Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מפסק מחליף , איך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה : התקנת פרוג'קטור בשביל המוביל לבית , את הפרוג'קטור אפשר יהיה להדליק\לכבות משני קצוות השביל.

קניתי שני מפסקים מחליפים אטומים למים , 20מ' כבל חשמל תלת גידי ופרוג'קטור 500W.

איך מתקינים?

אני חושב שאני יודע איך להתקין , אבל לפני שאני מעביר דרך הגוף שלי את כל החשמל של הבית , אני מעדיף להיות בטוח..

תודה:-)

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

הזנה למפסק הראשון מהלוח/קופסת חיבורים

ממנו שני גידים אל המפסק השני

מהמפסק השני הזנה לגוף התאורה

מגוף התאורה חוזרים שני גידים אל הלוח/ קופסת חיבורים - אפס והארקה

בבית עם חיבור תלת פאזי יש לוודא שהזנה והאפס הם באותו שדה

את החיבור במפסקים עצמם תחבר עפ הסכימה שלהם, לכל אחד יש חיבור שהוא כניסה/יציאה ו2 חיבורים מתחלפים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה צריכים לחזור מגוף התאורה אל הלוח?

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

רק ה + אמור לעבור דרך המפסקים , לא?

פורסם

על זה נאמר תמונה אחת שווה אלף מילים.

אגב אם חפצה נפשך במפסק נוסף, בעוד מיקום בדרך, גם זה אפשרי. אפשר להוסיף למעגל כזה מפסקים מצליבים.

פורסם
e18.jpg

1. לא הבנתי מה הבדל בין שני השרטוטים.

2. מהשרטוטים אני הבנתי (אולי בטעות) שאת ה"אפס" מנתקים בעזרת המפסקים, בעוד שבפועל מה שאמור להיות מנותב דרך המפסקים זה ה"פזה".

פורסם
1. לא הבנתי מה הבדל בין שני השרטוטים.

2. מהשרטוטים אני הבנתי (אולי בטעות) שאת ה"אפס" מנתקים בעזרת המפסקים, בעוד שבפועל מה שאמור להיות מנותב דרך המפסקים זה ה"פזה".

1.האמת היא שגם אני לא הבנתי מה ההבדל, זאת פשוט הייתה תמונה אחת והייתי עצלן מידיי כדי לחתוך אותה.

2. בשרטוט הנורה מופיעה "לפני" המפסקים. המציאות היא יכול להיות אחרי, זה לא באמת משנה. כך או כך המפסק פותח וסוגר מעגל. אין חשיבות לאיזה כבל הוא מנתק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

זרקור של 500W הוא על הגבול מבחינת כושר המיתוג של המפסקים. שקול הוספת ממסר ("קונטקטור") להפעלתו. בהתאם למיקום המפסקים והזרקור, יתכן שתצטרך להוסיף חוט נוסף למופע לאחר הממסר.

דני

פורסם
זרקור של 500W הוא על הגבול מבחינת כושר המיתוג של המפסקים. שקול הוספת ממסר ("קונטקטור") להפעלתו. בהתאם למיקום המפסקים והזרקור, יתכן שתצטרך להוסיף חוט נוסף למופע לאחר הממסר.

דני

מפסק מצוי מיועד ל 10 אמפר, דהיינו (בארצנו שבה המתח 230 וולט) מיועד להעביר הספק של עד 2300 וואט, ז"א שאפשר להפעיל גם ארבע זרקורים של 500 W ועוד יישאר עודף.

פורסם

500W = ~2/5 A

איפה כאן הבעיה?

אני הייתי חוסך את כאב הראש ושם פרוז'קטור עם חיישן תנועה והשהייה של 30 שניות. אם זה לא מקום בו יש תנועת ענפים ו/או של אנשים (מה שיפעיל את החיישן ללא הפסקה) - הרבה יותר נוח לשימוש.

אפשר למצוא כאלה בערך ב-100 שקל.

פורסם
וכי זאת למה?

כמו שלא הייתי מפעיל גוף חימום של 2000W עם מפסק תאורה, גם אם כתוב עליו "10A", כך גם לא הייתי מפעיל זרקור כזה. לדעתי זה בהחלט יכול לגרום לבעיות, במיוחד אם משתמשים במפסקים עם חיבורי לחיצה ולא ברגים. גם עם המפסקים הטובים, כמו שאמרתי, לדעתי זה גבולי.

המפסקים הללו מיועדים לנורות של 50-175W, לא 500.

דני

• תוכן חדש...