Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אם היינו צריכים פרובוקציה ישירה מהם כדי להיכנס למלחמה, זה היה קורה אחרי שיש להם נשק גרעיני ואז במקום להגיב לאיראן על הפרובוקציה היינו נלחמים פה בעקרבים ענקיים ובמקום שקלים היו לנו פקקים של בקבוקים.

ברור, כמו שאמרתי- הם לא התחילו וטוב שכך, אם היו מתחילים זה אומר שמבחינתנו זה כבר מאוחר מידי.

אבל דה פקטו, מבחינת העולם- אתה התחלת, ועוד פעמיים...

לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

לדעתי אין סיכוי שמחיר הנפט זה מה שיעצור את המלחמה. אף אחד לא מזיז נושאות מטוסים ומפציצים חצי עולם כדי לעצור בגלל שמחיר הנפט עלה.

אני מאוד מקווה שאתה צודק, אבל אם אתה מסתכל על אמריקה- חוץ מקריאות "מוות לאמריקה" אין להם ביף אמיתי עם אירן, הם לא מאויימים, ברור שייטב לאמריקה ולעולם כולו שהסרטן האיראני יעלם, אבל לא במחיר של עליה מטורפת של הנפט- בסופו של דבר כל המלחמה הזו היא בעצם על הנפט, מבחינת אמריקה. אז אם הנפט יכול להתחיל את המלחמה, הנפט בהחלט יכול לסיים אותה... והלוואי שאתבדה ובאמת נגיע לניצחון המוחלט בלי שטראמפ תוקע לנו ברקס שוב.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 7 דקות, flytomars כתב:

והלוואי שאתבדה ובאמת נגיע לניצחון המוחלט בלי שטראמפ תוקע לנו ברקס שוב.

גם טראמפ לא יביא נצחון מוחלט (מה זה בכלל?).

בלי מהלך קרקעי המשטר לא ייפול והסיכוי למהלך כזה הוא אפס עגול.

התקווה היחידה היא הפלת המשטר על ידי העם וזה, לפי הערכה\הימור שלי לא יקרה.

• אהבתי 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה משמיט פרט קטן, שהם ניסו להתנקש הטראמפ.

יש לך אפילו בתוך ארה"ב אנשים שצועקים מוות לאמריקה, אבל הם לא מפתחים טילים בליסטיים ופצצות גרעין. זה איום אמיתי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי זה מרגיש שמנרמלים "כיסוח דשא" בסקייל גבוה, לא הרבה יותר מזה.

אם היו רוצים להסב נזק אמיתי לא היו מחכים 10 (?) ימים כדי לתקוף את הנמלים ומתקני אנרגיה.

איראן מהמרת על מחיר נפט גבוה בתור בלם למתקפה, אני לא חושב שהם מבינים לגמרי איך טראמפ פועל (מי בעצם מבין?).

בהחלט זמנים מעניינים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

כדי להחזיק את השלטון באיראן כל מה שצריך זה "כפכפים וקלשניקוב". הבאסיג', שזה החלום הרטוב של השלטון הנוכחי בישראל, יכול להחזיק את השלטון כל עוד אין כוח קרקעי לוחם מנגד. לאזרחים שם יש אולי המון אומץ ורצון אבל אין להם נשק וכל עוד זה המצב, לא רואה איך השלטון שם מתפרק. מספיק להסתכל על עזה כדי להבין שזה בדיוק מה שיש באיראן. 

עריכה אחרונה על ידי madmaxx
  • משעמם 1
פורסם
לפני 7 שעות, יבגניפ כתב:

אמרו לנו: "נצחנו". חגגתם את הנצחון הענק. אמרו לנו: "אה בעצם לא". עכשיו ברור לכם שבעצם לא. יגידו שוב: "נצחון ענק!" -

הערב למדנו שזה נכון גם לגבי חיזבאללה

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם חיזבלה עשינו הסכם הפסקת אש בלחץ אמריקאי. לא זוכר שמישהו אמר שהכרענו או שניצחנו את חיזבלה. אמרו שהוא הוחלש והוכה קשות/אנושות וכל מיני מילים בסגנון.

כולם ידעו שהעימות הנוכחי איתם היה רק שאלה של זמן.

פורסם
לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

לא זוכר שמישהו אמר שהכרענו או שניצחנו את חיזבלה

זה כי אתה לא צופה בערוצים "הנכונים" שם ישראל החליפה את המשטר בסוריה, פירקה את חיזבאללה וריסקה את איראן. 

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
פורסם
לפני 8 שעות, פינדר כתב:

הערב למדנו שזה נכון גם לגבי חיזבאללה

כל בר דעת יודע שבעבר, כשסיפרו לנו שנצחנו אותם, זה היה בכאילו. אבל עכשיו כשיספרו לנו שנצחנו אותם, זה יהיה אמיתי.

כמובן, זה נכון לכל "עכשיו" שיבוא גם בעתיד, ללא הגבלת הכלליות

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 10 שעות, SlowRide כתב:

לא זוכר שמישהו אמר שהכרענו או שניצחנו את חיזבלה.

אתה כנראה צורך את המידע שלך ממקומות קצת יותר הגיוניים.

המסר לציבור המצביעים של הממשלה היה אחר לגמרי.

זה הכתב הצבאי של ערוץ 14. ערוץ שעם כל הלעג שלנו אליו, מהווה מקור ידע עבור חלק לא קטן של האוכלוסיה (אני חושב שהרייטינג של מהדורת החדשות שלהם במקום השני).

זה מה שהוא כתב ביוני והיום:

image.thumb.png.65c1c6a23062369140e74d8353421f30.png

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

פינדר אתה מסוג האנשים שמחפשים תמיד את הרע כדי להגיד "אמרנו לכם".

באופן רשמי, כן, ניצחת את חיזבאללה. אין פה בכלל דיון. והמלחמה נעצרה בגלל לחץ בינלאומי, לא כי לא יכלת להמשיך לרסק אותם.

מה שקרה מאז זה אירוע אחר - חיזבאללה חזר והתעצם כי הממשלה שם מפחדת להתעמת איתו, והגיע הזמן באמת להפסיק להפריד בין המדינה לארגון הטרור. אם הם לא מוכנים להילחם בהם, שיספגו. שיאבדו את המים בברזים.

הסיבה היחידה שחיזבאללה חזר זה כי הוא קיבל הגנה מאנשים לוזרים כמו עמנואל מקרון שמגנים עליו כי הם רוצים להשיג קצת גז מלבנון או איזה אינטרס אחר, סה טו.

רוצה נצחון אמיתי? תתמוך בקו צהוב סטייל עזה על הליטאני. לא רצועת ביטחון עם לבנונים בתוך השטח, אלא קו גבול חדש.

רק ככה הם לא יכולים להמשיך להניף דגל ולהגיד ניצחנו. אכפת להם רק מאדמה, לא מחיי אדם.

• אהבתי 1
פורסם

אני בעד, רק לא ברור לי משהו -

מה שחסר בשביל שישראל תשב על גדת הליטאני זו התמיכה של פינדר?

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

פינדר אתה מסוג האנשים שמחפשים תמיד את הרע כדי להגיד "אמרנו לכם".

באופן רשמי, כן, ניצחת את חיזבאללה. אין פה בכלל דיון. והמלחמה נעצרה בגלל לחץ בינלאומי, לא כי לא יכלת להמשיך לרסק אותם.

איך זה משנה את העובדה שמכרו לנו שהוא התאדה כשבפועל הוא חי ובועט?

הייתי יותר עסוק בטילים שאני חוטף אבל למיטב זכרוני הוא שיגר עד היום האחרון.

לפני 8 דקות, יובל .מ. כתב:

מה שקרה מאז זה אירוע אחר - חיזבאללה חזר והתעצם כי הממשלה שם מפחדת להתעמת איתו, והגיע הזמן באמת להפסיק להפריד בין המדינה לארגון הטרור. אם הם לא מוכנים להילחם בהם, שיספגו. שיאבדו את המים בברזים.

הסיבה היחידה שחיזבאללה חזר זה כי הוא קיבל הגנה מאנשים לוזרים כמו עמנואל מקרון שמגנים עליו כי הם רוצים להשיג קצת גז מלבנון או איזה אינטרס אחר, סה טו.

רוצה נצחון אמיתי? תתמוך בקו צהוב סטייל עזה על הליטאני. לא רצועת ביטחון עם לבנונים בתוך השטח, אלא קו גבול חדש.

רק ככה הם לא יכולים להמשיך להניף דגל ולהגיד ניצחנו. אכפת להם רק מאדמה, לא מחיי אדם.

הוא חזר והתעצם לא בגלל ממשלת לבנון אלא כי אנחנו ראינו את זה ושוב בחרנו בלשבת ולחכות שיירו עלינו.

• אהבתי 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

@פינדר דעות של פרשנים בערוץ 14 זה לא מקור מידע. אתה כמו דתי שמביא הוכחות לקיומו של אלוהים מהתנ"ך...

לצורך העניין גם לא 12,13 והשאר.

העובדות הן מידע, ועובדתית אף אחד לא מתווכח עם זה שחיזבלה חי וקיים בלבנון גם אחרי שפוצצנו להם את העיניים והאשכים ואיידנו לו את צמרת הפיקוד. זה כמו שיגידו מדינת ישראל נפלה ב7.10.

נתנו להם מכה קשה, דיללנו להם את הלוחמים ואת ההנהגה, פגענו בחלק מהטילים המסוכנים, בלחץ של אמריקה נחתם הסכם הפסקת אש שמתיר לנו לאכוף השתקמות שלהם וחייב את מדינת לבנון לפרק אותם מנשקם עד סוף 2025. תוך כדי הפסקת האש המשכנו לחסל אותם מהאויר והם נמנעו מלהגיב. סה"כ עוד סבב.

עכשיו בגלל לחץ מהפטרון שלהם שנמצא בצרות, הם החליטו להצטרף למלחמה. הם עדיין ארגון חלש בהרבה ממה שהיו לפני סבב האחרון. הפעם יש התנגדות משמעותית לחיזבלה בלבנון, וממשלת לבנון, עם כל העולב שלה, מגלה סימני עמוד שדרה.

הדבר היחיד שמדאיג פה זה שכרגיל עם ההנהגה שלנו לא נשאף לסיים את העבודה ונמצא פתרון דיפלומטי עם ארגון טרור רצחני על הגבול. נעשה כמה בומים חזקים מהפעם הקודמת כדי שנוכל להגיד את הסיסמה "מה שהיה לא יהיה" ונחכה לפרק הבא.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • לא הבנתי... 1

• תוכן חדש...