Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, 3n כתב:

מי שמאשים את ישראל ברצח עם צריך לעמוד למשפט על בגידה .

אולי על הוצאת דיבה במקסימום.

אני מסכים שלמעשים צריכות להיות השלכות, אבל אי אפשר להרוג בן אדם על שקרים. אם היה, לא היו פוליטיקאים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 17 דקות, 3n כתב:

ככה לעשות לעמיחי אליהו?

image.thumb.png.54781f45b856d72960ca4bc5fb7f0693.png

ודיסטל?

image.thumb.png.b77a5b21f98c4b07b46a86afe44e5d03.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

אולי על הוצאת דיבה במקסימום.

אני מסכים שלמעשים צריכות להיות השלכות, אבל אי אפשר להרוג בן אדם על שקרים. אם היה, לא היו פוליטיקאים.

במקרה של נובק שנים רבות בכלא , במקרה של העברין והאסיר לשעבר נטילת הפנסיה אשר משולמת על ידי המדינה שהוא מאשים בהקמת מחנות ריכוז העמדה למשפט ומשלוח לתא שהוא יצא ממנו בשיחרור מוקדם בתואנה שהוא חולה, הוא אכן חולה בראש.

לפני 22 דקות, פינדר כתב:

ככה לעשות לעמיחי אליהו?

image.thumb.png.54781f45b856d72960ca4bc5fb7f0693.png

ודיסטל?

image.thumb.png.b77a5b21f98c4b07b46a86afe44e5d03.png

ויאיר גולן ?

• קריאה להרעבה (התבטאות שעוררה סערה): בראשית המלחמה התבטא גולן כי יש להרעיב את תושבי עזה כדי להביא לשחרור החטופים. בראיונות מאוחרים יותר (כמו בתוכנית "פגוש את העיתונות") הוא הבהיר שדבריו נאמרו תחת הרושם הראשוני והמזעזע של אירועי ה-7 באוקטובר, וציין כי "מה שהיה נכון אז, לא נכון להיום".
פורסם

גולן לא שר ולא חבר כנסת. הבדל "זניח" כשמדברים על מדינה שמבצעת רצח עם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 34 דקות, 3n כתב:

במקרה של נובק שנים רבות בכלא , במקרה של העברין והאסיר לשעבר נטילת הפנסיה אשר משולמת על ידי המדינה שהוא מאשים בהקמת מחנות ריכוז העמדה למשפט ומשלוח לתא שהוא יצא ממנו בשיחרור מוקדם בתואנה שהוא חולה, הוא אכן חולה בראש

מי שריגל עבור האויב אכן יקבל הרבה זמן בפנים. אבל איזה לשעבר שהולך לחרטט ולשקר בראיונות? למי אכפת ממנו בכלל? 

אם יענישו אחד כזה על דיבורים, כולם יגידו הופה הוא אמר את האמת, אחרת בחיים לא היו עוצרים אותו. מה עשינו בזה?

מי שרוצה לתבוע אותו, שיוכיח שנגרם לו נזק וישיתבע. אם יצליח, ברכה.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

מי שריגל עבור האויב אכן יקבל הרבה זמן בפנים.

אתה בטוח? עם בתי הכלא בתפוסה מלאה זה אומר שהוא בא על חשבון של עבריין אחר """פחות חמור"""?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא יודע מה התפוסה בבתי הכלא.

המבוגר ההוא שהוברח פעמיים לאיראן ונכלא על ריגול קיבל 10 שנים והוא בן 70.

פורסם
לפני 53 דקות, 3n כתב:

ויאיר גולן ?

אתה מסרב להפנים שהנזק ההסברתי הכי גדול נעשה על ידי האנשים שאשכרה מנהלים את המדינה כרגע. אם אני אתחיל להציף פה את כל הציטוטים שלהם שמופיעים באתרים פרו פלסטינים, האינטרנט יקרוס.

אבל שום דבר לא יזיז אותך מלקרוא לאנשים שלא באים לך בטוב חלאות (מילה מאוד אהובה עליך) ולשלוח את כולם לכלא על בגידה. אתה בכלל לא פאשיסט.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפחות השר דואג שלכולם יהיו פיתות...

פורסם
לפני 15 שעות, פינדר כתב:

לתפיסתך, מותר לישראלים לבקר את המדיניות של ישראל מחוץ לגבולות המדינה?

מותר?!

כן.

גם מותר לאשתי להסתובב בשכונה ולספר שאני חרא של בן אדם שמתייחס אליה לא יפה ואת כל פרטי הסכסוך המשפחתי שלי עם אחי ואיך גנבתי ממנו כסף.

וזה עדיין היה הופך אותה להיות חרא של בן אדם.

לפני 14 שעות, 3n כתב:

הלכת עם הפוליטיקלי קורקט (של הצד שלך) עד לרמת ה-Cancel Culture האולטימטיבי - "בוא נהרוג אותו".

זה די תמיד יפה לראות איך הקצוות בעצם נפגשים.

חשבת לדבר שכנגד?

לבוא עם עובדות?

אולי לשכנע?

לא.

נהרוג אותו.

במדינה דמוקרטית זה לא רק חוקי, אפילו רצוי שיהיו קולות הפוכים, אפילו קיצוניים. זה חלק מהקיום של דמוקרטיה.

• אהבתי 2

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 59 דקות, falou כתב:

זה עדיין היה הופך אותה להיות חרא של בן אדם

כשאני מדבר עם חברים וקרובים לא ישראלים (חלקם יותר ימניים ממני וחלקם אנטי ציונים), אני לעולם לא מסתיר את הביקורת שיש לי על ישראל, על ההנהגה שלה ואת דעתי לגבי המצב ביו״ש. 

לא יודע מה הקשר לדוגמה שלך לגבי סיפור אישי שלא נוגע לאף אחד מחוץ למשפחה. ישראל היא מדינה ולמעשים שלה יש השפעה הרבה מעבר לגבולות שלה. אין לי בעיה עם מי שהולך ומבקר את המדינה בחו״ל כמו שאין לי בעיה עם מי שמהלל אותה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 13 שעות, פינדר כתב:

אנשים שמפיצים רעל על ישראל:

image.thumb.png.a767530a152f86d01d3ff27eaca3d450.png

זה עשה לנו יותר נזק מכל הבנגבירים והדיסטלים ושאר הקשקשנים. איך יודעים? כי זה גרם לביבי להוציא גינוי רשמי.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

פורסם

וזה אחרי הסיפור של כנסיית הקבר בפסחא (שבו היה עניין של חצי אמת. גם הכותל והר הבית.היו סגורים, ואפילו הווקף, שהוא גוף די רועש, לא מחה).

אבל סיפור הפסל מתחבר להקצנה הדתית היהודית - למשל להשחתת התמונה של האישה שנהרגה בבית שמש, על אנבולנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...