Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, עדי-אל כתב:

ואם זה היה שלט "כהנא צדק" זה היה לגטימי בעיניך?

האנשים שאומרים כהנא צדק, יושבים בממשלה. הם צריכים את האישור שלי?

כהנא דגל בחוקי גזע סטייל חוקי נירנברג. זה לא אמור להיות לגיטימי. ועדיין גם אם יכתבו כהנא צדק, לא אחשוב שזו סיבה לשלילת אזרחות.

IMG_8509.jpeg

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אני אישית יצאתי פה כמה פעמים נגד בן גביר שהצבעתי לו.

כן שמענו. אתה מאוכזב מבן גביר לא מהאידאולוגיה שלו.

כמעט כל הודעה שניה שלך היא על בוגדים ועל כאלו שצריך לשלול להם אזרחות. אבל אתה נעלב כשמסבירים לך שזה פאשיזם.

לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

אנשי שמאל שצריכים להתפכח

הצבעתי בעבר למרץ. אחר כך לעבודה. גם ללפיד.

שיניתי את הדעות שלי לאורך השנים. גם האירוע האחרון בהחלט שינה אצלי כמה נקודות.

אבל אם אני "מתפקח" ביחס לסכסוך הפלסטיני (וחלק מההתפקחות נכפה עלי בבניית התנחלויות שהופכות את הפתרונות לבלתי אפשריים או בחיזוק החמאס כמדיניות), אין שינוי בדיעה שלי לגבי זכויות אדם בתוך המדינה.

אני מאמין שאין עתיד למדינה הזו אם נהפוך להיות הגרסה היהודית של סוריה או לבנון או ירדן.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני כשעה, מרק10 כתב:

מה לדעתכם הסיבה האמיתית לבקשת החאמס להפסקת אש ? מה הם מבשלים ?

הכנה לשלב שבו צהל יכנס בחזרה לרצועה, מארבים,הטמנת מטעני חבלה, שיקום חלק מהמנהרות, הצבה של משגרים חדשים, שינוע אמלח.

חמאס רוצה שהמלחמה תיגמר, הרי חלק ממטרות ישראל הייתה למוטט את החמאס, ברור לכולנו שהאינטרנס של איראן ושל חמאס שזה לא יקרה,

לכן זה מתחיל בהחזרת החטופים בשביל גם לגרום לישראלים להגיד, "הינה החטופים מתחילים לחזור" שגם זה היה חלק ממטרות המלחמה , וגם להפעיל לחץ עולמי כלפי ישראל.

לי כבר ברור שאנחנו כנראה בסוף המערכה. חמאס יעשה הכל בשביל לא לחזור לימי לחימה, שזה אומר לשחק עם החטופים ולהמשיך עם הטרור הפסיכולוגי כלפי ישראל.

ישראל הפסידה, חמאס ישתקם והנה נקבע קו אדום חדש.

ואנחנו כבר יודעים את מי יאשימו בסוף, את האמריקאים או את ראשי מערכת הביטחון.

מקווה מאוד שאחזור לתגובה הזאת עוד שבוע ואבין שטעיתי.

עריכה אחרונה על ידי FlicK
  • אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, מרק10 כתב:

קטאר ואפילו איראן אומרות לך את זה באופן מפורש, מנסים להפוך את זה להפסקת אש קבועה, ככל שיעבור יותר זמן בלי חידוש הלחימה ככה יותר סיכוי שהמהלך הזה יצליח להם.

לפני כשעה, Night Driver כתב:

לא. זה שמישהו עושה נזק הסברתי בטענה זהוא מבצע משהו ומיזהו יוצא ואומר לו אל תעשה את זה.

אפשר בעברית בבקשה?

פורסם
לפני 51 דקות, עדי-אל כתב:

אם ביבי ימכור אותך בחינם גנץ עוד ישלם בשביל למכור אותך 

לא מבין מה הנקודה שלך. נתניהו כבר מוכר אותי תמורת כסף שנים ומשנה לשנה זה רק נעשה גרוע יותר.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

אני מוכן לקחת את הסיכון ולבדוק אם אתה טועה. גרוע מנתניהו לא יהיה גם בעוד 200 שנה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 36 דקות, FlicK כתב:

ואנחנו כבר יודעים את מי יאשימו בסוף, את האמריקאים או את ראשי מערכת הביטחון.

מקווה מאוד שאחזור לתגובה הזאת עוד שבוע ואבין שטעיתי.

מי יאשים?

הרי אם תלך כמה דפים אחורה תראה שבהחלט כתבו את זה ואפילו היתה תמימות דעים שאם תהיה הפסקת אש לא בטוח שהלחימה תמשיך. והכותבים כאן לא מראשי מערכת הבטחון או דפלומטים מנוסים, סתם אנשים רגילים.

פורסם

העומד בראש המערכת.

הוא יאשים את העולם בלחץ שהפעילו עליו להסיר את המצור ואת ראשי מערכת הביטחון בכך שתמכו בעמדה הזאת + במחדל (שאין ספק שיש להם אשמה בנושא).

אח"כ הוא יספר לעם ישראל שהוא עמד בגבורה מול הלחצים הכביירים שמנהיגי העולם הפעילו עליו ולמרות זאת המשיך בלחימה ואחכ יתגאה שחמאס חטף מכה כל כך קשה  שייקח לו שנים ארוכות להתאושש ממנה.

אנחנו כבר מכירים אותו, זה אותו סיפור.

• מבאס 1

פורסם
לפני 3 שעות, קורן בן אשר כתב:

שם אלפיה שזה נכון. אחרת למה הרשה לעצמו להתרברב באיומים עליהם בשידור חי?

if you want to shot? shot! don't talk

דיבורים בעלמא

לפני שעתיים, מרק10 כתב:

מעבר בכירים מצפון/דרום הרצועה למצרים ומשם לעולם הפתוח..

ומעבר של אמל"ח לצפון הרצועה על מנת שיוכלו להשתמש בו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, יובל .מ. כתב:

לא ראיתי התנגדות שלהם לטבח של ה7.10, תמיד האשמה של הצד הישראלי, כמו BDS.

כולם? איך אתה יודע מה הם אמרו על הטבח של ה7.10? מכיר את כל הפרצופים?

הכי קל לנסות להוציא את כולם פאשיסטים

אתה רוצה לעצור את האנשים שיצאו עם השלטים נגד מלחמה וקורא להם בוגדים. בדיוק כמו ברוסיה. שם יש חוק נגד "דיסקרדיטציה של צבא". אם אתה יוצא עם שלט נגד מלחמה או אפילו סתם "שלום" יכולים לזרוק אותך לכלא. מנחש שהיית מת על חוק כזה גם כאן. אז מה אתה נעלב?

בשביל לנסות לנקות לעצמך את המצפון

למה אני צריך לנקות את המצפון? לא הצבעתי ל-2 אפסים שלאחד מהם כתוב 7.10 - 1200 על המצח.

עדיין לא התעוררתם.

מי אתה בכלל כדי להטיף מוסר לאחרים? אנשים שיש להם ניסיון חיים לא פחות ממך ואולי גם יותר? חושב שאתה כאן הכי חכם?

לפני 7 שעות, Gosser1860 כתב:

טוב, אז כנראה עוד ספינה בעלת קשר ישראלי (הפעם מיכלית בבעלות חברה של אייל עופר) הותקפה על ידי התימנים. איך מתקדמים מכאן?

פשוט מאוד. שמים כמה גרושים ומארגנים אבטחה.

לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

ואם זה היה שלט "כהנא צדק" זה היה לגטימי בעיניך?

כהנא היה ראש ארגון טרור. לכן  "כהנא צדק" בדיוק כמו "אסמאעיל הנייה צודק" זה תמיכה בארגון טרור.

לפני שעה, FlicK כתב:

הכנה לשלב שבו צהל יכנס בחזרה לרצועה

במערכה הזאת צה"ל אף פעם לא יצא מרצועה.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, asix כתב:

אנו כרגע עסוקים בחטופים וזה זמן מעולה מבחינתם לשקם את עצמם.

לא למדנו דבר וחצי דבר מעסקת שליט, והקרקע התקשורתי הנוכחי סביב החטופים הוא איפשוהו בין דוחה למטומטם. או בעצם שניהם.

"[  ] בת ה 5 אמרה "תפוח" בפעם הראשונה מאז שחזרה מהשבי"

"סבתאל'ה בת ה 81 התרגשה למראה ההליכון שהשאירה בבית. סיפורי החטופים" 

ועוד כל מיני ידיעות ריקות מתוכן כאלו שכל תפקידן הוא ליצור באזז סביב החטופים שהוחזרו ולא לתת לזה לרדת מהכותרות לרגע.

זה גם אידיוטי, גם מגעיל במידה מסוימת וגם מפעיל לחץ על המערכת הביטחונית והמדינית לבצע החלטות בהתאם לקו מאוד מסוים.

אני לא נמצא בארץ כבר בערך שבועיים ויוצא לי לבחון את הסיפור קצת כצופה מהצד בלי הקשקשת היומיומית.

....אנחנו מתנהגים כמו דבילים. לא שזה דבר חדש.

ואגב, סלחו לי אבל אני לא קונה בשיט את הידיעות על זה שחמאס עוד רגע ממוטט, כל ההתפארויות על חיסול "ראש המערך הרקטי"/"מח"ט דרום הרצועה" ומה לא. הם נהרגו? יחליפו אותם מחר בבוקר. 

איפה המפקדות הסודיות מתחת לבתי החולים, איפה מסתורי הרקות הכבירים, איפה הימ"חים שם מצטיידים מחבלי חמאס?

לי זה מרגיש כאילו נכנסנו לאווירת העלאת מורל שחלקה מבוססת על הישגים וחלקה על wishful thinking. 

אני פשוט מקווה שזה גם מספיק מתקשר עם המציאות, מאוד קשה להדוף טענות שמופנות כלפינו עקב כל הקשקשת שקדמה לכיבוש העיר עזה.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 7
פורסם
לפני 7 שעות, ALÞћÃ כתב:

בכיף אני אומר -

Screenshot 2023-11-26 204652.png

ישראל צריכה להקשיח עמדות ברגע שנגמרת ההתחייבות. לדרוש 20 חטופים על כל יום. גם יאפשר לראות מה המצב של חמאס וגם למה לא?

• אהבתי 2
פורסם
לפני 4 שעות, mikyl כתב:

כהנא היה ראש ארגון טרור. לכן  "כהנא צדק" בדיוק כמו "אסמאעיל הנייה צודק" זה תמיכה בארגון טרור.

נכון.

זהו בדיוק אותו דבר

פורסם
לפני 7 שעות, פינדר כתב:

האנשים שאומרים כהנא צדק, יושבים בממשלה. הם צריכים את האישור שלי?

כהנא דגל בחוקי גזע סטייל חוקי נירנברג. זה לא אמור להיות לגיטימי. ועדיין גם אם יכתבו כהנא צדק, לא אחשוב שזו סיבה לשלילת אזרחות

בן גביר לא נפסל בגלל שהוא אמר שהוא לא חושב שכהנא צדק.

אנשים כמו גופשטין ומרזל כן נפסלו בגלל הדעות. אז אתה לא חושב שזאת סיבה לשלילת אזרחות אבל פסילה כן.

זה נראה לי כמו מדרון חלקלק 

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

אם זה נכון, הוא בגד במדינה וצריך לשלול לו את האזרחות ולגרש אותו

למה בגד?

אם קטאר אומרת לך אם אתה רוצה שאתווך תתחייב שלא תחסל אותם אצלי אז למה לפגוע בשחרור החטופים?

לפני 7 שעות, farkash7 כתב:

אני מוכן לקחת את הסיכון ולבדוק אם אתה טועה. גרוע מנתניהו לא יהיה גם בעוד 200 שנה.

כן?

אני יכול לתת לך רשימה ארוכה של נבחרי ציבור שיהיו יותר גרועים 

אותי לא מעניין הפרסונה שיושבת על כיסא ראש הממשלה מעניין אותי הגישה,  כניעה ללחץ והדעות של מי שיושב בכיסא.

פורסם
לפני 30 דקות, עדי-אל כתב:

אנשים כמו גופשטין ומרזל כן נפסלו בגלל הדעות. אז אתה לא חושב שזאת סיבה לשלילת אזרחות אבל פסילה כן.

זה נראה לי כמו מדרון חלקלק

טוב אחי.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...