Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

עתידות: יצביע בעד התקציב

-- 

שאלה חשובה בהחלט.

image.thumb.png.92295227cc0f7b1129898142830667b4.png

מזל שהוא גם לא רצה לעשות עם מאסק סלפי.

לגבי ברקת - שרל'ה תראה לו את הסכין שעושים איתה את הסירוס והוא יתיישר מהר מאוד.

פורסם

מעבר לכך שכמו שנכתב הם כנראה רוצים לפגוע בחקלאות דרך פגיעה בעובדים הזרים (גם אם לא רצו, הצליחו) פורסם שתאילנד ניהלה מו"מ עם החמאס דרך איראן. לא פורסם מה הם נתנו בתמורה לשחרור החטופים שלהם אבל אני די בטוח שנתנו משהו .

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Night Driver כתב:

יובל הוא ממש לא שמאל אבל יובל גם ממש לא פנאט.

עם יובל אתה יכול לנהל דיון ואפילו אפשר להגיע להסכמות בלא מעט נושאים.

יובל כרגע מגדיר את עצמו כישראלי ומבחינתו כל ה120 נוכלים בכנסת יכולים ללכת לחפש. חוץ מחילי טרופר, הוא אדם טוב.

שמעתי את הדברים של גפני נגד הנגיד ועל זה שהוא פוגע במשפחות צעירות. איזה חוצפה להגיד את זה בזמן שהוא גונב כספי מדינה שאמורים ללכת למלחמה. יימח שמו.

עריכה:

ונתעלם מהקטע של חוסר הבנה כלכלית מוחלטת וזה. רק על החוצפה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 14 שעות, Pika007 כתב:

ועוד כל מיני ידיעות ריקות מתוכן כאלו שכל תפקידן הוא ליצור באזז סביב החטופים שהוחזרו ולא לתת לזה לרדת מהכותרות לרגע.

זה גם אידיוטי, גם מגעיל במידה מסוימת וגם מפעיל לחץ על המערכת הביטחונית והמדינית לבצע החלטות בהתאם לקו מאוד מסוים.

לא מסכים איתך.

בסוף אנחנו אנשים ורובנו לא פועלים מהגיון לוגי טהור, גם אם אנחנו מאוד רוצים להאמין בכך.

חטפנו כפה רצינית. המורל ברצפה. תמונות של ילדים חוזרים להורים שלהם, נותנות קצת אופטימיות וקצת שמחה, בתקופה שחורה.

אני מאוד מקווה שהמלחמה בחמאס תמשיך אחרי שנוציא את המקסימום מעסקאות החטופים. ואם היא תמשיך, לעליית המורל הציבורי, תהיה תרומה רבה להמשך.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, יובל .מ. כתב:

יובל כרגע מגדיר את עצמו כישראלי ומבחינתו כל ה120 נוכלים בכנסת יכולים ללכת לחפש. חוץ מחילי טרופר, הוא אדם טוב.

שמעתי את הדברים של גפני נגד הנגיד ועל זה שהוא פוגע במשפחות צעירות. איזה חוצפה להגיד את זה בזמן שהוא גונב כספי מדינה שאמורים ללכת למלחמה. יימח שמו.

עריכה:

ונתעלם מהקטע של חוסר הבנה כלכלית מוחלטת וזה. רק על החוצפה.

יובל, אתה נותן לו קרדיט שהוא מטומטם.

זה לא נכון.

גפני הוא ח"כ חכם, שפל וערמומי העושה הכל למען הציבור שלו.

שימו לב שהם קודם כל דואגים לחצר שלהם, אחר כך לחצרות האחרות. עע חסידות גור ושיטות הפעולות שלה.

כל ההתנהלות שלהם ובמיוחש בממשלה הזאת שהם סחטו את הבייצים של הסגול למוות, מעידה שגם גפני, כמו שאר חבריו חברי הכנסת החרדיים במיוחד האשכנזיים, חושב שהציבור החילוני צריך לשלם עליו.

מבחינתי זה חלק מבעיית המשילות. כל קבוצה בעלת סממנים מובהקים, יודעת לאגד את עצמה ולסחוט את הבייצים של הסגול.

או לחלופין להוביל פשע.

מה מבינים מפה - אתה מיעוט קיצוני? או שאתה גונב בכנסת או שיש לך גנבים ורוצחים שהמדינה לא מטפלת בהם

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

חטפנו כפה רצינית. המורל ברצפה. תמונות של ילדים חוזרים להורים שלהם, נותנות קצת אופטימיות וקצת שמחה, בתקופה שחורה.

זה לא מה שאני אומר.

פה אני מסכים איתך- ובזה זה היה צריך להסתיים. למה יש 32 כתבות על כל פלוץ שאחד מהחטופים שחזרו עושה? (זה באמת ברמת הפלוץ! הלוואי וזו רק הייתה צורת ביטוי)

קודח, דוחה, מיותר וכנראה גם מזיק.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 דקות, Pika007 כתב:

קודח, דוחה, מיותר וכנראה גם מזיק

לא יודע. קודח ודוחה לדעתך? אל תראה.

אני רואה איזה חצי כתבה. מזיל דמעה וממשיך הלאה.

לא רואה פה נזק מיוחד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 45 דקות, KipodYam כתב:

יובל, אתה נותן לו קרדיט שהוא מטומטם.

זה לא נכון.

גפני הוא ח"כ חכם, שפל וערמומי העושה הכל למען הציבור שלו.

שימו לב שהם קודם כל דואגים לחצר שלהם, אחר כך לחצרות האחרות. עע חסידות גור ושיטות הפעולות שלה.

כל ההתנהלות שלהם ובמיוחש בממשלה הזאת שהם סחטו את הבייצים של הסגול למוות, מעידה שגם גפני, כמו שאר חבריו חברי הכנסת החרדיים במיוחד האשכנזיים, חושב שהציבור החילוני צריך לשלם עליו.

מבחינתי זה חלק מבעיית המשילות. כל קבוצה בעלת סממנים מובהקים, יודעת לאגד את עצמה ולסחוט את הבייצים של הסגול.

או לחלופין להוביל פשע.

מה מבינים מפה - אתה מיעוט קיצוני? או שאתה גונב בכנסת או שיש לך גנבים ורוצחים שהמדינה לא מטפלת בהם

לא מטומטם בכלל, יותר לכיוון של נוכל.

הכוונה הייתה שהאמירה שלו היא בורות בתור יושב ראש ועדת הכספים, ברור לי שהכל מתכונן. לא סתם החרדים הולכים לתיקים ותפקידים כאלה, כמו שר הבריאות שמארגן טיפולי שיניים חינם עד גיל 18.

https://m.maariv.co.il/news/world/Article-1055295

ברוח התקופה - אין אף כתב שחתום על זה, אבל מקווה מאוד שהכתבה שקרית. אם המניעה היחידה היא נפגעים עזתיים זה לא מניעה בכלל.

פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

או שאני דורש יותר מדי מחשבה?

אני אשאל שאלה בחזרה, למה המחבל לקח את הפח מתכת בסרטון הנ"ל?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

@יובל .מ.אני קורא שם על מילכוד, שפירושו הרבה חיילים ובני ערובה מתים.

סוף הידיעה מעניין זה-SAS אימן את חיילי צה״ל. חשבתי שהידע קיים בארץ (ימ״מ), אבל אולי לבריטים שיטות מקוריות. יש להם מסורת מפוארת.

@DareDevil בשביל לאחסן את הבמבה שלא תמעך על ההיילקס

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, asix כתב:

מזל שהוא גם לא רצה לעשות עם מאסק סלפי.

מזכיר לך שב2017 טראמפ ביקר בארץ ואורן חזן ביקש לעשות איתו סלפי...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפני כשעה, Pika007 כתב:

זה לא מה שאני אומר.

פה אני מסכים איתך- ובזה זה היה צריך להסתיים. למה יש 32 כתבות על כל פלוץ שאחד מהחטופים שחזרו עושה? (זה באמת ברמת הפלוץ! הלוואי וזו רק הייתה צורת ביטוי)

קודח, דוחה, מיותר וכנראה גם מזיק.

מתעלמים מכך שסינוואר קורא עברית מעולה  ועוקב יופי אחרי הפסטיהל התקשורתי.

אני כמעט בטוח שבמכוון הם לא משחררים את משםחת ביבס. כי הם מבינים שנהיה סחיטים בקשר למחיר שהם ידרשו עבורם.

הערך עולה יחד עם ההיסטריה הציבורית

לדעתי (למרות שאני סקרן כמו כולם) היה צריך לחוקק צא"פ מוחלט בהקדר לחטופים לפחות לחודש הקרוב 

• אהבתי 1
פורסם

הכל נכון חוץ מצא"פ. חמאס היו מפרסמים, הערוצים הזרים היו מפרסמים, ואז היו מתעצבנים פה שצריכים להתעדכן מהערוצים הזרים במקום לקבל ידיעות ממקור ראשון.

אבל כן בהחלט היה צריך להגביל מאוד את הקרקס התקשורתי.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...