Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם החלונאי יצא צדיק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי עבודות הרבה יותר מורכבות בעצמי בבית , אך במשימה הזו נכשלתי -

יש לי את התריסים הישנים עם החבלים ובשבועיים זכיתי לראות שלושה מהם נקרעים ,

הסתבכתי עם זה לאללה , לא הבנתי מי נגד מי , מה להשחיל לאיפה , מאיפה מתחילים .

הזמנתי חלוניסט והוא סידר את העסק וגבה ממני 400 ש"ח ,

רק לידע כללי - האם המחיר הוגן ?

Gn'f'R

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נשמע סביר למדי במחירים של ימינו.

תריסי גלילה הם עסק לא פשוט ל"סידור", מדובר בקונסטרוקציה פשוטה אבל כזאת שעשויה בד"כ מהחומרים הכי זולים בשוק שאינם מזדקנים בכבוד. במשפחתי יש נסיון גם עם התקנת תריסים חדשים מסוג זה וגם עם החלפתם בסוג אחר - במקרה הראשון ההרכבה בוצעה עקום ובעל המקצוע הפסיק לענות לטלפונים, במקרה השני העבודה בוצעה ללא רבב אך גם ללא קבלה. בשני המקרים המחיר היה דומה לשלך.

אם הכל עובד והתיקון בוצע לשביעות רצונכם, לא הייתי מבזבז יותר מדי זמן במחשבות על המחיר ששולם.

פורסם

מחזק את קודמי.

הוא לא גבה 4000 ש"ח שמשאיר מקום לספק ולחשש של "רגע, דפקו אותי מאחורה"?

תהנה מהתריסים והיה מבסוט ושקט.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לדעתי הוא שחט אותך במחיר!

בדיוק לפני חודשיים נתקלתי במצב זהה.

החבל עולה 5 שקל למטר.

זמן עבודה כחצי שעה עד שהבנתי איך זה עובד.

ועוד עשיתי את זה עם חברה שלי.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

עכשיו אתה זורה לי מלח על הפצעים :oops: , גם אני הלכתי וקניתי חבל וחזרתי לבית בהרגשה של מק'גיוור ,

פירקתי תריס תקין כדי לראות איך זה עובד ,אבל משהו השתבש בדרך וכעבור שעה וחצי הפכתי ממק'גיוור למיסטר בין.

Gn'f'R

פורסם

הכל טוב, בהנחה שלא שלושה חלונות קטנים, מחיר סביר.

רק מה- היית שואל כאן מה הולך בחוץ? היינו עונים. בשביל זה צריך חלון?

חוץ מזה, אבא טרי[שוב]. אל תיתן לנהגים טיפשים להרגיזך ואל תיתן לעייפות להדריך אותך- חושבים פחות טוב.

נוסעים הביתה וזהו. לחלונות המתוקנים.

חלונות ויסטה עולה יותר.

תודה לביל גייטס.

שיהיה לך יום מואר.

פורסם

אתה צודק , אני הולך לקרוע את החבלים . עכשיו שמואר נוכחתי לראות כמה שהבית שלי מכוער

וכשהסתכלתי בראי גיליתי שערה לבנה חדשה וחמישית במספרה - לעזאזל , אני לא צריך את זה .

XP לא רעים .

Gn'f'R

פורסם

הא! אני הצלחתי לסדר חלון כזה לבד!

ולמרות שיש לי ניסיון בשיפוצים ועבודות בניה, סידור החלון הסורר גרם לי להרגיש מינימום בוב הבנאי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בהחלט לא. בעל מקצוע אינו עובד בחינם, ואין שום סיבה לצפות ממנו שיעבוד בחינם וגם לא במחיר עלות.

כמובן שאם אתה יודע לעשות דברים לבד, זה יעלה לך פחות. זה עדיין לא אומר שהמחיר שהוא שילם לא היה סביר.

העיקר: את הבעיה פתרו לו? פתרו. המחיר הגיוני? הגיוני. אז אני לא רואה פה שום בעיה.

מצד אחד אנשים מתלוננים על כל שקל שגובים מהם, ומצד שני מתלוננים גם על כך שקשה למצוא בישראל בעלי מקצוע טובים, רק מעגלי פינות. באמת מוזר מאד...

דני

פורסם

בדיוק לפני חודשיים נתקלתי במצב זהה.

החבל עולה 5 שקל למטר.

זמן עבודה כחצי שעה עד שהבנתי איך זה עובד.

תגיד לי, והנסיעה לא עולה כסף ? והמומחיות לא עולה כסף ?

חומרים של פיצה עולים אולי 10 ש"ח, למה אתה משלם 60 ש"ח ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...