוכל להוסיף חומר לניקוי ג'אנטים, כגון Supernatural Wheel cleaner (אם מדובר בחישוק יקר ובעל ציפוי מיוחד כלשהו), או ב Premium Blue, שגם אינו פוגע בציפויי ניקל וכרום אך הוא מעט גס יותר מהסופרנטורל.

וכמובן לקינוח תוכל לקחת גלייז (לא חובה, אבל מוסיף ברק וממלא Swirls) +ווקס/סילנט.

זה הבסיס לשטיפה איכותית ומקיפה, שמפו וניקוי כללי לפנים הרכב ולג'אנטים, חומר חידוש ואטימה לפלסטיקה גומי וצמיגים, ווקס/סילנט.

כל דבר שתוסיף לזה יהיה מבורך, לדוג' Bare bones שמבריק את בתי הגלגלים ומחזיר את הצבע השחור שדהה ונעלם, אביזרים מיוחדים שיקלו וישפרו את מלאכת הניקוי ועוד.

שים לב שיש לך קטגוריית "ערכות", הם הנחות משמעותיות מהמחיר המקורי, ובנוסף יש קופון הנחה 10% בפייסבוק שלנו.

אתה מוזמן לפנות בפרטי אם יש שאלות נוספות :wink:

יש עדכונים לגבי OPTI-COAT?

פורסם
המשלוח כבר בדרך, הבעיה היא שפסח קרב, ונקווה שזה לא יעכב את השחרור יותר מדי.

נקווה שאחרי החג הראשון יגיע :)

• תוכן חדש...