Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

המחלוקת היא על תחבורה ציבורית בשבת ולימודי ליב"ה.

לא על איכות מערכת החינוך, שזה לא מעניין את מי שלא שולח אליה את הילדים שלו,

זה מעניין מאד. איכות = השקעה כספית. 

קבוצת האוכלוסיה הזו רוצה את ההשקעה אצלהם. ורק אצלהם. 

כשהתחילו להם הבעיות בעקבות חוק הגיוס, הם קשרו את הזכאות למעונות או משהו (לא לגמרי בקיא בזה) בזכות הקיימת למעונות של החילונים והאחרים. 

כסף. כסף. למצוTS כל הזמן עוד ועוד. ועוד.

פלוס. אידאולוגית- כמה שהאוכלוסיה משכילה יותר, כך יותר קשה להמיר אותה לדת משה וישראל. יותר משכילים = פחות דתיים.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

או תחבורה ציבורית איכותית, כי כולם יעדיפו אוטובוסים ורכבות בזמינות גבוהה ומדוייקת גם אם הם לא מסכימים על הפעלה בסופי שבוע.

הקטע של הסופי שבוע, אני חושב שלחרדים יהיה פחות מטריד אם התחב"צ תהיה לא להיט במהלך כל השבוע ובלבד שהיא לא תעבוד חלילה בשבת, רחמנה ליצלן. סדרי עדיפויות וזה. 

3N אני די מסכים אתך בקטע של ה"תלונות מגופי שמאל". 

אבל זה מורכב. 

ארגוני זכויות אדם, זה לכל האדם. ואנחנו קרובים יותר מדי לנקודה שבה גם אנחנו נצטרך ארגוני זכויות אדם שידאגו לזכויות שלנו...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

אולי מספיק עם השטויות של ערוץ 14?

הורג אותי שבאים בטענות לאופוזיציה שהיא אופוזיציה גרועה ברמה הפוליטית. וואלה יופי.

מסכים.

חרא אופוזיציה.

ונקודת המוצא שאם התחבורה הציבורית תהיה 24/7

עזוב,

7

אז היא תהיה גרועה יותר מהיום?!

מאיפה הקשקוש הזה?

כשהחזקים יעדיפו ליסוע בתחבורה הציבורית היא תהיה חייבת להצטיין.

כשהשרים יהיו אנשי מקצוע כמו יואב סגלוביץ למשל (לא, אני לא מצביע לפיד) או דניאל פרידמן, ולא עסקנים עלובים (כן, קיש. רגב. אמסלם. בדיוק אתם) או סוכני כאוס (לא אנקוב בשמות אבל ברור לנו מי בדיוק, ברוך השם יש הרבה), המשרדים שלהם יהיו טובים יותר. זו עובדה.

מי שחי באשליה של המצב הנתון גרוע כי יותר טוב מזה לא ייתכן, שיהיה בריא. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אח שלנו, נאוה רוזוליו הזאת יש לה כח פוליטי של כלום בערך, לעומת מה שאתה קורא לו "חוסר מוסר מהימין" שזה מה שמנהל את המדינה כרגע.

הגברת הזאת לא תהיה פה ראש ממשלה, ושלום עכשיו לא הולכת להחליף את הליכוד...

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, 3n כתב:

כן מכרז עיריה תואם הדחת שר נבחר ציבור ללא סמכות חוקית...

אף אחד מכל אלה שצועקים צר נבחר ציבור עוד לא ענה לי. מי בדיוק נבחר לתפקיד שר על ידי הציבור?

לפני 46 דקות, פינדר כתב:

על מי אתה מדבר? בנט? ליברמן? לפיד? אייזנקוט?

הוא בטח מתכוון לשיקלי, סילמן וחבריהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 4 דקות, SlowRide כתב:

אח שלנו, נאוה רוזוליו הזאת יש לה כח פוליטי של כלום בערך, לעומת מה שאתה קורא לו "חוסר מוסר מהימין" שזה מה שמנהל את המדינה כרגע.

הגברת הזאת לא תהיה פה ראש ממשלה, ושלום עכשיו לא הולכת להחליף את הליכוד...

הגברת ממומנת על ידי גורמים כבדי משקל מאחורי הקלעים , ואת הנזק הקולוסלי ששלום עכשיו עושים לישראל באירופה בעיקר לדעתי כבר לא ניתן לשקם.

ראה דו"ח גולדסטון כדוגמא , ואת הפעילות של הארגון הזה מול מוסדות האו"ם בגנבה .

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, 3n כתב:

הגברת ממומנת על ידי גורמים כבדי משקל מאחורי הקלעים , ואת הנזק הקולוסלי ששלום עכשיו עושים לישראל באירופה בעיקר לדעתי כבר לא ניתן לשקם.

וכל השיט הזה לא שווה 2 מנדטים בכנסת.

תתמודד, בדמוקרטיה לבנאדם מותר להיות מטומטם.

עזוב שגודלסטון היה לפני שהמצביעים של בנגביר היו בכיתה ב.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, ברווז כתב:

קבוצת האוכלוסיה הזו רוצה את ההשקעה אצלהם. ורק אצלהם

זה לא מדוייק, הם כמובן רוצים כמה שיותר, אבל הם משתמשים באותן תשתיות עם קבוצות אחרות.

אם משפרים את התחבורה הציבורית, זה משפר אותה לכל מי שמשתמש.

אפשר להיות ממש קונספירטיבי ולהגיד הם מנסים לייאש את הקבוצות האחרות לוותר על התחבורה הציבורית ולהשתלט עליה שתתאים רק לצרכים שלהם, אבל לא נראה לי שזה המצב.

לפני 6 דקות, ברווז כתב:

קטע של הסופי שבוע, אני חושב שלחרדים יהיה פחות מטריד אם התחב"צ תהיה לא להיט במהלך כל השבוע ובלבד שהיא לא תעבוד חלילה בשבת, רחמנה ליצלן. סדרי עדיפויות וזה

להפך, הם משתמשים מלא בתחבורה ציבורית. הרבה יותר מחילונים. גם זה לא קשור בכלל אחד לשני, תחבורה ציבורית איכותית ועבודה בשבת. זה לא שהמשאבים שישקיעו כדי לשפר את התחבורה הציבורית מושקעים כרגע בזה שהיא לא עובדת בשבת. זה איש קש של הדתיים לחבר את שני הדברים, כאילו מה אתם מתלוננים על זה שאין תחצ בשבת, קודם שיעבדו נורמלי בימי חול.

פורסם

חשוב להם מאוד להשליט את אמונותיהם על כל המרחב הציבורי. בהחלט מיסיונריות תוקפנית.

מחזיר אותי לסביבות 1970, כשאיזה רב ראשי או סתם איזה רב בעל תפקיד סיפר בגאווה שעם ישראל נעשה דתי, ההוכחה היא שלא נוסעים ביום כיפור. מאותו יום אבא שלי הקפיד להתניע את הפרינץ 4 בכל יום כיפור ולנסוע 2 ק״מ. להוכיח שאינו נכנע לכפיה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 דקות, 3n כתב:

נכון, אבל מה אפשר לעשות? זה כמו שתגיד הקטארים מפעילים נגדנו קמפיין אנטי ישראלי בכלי תקשורת בינלאומיים שבבעלותם.  

בניגוד לזה, הנזקים שגורמות ממשלות גרועות ניתנים לשיקום כי הציבור יכול להחליף אותן.

הפוליטיקאים הגרועים שהציבור בחר לא רק שמספקים לאותם ליצני שלום עכשיו רלוונטיות אלא גם נותנים לסוכנים הקטארים להשפיע פה...

• אהבתי 1

פורסם
לפני 16 דקות, פריג'י כתב:

עזוב שגודלסטון היה לפני שהמצביעים של בנגביר היו בכיתה ב.

רובם גם היום לפני כיתה ב'.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, 3n כתב:

ואת הנזק הקולוסלי ששלום עכשיו עושים לישראל באירופה בעיקר לדעתי כבר לא ניתן לשקם.

אתה חי במציאות אלטרנטיבית כנראה.

תעבור על הפרסומים ועל ההצהרות של כל מתנגדי ישראל במערב ותמצא שהם מצטטים את בן גביר, סמוטריץ ושאר חברי הכת הלאומנית שלך. והסרטונים שיוצאים מגבעות הפורעים ביו״ש מוקרנים בלופים.

השבוע ראש ממשלת איטליה הימנית הוציאה הצהרות חריפות נגד ישראל. לא חושב שהיא שמעה על נאוה רוזוליו.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 25 דקות, פריג'י כתב:

ונקודת המוצא שאם התחבורה הציבורית תהיה 24/7

עזוב,

7

אז היא תהיה גרועה יותר מהיום?!

מאיפה הקשקוש הזה?

על זה למשל דיברתי כשאמרתי "ספינים" והתחמקות מהעיקר. 

אפילו לא חשבתי ככה בעצמי בהקשר התחב"צ... וואו. 

לפני 25 דקות, פריג'י כתב:

כשהחזקים יעדיפו ליסוע בתחבורה הציבורית היא תהיה חייבת להצטיין.

כשהשרים יהיו אנשי מקצוע כמו יואב סגלוביץ למשל (לא, אני לא מצביע לפיד) או דניאל פרידמן, ולא עסקנים עלובים (כן, קיש. רגב. אמסלם. בדיוק אתם) או סוכני כאוס (לא אנקוב בשמות אבל ברור לנו מי בדיוק, ברוך השם יש הרבה), המשרדים שלהם יהיו טובים יותר. זו עובדה.

לגמרי.

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

זה לא מדוייק, הם כמובן רוצים כמה שיותר, אבל הם משתמשים באותן תשתיות עם קבוצות אחרות.

אם משפרים את התחבורה הציבורית, זה משפר אותה לכל מי שמשתמש.

אפשר להיות ממש קונספירטיבי ולהגיד הם מנסים לייאש את הקבוצות האחרות לוותר על התחבורה הציבורית ולהשתלט עליה שתתאים רק לצרכים שלהם, אבל לא נראה לי שזה המצב.

הם כבר השתלטו עליה כך שתתאים לצרכיהם הנלוזים.

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

להפך, הם משתמשים מלא בתחבורה ציבורית. הרבה יותר מחילונים. גם זה לא קשור בכלל אחד לשני, תחבורה ציבורית איכותית ועבודה בשבת.

זה שהם משתמשים יותר מהחילונים, לא קשור לזה שהם כן או לא רוצים תחב"צ איכותית... הם רוצים לא בשבת, כל השאר פחות מטריד אותם. 

אבל האיכות שלה לא מגיעה מהחרדים אלא מהממשלה דווקא, שתלויה בלחלוב נהגי רכב פרטי מכל הכיוונים והזויות האפשריות, אין לממשלה שום!!!!!!! אינטרס לתחב"צ יעיל. שום. כלום. נאדה. זה יריה ברגל מבחינתם. 

זה היה נכון גם לכל הממשלות הקודמות. 

רק בשנים האחרונות אנחנו עדים להתחלה של בעייה ותרעומת שמחייבת לכל הפחות התחלה של מציאת פתרונות, הגודש נהיה בלתי נסבל בעליל ורק יחמיר. פלוס, כרגע, ההכנסות מדלק ירדו דרמטית כי חשמליות שעוד לא ממוסות (הצפי? המיסוי יהיה יותר גרוע מאלו של הדלק ברגע שימצאו לזה פתרון, וכבר מתכננים את הקונוס)

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 14 דקות, פינדר כתב:

אתה חי במציאות אלטרנטיבית כנראה.

תעבור על הפרסומים ועל ההצהרות של כל מתנגדי ישראל במערב ותמצא שהם מצטטים את בן גביר, סמוטריץ ושאר חברי הכת הלאומנית שלך. והסרטונים שיוצאים מגבעות הפורעים ביו״ש מוקרנים בלופים.

השבוע ראש ממשלת איטליה הימנית הוציאה הצהרות חריפות נגד ישראל. לא חושב שהיא שמעה על נאוה רוזוליו.

הם החברים שלי כמו שאחמד טיבי עופר כסיף ואיימן עודה  הם החברים שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 21 דקות, ברווז כתב:

הם רוצים לא בשבת, כל השאר פחות מטריד אותם

שאלת אותם?

שוב, זה לא אחד על חשבון השני.

כולם רוצים תחבורה ציבורית איכותית, חילונים ודתיים. כמו שאתה כותב, זה לא מעניין את הממשלות כי אין כמו לסחוט עוד כסף מהנהגים.

פורסם
לפני 27 דקות, 3n כתב:

הם החברים שלי כמו שאחמד טיבי עופר כסיף ואיימן עודה  הם החברים שלך.

ותשובה עניינית יש?

זו נראית לך עבודה של נאווה רוזוליו?

או שאתה סתם מבלבל במוח עם ציטוטים סטייל ערוץ 14?

image.thumb.png.b83560669254ef08cf94c813b2420ad6.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...