Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש לי מאזדה 3 הצורה החדשה שנת 2009 דגם ספיריט נפח מנוע 2000.

התחדשתי בה שבוע שעבר.

הבעיה שיש לי הגלגלים מאחורה עומדים בצורת \ /

הייתי בכיוון אמרו מתלה אחורי הלכתי לקבל עוד חוות דעת אמרו מוט סטיבלייזר הלכתי לעוד חוות דעת אמרו קפיצים!

מישהו יכול לעזור לי?

דרך אגב הסתכלתי על עוד מאזדה אותו דבר כמו שלי ואצלה גם יש את הזווית הזאת אבל בקטנה.

ובכיוון יצא שיש סטייה של 4 מעלות בצד הנהג ובצד השני 3 מעלות.

בבקשה עזרה לא יודע מה לעשות?

תודה מראש מתן.

פורסם

הגלגלים מאחורה בכל רכב אמורים לעמוד בזווית שאתה מתאר (כמבר שלילי)

אם הפחד שלך שהזווית יותר מידי שלילית לך למכון לכיוון פרונט שיבדקו

פורסם
תמונה תעזור, יכול להיות שהרכב עבר תאונה וזה הסידור שהם עשו.

במה תמונה תעזור לך? אם הוא עשה תאונה והם כל כך עקומים הוא לא היה יכול לסוע בכלל..... מדובר ב +/- 1 עד 2 מעלות גג

פורסם

מצלצתי לך על המעבדה בחולון שהינו חבר הפורום, אחד המכונים היותר מקצועיים שעבדתי איתם, ושוב פעם אני ממליץ לעבוד איתם כדי שלא יתרוקן לך הכיס בצורה מיותרת.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

המעבדה לרכב נמצא ברחוב הסתת 4 בחולון, פרונט ארביב נמצא לא רחוק משם, אין דבר כזה "היחיד שמתעסק עם מאזדה, כל מכוון פרונט יודע את העבודה שלו לא משנה איזה רכב זה.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

ואם החליפו גשר זה אומר שהיית תאונה רצינית לא?

גשר לא נחשב חלק משלדה?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

• תוכן חדש...