Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

מרתק.

זוכר את הערביה שהעלתה בטעות סרטון שמח ב7.10.24? זאת שאתה הצדקת את המעצר שלה? את זה שצילמו אותה עם פלאנלית על העיניים ובן גביר התגאה בצילום הזה בטיקטוק שלו?

רואים לך את הצביעות…

אני לא נוהג לקרוא במגילה בכל שנה, אבל למיטב זכרוני כל בניו של המן נתלו על עץ.

לגבי הצאצאים יש מדרש שהם חזרו בתשובה ולמדו תורה.

אם אתה חושב באמת שהם צחקו על יהודים מהעוטף אז אתה לא יותר חכם מהביביסטים, מצטער.

בתאריך 28.2.2026 בשעה 11:20, ברווז כתב:

בהצלחה לכולנו. 

מקווה שאתם מבינים - אנחנו יושבים במקלטים כדי שה [תואר, פועל] יקבל חנינה.

אין איבר מין שנתניהו לא יניח בפיו על מנת לקבל ובדרך לקבלת החנינה הנכספת.

בתאריך 28.2.2026 בשעה 15:29, asix כתב:

ימים יגידו.

אני די בטוח שנגלה שלמועד התקיפה יש אינטרסים שלא קשורים לאינטרסים צבאיים או אסטרטרגיים.

זה לא סוד שנתניהו מחפש משהו שיתן לו מנדטים על חשבון האופוזיציה ולא על חשבון הקואליציה.

כל המבצעים הקודמים לא סיפקו את הסחורה ולדעתי לאור זה שהצבעת התקציב מתקרבת הוא חייב משהו חדש להתהדר בו.

מנגד חוק האי גיוס נושף לו בצוואר ויהיה לו קשה בבחירות אם החוק הזה באמת יחוקק.

אם החוק לא יחוקק - אין תקציב. אין תקציב = בחירות. אם החוק יחוקק וממשיכים עד הסוף אז הוא צריך להביא משהו לגבי אירן כי התקיפה הקודמת לא סיפקה את הסחורה מהיבט המנדטים.

אני גם די בטוח שאחרי התקיפה הלחץ על הנשיא בנוגע לחנינה יגדל בצורה משמעותית.

מכיר את הבדיחה על הבן של העורך דין?

בנו של עורך דין מפורסם וידוע סיים את לימודי עריכת הדין והצטרף למשרדו המפואר ובעל מוניטין של אביו.

אחרי תקופה קצרה הוא בא לאביו גאה ושמח וסיפר לו  שהוא סגר את התיק הגדול שאביו עמל עליו 40 שנה. אביו רתח מעצבים. אמר לו אביו:" מה, אתה מטומטם? מאיפה אתה חושב שיש לך את כל המכוניות המפוארות, את הבית הענק שאתה גר בו, המשרד הגדול הזה? התיק הזה מימן את הכל.

כמו הבדיחה עם הבן של העורך דין, צריך להשאיר את אירן על אש קטנה אז אני בטוח שגם הפעם לא יסיימו את העבודה כי צריך שהעם בציון יפחד ממשהו כי זה מה שמביא מנדטים.

אל תחשוב שאיש המים ( או אני לצורך ההקבלה שלא תחשוב שזה אישי אליך) זה אנשים שמעניינים מישהו שם במגדל השן. הם ידאגו שתמשיך לפחד ואתה תדאג שהם ישארו שם ל"דאוג" לך.

בתאריך 28.2.2026 בשעה 18:24, פינדר כתב:

אני לא נכנס לקונספירציות לגבי תזמון התקיפה.

אבל זה ברור שכשהלשכה יודעת על תזמון התקיפה מתכוננים מראש ומנצלים כל רגע לתעמולת בחירות צינית. בזמן שכולנו יושבים בממדים הוא מוצא זמן לתמונה מבויימת, כולל תאורה, איפור ואביזרים (הספר שמונח שם כאילו במקרה).

image.thumb.png.a95249763396c7081cbd85698386dd61.png

אגב אין סיכוי שהוא כותב משהו על הנייר עם העט שהוא אוחז, כשהוא בלי משקפיים. אבל משקפיים משדרות חולשה של סמולנים.

@stx אין לי כוח לחפש עוד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

אם אתה חושב באמת שהם צחקו על יהודים מהעוטף אז אתה לא יותר חכם מהביביסטים, מצטער.

אתה שוכח שביביסטים בגיבוי הממשלה גאים ב 6 מיליון שנרצחו בשואה.

ואני לא מדבר על אלה שאיחלו לצנגאוקר שהבן שלה לא יחזור.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 3 שעות, פינדר כתב:

הנה המשפחה הזו, הם כבר כמעט כמעט השתכנעו להצביע ליאיר גולן ואז היועמשית הטיפשה דחפה אותם חזרה לביבי.

------------03-04-2026_06_21_PM.thumb.png.df3af3977c649b970a598027ff0b0ae6.png

עצם זה שהם הורידו את הסרטון מוכיח שיש דברים בגו..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 43 דקות, יובל .מ. כתב:

אין לי כוח לחפש עוד

נשמה, הבנת הנקרא. עברית זו שפת אם שלך?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 14 דקות, DareDevil כתב:

בהתחלה חשבתי שיש פה איזה רפרנס למשהו שאני לא מכיר, איזה מטבע לשון או משהו (סתם מתו הנכדים? לא מוצא בזה שום היגיון בפני עצמו וגם לא משהו פוליטי) אבל דווקא ההסבר העוד יותר לא קשור לכלום שהם נתנו גורם לי להסכים איתך, נראה שיש דברים בגו...

• אהבתי 1
פורסם

הדבר היותר הגיוני עבורי זה אם הם היו מוציאים סרטון התנצלות אבל אני מניח שזה היה פוגע באגו שלהם.

כי התנצלות זה לחלשים או משהו בסגנון. גם אני לא מבין את ה"מתו הנכדים". אבל גם לא מבין את הקשר לביבס. משהו חסר שמה..

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 4 דקות, DareDevil כתב:

הדבר היותר הגיוני עבורי זה אם הם היו מוציאים סרטון התנצלות אבל אני מניח שזה היה פוגע באגו שלהם.

כי התנצלות זה לחלשים או משהו בסגנון. גם אני לא מבין את ה"מתו הנכדים". אבל גם לא מבין את הקשר לביבס. משהו חסר שמה..

כנראה הצבע הכתום קישר אצל אנשים.

לא חושב שהם התכוונו לביבסים אבל כן למשפחות שאיבדו ילדים בעוטף.

• רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

רק לי נמאס לשמוע על כל הישראלים הבכיינים שטסו לבילוי בחו"ל בתקופה מתוחה ומתלוננים שהם צריכים לשלם עוד קצת על חזרה לארץ? 

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

@stx אין לי כוח לחפש עוד

אני מסכים איתך לגבי הברווז.

פינדר טען בדיוק ההיפך (וההיפך זה לא שאין שיקולים זרים אלא שהוא לא טוען באותה תגובה שיש שיקולים זרים).

אסיקס זה חצי חצי - כלומר שבין השיקולים אם לתקןף או לא, מתי, איך וכמה - לא נסתרת מעיני ביבי העובדה שיש בחירות עוד מעט ושמצבו לא חד משמעי.

אני מסכים איתו וכתבתי את זה לדעתי יותר מפעם - אם האינטרסים של המדינה חופפים לשלו, אז ביבי מנצל את ההזדמנות.

אם הם נוגדים את האינטרסים הפוליטיים שלו - שתישרף המדינה.

לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

לא חושב שהם התכוונו לביבסים אבל כן למשפחות שאיבדו ילדים בעוטף.

זה באמת משנה?

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, stx כתב:

אסיקס זה חצי חצי - כלומר שבין השיקולים אם לתקןף או לא, מתי, איך וכמה - לא נסתרת מעיני ביבי העובדה שיש בחירות עוד מעט ושמצבו לא חד משמעי.

אני מסכים איתו וכתבתי את זה לדעתי יותר מפעם - אם האינטרסים של המדינה חופפים לשלו, אז ביבי מנצל את ההזדמנות.

ממממ, אני רק שם את זה פה-

https://news.walla.co.il/item/3821422

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, madmaxx כתב:

רק לי נמאס לשמוע על כל הישראלים הבכיינים שטסו לבילוי בחו"ל בתקופה מתוחה ומתלוננים שהם צריכים לשלם עוד קצת על חזרה לארץ? 

לא רק אתה.. כאילו שמדינת ישראל חייבת להחזיר את האזרחים שלה, כמובן להוציא מקרים של מצבי חירום חריגים ביותר במדינות שנסעו אליהם.

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם (נערך)
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

התחפשו למרדכי דוד. על החולצות והכובעים קללות לקפלן. השיר ברקע ביבי מלך ישראל. אבל הנכדים? של המן.

אם אתה קונה את ההסבר הזה, אין לך זכות יותר לקרוא למישהו טיפש.

זו שצילמה את הסרטון מנסה להסביר שמדובר *רק* בנכדים של האשכנזים מקפלן.

image.thumb.png.13a541f7da359b464f28a7202d05b1de.png

עריכה אחרונה על ידי פינדר
  • אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לא רואה את התמונה שצירפת, הלינק לא נפתח.

אם תעלה פה הוכחה נורמלית שהם טוענים שזה הנכדים של האשכנזים מקפלן והם באמת מתכוונים לזה ולא סתם בדיחה גרועה אני אקלל אותם ביחד איתך ואפילו יותר גרוע ממך.

בינתיים לפי כל הפרסומים, כןלל דניאל עמרם שפותח על הכל לא ראיתי משהו שקשור לזה.

עריכה:

נפתח עכשיו:

המגיבה היא עם השם *ליבה*, להם קוראים *סאגאווי".

מה אתה רוצה?

וכמובן - קיבלת ישר את ההתנצלות של המורה הערביה אבל את שלהם לא.

לפני כשעה, DareDevil כתב:

זה רק אומר שהם לא ציפו לכל הרעש, ובניגוד לכל מיני אנשי רשת הם לא רגילים לזה.

לפני 18 דקות, flytomars כתב:

ממממ, אני רק שם את זה פה-

https://news.walla.co.il/item/3821422

אתה טוען שהיה צריך להתעלם מזה שטראמפ רצה לתקוף בקטנה ולבזבז את ההזדמנות למה שקורה פה?

כי ביבי עשה עבודה טובה בקטע הזה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 4 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה טוען שהיה צריך להתעלם מזה שטראמפ רצה לתקוף בקטנה ולבזבז את ההזדמנות למה שקורה פה?

האמירה של כץ זה עוד רעש רקע לאוסף, אין פה משהו מיוחד באמת שהוא מוסיף למה שכבר ידענו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

כי ביבי עשה עבודה טובה בקטע הזה.

לא, אני טוען:

לפני 31 דקות, stx כתב:

אני טוען שהתזמון...

בוא, גם אחרי מלחמת המפרץ השניה, בדיעבד התברר שחלק מהסיבות לזה שהתחילו את המלחמה זה מודיעין שלנו לגבי נשק לא קונבנציונלי.

אנחנו לא יכולים לגרום לטראמפ לתקוף אם הוא לא באמת מעוניין בכך, אבל לגבי התזמון? שים לב גם כמה גרסאות שונות נתנו טראמפ וביבי לגבי מתי האיראנים יוכלו לפתח פצצה...

לא שמישהו יכול לדעת בוודאות, אבל אין ספק שאפשר לשחק עם זה לפה או לשם, תלוי את מי שואלים ומתי.

• תוכן חדש...