Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 דקות, Supertigre כתב:

כל הידיעה הזו צריכה עריכה מחדש כי אי אפשר להבין מה באמת היה שם, סתם קשקוש חסר משמעות של משפטי "שמעתי". בשום מקום אין הסבר ברור לסיבה להדחה של ה- מ"פ ולכן לא הייתי ממהר להגיע לכל מסקנה, בטח שלא מידיעה ב-YNET. 

טמקא זה אחד הערוצים הכי לא אמינים, רמה של ערוץ 14. לא הייתי סומך על שום דבר ממה שכתוב שם בלי לראות מקורות נוספים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 20 דקות, עדי-אל כתב:

בנוגע לשאר כתבתי שאין שוני בין גנץ לנתניהו ולכן מבחינתי גנץ ונתניהו זה אותו אחד 

מבחינתך לא מעניין.
מבחינתך זהה כרגע לבליל של שטויות.
הטענה שלך היא בסך הכל טענה. טענה שדורשת הוכחה.
אני יכול לטעון שגנץ הוא שליחו של אלוהים אז?

יש לנו חרא אחד ביד. בוודאות חרא מצחין.
עכשיו נסתכל על המועמדים האחרים שיש להם סיכוי לנצח אותו במערכת בחירות ונגיד "בעעע הם גם נראים לי אותו דבר, נישאר עם החרא המצחין", זו רמת קבלת ההחלטות שלך?
תמיד אמרתי שבדמוקרטיה יש בעיה אחת, שלכל הקולות אותו הכוח.

תחסוך ממני את ההסתכלות על 120 החכ"ים בכנסת. קודם כי הם לא רלוונטיים לדיון, אין להם סיכוי להיות ראשי ממשלה, אולי ל3% מהם יש.
דבר שני 50% מנבחרי הציבור בכנסת נמצאים שם בזכות האפס ביבי על בסיס נאמנות/לקקנות.
כל חברי עוצמה יהודית? אם ביבי לא היה מכשיר אותם הם היו בחוץ.
הציונות הדתית? אם ביבי לא היה מחזק אותם לפחות חצי מהם היו בחוץ.
כל רשימת הליכוד? אוסף של חדלי אישים, מלקקי ישבנים לא ראויים. כל האנשים הראויים שהיו בליכוד עזבו. רק מי שביבי רצה להשאיר נשאר עם נספחים בודדים שהגיעו לשם לא מזמן ועוד היו להם תקוות שאפשר לעובד עם האיש (גלנט למשל). הליכוד היא רשימה של נתינים.

עם כל זה נתניהו הוא המנהיג הגרוע ביותר בתולדות העם היהודי. אני בספק אם אפילו חדלי האישים הללו יעשו יותר נזק ממנו. הוא פשוט מחבל, מומחה ליצירת נזקים/שסעים/קרעים, מומחה לחיסול מערכות וריקונן מאנשים ראויים.
לא תמצא אדם בכנסת כשרוני ממנו בהרס וחורבן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 9

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

בנוגע למודגש

אתה לא חושב שמתוך 120 אנשים בכנסת לא תמצא לפחות 100 יותר גרועים?

בנוגע לשאר כתבתי שאין שוני בין גנץ לנתניהו ולכן מבחינתי גנץ ונתניהו זה אותו אחד 

אם אתה שואל אותי, לצורך העניין, לא. העציץ ביציע המבקרים של הכנסת יכול לעשות עבודה טובה יותר ממה שנתניהו עושה כרגע.

בענייני לחץ לפחות- יש ראיות שגנץ מגיב למצבי לחץ טוב יותר מנתניהו, שמוכיח כבר במשך עשור שהוא פשוט לא מסוגל להתמודד עם זה.

אבל זה לא משנה מה אני חושב. וגם לא מה שאתה חושב. מה שמשנה זה אם יש משהו להתבסס עליו.

מה שאנחנו יודעים זה שנתניהו עושה כרגע (וגם עשה לפני, אבל בוא נעזוב את זה כרגע) עבודה פשוט מזעזעת.

מישהו אחר? אנחנו לא יודעים.

אני מעדיף לפחות לעצור את הנזק שמתרחש כרגע.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 26 דקות, RK כתב:

תמצית ההיגיון הביביסטי. X (גנץ/לפיד/מישזהלאיהיה) אותו דבר/יותר גרוע/לא הוכיח בחצי שניה שהיה בתפקיד שהוא משנה את המדינה 180 מעלות (360 אם אתה אלון מזרחי) - אני מצביע ביבי. ביבי FTW.

אני לא מתווכח לא עם ביביסטים ולא עם אנטי ביביסטים כי אין שוני גדול בניהם 

פורסם
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

טמקא זה אחד הערוצים הכי לא אמינים, רמה של ערוץ 14. לא הייתי סומך על שום דבר ממה שכתוב שם בלי לראות מקורות נוספים.

זה לא מדויק.

לצערי הרמה העיתונאית ירדה ברוב כלי התקשורת. צריך להסתכל ספציפית מי עומד מאחורי הכתבה. יש עיתונאים אמינים ורציניים ויש שופרות חרטטנים.

בערוץ 14 יש רק את הסוג השני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

ערוץ 14 ממדל את עצמו על ערוץ 1 הרוסי. לא סתם ביבי ופוטין היו (עודם?) BFF. התכניות נראות ונשמעות אותו הדבר. גם קהל היעד זהה.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

שמע, אני לא מבוגר מדי אבל גם לא ילד, וכשאני מדבר עם ילדים בני 18-19 אני מקשיב כי וואלה, יש מצב שהם יכולים ללמד אותי משהו. אני לא מזלזל באף אחד כי אני "גדול יותר".

כל הכבוד! 😃 גם אני מקשיב לאנשים עם פחות מחצי ניסיון שלי שכמה מהם היו תלמידי. לפעמים מקבל, לפעמים לא, לפעמים לומד ומשתמש.

מצד שני, ה"מבוגרים" פה, אלה עם הניסיון חיים, הכניסו אותנו לברוך הזה.

אלה שהיו אמורים להיות המבוגר האחראי, אלה עם הניסיון בצבא, כל אותם גנרלים, זלזלו בצורה הכי בוטה בתצפיתניות שהרימו דגל, זלזלו בנגדות 8200 שהביאו מודיעין זהב, זלזלו בחיילים על הגבול שאמרו שהם רואים את חיזבאללה מתרגל פשיטות וזלזלו בכל מי שלא קצין כי "הוא לא גנרל מה הוא מבין", אז וואלה, לא הייתי כל כך נחרץ כמוך.

אז? לא הבנתי למי אתה כותב. ל"גנרלים" או חברי פורום? או שאתה מאשים אותם ב-7/10? ודרך אגב אותם "גנרלים" בנו את צה"ל שנלחם כרגע בעזה. ואותם שב"כ/אמן שמספקים לו מתרות.

אני כותב את הדעה שלי בדיוק כמו שאתה כותב

קראתי לך פעם "להתעורר"? אז לא, לא בדיוק כמוך.

לפעמים צודק לפעמים טועה, אבל בניגוד אלייך אני מוכן להודות בטעויות שלי, ומוכן להכיר בדעות אחרות

להכיר בדעות של אחרים? 😂 ראית שבן גביר הוא אפס, אבל אתה ממשיך לתמוך בדעותיו (פשיזם לפי הגדרה). שום דבר לא השתנה. בטוח שאים יבאו איזה פוטין אתה תבחר בו.

פורסם
לפני 47 דקות, Pika007 כתב:

בענייני לחץ לפחות- יש ראיות שגנץ מגיב למצבי לחץ טוב יותר מנתניהו,

זאת בהחלט נקודה לזכותו

בממשלה הקודמת הוא היה מוכן לעמוד על הרגליים האחוריות רק בשביל לפגוע ברפורמה בחקלאות (ע"י סגן השר במשרד הבטחון...) ודאגה לתוספות הרמטכ"ל בתפקידו כשר הביטחון

פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

ודאגה לתוספות הרמטכ"ל בתפקידו כשר הביטחון

אתה יודע מה התוספת הזו, למה היא הולכת ולמה כל שרי הביטחון מכל המפלגות וכל הממשלות משאירים אותה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 דקות, עדי-אל כתב:

זאת בהחלט נקודה לזכותו

בממשלה הקודמת הוא היה מוכן לעמוד על הרגליים האחוריות רק בשביל לפגוע ברפורמה בחקלאות (ע"י סגן השר במשרד הבטחון...) ודאגה לתוספות הרמטכ"ל בתפקידו כשר הביטחון

לא רלוונטי. אנחנו לא מתחילים לספור את כל מה שכל אחד עשה טוב או לא עשה טוב, בבקשה להתייחס נטו לעניין בבקשה.

או שאתה רוצה שאשפוך את כל המגילה על נתניהו מ 14 השנים האחרונות? אין מספיק מקום על השרת, ומדובר בדברים חמורים פי 25 לפחות.

לא שאני אוהב את מה שגנץ עשה, אבל זה רחוק מלפסול אותו.

פורסם
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/yokra13692413

פלוגה נכנסת למבצע שלא תוכנן כמו שצריך, הותקלו על ידי עשרות מחבלים וחיסלו כמה מהם, לא קיבלו את מעטפת האש שהם ביקשו וצה"ל מכסתח על ידי הדחת מ"פ וסמ"פ שהתפוצצו על המג"ד. תוסיפו את זה לרשימת המחדלים.

ידיעות כאלה הן ממתק לאויבים שלנו. חבל שאין לישראל יכולת למדר דברים כאלה ולהשאיר אותם בתוך הצבא, הציבור לא צריך לדעת על כל ליקוי קטן בפשיטה קטנה אחת, אם יש מחדל מערכתי זה משהו אחר.

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, KipodYam כתב:

זה שהחמאס שיחררו חטופים בלב עזה, רק אומר שממש לא גמרנו את העבודה.

הם שיחררו חטופים בלב עזה כי צה"ל אפשר את זה. שים לב שכל המבנים שרואים בתמונות, אין אפילו אור בחלון אחד. הכל חשוך. הם מנסים להציג לעזתים שהם עדיין שולטים, כשבמקביל אנשים בוזזים את המשאיות עם הסיוע ומרביצים לשוטרים שלהם.

אבל כן, את העבודה עוד לא גמנו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, עדי-אל כתב:

רק בשביל לפגוע ברפורמה בחקלאות

רפורמה נוראית והרסנית, ליברמן לחלוטין כשל שם.

(אתה רואה? אנטי ביביסט מוכן לתת ציון גרוע גם למישהו שאינו ביבי, בשונה מביביסט)

• תוכן חדש...