Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם החלונאי יצא צדיק ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידי, צר לי לבשר לך - הוא קרע לך את האימא. אני מתקן מדי פעם את התריסים האלה בביתי (תריסים בני 25 לפחות!!), וחבילה של 20 מ' רצועה עולה לי 35 ש"ח (יוצא לי 1.75 למטר). לתריס אחד יש בין 3.5 מ' ל-5.5 מ' אצלי, תלוי בגודל התריס (דלת או חלון). תעשה 25 מ' של רצועות של כל החלונות והדלתות שיש לי בבית, יוצא 45 ש"ח בערך. עבודה נגיד חמש דקות לכל תריס (זה ממש ממש פשוט. לשחרר את הרצועה הישנה ולגלול רצועה חדשה עם השחלה מלמטה, לתפסן) זה לא אמור לעלות יותר מ-200 ש"ח בלחץ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

ומה עם אחזקת הרכב שהוא השתמש בו בשביל להגיע אל ערן, דלק, עלויות הנהלת חשבונות, מיסים, טלפון וכו'?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ומה עם דבר אחד קטן ופשוט שנקרא "רווח"? אולי יש פה מישהו שלא מבין למה בעל מקצוע צריך גם להרוויח?

דני

פורסם

תמיד יהיו ישראלים שיבאסו אותך - אל תקשיב להם!

עוד מאה שקל, פחות מאה שקל, שוב, לא מדובר בסכומי עתק וכל עוד אתה מרוצה מהעבודה - תמשיך ללטף את החבלים בחיוך.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

חס וחלילה! רווח????

כמו כל טכנאי יש עלות בסיסית שכוללת את זה שהוא מגיע ומינימום עבודה.

תריסי גלילה הם דרעק שלא ברא השטן ותמיד מתפרקים וכבר צריך להתחיל לקמבן ולסדר כדי שהם יעבדו כמו שצריך.

400 ש"ח כדי להתעסק עם החרא הזה * 3 חלונות? מחיר הוגן ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עשיתי את זה עם חברה שלי.:lol:

עכשיו אתה זורה לי מלח על הפצעים :oops:

חתימה למכירה

כל הזכויות שמורות 8)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

רועי, התברכת בתריסי גלילה עם קסטה למטה. לי יש תריסים שבהם הגליל עם הקפיץ נמצא בתוך ארגז התריס, וזו צרה צרורה. אצמם אני מתחזק אותם בעצמי אבל התיקון קצת יותר מסובך בגלל הצפיפות בארגז, צורך בסרט קצת יותר צר מהסטנדרטי, צורך בעוד מכפלת אורך חלון של סרט ולפני כמה שבועות התפרק לי מנגנון הקפיץ, פתרתי על ידי אלתור שאני מצפה שלא יחזיק יותר מדי זמן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל (אם תתן את שמך האמיתי יהיה יותר נחמד :)), טעות בידך היא לחשוב שהקסטה שלי תחתונה. היא עליונה, פנימית, סיוט. אבל מכאן עד לקחת 400 ש"ח על תיקון, שהוא יחסית פשוט אבל מתיש, זה שמים וארץ.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
ספריאל (אם תתן את שמך האמיתי יהיה יותר נחמד :)), טעות בידך היא לחשוב שהקסטה שלי תחתונה. היא עליונה, פנימית, סיוט. אבל מכאן עד לקחת 400 ש"ח על תיקון, שהוא יחסית פשוט אבל מתיש, זה שמים וארץ.

כשאתה לא יודע לעשות משהו, אין לך ברירה אלא לשלם למישהו שכן יודע. ידע שווה כסף, אחזקת רכב שווה המון כסף. זמן שווה כסף. צריך גם להרוויח... (ובמדינה המחורבנת שלנו, זה לא קל בכלל).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
איפה לומדים חלונאות? אני בעניין.

חלונאי הוא תריסיסט מוסמך , קודם תהיה תריסאי ותתחיל בתחתית עם תריסי גלילה - אח"כ נדבר.

Gn'f'R

פורסם
מכאן עד לקחת 400 ש"ח על תיקון, שהוא יחסית פשוט אבל מתיש, זה שמים וארץ.

לא חסר אלטרנטיבות - בעלי מקצוע שיגבו סכומים גבוהים יותר ויעשו עבודה מחורבנת.

אם כבר נמצא אחד שעשה עבודה טובה, 400 שקל זה לא משהו ששווה בכלל לדוש בו.

בפורום כולם גיבורים, מסתערים עם סכין בין השיניים על כל שיפוץ או תיקון תקלה שנקרה בדרכם. במציאות לרובנו יש שתי ידיים שמאליות שצומחות מהת*ת והרבה פוטנציאל לשרוף זמן ולעשות נזק. לא יודע מה איתך, אבל שעה מהזמן שלי שווה הרבה יותר מ-400 שקל (+ עצבים, לכלוך ותסכול). יש הרבה דברים שאני עושה לבד, אבל במקרים כאלה אני מעדיף לעשות מיקור חוץ ולתת לבעל מקצוע להתפרנס בכבוד. בהנחה ואני מוצא אחד כשיר והגון, המחיר הוא הדבר האחרון שמטריד אותי.

• תוכן חדש...