Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I30CW החדשה או יונדאי I35 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

חוץ מעניין ההטענה הנוחה בסטיישן מה עדיף למשפחה עם 3 ילדים קטנים מבין הרכבים הנ״ל

האם ההפרש בתא המטען הוא משמעותי?

איזה רכב יותר רחב?

הרכב הוא מליסינג ואני לא מעוניין בפוקוס שהיא בטח האלטרנטיבה הנוספת

תודה

ירון

פורסם

הגמישות הגדולה יותר בסידור במטען - עושה את ההבדל לטובת ה-CW (לדעתי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המושב האחורי של ה-30 סטיישן נוח יותר לגבוהים בגלל שהגג לא משתפל מטה כמו ב-35, גם מרווח הכתפיים עדיף בזכות תצורת הסטיישן.

לדעתי מעבר לתאי מטען/מרווח, תא הנוסעים של ה-30 הרבה יותר איכותי מה-35 וזה מורגש. מה שמעצבן הוא שאין דגם מאובזר לסטיישן וחסר אבזור.

פורסם

אני לא יודע איך זה בCW,

אבל בדור הנוכחי מאוד התאכזבתי מהi30 הרגילה.

אם זה הרבה אבזור שירד, המחיר שעלה, הגיר הלא החלטי שמחליט לשחק לי ב100 קמ"ש בין הילוך 5 ל6 כשהרגל שלי לא ברצפה, כאילו מה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חוץ מעניין ההטענה הנוחה בסטיישן מה עדיף למשפחה עם 3 ילדים קטנים מבין הרכבים הנ״ל

הרי תשובתך- עם שלושה ילדים לא הייתי חושב פעמיים ולוקח סטיישן

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אני לא יודע איך זה בCW,

אבל בדור הנוכחי מאוד התאכזבתי מהi30 הרגילה.

אם זה הרבה אבזור שירד, המחיר שעלה, הגיר הלא החלטי שמחליט לשחק לי ב100 קמ"ש בין הילוך 5 ל6 כשהרגל שלי לא ברצפה, כאילו מה?

מאכזב לשמוע ונושא האבזור אכן מרגיז אפילו הדגם המאובזר לא ממש מרשים,

יש לך עוד תובנות בהשוואה בין הדור הקודם אותו אתה מכיר היטב לדור החדש?

פורסם

לא ממש, ההגה נשאר די מנותק מהמציאות, למרות שבדור הנוכחי הוא מעט טוב יותר,

התחושה הכללית בדור החדש זה שניסו לחסוך די הרבה באבזור ולא התקדמו, אפילו הלכו אחורה - וחבל.

לCW הקודמת היה קלף מנצח בנושא של אבזור - היא שילבה בין מחיר טוב, מנוע 1.6 די חזק, טיפולים זולים, צריכת דלק טובה יחסית ואבזור מכובד - גם פינוקים וגם מבחינת בטיחות.

הדור הנוכחי פחות טוב מהדור הקודם, אז כן - חיזקו מעט את המנוע, ויש גיר עם 2 יחסי העברה נוספים, הטיפולים סביר להניח זולים גם כן, אבל אין לי מושג מה צריכת הדלק, והאבזור ירד וחסר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...