Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ועוד 5 חברים הזמנו אתמול אחר הצהרים כרטיסים לקפריסין דרך חברת איסתא (אחרי שבדקנו והשוונו מחירים מול אתרים אחרים וכן מול חברת התעופה עצמה). 4 חברים הספיקו לבצע הזמנה במחיר של 308 דולר לכרטיס, אך כאשר אני באתי להזמין עוד 2 כרטיסים (לי ולעוד חבר) פתאום הופיעה הודעה כי הכרטיסים אזלו, ולכן נאלצנו להזמין עוד 2 כרטיסים במחיר גבוה יותר של 327 דולר לכרטיס, וזאת למרות שמדובר באותה הטיסה בדיוק.

היום נכנסתי שוב לאתר איסתא וראיתי כי קיים מקום אחד לטיסה המדוברת במחיר של 308 דולר.

פניתי לאיסתא כדי לברר מדוע יש הבדל במחירים וזאת התשובה שקיבלתי:

המחיר של הכרטיסים נמשך ישירות מאתר חברת התעופה

כרטיסי הטיסה מתומחרים כך שעל כל מקום בטיסה יש מחיר שונה

כנראה שאתמול היו רק 4 מקומות על המחיר המופחת ואילו היום התפנו עוד בגלל סיבות של חברת התעופה

עצמה לנו אין יד ורגל בתמחורה של הטיסה

לתת לך את המחיר של היום אחרי שהכרטיס כורטס אין לי אפשרות מכיוון שכדי לתת לך את המחיר של היום

אני אצטרך לבצע לך הזמנה חדשה היום ואילו את הכרטיס של אתמול תצטרך לבטל בעלות של 100 שקלים לאדם

להוסיף 40 דולר זה לא קריטי (שכן זה מתחלק בין 6 חברים אז זה כסף קטן), אבל מעניין אותי בגלל העיקרון האם זה באמת ככה או שאיסתא פשוט ניסו להרוויח עוד כמה דולרים על הדרך?

פורסם

הגיוני מאוד. מחירים משתנים משעה לשעה, ויש הקצאות של מקומות במטוס למחירים שונים.

אני יכול לספר לך על שתי נסיעות שלי בטיסות שכר - באחת שילמתי $100 פחות לכרטיס (+מלון) ממישהו שקיבל מבצע דרך ועד עובדים חזק, בארת מישהו שהזמין יומיים אחרי שילם 100 אירו פחות ממני, ומי ששילם ביום הטיסה שילם 180 אירו פחות ממני (טיסה + רכב).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למדת שיעור הכי זול שיכול להיות - לרנקה.

איסתא לא ניסו להונות אותך,תשובתם אמיתית. ככה זה בטיסות. אתה יכול לשבת על יד אחד ששילם כפול/חצי ממך.לפעמים יכול להיות הפרש של מאות רבות או יותר ולא 8$.תחביב ישראלי הוא להרגיז את השכן במחיר יותר נמוך מששילם הוא.אל תעשה את זה.

פורסם

תהיה רגוע, ההסבר שקבלת אמיתי ומדוייק.

ראשית המחירים משתנים בהתאם למצב הטיסה.

שנית, לעשרים וכמה דולר יותר אתה קורא "לעשות קופה"?

קופה עושים בהולילנד, במעטפות מזומנים, לא בעשרים דולר.

סלע

פורסם

לא מדובר פה על הסכום אלא על העיקרון. ומן הסתם ש-19 דולר זה לא הרבה, אבל אם מוכרים ככה כמה עשרות או מאות כרטיסים אז מגיעים לסכום מכובד.

בכל אופן הייתי בטוח שהדברים עובדים אחרת אבל מסתבר שטעיתי.

את הבדיקה של היום - דרך איזה מחשב עשית? זה שגם הזמנת ממנו?

הזמנתי ממחשב אחר. יכול להיות שיש אצלם תוכנה באתר ש"עוקבת" אחרי לקוחות ופעולותיהם ומשנה לפי זה זמינות של כרטיסים וכדומה?

פורסם

הזמנתי ממחשב אחר. יכול להיות שיש אצלם תוכנה באתר ש"עוקבת" אחרי לקוחות ופעולותיהם ומשנה לפי זה זמינות של כרטיסים וכדומה?

לא יכול להיות, בדוק. כל אתרי התיירות השונים שולחים לך עוגיות (קוקיז) כל הזמן, ואז אם אתה חוזר לחפש אותו דבר שחיפשת בעבר, אם המחיר ירד - אתה תראה אותו מחיר שראית בעבר.

בגלל זה תמיד טוב לנקות קוקיז לפני שאתה עושה חיפושים על טיסות, או לגלוש ב-Incognito.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כמו שאמרו פה,במחלקת נוסעים יש מלא תת מחלקות אתה יכול לשבת ולידך מישהו שילם כפול או אפילו פחות ממך.

פעם מרוויחים ופעם מפסידים קצת כסף אין מה לעשות.

Vw Polo GTI

פורסם

מחלקת תיירים מחולקת לקלאסים, אין לקלאסים משמעות מבחינת מושבים עדיפים אלא זה פשוט תמחור שונה לאותו קלאס.

אתה רכוש כרטיס טיסה עם תאריך חזור לעוד 8 ימים עבור 300$ ותשב במחלקת תיירים בשורה 23 מושב K שמשוייך לקלאס U, לדוגמא.

במושב 26 K יישב משה, הוא קנה כרטיס עם תאריך חזור לעוד 3 ימים (פחות מ-6 לילות מייקר כרטיס) ולכן משלם עליו 400$ על פי התעריף של ״חזרה בתוך פחות מ-6 ימים״ שמשוייך לקלאס Y.

זה הסבר ״כללי״ על איך זה עובד.

במקרה שלך יכול להיות מצב שחברת התעופה הקצתה 100 כרטיסים מקלאסים שונים לסוכני נסיעות והשאירה לעצמה 100 כרטיסים מקלאסים שונים לרכישה מאתר חברת התעופה.

חברים שלך הספיקו לרכוש כרטיסים מהקלאס המוזל, אתה לא הספקת ולכן שילמת את מחיר הקלאס הבא שמעט יקר יותר.

יכול להיות שבחברת נסיעות אחרת היית מוצא את הכרטיס הזול יותר או לחילופין כרטיס אף יקר יותר ממה שאתה שילמת, בעוד בחברת התעופה עצמה כנראה נותרו עוד מספר מצומצם של כרטיסים הקלאס המוזל.

זה כל הסיפור, תהנה בחופשה ושכל הקופות שיעשו עלייך יסתכמו ב-19$ הפרש.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...