Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4347207,00.html

האחראית על פרויקט המטרונית בחיפה והקריות, חברת יפה נוף, הודיעה היום כי הפעלתה תדחה בעוד מספר חודשים ומתוכננת כעת לאוגוסט 2013, כשנתיים לאחר מועד ההפעלה המקורי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

המכונות בישראל כבר מ 2011, לא? סתם שורפות שנתיים (משהו אומר לי שאפילו שלוש או ארבע) בהתייבשות מתוך ה 15 בהן הן אמורות לספק שירות.

ברכות, עוד פרוייקט תחבורה בזיוני.

פורסם

המכונות כן מסתובבות בכבישים. אין לי מושג למה, וגם לא באזור חיפה, אבל חלק מהן בהחלט עושות נסיעות "מבחן".

עם זאת באמת יש עשרות (אם לא מאות) מכונות שמתייבשות בשמש. בזיון.

פורסם

[ציניות] וואוו איזה הודעה מפתיעה! זה מוזר ככה בישראל שמתעכבים דברים כל כך הרבה זמן [\ציניות]

בנימה אחרת - כל הפרוייקט הזה הוא עיוולת מהגדולות שניתן לבצע בתחום התחבורה באיזור הזה. פשוט התעללות בתושבים.

I Ride Because I Really Like Dessert

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז עוד שנה ומשהו של כבישים שבורים כמו במדינת עולם שלישי ופקקים בגלל עבודות בכביש?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו תמיד, כן.

אגב, מי יכול להסביר לי למה חופרים שוב(!!!!!!) את הקטעים הגמורים של המטרונית המחוריינת הזו?

הקטע של איזור "הגיבורים" נחפר שוב וחסום לתנועת תח"צ. מה הסיפור?! נמאס כבר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
כמו תמיד, כן.

אגב, מי יכול להסביר לי למה חופרים שוב(!!!!!!) את הקטעים הגמורים של המטרונית המחוריינת הזו?

הקטע של איזור "הגיבורים" נחפר שוב וחסום לתנועת תח"צ. מה הסיפור?! נמאס כבר...

אם אני זוכר נכון, הועלה על זה דיון בפורום - הגאונים שכחו לשים משהו לפני שהם סגרו עם האספלט.... אז עכשיו הכול מחדש.

אני חושב שצריך להתחיל בהוצאות להורג בארץ. כל קבלן שמאחר תקופה כזאת, מישהו צריך לצאת להורג. או לפחות הגליה לסיביר לעבודות פרך.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מה שמטריד אותי הרבה יותר - מה קורה בקטע הצפוני של כביש 22? מתי קטע זה יפתח?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא בטוח שזה יותר מטריד. בכל אופן, הקטע הצפוני של 22 צפוי להפתח מתישהו השנה, כרגע מדברים על אוגוסט.

נ.ב. הם מ*דיינים עם החיבור של מחלף אפק בכביש 22 ודרך עכו מאז פתיחתו של כביש העוקף (מדובר על הרחבת כביש חד נתיבי).

פורסם

אתה מספר לי? אני עובר בקטע זה לפחות 2-3 פעמים בשבוע והגרוע ביותר הוא הנסיעה צפונה מהקריון עד כורדני כאשר המשאיות שבות מצפון ופונות שמאלה חוסמות את כביש 4 כאשר סוף סוף יש רמזור ירוק. כאשר פתחו את הקטעים הראשונים של 22 דובר על פתיחת הקטע האחרון במרס 2013, בינתיים אני לא רואה סימנים לכך.

ד"א - מישהו יודע מדוע בסופ"ש זה כביש 4 בצומת וולקן נחסם מהיום בצהריים עד יום א לפנות בוקר?

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הטמטום שנעשה שם מונע ממני להשתמש בכביש 79 כמעט כליל. בד"כ הייתי נוסע שם די הרבה לקרית ים, עכשיו כמעט באופן גורף אני בוחר בדרכים אחרות. גם המבוכים והדרקונים שעשו ביגור הם לא להיט, אם כי אני עוד בצד המנצח - בבוקר הדרך שלי (לחיפה מיקנעם) היא היותר פנויה.

אפשר לדבר על הפאקים בבניית הכבישים עד מחרתיים. הכוונה ללא ספק טובה ויש גם הצלחות - סומך, המוביל, אבל יש דברים מרגיזים ביותר, כמו העובדה שאין יציאה צפונה ל-22 מגשר לב המפרץ, למשל. כמו הרמזור הדבילי שהקימו בצומת של בית מעצר ג'למה.

לגבי המטרונית - בהדר זה פשוט "הכה את המומחה" - כל יום דרך חדשה. יש כבישים בחיפה שנראים כמו מסלול סינוסים. טמטום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרמזור בצומת של הכלא בג'למה זה הדבר הכי מטומטם בעולם. בשביל מכונית וחצי בשעתיים חוסמים כביש ראשי עם 2 נתיבים עמוסים.

לפחות את הרמזור בפנייה ימינה בסוף הירידה משער העמקים ביטלו. עוד לא הבנתי מה חשב לעצמו הגאון שהחליט להציב אותו מלכתחילה שם. לא היה כיף לפתוח את הבוקר בהתדרדרות אולטרה איטית בירידה הזו בפקק ענקי של 20 דקות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי המטרונית - בהדר זה פשוט "הכה את המומחה" - כל יום דרך חדשה. יש כבישים בחיפה שנראים כמו מסלול סינוסים. טמטום.

בהדר הבעיה אינה המטרונית אלא מנהרות התשתית שנחפרות שם. השקעה עצומה, אבל כנראה מוצדקת.

לגבי צומת יגור (אני לא מוכן לקרא למעברים האלה מחלפים כיון שהם מרומזרים מאוד) - המבוך שם זמני וצפויים עוד שינויים לאחר השלמת הבניה.

פורסם

לגבי הקטע הצפוני, העבודות בעיצומן, המחלף ליד "מילועוף" בהקמה וסלילת הכביש עצמו כבר הגיעה עד לאיזור התעשיה של ק. ביאליק.

האם הם יעמדו בלו"ז ויפתחו את הקטע הצפוני באוגוסט 2013? נחיה ונראה...

אגב, אחרי שעמדנו בפקקים של שעה וחצי ויותר בכביש העוקף,

אחרי שאנשים נסעו ברוורס מרחק של 1 ק"מ על כביש מהיר כדי להמנע מפקק,

אחרי שאנשים נדחפים לתוך נתיב השתלבות שאין לו שימוש כרגע (חלק ממחלף עתידי) כדי להיות 6 מכוניות קדימה ועדיין לעמוד בפקק כמו כולם (ולהפגש איתי ברמזור אחרי כמה דקות),

אחרי כל אלו נתקלתי בתופעה חדשה. הקטע הצפוני, כאמור, טרם נפתח לתנועה אך בחלקו (החל ממחלף אפק ועד בערך 2-3 ק"מ קדימה) קיים כבר אספלט. לפני מספר ימים, בזמן עמידה בפקק של היציאה מכביש העוקף, הבחנתי כי מספר רכבים החליטו "להכשיר" את הכביש (שאינו פתוח לתנועה, אשר טרם הושלם ושמתבצעות בו עבודות בזמן אמת). הכניסה לשם הייתה פתוחה כדי לאפשר לרכבי עבודה להכנס/לצאת ואותם "חכמים" זרמו פנימה.

בשלב מסויים נוצר שם פקק (של רכבים רגילים, באתר בנייה) בגלל שרכבי עבודה "הפריעו" להם לעבור. ראיתי מרחוק כי התפתח שם "דיון" אך לבסוף הם פרצו קדימה. לאן בדיוק הם נסעו? ולמה זה נראה להם הגיוני?

רק בישראל!

• תוכן חדש...