Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

גורם נזקים כבדים, ואחרי זה מציע הסכם.

זו מלחמה. לא דפלומטיה.

הדפלומטיה שלו היתה צריכה להיות מול האירופים, נאטו ומדינות המפרץ.

אם אתה מצהיר שאתה הולך לבצע מהלך צבאי ואז מבטל אותו כי לא טרחת לתאם עם סעודיה וקטר, זה כשלון דיפלומטי. בלי קשר לתוצאות המלחמה.

• רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

image.thumb.png.8ebfe684e68450a0fa9ed56ecd3feba2.png

"השקפתו" כאילו שהוא רואה משהו מתוך הגאזה; התנהגותו הצנועה, כאילו שהוא יכול בכלל לזוז :rofl:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, ברווז כתב:

image.thumb.png.8ebfe684e68450a0fa9ed56ecd3feba2.png

"השקפתו" כאילו שהוא רואה משהו מתוך הגאזה; התנהגותו הצנועה, כאילו שהוא יכול בכלל לזוז :rofl:

בטח לקח שעתיים וחצי כי מוג'תבא עדיין לא השתלט לגמרי על מערכת הדיבור של סטיבן הוקינג

פורסם

מעניין אם כיסו את העיניים של פזשכיאן כדי שלא יגלה את סוד המדינה, איפה מוג׳טבא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 12 דקות, sperial כתב:

מעניין אם כיסו את העיניים של פזשכיאן

ביקשו שיפקיד אותם בכניסה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

תודה, תמיד טוב לדעת על הסיבה שבגינה הופעלה ההתראה.

ככל שראיתי רוב ההתראות האלה הן התראות שווא.  לרוב גנבים ולא מחבלים. לפעמים - כמו במקרה זה - אפילו לא גנבים

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אגב, אני לרגע לא טוען שיש לי מושג מה יקרה.

אבל אולי כדאי שתפסיקו לצרוך תעמולה של גבלס ולחשוב שעוד שנייה כולנו מתאסלמים ושטראמפ מוכר את ביבי להאג.

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, אני לרגע לא טוען שיש לי מושג מה יקרה.

אבל אולי כדאי שתפסיקו לצרוך תעמולה של גבלס ולחשוב שעוד שנייה כולנו מתאסלמים ושטראמפ מוכר את ביבי להאג.

בוא, אל תקצין. ארה"ב וישראל לא נצחו את המלחמה הזו, ולא הגיעו ליעדים כפי שפורסמו בארץ. בדיוק גם כמו שקרה בקיץ. הנסיונות של טראמפ עכשיו לנהל מלחמה בלי לנהל מלחמה אולי יעבדו בסוף, ואולי הכלכלה האיראנית תקרוס. אבל בגלל שגם על זה מדברים כבר כמה שנים בעצימות שונה - בוא, בכל זאת. זה שאתה ימני ומאמין בפתרונות כוחניים - לא אומר שאתה צריך להכחיש כשאחד כזה לא מצליח. עדיף, כמו שכתבתי פה מיליון פעם, לנסות להבין למה. כי אחרת המלך יוציא אותנו לעוד סיבוב עוד חצי שנה, והתוצאה תהייה זהה - עד שבאמת יהיו להם 15-20,000 טילים או פצצת אטום, וזהו.

אבל נכנסתי לשרשור דווקא כדי להגיד שאני סוף סוף כנראה מסכים איתך על משהו אחר. אב ובן תקפו עורך דין ביפו, והפכו אותו לנכה. העונש שקיבלו: אחד שנתיים, השני ארבע שנים. בעייני זה קצת הזוי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 22 שעות, DareDevil כתב:

עוד חדירת מחבלים

עוד אחת לאוסף

ציטוט

פיקוד העורף:
🔓 חדירת מחבלים (8/5/2026) 1:53

אזור שומרון
עופרים

היכנסו מיד למרחב המוגן, סגרו היטב את הדלת ושבו מתחת לקו חלונות.
אין לצאת מהמרחב המוגן עד לקבלת הודעה מהגופים הרשמיים.
להנחיות המלאות - https://www.oref.org.il/heb/life-saving-guidelines/terrorist-infiltration

🚨 עדכון (8/5/2026) 3:57

הסתיים אירוע חדירת מחבלים - ניתן לצאת מהבתים
באזורים הבאים הסתיים אירוע חדירת מחבלים. ניתן לצאת מהבתים ולנוע באזור ללא הגבלה.

אזור שומרון
עופרים

לפני 21 שעות, SlowRide כתב:

זה מה שאומרים, אין לי מושג מה באמת קרה

זה בסדר, גם אצלנו הכל היה לחשושים זה לא שבאמת יש לי יכולת לבדוק את העניין. מניעים, כמויות של אנשים ונשקים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 7 שעות, יובל .מ. כתב:

בכל העולם, וכמובן שבישראל, חגגו על ה"הפסד האמריקאי", ובינתיים האמריקאים תוקפים באיראן.

נהדר.

קראת את הדוח של ה cia?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, motior כתב:

ככל שראיתי רוב ההתראות האלה הן התראות שווא.  לרוב גנבים ולא מחבלים. לפעמים - כמו במקרה זה - אפילו לא גנבים

אף פעם אי אפשר לדעת. גם אצלנו באזור זה היה חרטא (מחבלים מגיעים עם סכין ורימון) אבל כנראה שיש סיבה..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 21 דקות, Night Driver כתב:

קראת את הדוח של ה cia?

לא, ואני יכול להבטיח לך שלא משנה מה קראת, גם אתה לא קראת אותו.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

בוא, אל תקצין. ארה"ב וישראל לא נצחו את המלחמה הזו, ולא הגיעו ליעדים כפי שפורסמו בארץ. בדיוק גם כמו שקרה בקיץ. הנסיונות של טראמפ עכשיו לנהל מלחמה בלי לנהל מלחמה אולי יעבדו בסוף, ואולי הכלכלה האיראנית תקרוס. אבל בגלל שגם על זה מדברים כבר כמה שנים בעצימות שונה - בוא, בכל זאת. זה שאתה ימני ומאמין בפתרונות כוחניים - לא אומר שאתה צריך להכחיש כשאחד כזה לא מצליח. עדיף, כמו שכתבתי פה מיליון פעם, לנסות להבין למה. כי אחרת המלך יוציא אותנו לעוד סיבוב עוד חצי שנה, והתוצאה תהייה זהה - עד שבאמת יהיו להם 15-20,000 טילים או פצצת אטום, וזהו.

אבל נכנסתי לשרשור דווקא כדי להגיד שאני סוף סוף כנראה מסכים איתך על משהו אחר. אב ובן תקפו עורך דין ביפו, והפכו אותו לנכה. העונש שקיבלו: אחד שנתיים, השני ארבע שנים. בעייני זה קצת הזוי.

זה הקטע, אני לא מקצין, התקשורת בארץ מקצינה.

אין דבר כזה ניצחון מוחלט, בשביל ניצחון אמיתי צריך לעשות דברים שהעולם לא יקבל היום. באיראן, בעזה וברוסיה, זה לא משנה איפה.

יחד עם זאת האוןירה בתקשורת היא הפסד מוחלט, כאילו מי שחוסל זה ביבי ולא חמינאי. אולי חלקם מייחלים לזה, לא יודע.

לגבי המחבלים והעורך דין:

היידה. כאילו היידה על זה שהתפכחת גם, לא היידה על העונש. 

שהמחבלים יקבלו 40 שנה בפנים.

הבעיה שלי היא שיש שופט תומך טרור שאמר לעצמו "אהה בסדר כולה פיצצו מישהו לא מקושר יאללה בקטנה". אם המותקף היה בן של שופט אחר היו מקבלים מאסר עולם.

שופט זבל.

פורסם

כל שבוע דו״ח חדש עם עליית האחוזים. 

של הטילים והמשגרים שנותרו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מספיק התקציר שלא הוכחד בידי אף אחד.

70% מהטילים והמשגרים שהיו לפני המלחמה עדיין שמישים והם יכולים להחזיק מצור של עוד כ 4 חודשים עד שהוא יתחיל להשפיע.

ניצחון מוחץ.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...