Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

כשרם עמנואל אומר שצריך להפסיק את הסיוע לישראל, זה בגלל שהוא למד את הנושא מטיקטוק?

מהרב כהנא

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האמת שגם ביבי דיבר על זה שצריך להתנתק מהסיוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

האמת שגם ביבי דיבר על זה שצריך להתנתק מהסיוע.

זה לא נועד לאוזניים שלנו אלא לאוזניים האמריקאיות. מנסה לעזור לחבר שלו, ראש ממשלת ישראל דונלד טראמפ.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 35 דקות, פריג'י כתב:

סליחה, אבא שלו ישראלי לשעבר.

להקטין אותו ולקרוא לו אמריקאי יהודי שמאלני או בעל דעה כמו מאות... בוא. כמה ראשי סגל היו? כמה מהם היו משפיעים כמוהו?

להקטין זה אתה כתבת. חסרה לך פרספקטיבה היסטורית.

היו אפילו שרים יהודיים בממשלות אמריקניות.

בהכללה גורפת - לא היו טובים לישראל. זה די הגיוני בסך הכול, ברגע שיש לך תווית של ״יודן״ אתה תנסה קודם כול

לייצג ביתר שאת להעמיד את האינטרס האמריקני לפני כל דבר אחר. משום מה זה לא עובד ככה 

גם עם מיעוטים אחרים כגון סומליות שמתחתנות עם האחים שלהן.

• מצחיק 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 53 דקות, פריג'י כתב:

סליחה, אבא שלו ישראלי לשעבר.

להקטין אותו ולקרוא לו אמריקאי יהודי שמאלני או בעל דעה כמו מאות... בוא. כמה ראשי סגל היו? כמה מהם היו משפיעים כמוהו?

זה בדיוק העניין אבל, אתה אומר שהמפלגה הדמוקרטית כביכול נכבשה, אבל לא חושב שצריך לעשות מאמץ מינימלי כדי לתאם עמדות עם הצד שמסכים איתנו.

אבא ישראלי לשעבר לא הופך אותך לישראלי , סה"כ עוד כפל מוסר לצד במפה הפוליטית אשר אינו רואה את דרמר כישראלי למרות שהוא תושב ישראל למעלה מ 25 שנה והבן שלו משרת שירות קרבי בצה"ל, הוא אמריקאי אבל רם עמנואל ישראלי...

הוא השפיע על ממשל אובמה אשר בראיה לאחור היה בוא נגיד לא מהטובים שהיו לארה"ב .

גדולי המתנגדים אצל הדמוקרטים כנגד ישראל הם יהודים , צאק שומר והחלאה ברני סנדרס, האחרון ניסה למנוע מכירה של פצצות 1000 ליברה ודחפורי D9 בהצבעה בשבוע שעבר.

פורסם

אפשר גם ללכת אחורה עד לקיסינג'ר, שיחסו הפרגמטי והמוטה לאינטרסים של ארה"ב, גם אם לא היה אנטי-ישראלי בהחלט התייחס לישראל כגורם במדיניות החוץ של ארה"ב ולא כבעלת ברית שיש להתחשב ברצונותיה.

בסופו של דבר פוליטיקאים אמרקאים הם... אמריקאים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, falou כתב:

בסופו של דבר פוליטיקאים אמרקאים הם... אמריקאים.

You don't say? - MeMeMe - the meme generator

המצב עם האמריקאים מורכב יותר ממה שהוא צריך להיות, כרגע. הרבה מזה זה תודות לממשלה הזו. 

אפילו את היחסים התקינים עם ארה"ב הוא הצליח קצת לדפוק. 

מי שלא רואה שהאמריקאים יתנקמו בנו כשראש ממשלת ישראל טראמפ יצא מהבית הלבן, לדעתי הכנה חצי עיוור. 

התקווה היחידה שיש לי היא שפה לפחות אולי יהיה ראש ממשלה אחר, ואז הזעם האמריקאי לא יופנה כלפיו באותה עוצמה.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לדעתי אתה קצת מגזים עם זה.

היחסים עם ארה"ב לא נפגעו, היחסים עם המפלגה הדמוקרטית נפגעו אבל זה לא שהיה שם יותר מדי עם מה לעבוד.

מי שאהב אותנו עדיין אוהב אותנו, מי שלא אהב אותנו ממשיך לא לאהוב אותנו. בסוף צריך לזכור שאנחנו לא כאלה מעניינים אותם ושיש להם בעיות משל עצמם.

טראמפ לא יצא למלחמה באיראן כי ביבי אמר לו, וזה מגוחך להציג את זה ככה.

טראמפ רוצה לייבש את סין, ואיראן עושה בעיות ומעשירה אורניום זאת הזדמנות. מה גם שאמריקה לא צריכה נשק גרעיני באיראן. לא רק ישראל חוששת מזה, מסתבר שכל מדינות המפרץ שיש להן הסכמים עם ארה"ב חוששות מזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

בסוף צריך לזכור שאנחנו לא כאלה מעניינים אותם ושיש להם בעיות משל עצמם.

זו הסיבה שבגינה אני לא מגזים. 

יוקר המחיה בארה"ב תחת ראש ממשלת ישראל טראמפ זינק בצורה קטסטרופלית. המכסים שהוא התחיל איתם, הבורסה שזזה אחוזת טירוף לכל מיני כיוונים ועוד. 

ועכשיו, הדבר החשוב ביותר לרוב האמריקאים- הנפט זינק. 

הם מאשימים את ישראל בזה. 

בזה שגררנו את ראש ממשלת ישראל טראמפ למלחמה, בזה שיש מלחמה, בזה שהמחיר עולה, בחבילות הסיוע שהם שולחים לישראל במחיר גבוה על חשבון האמריקאי הממוצע ("אמריקה תחילה" הייתה חלק מהמסע בחירות של רה"מ ישראל טראמפ), כל נושא הג'ינוסייד (סימן רשום) של הפלסטינים המסכנים ורציחת הילדים שלהם ללא אבחנה, הרעבת האוכלוסיה וכולי וכולי ואז מה אם זה לא נכון זה חלק מהאג'נדה, וכמובן כל הנשמות הטובות שטורחות לציין במפורש ש"אנחנו אשמים, אנחנו גררנו, אנחנו אנחנו אנחנו" (שמתכתב לא רע יחד עם "אני ואני ואני ואני" משום מה). 

אז האמריקאי הממוצע, שיש לו בעיות משל עצמו, מסתכל ימינה ושמאלה, ורואה שישראל קשורה לבעיות של האמריקאי הממוצע. איך קשורה, כמה קשורה, לא מעניין. "זה ישראל" וזהו.

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

טראמפ לא יצא למלחמה באיראן כי ביבי אמר לו, וזה מגוחך להציג את זה ככה.

מעולם לא ניסיתי להציג את זה ככה. זו גם לא דעתי. 

פורסם
לפני 41 דקות, 3n כתב:

סה"כ עוד כפל מוסר לצד במפה הפוליטית אשר אינו רואה את דרמר כישראלי למרות שהוא תושב ישראל למעלה מ 25 שנה והבן שלו משרת שירות קרבי בצה"ל, הוא אמריקאי אבל רם עמנואל ישראלי...

אתה צודק אני חוזר בי מכל הפעמים שהשמצתי את דרמר, כתבתי שהוא לא לגיטימי ואמרתי לאנשים ברחוב שצריך לשלוח אותו לכלא על התחזות לישראלי.

מה שלא קרה.

אף.

פעם.

אבל טוב לדעת שאני סובל ממוסר כפול.

• משעמם 1
  • מצחיק 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, ברווז כתב:

הם מאשימים את ישראל בזה

מי זה הם? מי מאשים את ישראל בעליית יוקר המחיה בארה"ב? מי מאשים את ביבי שגרר את טראמפ למלחמה? רק המטורללים הקבועים שאצלם כל בעיה אפשרית זה בגלל ישראל.

פורסם (נערך)

לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

מי זה הם? מי מאשים את ישראל בעליית יוקר המחיה בארה"ב? מי מאשים את ביבי שגרר את טראמפ למלחמה? רק המטורללים הקבועים שאצלם כל בעיה אפשרית זה בגלל ישראל.

דוגמא למטורללת שצד פוליטי בארץ רצה לראות אותה נשיאה...

https://www.jpost.com/american-politics/article-893432

image.png

עריכה אחרונה על ידי 3n
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

מי זה הם? מי מאשים את ישראל בעליית יוקר המחיה בארה"ב? מי מאשים את ביבי שגרר את טראמפ למלחמה? 

חלק גדול מהאמריקאים הממוצעים. 

בין היתר, נכון לכתיבת שורות אלו, גם קמאלה. זו שהתמודדה לנשיאות מול טראמפ. 

והאמריקאי הממוצע שמקשיב לשטויות האלו, משנן את הדברים היטב. 

כן, יש בין האמריקאים גם כאלו שמסוגלים לחשוב, אבל כשזה מגיע לנוחות שלהם- creature comfort, הכל עף מהחלון. 

גם אלו שבעד ישראל, פתאום מוסיפים "אבל". 

פורסם
לפני 4 דקות, ברווז כתב:

חלק גדול מהאמריקאים הממוצעים. 

בין היתר, נכון לכתיבת שורות אלו, גם קמאלה. זו שהתמודדה לנשיאות מול טראמפ. 

והאמריקאי הממוצע שמקשיב לשטויות האלו, משנן את הדברים היטב. 

כן, יש בין האמריקאים גם כאלו שמסוגלים לחשוב, אבל כשזה מגיע לנוחות שלהם- creature comfort, הכל עף מהחלון. 

גם אלו שבעד ישראל, פתאום מוסיפים "אבל". 

חלק לא קטן מהאמריקאים הם לצערי לא חכמים במיוחד , עצלים שלא באמת מענין אותם האמת אלא מה שהם רואים בטיק טוק \ אינסטגרם ואו בפודקאסט של קרלסון , רוגן \ אוונס . 

האמת מעט שונה כאשר כסף ענק הולך על מה שבשמאל הליברלי החולני קוראים הגירה (לא) חוקית.

National Cost Estimates
  • Net Annual Cost: The Federation for American Immigration Reform (FAIR) estimated the net annual cost to U.S. taxpayers at $150.7 billion. This is calculated by taking a gross cost of $182.1 billion and subtracting approximately $31.4 billion in tax revenue paid by illegal immigrants.
  • Upper-Bound Estimates: A 2024 report from the House Homeland Security Committee suggested the total cost could be as high as $451 billion per year when including comprehensive expenses for medical care, housing, and law enforcement for the entire undocumented population.
  • Per-Person Cost: Analysis cited by the House Budget Committee puts the average annual cost at approximately $8,776 per illegal immigrant. 
פורסם
לפני 40 דקות, SlowRide כתב:

כל אחד ואחד מהאמריקאים שאני מכיר, גם במסגרת העבודה וגם במסגרת פרטית (ומדובר במספר לא קטן שיושבים במספר מדינות מאווווווד שונות בתוך ארה"ב, עם נטיות פוליטיות שונות לחלוטין!) מחזיק בדעה הזו ברמת אינטנסיביות כזו או אחרת.

אחד החברים הטובים שלי משם, רפובליקני ממשפחה רפובליקנית למהדרין, רותח וטורח לזרוק לי איזשהו משפט על זה כל שיחה כאילו אני השליט הבלעדי של ישראל, אני מחזיר לו כל פעם את הלינק של "find your congressman"

לטעון את מה שאתה טוען פה כרגע זו נאיביות לשמה. אנחנו כבר הרבהההה מעבר לשלב זה.

האמריקאי הממוצע, אגב, בטוח שארה"ב מממנת את ישראל באיזה 200 מיליארד דולר כל שנה ומערכת הבריאות של ישראל מסוגת לאפשר את מה שהיא מאפשרת בגלל מימון אמריקאי.

הרוב לא מודע בגרוש לזה שכספי הסיוע לא מהווים אפילו 5% מתקציב מדינת ישראל.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
  • תוכן חדש...