Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע אם זה הת'רד הנכון אבל זה קשור לפליטיקה.

השבוע היה בג"צ בנוגע לפיטורי בן גביר, מטעמו טען אחד - עו"ד פטר.

הרשת מלאה במחמאות ליכולותו כליטיגטור מעולה, אני לא התרשמתי בכלל.

ואני לא מדבר על הסכמה עם תוכן דבריו כן או לא. אני לא הרגשתי שעומד מולי _במסך) אדם שטוען אצ טיעוניו באופן חד וברור. 

מה אתם הרגשתם?

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אתה קורא תגובות של ביביסטים, אצלם כל מי שמנהל עבורם את המאבק המדומה שלהם הוא מבריק. הם אומרים את זה גם על טלי גוטליב, אז אתה יכול להבין שבינה רבה אין כאן. הוא בסופו של דבר עוד חושב כיפה משיחי ומסוכן מפורום קהלת. 

פורסם (נערך)
לפני 37 דקות, פריג'י כתב:

זה מביך ברמה של "הילד שלי לא יעשה יותר פיפי על הקרש!!!".

אוסרים על מדינה ריבונית לפעול נגד ארגון טרור תוקפני, כופים על המדינה הריבונית הפסקת אש בלי שאפילו היא חלק מהמשא ומתן. 

אשמח להסבר מה כל כך דחוף לך ולאחרים לעשות סיכומים כשהאבק עדיין באוויר.

לא כדאי להמתין מעט עם הנהי? 

נשאלתם (פינדר, יבגני, אסי, אתה ואחרים) מה הייתם עושים אחרת, מלבד התחמקות (לא) אלגנטית, לא שמעתי דבר.

הסנטור סנדרס טען בהתנגדותו לאישור הרכש האחרון כי ארה״ב מימנה תמיכה בישראל ע״ס 21 מיליארד דולר מאז ה-7 לאוקטובר.

בבית ספרי, כשמישהו תומך בך עד כדי שליחת צבאו לסייע תוך סיכון פוליטי בבחירות האמצע, מקשיבים לו.

יתכן כמובן שמי מהטוענים לכתר (בנט, גולן, לפיד, גנץ, אייזנקוט ואולי אפילו ליברמן) היה מראה לטראמפ אצבע משולשת. נתניהו בהיותו להשקפתכם פחדן/סמרטוט/כלבלב/אפס, בחר לעשות את הצעד ההגיוני ביותר להשקפתי.

לכולנו יש ביקורת על נתניהו, חלקה מוצדקת במאת האחוזים, חלקה מוצדקת חלקית וחלקה בכלל לא ובעיקר עקב חוסר במידע שלא נלעס עבורנו בפי התקשורת (ע״ע מסיבת העיתונאים של פיט הגסת׳ ודן קיין אתמול).

סופ״ש רגוע 💪 

עריכה אחרונה על ידי waterman
תוספת מילה
  • רעיון גרוע 1
   לפני המון זמן,  avargel כתב:

חברים, הבא שעונה לו חוטף כאפה. אני לא צוחק.

פורסם
לפני 6 דקות, waterman כתב:

נשאלתם (פינדר, יבגני, אסי, אתה ואחרים) מה הייתם עושים אחרת, מלבד התחמקות (לא) אלגנטית, לא שמעתי דבר.

נכון מאוד, לא שמעת כי לא צעקתי כמו גוטליב.

כתבתי.

זה לא העניין של אצבע משולשת, זה התהליך וההתנהלות מולו, של "בבקשה דונלד, זרוק על הרכיבים העצמאיים של שיטת הממשל שלנו זין. זה רק יחזק אותנו".

אני חושב שההודעה שציטטת ממנה גם מסבירה את זה.

פורסם
לפני 21 דקות, waterman כתב:

מימנה תמיכה בישראל ע״ס 21 מיליארד דולר מאז ה-7 לאוקטובר.

בבית ספרי, כשמישהו תומך בך עד כדי שליחת צבאו לסייע תוך סיכון פוליטי בבחירות האמצע, מקשיבים

אז אתה מסכים עם ההגבלות של ביידן והאיומים ועיכובי הנשק, נכון?

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 28 דקות, waterman כתב:

יתכן כמובן שמי מהטוענים לכתר (בנט, גולן, לפיד, גנץ, אייזנקוט ואולי אפילו ליברמן) היה מראה לטראמפ אצבע משולשת

למה זה או התרפסות מוחלטת או אצבע משולשת?

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 33 דקות, Nakamichi כתב:

הרשת מלאה במחמאות ליכולותו כליטיגטור מעולה,

המחמאות מגיעות מהנבלות של קהלת.

מדובר בעורך דין בינוני מינוס, שאין לו שום רקורד של השגים משפטיים.

ההישג הכי גדול שלו הוא, שהוא מייצג את כל השבורים של הממשלה, על חשבוננו. אאלט הוא מקבל עד מאה אלף שקל לכל תיק כזה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 48 דקות, waterman כתב:

יתכן כמובן שמי מהטוענים לכתר (בנט, גולן, לפיד, גנץ, אייזנקוט ואולי אפילו ליברמן) היה מראה לטראמפ אצבע משולשת. נתניהו בהיותו להשקפתכם פחדן/סמרטוט/כלבלב/אפס, בחר לעשות את הצעד ההגיוני ביותר להשקפתי.

יותר סביר שהם לא היו מגיעים למצב המסוכן הזה. הם לא היו משקרים, לא היו ממנים את חבורת הצווחנים של נתניהו שכל משפט שלהם הוא נזק בינלאומי

אם עד עכשיו לא הבנת את הכשלון ואת הסכנות שנתניהו מביא עלינו אני מרים ידיים. 

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, waterman כתב:

אתה מצפה שנסכם 18 שנות ביבי? בכל נקודה ונקודה היה ניתן לעשות משהו אחר שגם היה מוביל לתוצאה אחרת, אפילו לא משנה אם טוב יותר או פחות, אבל תוצאה אחרת. את מה שביבי הוביל אליו פגשנו, סכנה קיומית של ממש ב-7 באוקטובר ברמה שאם באותו יום חיזבאללה ואיראן היו מצטרפים בכל הכוח למערכה, לא יודע היכן היינו היום. על זה, באותו היום, אדם עם קצת מוסר היה מסיים עם כדור בראש. 

• רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

יש כאן כמה בעיות מקבילות.

-- נכון, ואני שמח שאתה לא מרדד את זה

הרביעית היא - ופה אני אולי טועה - זה שטראמפ הוא פשוט גם יותר קיצוני מכל מה שהכרנו בעבר.

אני מתעלם מ-3 הנקודות הראשונות כי מבחינתי זה נופל לאותה קטגוריה של "שיקרו לי סיפרו לי סיפורים".

לגבי הרביעית - טראמפ ללא ספק תרם ל-3 הקודמות באמצעות ה... רטוריקה שלו, או איך שלא נקרא לזה, שלא דומה לשום דבר שהכרנו מהמאה ה-19 ואילך. גם אם לא מעתיקים אותה אקטיבית (סטייל ניצחון מוחלט) זה פשוט נגע מדבק בכל מקום. גם אם יש אסטרטגיה ואמת, הן נבלעת בשטף של הזיג-זג, העלבונות הילדותיים, התירוצים ושאר ירקות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני שעתיים, waterman כתב:

ענינו על זה. כמה פעמים. אתה יכול לחזור אחורה ולמצוא. זה קודם כל.

אבל גם אם נניח שלא ענינו - אתה לא מבין שלפתור כישלון בטענה "אבל אתה לא יכול להמציא משהו יותר טוב!111" זו לא הוכחה לזה שאין כישלון? ואתה לא מבין שגם אם נניח אין לאף אחד מה להציע, וכולנו גרועים - איש מאיתנו לא מתמודד להוביל את ישראל, בעוד שנתניהו משקר, כן משקר, כבר 30 שנה שהוא עוד רגע מטפל בגרעין האיראני, כמו שהוא שיקר במשך 15 שנה או יותר שיטפל בחמאס.

לפני כשעה, hans כתב:

אני מתעלם מ-3 הנקודות הראשונות כי מבחינתי זה נופל לאותה קטגוריה של "שיקרו לי סיפרו לי סיפורים".

לגבי הרביעית - טראמפ ללא ספק תרם ל-3 הקודמות באמצעות ה... רטוריקה שלו, או איך שלא נקרא לזה, שלא דומה לשום דבר שהכרנו מהמאה ה-19 ואילך. גם אם לא מעתיקים אותה אקטיבית (סטייל ניצחון מוחלט) זה פשוט נגע מדבק בכל מקום. גם אם יש אסטרטגיה ואמת, הן נבלעת בשטף של הזיג-זג, העלבונות הילדותיים, התירוצים ושאר ירקות.

זה נכון ולא נכון. אני חושב שביבי עשה את זה כבר די מזמן, אם כי פחות מוקצן.

לגבי ה-3 נקודות הראשונות - העניין כאן זה לא רק מה אני או אחרים חושבים פה בפורום או בישראל. אם נתניהו וכץ מבטיחים שלחיזבאללה, למשל, לא יהיה נשק והארגון יפורק או משהו בסגנון, ובפועל המלחמה נעצרת כשחיזבאללה מסוגלים לירות על כל ישובי הצפון ואולי גם המרכז - גם בלבנון וגם באיראן מודעים לכך שישראל לא עמדה במטרות שלה. וגם אם הנזק שנגרם שם הוא אדיר - ויכול להיות שהוא אדיר - מה יותר קל מבחינתם מלקחת את הציטוטים של ביבי וכץ ולהשתמש בהם כהוכחה לזה שלא נצחנו? 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 שעות, waterman כתב:

נשאלתם (פינדר, יבגני, אסי, אתה ואחרים) מה הייתם עושים אחרת, מלבד התחמקות (לא) אלגנטית, לא שמעתי דבר

אני חושב שרשמתי מספיק פעמים מה צריך לעשות. אולי לא רשמתי את זה כמו דוח אבל אם זה מה שאתה רוצה אסכם לך:

1) לשים שרים וחברי כנסת ראויים שעובדים לטובת כלל העורף.

2) להתעסק רק בנושאים שקשורים שקשורים במלחמה.

3) לשים את האינטרס של ישראל וטובת המדינה לפניי הכל ( וכולנו יודעים שזה ממש לא המצב).

4) להיות חלק מקבלת ההחלטות במשאים ומתנים ולא נגררים. נוכחנו לראות שמנחיתים עלינו סיום לחימה מבלי שיש לנו מה לומר על כך.

5) לשים יעדים ברי השגה ולא יעדים שברור שלא ניתן להשיג אותם רק בכדי לרצות את הבייס.

6) לענות לשאלות, גם אם לא נעים, לכלל האוכלוסייה ולא רק למי שזה קל.

7) להפסיק את ההמצאה המטומטמת הזאת ששולחים סרטון מוקלט לאזרחים כאילו שאנחנו צפון קוריאה.

8 ) לא לפתוח חזיתות לפני שהשגת את היעדים בחזיתות הפתוחות ( הכוונה לחזיתות שישראל פתחה בהם).

9) אם מחליטים ללכת ללחימה ארוכה יש לדאוג לגייס את כלל האוכלוסייה ולא לשחוק את האוכלוסייה שכבר תורמת.

10 ) כאשר אתה נכנס ללחימה לא ייתכן שתחזור לאותו מקום 5-6 פעמים.

11) האסטרטגיה של הלחימה בעזה הייתה שערורייתית. לטעמי, היו צריכים להתחיל בחלק הדרומי ולשלוט על מעבר רפיח ולא בשלב מאוחר כמו שהתבצע.

12) להנהיג. להיות ראש ממשלה של כל העם. ברור שיש חלק גדול שאין לו אמון בראש הממשלה. ובצדק. לפחות תנסה להחזיר את האמון ואל תשחוק אותו עוד.

13) לא למכור לציבור אשליות ללא כיסוי. ידעו שלא סיימו את העבודה בצפון אבל זה לא מנע מהם לתת הצהרות מטופשות.

14) כספי קואליציה היו צריכים להתחלק בצורה נכונה ולא ככספי שוחד למפלגות שלא נושאות בנטל.

אסכם - יש הרבה דברים שיכלו להתבצע אחרת. את רוב האשמה אני מפיל על הראש שהוא זה שמקבל את ההחלטות איזה אנשים לשים בתפקידים השונים ואיך לחלק את כספי המדינה. 

הייתה הזדמנות לראש הממשלה להראות שהוא מנהיג. שהוא שם את טובת המדינה לפני האינטרסים האישיים שלו. הוא בחר אחרת ואנחנו רואים את התוצאות בעזה, בלבנון ובאיראן.

אתה אומר שצריך לחכות ויש שם תוכנית. אני אומר שאין שום תוכנית. יש דיל בין נתניהו לטראמפ. אתה תדאג ללחוץ על חנינה ותעזור לי עם איראן ואני אדאג לספק את חיל האוויר ואת ריבונות מדינת ישראל בכדי שתקבל פרס נובל לשלום. זאת הסיבה שישראל קיפלה לחימה בעזה, בצפון ובאיראן.

עניתי לך? ואת כל הדברים האלה רשמתי כבר בהודעות קודמות.

נ.ב. - אם יוצאים למלחמה על הבית - מן הראוי שהילדים של המנהיג ישמשו דוגמא וגם אם הם לא לוחמים שיהיו פה בארץ ויתרמו למאמץ המלחמתי , בלי פוליטיקה ובלי הסתה ושנאה. פשוט לעזור. ולא לברוח למיאמי ולשחרר משם מילים שרק גורמות לעוד שנאה והסתה.  

• אהבתי 6
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני כשעה, יבגניפ כתב:

מה יותר קל מבחינתם מלקחת את הציטוטים של ביבי וכץ ולהשתמש בהם כהוכחה לזה שלא נצחנו? 

אבל למה אכפת לך מזה? אלה פלסטינאצים, אם תחתוך להם את כל האיברים בגוף כמו אצל האביר ההוא ממונטי פייתון והגביע הקדוש הם יגידו "הבסנו את היישות הציונית". הם בהזייה דתית עד המוות. גם אחרי המוות בעצם. המוות מניע אותם, לא ניתוחים לוגיים של ניואנסים של פוליטיקה. אם השרים שלנו היו מדברים אחרת זה לא היה משנה כלום ושום דבר מבחינתם.

כרגע נוח לשאר המוסלמים ה"מתונים" שיש משוגעת תורנית בשם איראן שעושה את העבודה, כשייגמר לה הסוס יקום הבא בתור. שכחתם מה קורה עדיין כאן ועכשיו בכל המדינות הערביות בכל הקשור לאנטישמיות ממוסדת - עשרות מיליוני מצרים ממש בפתח הדלת.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה בדיבורים של השרים שלנו זה לא איך הם נתפסים אצל הפנאטים הדתיים של האויב אלא אצל אנשים ניטרליים במערב שהסכסוך הזה מעניין להם את הביצה אבל הם בוחרים במי שיתן לך או ימנע ממך גישה לתחמושת בסבבים הבאים.

הלבנונים שאני עוקב אחריהם בטוויטר כולם צוחקים על השיעים הפנאטים שם, שאומרים שישראל הובסה כי לא הצליחה להשמיד את חיזבלה עד להפסקת האש, ואז הלבנוני שואל אבל המטרה של חיזבלה זה השמדת ישראל, חיזבלה לא הצליח בזה אז בעצם ישראל הביסה את חיזבלה, לא? והשיעי מתחרפן. די דומה למנטליות של הכת אצלנו הייתי אומר. 

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

עוד חדירת מחבלים

ציטוט

🔓 חדירת מחבלים (18/4/2026) 6:07

אזור יהודה
נגוהות

היכנסו מיד למרחב המוגן, סגרו היטב את הדלת ושבו מתחת לקו חלונות.
אין לצאת מהמרחב המוגן עד לקבלת הודעה מהגופים הרשמיים.
להנחיות המלאות - https://www.oref.org.il/heb/life-saving-guidelines/terrorist-infiltration

ציטוט

דובר צה"ל:
בהמשך להתרעה שהופעלה הלילה על חשש לחדירת מחבלים ביישוב נגוהות שבחטיבת יהודה, נוטרל מחבל חמוש בסכין שזוהה בתוך היישוב. אין נפגעים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...