Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. התחדשתי ברכב חדש מהיבואן. וכשבאתי ישירות למשרד הרישוי לבצע שינוי ברישיון הרכב הפקידה אמרה שהרכב לא נמצא במאגר עדייו. ושהיא איננה יודעת מתי זה מתעדכן. יש למישהו מושג תוך כמה זמן זה מתעדכן אצלהם במערכת? או דרך ידנית שאני אוכל לבדוק?

תדה מראש.

פורסם

הרכב נכנס למאגר כשהפקיד/פקידה של היבואן מוצא לנכון להקלידו במערכת. לפעמים זה לוקח שבוע או שבועיים.

לפני שתווי הנכה היו מונפקים אוטומטית עם רכישת רכב חדש, הריטואל היה חוזר על עצמו בכל רכישת רכב חדש.

תמיד זה נפתר ע"י טלפון קצר למחלקת המסירות של היבואן - ותוך 5-10 דקות - הרכב הוקלד למערכת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי. הרגע התקשרתי לכביש 6 לשנות מס רכב. וכשנתתי לו הוא אמר שנייה אני אבדוק אותו ואכן הוא מצא שהוא קיים.

זאת אומרת שהרכב התעדכן במאגר של משרד הרישוי? אני יודע שאולי זה שאלה טיפשית אני פשוט לא רוצה לסוע שוב שעה שלמה למשרד הרישוי לחינם.

• תוכן חדש...