Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, Pika007 כתב:

לא למדנו דבר וחצי דבר מעסקת שליט, והקרקע התקשורתי הנוכחי סביב החטופים הוא איפשוהו בין דוחה למטומטם. או בעצם שניהם.

"[  ] בת ה 5 אמרה "תפוח" בפעם הראשונה מאז שחזרה מהשבי"

"סבתאל'ה בת ה 81 התרגשה למראה ההליכון שהשאירה בבית. סיפורי החטופים" 

ועוד כל מיני ידיעות ריקות מתוכן כאלו שכל תפקידן הוא ליצור באזז סביב החטופים שהוחזרו ולא לתת לזה לרדת מהכותרות לרגע.

זה גם אידיוטי, גם מגעיל במידה מסוימת וגם מפעיל לחץ על המערכת הביטחונית והמדינית לבצע החלטות בהתאם לקו מאוד מסוים.

כי לא נותנים להם לדבר בטלויזיה ומה שנותנים עובר את הצנזורה. אני בדעה איתך אבל זה חלק ממשחק הקליקבייט. בסופו של דבר צריכים להיות שמחים על מה שיש ואיכשהוא לתת תקווה מסוימת לאנשים אחרים. אתה לא אוהב את הצהוב אתה יכול לעבור לערוצי טלגרם שמסננים לך את כל הבולשיט ולא חסר כאלה.

מה שכן הצנזורה חזקה מאוד בכל הנוגע לסרטונים שיוצאים מהאזור לאחרונה.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

עזוב, אני רואה את המצלמות נדחפות לתוך הפרצוף של המשוחררים במפגש הראשון שלהם עם המשפחות ובא לי להקיא.

הרגע הכי רגיש ופרטי שלהם נרמס ברגל גסה לטובת הרייטינג כדי שבאולפנים יוכלו לשבת מגישים ולהזיל דמעה בשידור.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/yokra13692413

פלוגה נכנסת למבצע שלא תוכנן כמו שצריך, הותקלו על ידי עשרות מחבלים וחיסלו כמה מהם, לא קיבלו את מעטפת האש שהם ביקשו וצה"ל מכסתח על ידי הדחת מ"פ וסמ"פ שהתפוצצו על המג"ד. תוסיפו את זה לרשימת המחדלים.

פורסם

יובל, אפשר לדעת על בסיס מה התחקיר הנחרץ שלך מסתמך או שזה מידע מסווג?

פורסם

לפי זה 

ציטוט

נוצר משבר אמון, אבל הוא טופל בצורה נכונה והלקחים בכל הרמות הופקו.

ולפי זה

ציטוט

הטענות של הלוחמים נבדקו על ידי מפקדי הגדוד וגורמי מקצוע וטופלו". גורמים צבאיים הוסיפו: "בעקבות תחקור האירועים והתנהלות מפקד הפלוגה בהם, הוחלט להדיחו ולמנות במקומו מפקד חדש מהגדוד"

פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, mikyl כתב:

מי אתה בכלל כדי להטיף מוסר לאחרים? אנשים שיש להם ניסיון חיים לא פחות ממך ואולי גם יותר? חושב שאתה כאן הכי חכם?

שמע, אני לא מבוגר מדי אבל גם לא ילד, וכשאני מדבר עם ילדים בני 18-19 אני מקשיב כי וואלה, יש מצב שהם יכולים ללמד אותי משהו. אני לא מזלזל באף אחד כי אני "גדול יותר".

מצד שני, ה"מבוגרים" פה, אלה עם הניסיון חיים, הכניסו אותנו לברוך הזה.

אלה שהיו אמורים להיות המבוגר האחראי, אלה עם הניסיון בצבא, כל אותם גנרלים, זלזלו בצורה הכי בוטה בתצפיתניות שהרימו דגל, זלזלו בנגדות 8200 שהביאו מודיעין זהב, זלזלו בחיילים על הגבול שאמרו שהם רואים את חיזבאללה מתרגל פשיטות וזלזלו בכל מי שלא קצין כי "הוא לא גנרל מה הוא מבין", אז וואלה, לא הייתי כל כך נחרץ כמוך.

אני כותב את הדעה שלי בדיוק כמו שאתה כותב, לפעמים צודק לפעמים טועה, אבל בניגוד אלייך אני מוכן להודות בטעויות שלי, ומוכן להכיר בדעות אחרות. אתה פשוט צובע את כל מי שלא בדעה שלך כפאשיסט/משיחי/גזען או לא יודע מה כדי להקל על עצמך, בדיוק כמו פינדר. 

לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

יובל, אפשר לדעת על בסיס מה התחקיר הנחרץ שלך מסתמך או שזה מידע מסווג?

יש את הציטוטים שעדיאל כתב, אבל קודם כל על פי תגובת החיילים. אם המ"פ היה מתרשל הם לא היו מורדים.

מי שהיא בפלוגת לוחמים יודע שאתה לא מפקיר את מי שמגן עלייך, ואם היה אירוע שגרם לחצי פלוגה לסרב כנראה שהצבא מסתיר פה משהו, לא צריך להיות גאון.

זה מתחבר לרצף האירועים שהיו פה לפני המלחמה, עם כל המחדלים והזריקה על החפ"שים.

וציטוט הזהב:

"קצינים בחטיבה הודו שהכוח נשלח למשימה בצורה לקויה לאחר שהיו בפעילות ממושכת אחרת בעוטף עזה ללא מנוחה, וכי האירוע יצר אווירה קשה בגדוד ולכן הוחלט להוציאו לרענון והפוגה במתקן הנופש של האגודה למען החייל באשקלון." 

אווירה קשה בגדוד לא נעלמת אחרי הדחה של מ"פ שנלחם בלב עזה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, עדי-אל כתב:

למה בגד?

אם קטאר אומרת לך אם אתה רוצה שאתווך תתחייב שלא תחסל אותם אצלי אז למה לפגוע בשחרור החטופים

כתוב שהוא התחייב לא לפעול נגד הבכירים שנמצאים בקטאר. כלומר לא לעשות להם כלום, לא משנה איפה הם נמצאים.

ככה מחסלים את חמאס? 

הוא צריך להסתתר שם יחד איתם.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

ש את הציטוטים שעדיאל כתב, אבל קודם כל על פי תגובת החיילים. אם המ"פ היה מתרשל הם לא היו מורדים.

מי שהיא בפלוגת לוחמים יודע שאתה לא מפקיר את מי שמגן עלייך, ואם היה אירוע שגרם לחצי פלוגה לסרב כנראה שהצבא מסתיר פה משהו, לא צריך להיות גאון.

זה מתחבר לרצף האירועים שהיו פה לפני המלחמה, עם כל המחדלים והזריקה על החפ"שים.

וציטוט הזהב:

"קצינים בחטיבה הודו שהכוח נשלח למשימה בצורה לקויה לאחר שהיו בפעילות ממושכת אחרת בעוטף עזה ללא מנוחה, וכי האירוע יצר אווירה קשה בגדוד ולכן הוחלט להוציאו לרענון והפוגה במתקן הנופש של האגודה למען החייל באשקלון." 

אווירה קשה בגדוד לא נעלמת אחרי הדחה של מ"פ שנלחם בלב עזה.

ואתה קובע מסקנות נחרצות על סמך עדויות חלקיות בעילום שם של עיתונאי.

אני לא אומר שאתה לא צודק בדיוק כמו שאני לא אומר שאתה כן צודק. רק הנחרצות על סמך כתבה בעיתון שאתה והרבה אחרים אוהבים להשמיץ בטענה להטיה וחוסר מקצועיות.

אתה בטוח יודע גם שלא כל מה שנראה לחייל בשטח באמת לאמיתה הוא באמת המצב.

פורסם
לפני 29 דקות, Night Driver כתב:

ואתה קובע מסקנות נחרצות על סמך עדויות חלקיות בעילום שם של עיתונאי.

אני לא קורא שום דבר שמפרסם ה"עיתונאי" הספציפי הזה.

ראיתי באופן אישי איך הוא לקח סיפור קשה של בת של חבר שלי מה7.10, בלי אישור שלה ובטח בלי לדבר איתה על פרטים ופירסם את זה בכותרות הראשיות של טמקא.

חיילת שעברה אירוע קשה מאוד וה"כתבה" שלו גרמה לה לטראומה שניה.

טמקא הורידו את הכתבה לאחר פנייה של המשפחה ואיום בתביעה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 שעות, mikyl כתב:

במערכה הזאת צה"ל אף פעם לא יצא מרצועה.

ברור לי שהוא לא יצא, הכוונה הייתה שהוא תופס קווי בלימה ובכך יש זמן לחמאס להתארגן מחדש במקומות שהתרחשו קרבות אך לא טוהרו ב100%.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

כן?

אני יכול לתת לך רשימה ארוכה של נבחרי ציבור שיהיו יותר גרועים 

אותי לא מעניין הפרסונה שיושבת על כיסא ראש הממשלה מעניין אותי הגישה,  כניעה ללחץ והדעות של מי שיושב בכיסא.

כמו מי מאלה שיש להם עכשיו סיכוי לנצח אותו בבחירות שזה פחות או יותר לפיד/גנץ?
אתה רוצה להביא לי רשימה של חדלי אישים מהליכוד? הציונות הדתית? עוצמה יהודית? הם לא רלוונטיים.
לא מעניין אותך הפרסונה, כן מעניין אותך כניעה ללחץ ודעות? אם ככה ביבי הוא כשלון חרוץ.
כניעה ללחץ? האפס לא מסוגל להוביל שום החלטה שתסכן את הכיסא שלו.
דעות? יש לו דיעה אחת ביבי הכי חשוב והכסא שלי מזכות אבות.

לפני 6 שעות, Pika007 כתב:

לא למדנו דבר וחצי דבר מעסקת שליט, והקרקע התקשורתי הנוכחי סביב החטופים הוא איפשוהו בין דוחה למטומטם. או בעצם שניהם.

למה ציפית מערוצי ריאליטי? כולי תקווה שהפסטיבל יגמר בהקדם עם התוצאה המקסימלית האפשרית מבחינת חטופים שחזרו ויחזרו להתעסק בתכלס, המשך הלחימה.
עכשיו החברה בחמאס הולכים להתחיל לנסות למסמס. אסור בתכלית האיסור לתת להם למסמס אפילו קצת. אין 10 חטופים לשחרר? לחזור להילחם בכל הכוח.
הם הולכים לספר סיפורי סבתא.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

אני יכול לתת לך רשימה ארוכה של נבחרי ציבור שיהיו יותר גרועים 

אותי לא מעניין הפרסונה שיושבת על כיסא ראש הממשלה מעניין אותי הגישה,  כניעה ללחץ והדעות של מי שיושב בכיסא.

בנוגע למודגש- והקביעה הזו בהתבסס על מה? על דעתך האישית?

בנוגע למה מודגש-

מצחיק שאתה אומר "כניעה ללחץ" שמבין כל האופציות הנוכחיות, היושב בכיסא הוא זה שהוכיח שיש לו 0 יכולת לתפקד בלחץ. הוא נעלם, הוא קורס, הוא על סף התמוטטות, הוא עסוק בלהדוף ולהפנות אשמה במקום לטפל בבעיה שנוצרת. כל פעם מחדש, כבר עשור.

נתניהו ידוע במדיניות של "זה הצליח? זה בזכותי. זה נכשל? זה בגללך".

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

https://www.ynet.co.il/news/article/yokra13692413

פלוגה נכנסת למבצע שלא תוכנן כמו שצריך, הותקלו על ידי עשרות מחבלים וחיסלו כמה מהם, לא קיבלו את מעטפת האש שהם ביקשו וצה"ל מכסתח על ידי הדחת מ"פ וסמ"פ שהתפוצצו על המג"ד. תוסיפו את זה לרשימת המחדלים.

כל הידיעה הזו צריכה עריכה מחדש כי אי אפשר להבין מה באמת היה שם, סתם קשקוש חסר משמעות של משפטי "שמעתי". בשום מקום אין הסבר ברור לסיבה להדחה של ה- מ"פ ולכן לא הייתי ממהר להגיע לכל מסקנה, בטח שלא מידיעה ב-YNET. 

פורסם
לפני 8 דקות, Pika007 כתב:

בנוגע למודגש- והקביעה הזו בהתבסס על מה? על דעתך האישית?

בנוגע למה מודגש-

מצחיק שאתה אומר "כניעה ללחץ" שמבין כל האופציות הנוכחיות, היושב בכיסא הוא זה שהוכיח שיש לו 0 יכולת לתפקד בלחץ. הוא נעלם, הוא קורס, הוא על סף התמוטטות, הוא עסוק בלהדוף ולהפנות אשמה במקום לטפל בבעיה שנוצרת. כל פעם מחדש, כבר עשור.

נתניהו ידוע במדיניות של "זה הצליח? זה בזכותי. זה נכשל? זה בגללך".

בנוגע למודגש

אתה לא חושב שמתוך 120 אנשים בכנסת לא תמצא לפחות 100 יותר גרועים?

בנוגע לשאר כתבתי שאין שוני בין גנץ לנתניהו ולכן מבחינתי גנץ ונתניהו זה אותו אחד 

לפני 35 דקות, farkash7 כתב:

כמו מי מאלה שיש להם עכשיו סיכוי לנצח אותו בבחירות שזה פחות או יותר לפיד/גנץ?
אתה רוצה להביא לי רשימה של חדלי אישים מהליכוד? הציונות הדתית? עוצמה יהודית? הם לא רלוונטיים.
לא מעניין אותך הפרסונה, כן מעניין אותך כניעה ללחץ ודעות? אם ככה ביבי הוא כשלון חרוץ.
כניעה ללחץ? האפס לא מסוגל להוביל שום החלטה שתסכן את הכיסא שלו.
דעות? יש לו דיעה אחת ביבי הכי חשוב והכסא שלי מזכות אבות

שאלת אותי

ענית במקומי

ועכשיו אתה אומר לי להפסיק לדבר שטויות.

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה ממני

• תוכן חדש...