Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

לא הצליח לבסס אומר מצאתי בזמן שנתנו לי כמה דבברים אבל לא עד הסוף. מעבר לזה שגרינצייג רחוק מלהיות אובייקטיבי אפילו הוא לא אומר שרונן בר מצא שאין בסיס לחשדות אלא לא הצליח לבסס.

במקרה כזה המתבקש הוא להעמיק את הבדיקה עד שמגיעים למסקנה סופית לכאן או לכאן.

עצם זה שיועצת משפטית פונה בהחבא לראש רשות חשאית לבדיקה של דרג פוליטי... נוהל קבוע של המשטר הקומוניסטי , כל קשר בין זה ולבין דמוקרטיה מיקרי בהחלט.

הייתה הגברת צריכה לפנות לבית משפט ולבקש אישור לבצע את הנ"ל , אבל כאשר אתה מרגיש שהחוק לא תקף כלפיך ...

• מצחיק 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, waterman כתב:

אני באמת (אבל באמת) לא רוצה כלום, סברתי שהסרטון יעשיר את הידע הכללי כמו גם יפריך כמה קונספירציות (מלחמת דחיית המשפט בארץ, תיק אפשטיין בארה״ב, האירנים מנצחים, אין הגנה טובה בפני הטילים וכו׳).

אחלה סיכום. פורומים זה בסך הכול פורמט שלא מאפשר יותר מכמה פסקאות בתגובה,

ומכאן הבקשה ״תסכם לנו״ - אין מה להתרגש מזה. חוקי הפורמט.

לא יזיק בכללי לתבל את הדיון כל מיני נתונים יבשים של משקל/חומרים ועם קצת פחות מ-100 אחוז אמוציות/פוזיציות :) 

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

חוק היסוד קובע שהממשלה מנהלת את המדינה. זה אומר שהיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה?

יש חוקים ותקנות ואם ראש הממשלה פועל בניגוד אליהם יוציאו לו צו שמחייב אותו להתיישר וזה בדיוק נושא העתירה כאן. בגץ לא יפטר אלא מקסימום יורה לפטר.

הממשלה כפופה לחוק בדיוק כמו בית המשפט שאין לו סמכות לפטר שר.

מה זה יורה אם אין לו סמכות לפטר  ?

ואם ראש הממשלה לא ירצה לפטר ? הרי הסמכות נתונה לו על פי חוק באופן בלבדי...

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, 3n כתב:

עצם זה שיועצת משפטית פונה בהחבא לראש רשות חשאית לבדיקה של דרג פוליטי... נוהל קבוע של המשטר הקומוניסטי , כל קשר בין זה ולבין דמוקרטיה מיקרי בהחלט.

הייתה הגברת צריכה לפנות לבית משפט ולבקש אישור לבצע את הנ"ל , אבל כאשר אתה מרגיש שהחוק לא תקף כלפיך ...

דרג פוליטי נמצא מעל לחוק?

עריכה: בדקתי והסמכות בחוק לפתוח בחקירה נגד שר מכהן היא בידי היועץ המשפטי לממשלה. 

היא פעלה בדיוק כפי שהחוק קבע. אם יש לך בעיה עם זה תפנה למחוקקים.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver
  • אהבתי 2
  • מעניין 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אתה מתעלם מזה שבית המשפט לא סתם אומר לו יאללה תפטר, לא בא לנו על הפרצוף שלו.

צריכים להביא הוכחות להתנהלות פסולה ברמה שפוגעת במדינה מצדיקה פיטורין.

תאר לך היו מגלים שאיזה שר היה מרגל עבור איראן במהלך המלחמה. בית המשפט היה לומד את הממצאים ואומר לראש הממשלה לפטר אותו.

מה אמור ראש הממשלה לעשות? להגיד כמו ילד אתם לא מחליטים עלי או לפעול לטובת המדינה בהתאם למידע שמציגים לו?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 13 דקות, 3n כתב:

שאלה  - אם נקבע בחוק יסוד שהסמכות נתונה בידי ראש הממשלה מה ענין בית המשפט לנושא ?

לא ענית על השאלה.

מי אמור לפרש את החוק שציטטת? אם אני טוען שלראש הממשלה אין סמכות לפטר אף אחד, מי יגיד לי שאני טועה?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, 3n כתב:

הממשלה כפופה לחוק בדיוק כמו בית המשפט שאין לו סמכות לפטר שר.

מה זה יורה אם אין לו סמכות לפטר  ?

ואם ראש הממשלה לא ירצה לפטר ? הרי הסמכות נתונה לו על פי חוק באופן בלבדי...

אז במקרה כזה השב"כ צריך לעצור את ראש הממשלה כי זו הפיכה.

ראש הממשלה לא נמצא מעל לחוק. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 46 דקות, 3n כתב:

שירות הביטחון החשאי מחפש ואוסף חומר נגד הדרג המדיני בהוראה של היועמ״שית וראש התביעה הכללית, לצורך עתירה שמבקשת לפטר את הדרג המדיני."

ניסוח מגמתי ומעוות של העובדות.

"שירות הביטחון החשאי", סבבה, [מבצע חקירה לגבי האם הופרו חוקים], נגד [מי שיתכן והפר את החוקים], בהוראה של היועמ"שית וראש התביעה הכללית (שבסמכותה להורות על ביצוע חקירות כנגד שרים, רק מזכיר) "לצורך עתירה שמבקשת" סבבה, [למנוע את המשך הפרת החוק ע"י אותו הגורם].

זה ניסוח יותר נקי וחף מימין-שמאל-מרכז.

לפני 42 דקות, 3n כתב:

הסמכויות הללו נועדו להבטיח את יכולת התפקוד של הרשות המבצעת ואת האחריות המשותפת של הממשלה. 

image.png.dd80caf87ca00fad8919191f753e096f.pngהמכון הישראלי לדמוקרטיה

זה לא אומר שלממשלה צריכה להיות היכולת לעשות כל מה שהיא רוצה. אם מחר ביבי יחליט שלמשתמשי פורום שיש להם מספר בשם אסור לאכול במבה, זה יהיה בסדר מבחינתך? הגיוני? תקין? או שתצפה שיהיה גורם שינסה לעצור את זה? 

ואם הממשלה תחליט שמשתמשי פורום שיש להם מספר ואות לועזית אחת בשם צריכים להיכנס לכלא? 

יש חוקים, ויש לאכוף אותם, כלפי כולם. כ-וווולם. 

חבר הכנסת שהשב"כ התבקש לאתר ממאצים כלפיו, על פניו כל עוד לא הוכח בבית משפט אחרת, יתכן ופועל בניגוד לחוק. 

• אהבתי 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, 3n כתב:

אבל כאשר אתה מרגיש שהחוק לא תקף כלפיך ...

הי, החוק שאתה כל כך אוהב מסמיך את המשטרה לבצע מעצרים וגם חיפוש בעירום. אבל הוא גם מציב גבולות.

וככה נראית המשטרה תחת פיקודו של בן גביר. שוטרים שבטוחים שהחוק לא חל עליהם ויודעים שהדרך לקידום היא במלוי הרצון של השר.

הגוף היחיד שעומד בדרכם הוא בית המשפט.

גם השר כפוף לחוק. בינתיים. ואם הוא עובר על החוק ומפר התחייבויות שהוא עצמו חתם עליהם, הוא לא אמור להיות שר.

המינימום שנדרש, הוא שראש הממשלה יסביר למה הוא לא מפטר שר, שלכאורה מפר את החוקים.

image.thumb.png.650dbba818b220aaf1c880d1c3319df3.png

--

והנה גם נשיא בית המשפט העליון יודע להשתמש טענת הצביעות...

image.thumb.png.8cf0059644542132ec7c2944fe526ae3.png

• אהבתי 2
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

המשפט שנכתב היה לגבי נושא ספציפי , אבל כאשר רוצים לעוות ולהוציא מהקשר עושים את מה שאתה עשית מעלה, וכמו שנאמר חצי אמת כמוהה כשקר.

מענין איפה הייתה הפרקליות וגוש בריינר כאשר המשטרה השתוללה במהלך ההתנתקות וגרמה לנזקים גופנים בלתי הפיכים למפגינים , ראה מקרה אריה אלדד.

• מצחיק 2
פורסם
לפני 6 דקות, 3n כתב:

גוש בריינר

ציטוט

ב-2004 התגייס לצה"ל ושימש כתב צבאי בשבועון "במחנה". במסגרת זו סיקר את יישום תוכנית ההתנתקות ופינוי היישובים מגוש קטיף וכן את מלחמת לבנון השנייה.

נמצאה האבידה

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

אם אתה רוצה לטעון משהו, התפקיד שלך זה להראות לנו שאותם נפגעים הגישו תביעה ומה עשתה הפרקליטות/משטרה עם אותה תביעה.וג'וש? הוא בכלל היה בצבא, חייל צעיר.

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • מצחיק 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שמעוות ומוציא מהקשר זה כלי תקשורת שמנסים לצייר תמונה כאילו בית משפט הולך לפטר שר כי ככה מתחשק לו והוא מעל כולם.

עוד מעט יש בחירות, וזה עוד ניסיון להסיט את הפוקוס מכשלונות הממשלה ולהמציא משבר חדש, בטענה שאם לא נצביע להם, תהיה פה דיקטטורה של בתי המשפט האשכנזים המניאקים האלה.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, 3n כתב:

כאשר המשטרה השתוללה במהלך ההתנתקות וגרמה לנזקים גופנים בלתי הפיכים למפגינים

תזכיר לי רגע, כמה שוטרים נפצעו במהלך ההתנתקות מההשתוללות של המפגינים ? 

יודע מה, עזוב, שאלתי את צ'יפופו וזהו. 

image.png.8c420c26b6bd206f0c4eca435085f516.png

מעניין מה קדם למה, הביצה או האלה?

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • מצחיק 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...