Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

אין שום אזרח שומר חוק שצריך להתנגד להתערבות של השבכ, רוגלות או כל מה שצריך.

ברור.

הנ.ק.וו.ד מוסר ד"ש.

לא ברור איך בן גביר והמפכ"ל לא מתביישים בכלל - חבורה של ילדים שבמדינה נורמלית היו קוראים להם חוליגנים וצריכים להיות מטופלים ע"י שוטרי סיור. אם המשטרה לא מתמודדת עם פאקינג Shapira Squad, איך היא תתמודד עם ארגוני פשע ראויים לשמם?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7473

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5075

פורסם (נערך)

בטעות שמעתי אתמול קטע מראיון עם בן גביר בגלי צה"ל. הוא נשאל על SSQ וענה שהבעיה היא שבית המשפט משחרר את מי שהמשטרה עוצרת בגלל שהם קטינים (ולא שכח להזכיר שבהתנתקות עצרו קטינות). כנראה את היועמ"שית הוא שומר ברזרבה.

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אגב, לכל אלה פה שבטוחים שאצביע שוב בן גביר:

היום בעבודה התווכחתי עם מצביע ביבי רך, כזה שאפשר להעביר צד (כמו שאמרתי פה כמה פעמים ואתם בילבלתם תמוח שאין כאלה) ואשכרה הגנתי על יאיר גולן (בעיקר שטענתי שכאזרח ציוני יש לנו 60-70 אחוז התאמה בדעות וזה מספיק).

זה לא שאני חושב שיהיה יותר טוב, אלא שצריך לתת לאחרים הזדמנות להיכשל גם.

שיהיה פייר.

פורסם

לא יודע, הוא חושב על זה. נגלה עוד כמה חודשים.

בכל מקרה זה עדיף על להגיד לו "הכל באשמתכם אתם אשמים אתם נחותים בלה בלה בלה" כמו שעושים שאר אנשי הרק לא ביבי לא?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 11 שעות, יובל .מ. כתב:

מצביע ביבי רך

מה ההגדרה שלך לכזה?

אני זוכר אחרי השביעי היו לי כמה קולגות לעבודה שהצהירו שהם לא יצביעו לביבי אבל מאז עברו הרבה מים בנהר. לא האמנתי אז ולא מאמין שגם היום שהיד שלהם תזוז מהפתק של מחל.

אני אלך להצביע אבל לא מאמין שישתנה משהו משמעותי. 

כרגע הנטייה שלי היא מפלגת אנשי המילואים אבל קשה לי להאמין שהם יעברו את אחוז החסימה.

אלא אם עוף החול ייקום לתחייה מהאפר ונראה את עלה ירוק חוזרת להיות רלוונטית ולא עם החבורה שהייתה להם פעם אחרונה (שדרך אגב הביאה לכמות מצביעים הכי נמוכה מאז שהם רצים לכנסת).

דבר נוסף, ליגליזציה של קנאביס (עכשיו אני בכלל חושב על עוד חומרים שאפשר להוסיף בעקבות המלחמה) תעזור למגר את הטרור ותעזור לשמור על הגבולות שלנו.

בעיקרון צריך לעשות כל כך הרבה שינויים שזה יגרום להרבה בלבלות לאנשים פה. גם זה לא שינויים מרחיקי לכת סה"כ ביטול של כמה חוקים שמפריעים או יותר נכון לשנות את ההגדרה שלהם.

מחוק השליש שמאפשר להקים ועד עובדים אם יש שליש של עובדים שמעוניין בוועד עובדים מייצג, במקום שליש להעלות את זה לאחוז גבוה יותר כמו 51 אחוז. לכל הפחות שיהיה הוגן כלפי האנשים.

ביטול חוק החניונים.

יש עוד שאני יכול לחפור פה אבל זה כל כך אפשרי ומעניין כי צריך להצביע על חוקים בשביל לבטל חוקים שקיימים ויש הרבה כאלה שמונעים מאיתנו להינות מהמדינה הזו.

• רעיון גרוע 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לא יודע, הוא חושב על זה. נגלה עוד כמה חודשים.

בכל מקרה זה עדיף על להגיד לו "הכל באשמתכם אתם אשמים אתם נחותים בלה בלה בלה" כמו שעושים שאר אנשי הרק לא ביבי לא?

לא. כלומר זה לא מה ש"עושים שאר אנשי הרק לא ביבי". 

99.999999999999999% ממה שנאמר וכנתב מופנה נגד נתניהו עצמו והמפלגה שלו. ולא המצביעים.

גם ההתייחסות למצביעים היא בדרך כלל בתוך קונטקסט מסוים. 

וגם אף אחד לא מתייחס אליהם כ"נחותים". זה סתם. עוד קצת מפוליטיקת הזהויות שכל מיני משה כהן אליה ואבישי בן חיים מאכילים אותך בה, באותה הקלילות שבהם הם מתגזענים על אשכנזים ו או על מזרחיים שלא סוגדים לביבי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, DareDevil כתב:

מה ההגדרה שלך לכזה?

אני זוכר אחרי השביעי היו לי כמה קולגות לעבודה שהצהירו שהם לא יצביעו לביבי אבל מאז עברו הרבה מים בנהר. לא האמנתי אז ולא מאמין שגם היום שהיד שלהם תזוז מהפתק של מחל.

מישהו שהצביע ביבי ושןקל להצביע שוב, אבל מדובר בסה"כ באדם ציוני, משרת, משלם מיסים, רוצה חיים טובים לילדים ושיהיה פה סבבה, אבל לא מסכים מבחינה ביטחונית עם אנשים כמו גולן או קריב.

כנראה הייתה יכול לשבת איתו לבירה בקלות.

• אהבתי 1
פורסם

רוב האנשים רוצים לחיות חיים טובים.

ההבדל בין האנשים מגיע מזה שאנשים רואים ממשלה כושלת בכל תחום ( אני מניח שעל זה אתה לא חולק עליי) אבל ממשיכים לבחור באותו דבר כאילו שיש פה גן עדן.

אני יכול להבין שלא רוצים להצביע למפלגות האופוזיציה. אבל בתוך הדבר הזה חייבים לשנות משהו במשוואה אם רוצים שיהיה פה יותר טוב. מצביעי האופוזיציה רוצים להחליף ממשלה.

מצביעי הקואליציה לא רוצים להחליף את השרים ואת הראש אלא לתת עוד כח לממשלה באמצעות נטרול מערכת המשפט בהנחה שזה יביא להם את השינוי הדרוש.

פה בדיוק נובע ההבדל .

האם ביטול או סירוס מערכת המשפט ונתינת כח בלתי מוגבל לממשלה יביאו את השינוי המיוחל? בספק גדול מאוד. בהנחה שהתאוריה הזאת תקרוס גם לא יהיה ניתן להחליף ממשלה כי הכח שלה יהיה כה רב שהבחירות יהיה רק למראית עין.

פורסם
לפני 28 דקות, asix כתב:

רוב האנשים רוצים לחיות חיים טובים.

ההבדל בין האנשים מגיע מזה שאנשים רואים ממשלה כושלת בכל תחום ( אני מניח שעל זה אתה לא חולק עליי) אבל ממשיכים לבחור באותו דבר כאילו שיש פה גן עדן.

אני יכול להבין שלא רוצים להצביע למפלגות האופוזיציה. אבל בתוך הדבר הזה חייבים לשנות משהו במשוואה אם רוצים שיהיה פה יותר טוב. מצביעי האופוזיציה רוצים להחליף ממשלה.

מצביעי הקואליציה לא רוצים להחליף את השרים ואת הראש אלא לתת עוד כח לממשלה באמצעות נטרול מערכת המשפט בהנחה שזה יביא להם את השינוי הדרוש.

פה בדיוק נובע ההבדל .

האם ביטול או סירוס מערכת המשפט ונתינת כח בלתי מוגבל לממשלה יביאו את השינוי המיוחל? בספק גדול מאוד. בהנחה שהתאוריה הזאת תקרוס גם לא יהיה ניתן להחליף ממשלה כי הכח שלה יהיה כה רב שהבחירות יהיה רק למראית עין.

תגובה יפה, לא קשורה למה שכתבתי.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

לא מסכים מבחינה ביטחונית עם אנשים כמו גולן או קריב.

תשאל אותו מה העמדה של גולן מבחינה בטחונית. באמת. עם מה הוא לא מסכים עם גולן, וכן מסכים עם ביבי?

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

אבל מדובר בסה"כ באדם ציוני, משרת, משלם מיסים, רוצה חיים טובים לילדים ושיהיה פה סבבה, אבל לא מסכים מבחינה ביטחונית עם אנשים כמו גולן או קריב.

זה קולע בול לאנשים שעובדים איתי. רק שהם בנוסף מאמינים בסוג של עליונות יהודית. ושערוץ 14 הוא היחיד שאומר את האמת. ויאיר גולן הוא שיקוץ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, asix כתב:

האם ביטול או סירוס מערכת המשפט ונתינת כח בלתי מוגבל לממשלה יביאו את השינוי המיוחל? בספק גדול מאוד.

שום ספק. התשובה היא חד משמעית לא.

מערכת המשפט לא מונעת מהממשלה לעשות שום דבר שרלוונטי למשילות. תשעים אחוז ממה שבית המשפט חוסם אלו הטרלות של הממשלה שנועדו בדיוק בשביל זה, כדי שבג״צ יחסום אותם לצורך הון פוליטי.

שאר העשר אחוז אלו בעיקר דברים שהממשלה עושה על העוקם ולא טורחת לציית לחוקים שהיא בעצמה מחוקקת (הקואליציה).

מה שנשאר בטל בשישים.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
לפני כשעה, stx כתב:

שום ספק. התשובה היא חד משמעית לא.

מערכת המשפט לא מונעת מהממשלה לעשות שום דבר שרלוונטי למשילות. תשעים אחוז ממה שבית המשפט חוסם אלו הטרלות של הממשלה שנועדו בדיוק בשביל זה, כדי שבג״צ יחסום אותם לצורך הון פוליטי.

שאר העשר אחוז אלו בעיקר דברים שהממשלה עושה על העוקם ולא טורחת לציית לחוקים שהיא בעצמה מחוקקת (הקואליציה).

מה שנשאר בטל בשישים.

לא הבנת את כוונתי. לא אמרתי שמערכת המשפט מונעת מהממשלה לעשות "משילות".

מה שהתכוונתי בכל מה שרשמתי שמצביעי האופוזיציה כמהים להחלפת השלטון בכך שיוחלפו הנפשות הפועלות.

מצביעי הקואליציה לא רואים פגם בנפשות הפועלות אלא דווקא במערכת המשפט שלא מאפשרת לממשלה הנבחרת לממש את מדיניותה.

מבחינת מצביעי הקואליציה הנבחרת הנוכחית מצויינת ואין צורך להחליף אותה אלא לבטל/לסרס/ להחליף את מערכת המשפט. כבר היום יש לחץ להקים מערכת משפט אלטרנטיבית - רבנית/תורנית שתהווה תחליף למערכת המשפט הקיימת במידה ולא יצליחו להגביל את כוחה.

הכוונה שלי ששכנעו את מצביעי הקואליציה שמערכת המשפט זאת הבעיה ולא האנשים בממשלה. אם יצליחו בתוכנית שלהם, לממשלה יהיה כח כמעט בלתי מוגבל. האם כח בלתי מוגבל וללא מערכת משפט תספק את ה"משילות"? ברור שלא. זה רק יאפשר שלטון שלא ניתן להחליף אותו אבל את זה מצביעי הקואליציה לא רואים.

• תוכן חדש...