Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

מילא החמאסניקים ששודדים חנות של ילו. זה בקטנה.

יש לנו ממשלה ששודדת אותנו בלי בושה. שרים מיותרים במשרדים מיותרים. תקציבים פוליטיים.

וכל זה בזמן שאנשים אוספים תרומות בשביל מעילים למילואימניקים. אנשים מפוטרים או מוצאים לחל"ת ועצמאים שהעסק שלהם סגור כבר כמעט חודשיים.

זה פשוט מרתיח.

אחרי המלחמה יש שלטון שצריך לשמור שלא יתפרק, לא?

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

תשמע, באמת חסרה לי ההדרכה  בטוהרת המשפחה.

מה זה בכלל? מישהו יכול לאמלק?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

תשמע, באמת חסרה לי ההדרכה  בטוהרת המשפחה.

רק בשביל הצחוקים הייתי הולך לכזה דבר..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אמא שלי מספרת שכשהלכה לרבנות (בשנת 1954) הרב הסתכל עליה, שאל ״את יודעת מה שצריך, נכון?״ בזה הסתכמה הדרכת הכלות שלה. הוא גם לא חקר אותה על היהדות שלה. ראה בחורה ניצולת שוטה שהגיעה ארצה לבד והסיק את המסקנות הנכונות. אבל, בכלל, עוד כמה נקודות לזכות אותו  רב.

כאשר כעבור 35 שנה היא ליוותה את אחותי לרישום לנישואין היא קיבלה חקירת שב״כ לגבי יהדותה. היתה אפיזודה מגעילה.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חייב להבין כאן משהו, למרות שזה נושא רגיש.

אם אתה יהודי+חשוב לך להינשא ליהודי=האינטרס שלך שלא תיפול בפח.

אז חקירה כזו עושה רק טוב בתמונה הגדולה לא?

• רעיון גרוע 4
פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

עושה טוב למי? לגוף החוקר.

להאדיר את כוחו והשפעתו גם על מי שלא מקבל את סמכותו.

קרובה שלי עברה את התהליך הזה, למדה כמה שנים באהבה וברצון,

רק כדי לקבל בשלב האחרון כל מיני קשיים שבכדי לפתור אותם צריך לשלם די הרבה כסף.

היא אמרה שיהודיה כזו היא לא רוצה להיות.

גם אני לא.

• אהבתי 5
פורסם
לפני 3 שעות, yd b-4 כתב:

חייב להבין כאן משהו, למרות שזה נושא רגיש.

אם אתה יהודי+חשוב לך להינשא ליהודי=האינטרס שלך שלא תיפול בפח.

הבעיה שאתה מחייב את כולם לעשות את זה, ולא רק את מי שרוצה. התחתנתי ברבנות באופן אישי, אז אין לי משהו נגד זה. אבל יש איתי מישהי בעבודה שהיהדות שלה לא סגורה ב100 אחוז מבחינתם והייתה צריכה להתחתן בגיאורגיה. 

זאת הבעיה שהמטומטמים האלה יוצרים ולא מבינים שלקחו מישהי שבסהכ לא שנאה את הדת ואפילו התחילה גיור בצבא אבל היום לא יכולה לראות אותם.

• אהבתי 2
פורסם

@yd b-4ֶ זוכר שלפני פחות מ-100 שנה היה מי שהקפיד על טוהר הגזע הארי? אני מניח שתצעק ״גזענות״. אבל זה בדיוק אותו דבר.

הגוף שנקרא רבנות הופך למאוס ומגעיל מיום ליום. במקרה הטוב כ.כ.כ. כנראה שהרבה יותר מזה, הרבה מאוד גזענים.

אני מחכה ליום שבו יבדקו לחתנים את כרומוזום Y כדי לוודא שהם מהשושלת הנכונה. ועל טהרת המשפחה הכלות יצטרכו לתלות את הסדין עם טיפת הדם במרפסת.

• אהבתי 1

פורסם

עמוד 3324 זה מהיר?

מה לעשות, כשמישהו מעלה טענה גזענית זה מתבקש.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 3 דקות, sperial כתב:

עמוד 3324 זה מהיר?

הדיון על הרבנות התחיל ב-3323.

חוץ מזה הנאצים מוזכרים פה בדיון כל 20 עמודים בערך.

פורסם
לפני 14 שעות, asix כתב:

מישהו גידל ביצים ומתכונן לסירוס?

Screenshot_20231127_155648_N12.jpg

הסירוס לא הצליח או שנקבע למועד מאוחר יותר?

image.thumb.png.b30b4b8e7160b444d458360f14b0c110.png

לעניין התקציב - אם מתחילים להתעסק בנושאים האלה זה מחזק את דעתי שהמלחמה נגמרה. סגול השיער לדעתי כבר החליט שהמלחמה הזאת תסתיים בקרוב ואנחנו יודעים מה קורה שביבי דואג לעתידו הפוליטי - הוא ידאג שכולם בקואליציה שלו יסכימו איתו.

חמאס לא מטומטמים - הם ידאגו שבהסכם שיחתם, או שכבר נחתם, כשאחרון החטופים משוחרר יהיה סעיף שישראל לא תתקוף אותם אחרת לא יהיה להם אינטרס לשחרר את כולם וזה מפנה את הראש של ראש הממשלה למלחמה הבאה שלו. שמירה על הקואליציה שלו באמצעות כסף.

גנץ כבר לא רלוונטי בממשלה הזאת. היה עושה בשכל שהיה פורש, הוא וכל חבריו, אבל אם הוא יפרוש זה יחזק עוד יותר את הדעה שהמלחמה פשוט נגמרה.

מקווה שהפעם העם יבחר במה שטוב לו ולא במה שאומרים לו ומבטיחים לו שיעשה לו טוב ולא עומד במבחן המציאות. התחושה שלי - רגע אחרי שהכל חוזר לסוג של שגרה אנחנו חוזרים שוב למלחמה ביננו. ביבי כבר ימצא את הדרך לעשות את זה בצורה אומנותית.

פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

מילא החמאסניקים ששודדים חנות של ילו. זה בקטנה.

יש לנו ממשלה ששודדת אותנו בלי בושה. שרים מיותרים במשרדים מיותרים. תקציבים פוליטיים.

וכל זה בזמן שאנשים אוספים תרומות בשביל מעילים למילואימניקים. אנשים מפוטרים או מוצאים לחל"ת ועצמאים שהעסק שלהם סגור כבר כמעט חודשיים.

זה פשוט מרתיח.

קל מאוד לבוא בטענות לממשלה אבל אתה מתעלם מהדברים הטובים שהיא עושה.

סתם למשל שילוב אנשים עם מוגבלויות נפשיות ושכליות במעגל העבודה ברמה שהם מצליחים להשתכר יפה. למשל ניסים ואטורי.

• מצחיק 7

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 32 דקות, sperial כתב:

עמוד 3324 זה מהיר?

יש קבוצת כדורגל באסקית שאצלה משחקים רק שחקנים באסקים. מעולם מישהו לא טען שזאת גזענות.

לשמור על ייחודיות זה לא גזענות. יש יהודים מכל הצבעים.

לפני 16 דקות, asix כתב:

הסירוס לא הצליח או שנקבע למועד מאוחר יותר?

image.thumb.png.b30b4b8e7160b444d458360f14b0c110.png

לעניין התקציב - אם מתחילים להתעסק בנושאים האלה זה מחזק את דעתי שהמלחמה נגמרה. סגול השיער לדעתי כבר החליט שהמלחמה הזאת תסתיים בקרוב ואנחנו יודעים מה קורה שביבי דואג לעתידו הפוליטי - הוא ידאג שכולם בקואליציה שלו יסכימו איתו.

חמאס לא מטומטמים - הם ידאגו שבהסכם שיחתם, או שכבר נחתם, כשאחרון החטופים משוחרר יהיה סעיף שישראל לא תתקוף אותם אחרת לא יהיה להם אינטרס לשחרר את כולם וזה מפנה את הראש של ראש הממשלה למלחמה הבאה שלו. שמירה על הקואליציה שלו באמצעות כסף.

גנץ כבר לא רלוונטי בממשלה הזאת. היה עושה בשכל שהיה פורש, הוא וכל חבריו, אבל אם הוא יפרוש זה יחזק עוד יותר את הדעה שהמלחמה פשוט נגמרה.

מקווה שהפעם העם יבחר במה שטוב לו ולא במה שאומרים לו ומבטיחים לו שיעשה לו טוב ולא עומד במבחן המציאות. התחושה שלי - רגע אחרי שהכל חוזר לסוג של שגרה אנחנו חוזרים שוב למלחמה ביננו. ביבי כבר ימצא את הדרך לעשות את זה בצורה אומנותית.

מישהו פה כתב על גנץ שהוא דרך על המגרפה פעם שניה. לא היה תיאור מדויק יותר מזה.

לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

סתם למשל שילוב אנשים עם מוגבלויות נפשיות ושכליות במעגל העבודה ברמה שהם מצליחים להשתכר יפה. למשל ניסים ואטורי.

ואטורי יכול לקנות אותך ואותי

• תוכן חדש...