Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאתם יודעים, לפני שאני רוכש משהו היני מעוניין לדעת אם אני מקבל תמורה לכספי מבחינת הספק, או לא.

בעבר ציינתי על כמה השוואות שערכתי, רציתי לדון איתכם על דיוק יותר מושלם לגבי השוואת ערוץ , ולא בגישור.

זה פחות או יותר הדברים שבדקתי:

1. מולטימטר, וידוי שהמגבר מקבל לפחות 13.5 וולט בזמן עבודה "מאומצת"

2. חיבור המגברים באותו הרכב.

3. סאבים זהים לחלוטין, עם תיבות זהות לחלוטין, כמו כן הפורטים והאיטום.

4. סיגנל זהה לחלוטין, מחובר דרך קרוס אובר אקטיבי שנותן לכל הגברה את אותה העוצמה ואותו החיתוך.

5. הקרוסים במגברים מבוטלים, באס בוסט מבוטל, גיין נמצא עד הסוף למעלה.

6. ההשוואה היא כמובן ניצול הסאב בצורה יותר אופטימלית, מי דופק יותר חזק, וכמובן שהבדיקה היא עיוורת, שומעים את הסאבים אחד במקביל לשני ומחליטים מי מהם יותר מודגש לעומת השני, זה לאחר מספר החלפות בין הגברה לגברה. ואז רואים לאן הסאב ה"מועדף" מחובר.

אם יש למישהו רעיון לשפר את הדיוק של הבדיקה הזאתי ,או להעביר עליה ביקורת.. אני אשמח.

כי מעבדה אין לי פה.. אז תודה מראש

המגברים שאני מעוניין להשוואת הינם: ROCKFORD 301X, רוקפורד פאנץ 200.

שניהם בעלי 4 ערוצים..

דרך אגב אופי ההשוואה למעלה מיוחסת להספק בגישור, אם יש לכם רעיון איך אפשר להשוות כוח פוטנציאלי לערוץ בודד, תנו רעיונות, תודה מראש.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא מבין גדול בזה אבל מבחינת הגיונית נראה לי שכיסת את כול האפשרויות לבדיקה..

אבל במידה והמגברים הם פחות או יותר באותה רמה אתה חושב שתשמע הבדל ?

פורסם

כמובן, אם הרוקפורדים הם UNDERRATED ויש להם הספק גדול יותר מהאלפיין שלי, או המאגנט שלי, אני אשמע הבדל לטובתם.

אם המצב הפוך, ההבדל יהיה לטובת המגברים הנוכחיים שלי.(משום שהספקייהם זהים\דומים בגישור)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לגבי ניאו,

magnat traxx 600

alpine v12 mrvf504

בקרוב: magnat phantom monoblock

sherwood active crossover

rear:

pioneer ts305 x 2

bazooka rs 690 6x9

front:

4 x cambridge mids

2 x cambridge tweeters

2 x 6.5 morel millenium - mid bass only

בקרוב: בנייה של המחשב נייד, פנטיום סנטרינו 15" דיוידי. בצירוף של סנטר המורכב ממיד של קמברידג, וטוויטר של קמברידג.

כשהכל יעבוד כמו שצריך התוצאה תהייה :

magnat traxx יעבוד עם שני גישורים על הבאזוקות, (גישור בערך 200 אר אמ אס)

alpinev12 504, שני ערוצים לשני המורל מילניום שיפיקו מיד באס בלבד, ולטוויטרים של הקמברידג דרך הקרוס הפאסיבי.

שני ערוצים נותרים כל אחד לכל זוג מידים.

*המאגנט פנטום יהיה על שני הסאבים של פיוניר. תיבות פתוחות מכוונות ל32 בערך.

(כל זה בתקווה שלא תהייה בעיה עם מערכת החשמל הנוכחית, וכמו כן עם כריות האויר, כי אם תהייה בעיה רוב הפרוייקט יצטרך להתבטל עקב רכב מהשכרה...)

*** כשאני אסיים עם הבנייה של המחשב נייד, יהיו תמונות של כל המערכת. עם כל התהליכים.

הבנייה של המחשב נייד, בנייה של המבנים הקידמיים, אחוריים, הסאבים, הבניות של המגברים.

:)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

בהצלחה אחי !

תן לי קצת פקטים לגבי המגבר הזה של אלפין ?

יש רק מגבר אחד של אלפין V12 ( אני לא מדבר על החיקוי של פלטניום וכל החרא הזה )

תן לי כמה שיותר פטים כול מחירים אם אתה יכול למה יש מצב אי מביא אותו ממשהיו במחיר ממש מצחיק...

פורסם

פרטים כמו מה ?

לגבי ההספקים שהשוואתי , נתתי לך

מעבר לזה אין לי מושג מה להגיד בנושא.. זאת תמונתו:

cars_70035.JPG

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תלוי מה הסרט שלו, לפי מה שהבנתי הוא בכלל לא פעיל ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רציתי לקבל חוות דעת על השוואה של יציאה בודדת, אם אני עושה את כל מה שכתבתי למעלה.

חיתוך על ידי גורם חיצוני, סיגנל זהה לשני ההגברות, ולוקח סאב ומחבר ליציאה בודדת, הסאב ידפוק ממש חלש, ולכן יהיה קל להרגיש מי מבין השניים דופק חזק יותר, עכשיו השאלה שלי האם זאת אינדקציה טובה לדעת איזו יציאה יותר חזקה?

או, היחס של הגיין לעומת הסיגנל יקבע פה, זאת אומרת שרק המגבר שיכול להיכנס לקליפינג יותר גבוהה בגלל גיין נמוך במיוחד, יתן לי אפקט יותר חזק ?, ואם זה המצב, האם יש לי אפשרות למדוד את הוולט של הכניסה של המגבר ? או שזה לא דבר שאפשרי על ידי מולטימטר ?

מה דעתכם בנושא ? אשמח לקבל כל תיקון והצעה..

תודה מראש.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

א.כשאתה מדבר על מדידת הספק אתה מדבר על הספק עם עוות צליל או בלי (הרי בתדר נמוך הרבה יותר קשה לשמוע את העוות)

ב.אישית הייתי בודק את ההספק אם רמקול מידרנג והקרוס מכוון ל1KHZ כך תוכל לזהות עוות ביותר בהירות אבל שוב זה תלוי למה תשמש אותך יציאת המגבר .

ג.לגבי הגיין האם הוא זהה בשני המכשירים? (לא הייתי מכוון את הגיין עד הסוף למעלה אלא הייתי מתאים אותו למע' וכך גם תוכל לשמוע או לחשב מה יתן לך את התמורה הטובה יותר בווליום ספציפי)

פורסם

תסתכל, כשהשוואתי מגברים בשביל סאב, זה היה קל, משום שלא היתה בעיה לתת את כל הגיין כשמדובר בסיגנל "ממוצע" ולא חזק במיוחד.

אז לא היו פה יותר מידי משחקים, גיין עד הסוף למעלה, שם טראקים של באס, ומרגישים מה "מקרתע" ומה נותן בראש.

ואז הולכים למגבר שמקרתע. ומורידים לו גיין, ובודקים אם הוא נותן בראש או עדיין חלש לעומת השני, (בשביל לוודא שהוא אינו חורג מקליפינג גדול מידי, ולכן הוא נשמע "צרוד" והבאס בהתאם.)

לגבי היציאות הרגילות, זה לא בשביל סאב או רמקולים, זה רק בשביל לדעת מה יותר חזק מביניהם

מה אתה אומר על האופציה של, לקחת רמקול של דיגי. 8 אוהם. לחבר ליציאה אחת. ולתת לו בראש,

אתה חושב שיהיה יותר קל לזהות מי יותר חזק, והאם זה ב"קליפינג גבוהה מהרגיל" או לא?

(אחרי הכל, ככה מכיילים מגבר..) על ידי דיסק טונינג..(אלמנט שיכול לספוג הרבה הספק בשל התנגדות גבוהה)

--

לגבי הגיין בהתאם למערכת, איך אוכל לכייל אותו בהתאם למערכת על עיוור ? אם ההבדלים בין המגברים זה הבדל של 10-20 אר אמ אס, בחיים לא אוכל לדעת אם הכיול הוא כתוצאה מיחס סיגנל גבוהה, או בגלל חוזק המגבר, ולהיפך.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...