Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרמזור בצומת של הכלא בג'למה זה הדבר הכי מטומטם בעולם. בשביל מכונית וחצי בשעתיים חוסמים כביש ראשי עם 2 נתיבים עמוסים.

אני מרשה לעצמי להניח כי אי אלו אנשים שבלוחית הזיהוי של רכבם מופיעה האות "מ" ומעט מדי ספרות התעכבו ביציאה שם והופלה - רמזור. עד ש"מחלף" יגור פינה את הציר - הנה עוד פקק. נהדר. פאקינג נהדר. אני מניח שעוד יוסיפו שם מצלמה בסוף, לסחוט עוד כמה גרושים בשעות הערב כשפנוי שם. אם לפנק - אז עד הסוף.

בהדר הבעיה אינה המטרונית אלא מנהרות התשתית שנחפרות שם. השקעה עצומה, אבל כנראה מוצדקת.

לגבי צומת יגור (אני לא מוכן לקרא למעברים האלה מחלפים כיון שהם מרומזרים מאוד) - המבוך שם זמני וצפויים עוד שינויים לאחר השלמת הבניה.

לגבי הדר - לא ידעתי. אם אכן כך - למה לא, אבל למה שנתיים?

לגבי יגור - ידוע שזה זמני.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא בקי בשיטות הכריה והבניה במנהרות תשתית, אבל מדובר במנהרות גדולות שאפשר ללכת בהן, והן מוליכות צנרת וכבלים מסוגים שונים. העבודה בתוך איזור מסחרי סואן אינה פשוטה ואני מניח שתלויה גם ביכולת לתקצב ולשכור כח אדם וציוד.

לזכות בוני כביש 22 אני חייב לציין כי באזור שבו נבנה "מחלף כרי נעמן" (ובעברית פשוטה - צומת כפר מסריק\מילואות) המעקפים נבנים עם אספלט באיכות סבירה מאוד, בניגוד לתעלות הנ"ט בכביש המקביל לציר המטרונית.

אם מדברים על פרוייקטים שלא מתקדמים בקצב סביר אני מציע להצפין מעט - לכניסה הדרומית לעכו. סוף סוף, אחרי מי יודע כמה שנות עבודה, הרכבת התחילה לנסוע על הגשר החדש על הנעמן, אבל העבודה על המעבר העילי לרכב נמשכת כבר אי אילו שנים ואפילו במחשבה אופטימית כנראה שלא תסתיים לפני אמצע 2014. בקצב העבודה שאני רואה גם זה יהיה לגשר אחד מתוך השניים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר 22 וחלקו הצפוני - לפי מה שאני רואה הם אכן עובדים מהר - אבל! היציאה תיהיה מזעזעת. כל הפקק יעבור לשם. כמעט כמו כל דבר בארץ, מעבירים פקק מכאן לעוד 3 ק"מ קדימה. YAY.

העבודה הטובה היחידה שראיתי (כפי שכבר ציינו כאן) זה מחלף סומך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
הכביש המחבר את המחלף הדרומי של עכו עם העיר הוא מאוד ייחודי, בין הבודדים מסוגו בארץ (ואולי בעולם): כביש בינעירוני עם פסי האטה! :shock:

ספר את זה למתלים שלי. כל אימת שאני עובר במקום יד ימים שלי עוברת למספר שניות למפסק ה-hazard lights.

חוץ מזה גם בעכו יש לא מעט פסי האטה בכביש עירוני ראשי (חח' הארבעה), אבל עם ההתנהגות של העכואים ובצרוף הגדר החוסמת את שדה הראיה לצידו הנגדי של מעבר החציה - זה מוצדק.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני מרשה לעצמי להניח כי אי אלו אנשים שבלוחית הזיהוי של רכבם מופיעה האות "מ" ומעט מדי ספרות התעכבו ביציאה שם והופלה - רמזור. עד ש"מחלף" יגור פינה את הציר - הנה עוד פקק. נהדר. פאקינג נהדר. אני מניח שעוד יוסיפו שם מצלמה בסוף, לסחוט עוד כמה גרושים בשעות הערב כשפנוי שם. אם לפנק - אז עד הסוף.

דווקא לא, הסיבה לרמזור הוא מספר תאונות קטלניות שאירעו במקום.

למשל: http://www.nrg.co.il/online/1/ART/879/364.html

ועוד אחד: http://sc.tapuz.co.il/shirshurCommuna-2986-25846642.htm

גם אני חושב שזה תכנון לא חכם לשים שם רמזור והיו יכולים לפתור את הבעיה אם היו מונעים את הפנייה שמאלה מבית המעצר לכיוון יגור ואת הפנייה לבאים מהעמקים שמאלה לבית המעצר.

לא היה קורה כלום אם הם היו נוסעים עוד דקה וזה היה הרבה יותר בטיחותי.

פורסם
בהדר הבעיה אינה המטרונית אלא מנהרות התשתית שנחפרות שם. השקעה עצומה, אבל כנראה מוצדקת.

לא כנראה. עברתי שם מספר פעמים תוך כדי החפירות, וסוף סוף שתלו שם תשתית ביוב ראוייה לשמה. כמה שיותר נמוך, ככה יותר הצפות בחיפה, ושם זה מקום בעייתי למדיי מבחינה זו. זה דווקא בהחלט מוצדק בעיניי.

רק שיסיימו כבר, התשתיות הונחו מזמן...

אני מרשה לעצמי להניח כי אי אלו אנשים שבלוחית הזיהוי של רכבם מופיעה האות "מ"

ואחריה, ברצף, "טומטם" או "נייאק"?

הכביש המחבר את המחלף הדרומי של עכו עם העיר הוא מאוד ייחודי, בין הבודדים מסוגו בארץ (ואולי בעולם): כביש בינעירוני עם פסי האטה! :shock:

אתה מוכן לחזור על זה, נראה לי שלא הבנתי משהו :shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חפש במפה את כביש 8510. הכביש, שהוא בין עירוני באפיו, אמור לעלות על צמד גשרים להפרדה מפלסית מזוג מסילות ברזל. הבעיה היא שעד שההפרדה המפלסית תהיה מוכנה, במקרה הטוב בעוד שנה פלוס, הותקנו בכל צד של המסילה שני פסי האטה, כלומר כל מי שנכנס או יוצא מעכו בדרך זו צריך לעבור על לא פחות מ-4 פסים כאלה (שניים לפני ושניים אחרי המסילה).

בקיצור, חפש לך לקוח בעכו, סע אליו וחזור לשרשור עם התרשמויותיך.

פורסם

וואו. אוקיי... בכזה עוד לא נתקלתי.

אשכרה הופתעתי.

וזה מאד נדיר שמשהו מפתיע אותי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חפש במפה את כביש 8510. הכביש, שהוא בין עירוני באפיו, אמור לעלות על צמד גשרים להפרדה מפלסית מזוג מסילות ברזל. הבעיה היא שעד שההפרדה המפלסית תהיה מוכנה, במקרה הטוב בעוד שנה פלוס, הותקנו בכל צד של המסילה שני פסי האטה, כלומר כל מי שנכנס או יוצא מעכו בדרך זו צריך לעבור על לא פחות מ-4 פסים כאלה (שניים לפני ושניים אחרי המסילה).

בקיצור, חפש לך לקוח בעכו, סע אליו וחזור לשרשור עם התרשמויותיך.

ההרכבה של הגשרים תתחדש כנראה בעוד כחודש אם הכל ילך לפי התכנון,

אחרי יותר מחצי שנה שההרכבה נעצרה בגלל בעיות שהיו עם משפחה בקשר לקרקע שבצד הנציב הדרומי.

so far so good so what

• תוכן חדש...