Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 323F

user16666
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות מאזדה 323F כאוטו ראשון לצעיר.. אוטו שיהיה שלי.. שאני יאהב ויטפל בו.

הבנתי שהשנתון הכי גבוה שלו הוא 98.. ומצאתי מציאה של שנת 97 עם 200 אלף ק"מ בחמש אלף שקל.. הוא אומר שהאוטו אצלו 8 שנים ובשנה האחרונה הוא נסע איתו סך הכל 2000 ק"מ והוא מוכר אותו מחוסר שימוש.

רציתי לשאול איך האוטו הזה בתור רכב ראשון לצעירים? טיפולים יקרים? צריך הרבה טיפולים? איך הצריכת דלק? אוטו אמין? ביצועים סבירים?

אני מתגייס עוד שבוע לצבא.. ואני כנראה יצא חמשושים.. (ורגילות וכל השטויות האלה) אבל בעיקרון הרכב לא יסע הרבה שלוש שנים.. ואני רוצה להמשיך איתו גם אחרי הצבא.. לטפל בו בזמן הצבא ושיהיה לי אחלה אוטו לאחרי הצבא.. אז רציתי לשאול מהכ דעתכם האם שווה לי לקנות בחמש אלף שקל (אפשר אפילו להוריד תמוכר ל4.5 4..)

פורסם

בגדול מדובר ברכב ישן ולטסט נראה לי שכבר תצטרך להביא אישור בלמים שזה עוד תיק (אומנם לא גדול אבל עוד משהו).

המאזדות הם מכוניות טובות ואמינות בתנאי שטופלו כמו שצריך.

העניין הוא (לדעתי) שהדגם המבוקש היה "להיט" אצל הצעירים ולכן לא נשארו הרבה כאילו היום על הכביש (ולמען האמת גם לא ראיתי 323 סדאן לאחרונה) אז הייתי בודק זמינות חלקי חילוף לפני הקנייה.

אל תשכח שביטוח בגיל שלך יקר וגם כמו שאתה את מתגייס לצבא - אז אולי שווה לחכות ולחסוך כסף ולרכוש לקראת השחרור משהו יותר חדיש?

פורסם

לא הייתי רוכש, סתם הוצאות, במיוחד כשאתה עוד שבוע מתגייס, תשתחרר תחסוך טיפה, ותקנה לך משהו חדיש הרבה יותר, בכללי הרכב הזה לא להיט, צריכת דלק גבוהה, לא מרגיש צעיר, וישן, העיצוב החיצוני נחמד.

כשתשתחרר רכב שנת 98 ייראה לך ישן מאוד, כבר היום הוא ישן, על כמה וכמה עוד 3-4 שנים.(ואם תחתום קבע, אתה לא יכול לדעתמה ייקרה ב3 שנים האלה)

• תוכן חדש...