Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי שמניע אותם יודע לתמרן את המהלכים מאוד יפה. אתמול נתנו להם יד חופשית אז הם הרגישו גברים, היום כבר היו מוכנים לשבור להם את הצורה אז פתאום הם ״מכבדים את רצון המשפחה״.

דבר אחד למדתי על הפגנות המוניות וזה שתמיד, אבל תמיד! יש מי שממן את זה: חולצות/אוטובוסים/מזון, אז שלא יספרו סיפורים.

האמת שהם גם מאוד מפגרים עם כל ההיתממות לגבי זה שהבחור לא רק שהיה עבריין, הוא גם נתפס בזמן ביצוע פשע!

היום הם כבר אמרו שהוא בכלל רצה להתגייס למשטרה, כאילו יש את זה ביותר ציני!?

חלק מהאנשים אומרים ״אם רק היתה לנו כזו אחדות כמו לאתיופים״ ואני שואל: איזה אחדות? אחדות שכל מה שמוביל אותה זה אלימות,שנאה והרגשת קיפוח?

איפה ה-״אחדות״ שלהם בפיתרון הבעיות של הקהילה? אין שם שום אחדות! סתם שנאה לכולם!

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם

רגע, אז למי עכשיו הם יצביעו? לדעתי ליברמן צריך לצאת בהצהרה שאם הוא היה השר לביטחון פנים, הוא היה נותן לשוטר 48 שעות להסגיר את עצמו ולהתנצל בפני משפחת העבריין התמים שנרצח עם קצת עוול בכפו.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
מה חשבתם? שכל אלו שהיו רעולי פנים, שהשליכו אבנים, שברו רכבים, שרפו צמיגים, הכו שוטרים ועוד, מה נראה לכם שמחר הם שמים חליפה ונהיים ילדים טובים עם אורך חיים נורמטיבי? כל אחד מהם הולך לבית ספר, לאוניברסיטה ולעבודה? באמת מישהו מאמין שזה ככה?

אלה פפואסים שאין להם מה להפסיד בחיים, אז היה מי שהחליט לארגן ערב מחווה ל-The Purge, והם זרמו להזדמנות להשתכר, ללכת מכות ולשבור דברים.

הרי זה הרבה יותר כיף מללמוד מקצוע ולעשות משהו עם החיים שלך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כי כולם ברחו הביתה ב-2 בעקבות פוסט טראומה אחרי אתמול.

אצלנו במשרד אף אחד לא עבד כולם היו עסוקים בשיתוף חוויות ובתכנון מסלול בריחה אחר הצהריים.

פשוט מאוד: זאת הייתה שמועת-שווא המוצלחת ביותר שהופצה אי פעם בארץ. תפוצת נאט"ו בווצאפ, וכולם נפלו בפח (גם אני).

אחר כך צוחקים על ההודים... :-(

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מי שמניע אותם יודע לתמרן את המהלכים מאוד יפה. אתמול נתנו להם יד חופשית אז הם הרגישו גברים, היום כבר היו מוכנים לשבור להם את הצורה אז פתאום הם ״מכבדים את רצון המשפחה״.

דבר אחד למדתי על הפגנות המוניות וזה שתמיד, אבל תמיד! יש מי שממן את זה: חולצות/אוטובוסים/מזון, אז שלא יספרו סיפורים.

איתיופים הפגינו באזורים קרובים לשכונות שלהם אשדוד, קרית מלאכי (צומת קסטינה), קריות, ראשון לציון (רמת אליהו) ועוד ועוד.

לא צריך לקחת את זה למחוזות הקונספירציה.

בנוגע ליד חופשית זה כבר סימפטום נוסף ליכולת קבלת החלטות של "מר ביטחון". זה כמו שנותנים לפלסטינים יד חופשית לשרוף את הדרום בשביל "לשחרר לחץ".

פורסם (נערך)

מאחורי מהפכות, הפגנות המוניות והנעת כמות עצומה של אנשים יש תורה שלמה וממש לא קונספירטיבית.

במקרה הספציפי הזה העבודה היא כמובן יותר פשוטה, כי הרי זה כמו לחלק סוכריות לילדים. זה לא שמבקשים מהם להיות תרבותיים פתאום, משהו שיותר קשה להם לעשות. אומרים להם: בואו תפגינו אלימות, תהנו בחסות האנרכיה ואף אחד לא יעשה עם זה כלום, או בקיצור יום כיף!

בשביל להוציא אנשים לרחובות ממש לא מספיק רמקול, דף בפייסבוק וכריזמה. תנסה לארגן ערב באמצע שבוע עם כל החברים שלך ומהר מאוד תבין שזה כמעט בלתי אפשרי.

עכשיו בלי קשר:

יש בחיפה "אושיית רשת" בשם יבגני זרובינקסי. לרוב הוא מעלה פוסטים די מצחיקים ומה שבטוח ב-90% מהמקרים גם צודקים. באותו היום הבן אדם כאילו קיבל את הרוח של סלמון טקה ונהיה הדובר של האתיופים. כל היום הוא העלה: האתיופים מסכנים, הבחור זהב, השוטר בן זונה, כיף לי לעמוד בפקקים למען הקהילה ועוד שלל חירטוטים מוזרים. זה הגיע למצב שחצי מהפוסטים הוא מחק בגלל שהם היו הזויים לגמרי.

הבן אדם פאקינג הסית כל היום ולא הגיב לשום תגובה מהעוקבים שלו שאמרו שהתנהגות כזו לא מתאימה לו. כמובן שכל האתיופים בתגובות גמלו לו על זה עם שלל תגובות כמו: יבגני יגבר, לא ידעתי שאתה כזה אח, וכל מיני דברים בסגנון.

צירוף מקרים? אולי! אבל הבן אדם בדרך כלל דואג גם לא להיות פופוליסט בשקל, אז אני באמת לא מבין מה המניע שלו...

פורסם

לא מצליח למצא את האשכול של tzvipper על הטרור האטיופי

כמו כן אשמח לקישור לבלוג המתעדכן שלו.

וככה באפריל מתחת למכם שלנו היה הכתבה הבאה

http://cafe.themarker.com/mobile/post/3464247/

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם (נערך)

לא מצליח למצא את האשכול של tzvipper על הטרור האטיופי

כמו כן אשמח לקישור לבלוג המתעדכן שלו.

וככה באפריל מתחת למכם שלנו היה הכתבה הבאה

http://cafe.themarker.com/mobile/post/3464247/

חחחח https://terrorkrina.blogspot.com/2009/12/blog-post_24.html

האיש מנהל אותו עד היום... מה שמוזר(ומפחיד) זה שבפורום הוא מגיב כאדם נורמלי.

tzvipper אם אתה קורא את זה: עפ''י הבלוג תוקפים אותכם כבר מעל עשור ואתם עדיין חיים, אולי זה הזמן לחשוב על זה?

חייייב!

את שני ההורים עינו באכזריות באמצעות מתקן שאנחנו קוראים לו "ערפד":

הסיבה שאנחנו קוראים לו כך בגלל שכתוצאה מהזעה קשה הוא גורם אובדן נוזלים ומינרלים בגוף, שזה כמו למצוץ דם (דם ברובו מורכב ממים). זה מכשיר שקול לזה שנקרא "אקדח חום" ("heat gun"). למעשה, זה עינוי קשה מאוד, כי כתוצאה מאובדן נוזלים ומינרים בגוף מידי יום המצב של הקרבן מחמיר וקשה יותר לחזור לעצמו.

Operators violently tortured my both with device we call "vampire":

The reason we call it like that, because due to heavy sweating it is causing dehydration and loss of minerals which is like blood sucking (blood consists mostly of water). This is analog of similar device which is called "heat gun". Actually this is very tough torture, because dehydration and loss of minerals on daily basis making the victim very difficult to recover.

נשק גרעיני (מכשירי קרינה) בידיים של אנשים אכזריים זה סכנה לכל מי שסובב אותם, כי הם עשויים להביע את הכעס שלהם נגד כל אחד באמצעות הקרנה, כולל נגד ילדים קטנים.

על האירגון שסיפק להם נשק גרעיני, מוטלת אחריות מלאה לתוצאות שימוש של נשק זה.

Local radiation equipment operators from night to morning demonstrated their cruelty with very violent tortures against my parents and committed 3 neutron attacks. According to very sensitive time when it was made, is it declaration of anything? I assume, it will be clear after the upcoming night.

כל זה נכתב לפני יומיים...

פורסם

חלק מהאנשים אומרים ״אם רק היתה לנו כזו אחדות כמו לאתיופים״ ואני שואל: איזה אחדות? אחדות שכל מה שמוביל אותה זה אלימות,שנאה והרגשת קיפוח?

כן, מזל ששאר החברה הישראלית נראית הרבה יותר טוב. נגיד, אף אחד כאן לא מחפש קונספירציות על "האויב" אפילו בפוסטים של אושיית פייסבוק רנדומלית כמו זרובינסקי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

עכשיו בלי קשר:

את זה הדגשתי בכוונה! כדי לא להכנס לתיאוריות קונספירציה. סתם אומר שהתגובה שלו היתה ממש מוזרה, כי בדרך כלל הוא שקול ולא תופס צד מתלהם על כלום...

כן, מזל ששאר החברה הישראלית נראית הרבה יותר טוב

לא מכיר מישהו בסביבה שלי שתוקף אזרחים, או מגן על עבריינים...

אושיית פייסבוק רנדומלית כמו זרובינסקי

בחיפה הוא לא כל כך רנדומלי.

פורסם

את זה הדגשתי בכוונה! כדי לא להכנס לתיאוריות קונספירציה. סתם אומר שהתגובה שלו היתה ממש מוזרה, כי בדרך כלל הוא שקול ולא תופס צד מתלהם על כלום...

יכול להיות שבדרך כלל הוא פשוט "פוגע" במה שאתה מאמין?

לא מכיר מישהו בסביבה שלי שתוקף אזרחים, או מגן על עבריינים...

דיברת על אלימות, שנאה ורגשי קיפוח. זה לא בהכרח קשור לעבריינות.

פורסם
האתיופים הצליחו לפתור את בעיית הפקקים בת"א. הערב כל העיר היתה חצי ריקה, תענוג.

כן אבל מה המחיר?

כמה כסף עלה מפגן הטרור הזה?

אני אומר שצריך לחשב את העלות ולהפחית אותה מתוכניות סיוע לאותה קהילה.

וזה צריך להיות נכון לכולם, נראה את הבא בתור שיעיז לחסום כביש או לפצוח במפגן טרור.

כי כולם ברחו הביתה ב-2 בעקבות פוסט טראומה אחרי אתמול.

אצלנו במשרד אף אחד לא עבד כולם היו עסוקים בשיתוף חוויות ובתכנון מסלול בריחה אחר הצהריים.

עדיין נשמע לך הגיוני?

האמת שהם גם מאוד מפגרים עם כל ההיתממות לגבי זה שהבחור לא רק שהיה עבריין, הוא גם נתפס בזמן ביצוע פשע!

היום הם כבר אמרו שהוא בכלל רצה להתגייס למשטרה, כאילו יש את זה ביותר ציני!?

כמובן שהוא רצה להתגייס למשטרה, הרי במסגרת תוכניות לשילוב האתיופים רוצים לתת להם גם אפשרות לחנינה.

וזאת כמובן אחדות כנגד האויב המשותף - הציבור הלבן (לא משנה שרובו לא לבן באמת, הוא פשוט לא שחור), והממסד כשליחו כאמצעי לדיכוי השחור (אם כבר מדברים על קונספירציות).

איתיופים הפגינו באזורים קרובים לשכונות שלהם אשדוד, קרית מלאכי (צומת קסטינה), קריות, ראשון לציון (רמת אליהו) ועוד ועוד.

בנוגע ליד חופשית זה כבר סימפטום נוסף ליכולת קבלת החלטות של "מר ביטחון". זה כמו שנותנים לפלסטינים יד חופשית לשרוף את הדרום בשביל "לשחרר לחץ".

הרי ברור שיש 500 אתיופים שגרים בשרונה מרחק 500 מטר מעזריאלי.

הם גם גרים ממש על כביש 38 אותו טרחו לסגור, אולי בחורשת האקליפטוס הם גרים.

וכמובן שהם גרים בבני ברק ליד צומת גהה, או בצד השני בקריית מטלון.

והם גרים ממש בצומת קסטינה, אולי בדיינר שם.

הם לא הלכו להפגין ליד הבית שלהם ולא בשכונות שלהם, וזה נסיון היתממות טיפשי, בטח כשהם בעצמם מודיעים שהם יסגרו את המדינה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

יכול להיות שבדרך כלל הוא פשוט "פוגע" במה שאתה מאמין?

יכול להיות... מה שאומר שבהרבה דברים יש לנו מכנה משותף מבחינת ה-"אמונה" ולכן ההתנהגות שלו קיצונית באופן מוגזם(לדעתי).

שוב, למקרה והבנת אותי לא נכון - אני לא טוען שהקרן החדשה או סורוס בעצנו שילמו לו על הסתה מכוונת.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

בתקופה הראשונה אחרי העליה אבא שלי שהיום הוא בעל חברה ומהנדס עם שם בתחומו עבד בניקיון. אימא שלי שהיום היא רואת חשבון עבדה בניקיון. הייתי רואה את ההורים שלי בשנים הראשונות רק ב-21:00 בערב במקרה הטוב. ועדיין לא גדלתי עבריין, ואף אחד לא חשב לזרוק אבנים ולשבור את המדינה...

מכיר מספר חברה אתיופים שלמדו בטכניון, אני מאוד מעריך אותם! ועדין למרות ההשקעה שלהם הם היו מאוד ממוצעים.

אנשים בקהילה שלהם שלא יודעים קרוא וכתוב עובדים בניקיון ומתלוננים על אפליה, במה עוד הם יכולים לעבוד? מי יעבוד בניקיון?

עם כמה שאתה רוצה להתכחש ביום יום לגזענות קשה לי להאמין שברגע שאתה טס עם אתיופיאן איירליינס אינסטינקט ההישרדות(לא משהו שאפשר לשלוט עליו) לא חושש יותר מהרגיל... ולא מגלל שאני סתם גזען. יש לי חברים אתיופים שאני מאוד אוהב ומעריך!

הטענות שלהם לגזענות בכל דבר זה בדיוק כמו ערס ששולף את הכיפה בבית משפט אחרי שהוא מואשם בדקירה.

פורסם

שוב, למקרה והבנת אותי לא נכון - אני לא טוען שהקרן החדשה או סורוס בעצנו שילמו לו על הסתה מכוונת.

ברור שלא.

אבל אתה מתייחס לקרן החדשה וסורוס כפקטורים בכלל. למה?

אולי בדיוק בגלל מה שאמרתי קודם?

יש כאן 3-4 שרשורים מקבילים על אלימות בכבישים וכו'.

מה בדיוק מאחד את הישראלים מעבר לפחד מהערבים והשואה?

ולא מגלל שאני סתם גזען.

ברור, גזענות זה מושג ריק מתוכן. מעט אנשים ב-2019 מצהירים על עצמם שהם גזענים. ואני בטוח שאתה לא גזען.

הסיפורים האנקדוטליים של כל אחד מאיתנו לא מעניינים. יש גם בני דור שני או שלישי מעדות אחרות שחיים חרא בארץ, ואתיופים כמותית הם גם עדה הרבה יותר קטנה. אבל הנה, תראה, פה בשרשור אחד מהחברים הרהוטים יותר מספר שהם "מהגרים". כשאני הייתי באולפן סיפרו לי שבארץ אין מהגרים, אלא יש עולים. עברו כמה שנים מאז, אז אני מבין שזה היה קצת נאיבי, ובכל זאת...

הם לא יודעים לקרוא ולכתוב? יכול להיות. יכול להיות שגם תפיסת ההשכלה שלהם היא שונה. הרבה דברים יכולים להיות. תפקידה של המדינה, שמגדירה עצמה כמדינת הלאום היהודי ומעודדת אקטיבית את הגעת כל יהודי העולם לכאן, לעשות את המקסימום כדי לגשר על הפערים האלו, בטח בין דורות. אם היא עושה את זה? היום הרבה יותר מפעם, כנראה. אם אפשר לעשות יותר? ואללה, לא יודע.

פורסם

הטוויסט שחטף השרשור מזכיר לי ש"כשאתה מת, אתה לא יודע שאתה מת, זה רק מבאס את כל מי שנמצא מסביבך

אותו דבר כשאתה גזען"

לא מסכים עם הפגנות אלימות ופגיעה ברכוש, אבל כמו שהן מציפות את הקיצוניים שבצד ה"תומך" - כך הם גם מציפות את החרא שרבים מעדיפים להסתיר ביום יום. פתאום יש לגיטימציה לאוורר את הגזענות במרחב הציבורי, ורבים קופצים על ההזדמנות.

יאק.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...