Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

מישהו

אחד העוזרים של ביבי נעמד מול המצלמה ומספר שנדרש לעשות ספין לעניין האחריות בסמוך ל7.10, כי המילה הזו לא תצא מהפה של רה"מ.

זה מספיק כדי ללמוד כל מה שצריך על הפרסונה. ראוי לנהל לכל היותר מכולת, אולי. מי שזה לא ישכנע אותו, אחרי כל מה שעברנו בשנתיים וקצת האחרונות, לא ישתכנע משום דבר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, Gosser1860 כתב:

ראוי לנהל לכל היותר מכולת, אולי.

לא צריך בשביל זה תעודת יושר?...

נושא אחר:

ושוב, 2 כלי רכב נשרפו.

ושוב, שקט תעשייתי. 

ועוד דבר.

אני התחלתי לשמוע מסרים זהים מהממשלה ושלל השופרות לגבי סגירת גל"צ- הטיעון שחוזר על עצמו הוא ש"רק למדינות כמו צפון קוריאה יש תחנה צבאית ואנחנו לא מעוניינים להידמות להן". 

אז כן, ייתכן שהטיעון הזה נכון (לא טרחתי לבדוק), אבל הוא רחוק מלהיות טוב או מדוייק. 

משום מה, אני לא שומע את ההמשך המתבקש!!! שבתחנות האלו, במדינות האלו, אסור לדבר בגנות הממשלה או הצבא, ומי שעושה את זה, נעלם. פה, בתחנה הזו, מבקרים את הממשלה תדיר. וזו בדיוק הסיבה שבגינה רוצים לסגור אותה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 55 דקות, Gosser1860 כתב:

אחד העוזרים של ביבי נעמד מול המצלמה ומספר שנדרש לעשות ספין לעניין האחריות בסמוך ל7.10, כי המילה הזו לא תצא מהפה של רה"מ.

זה מספיק כדי ללמוד כל מה שצריך על הפרסונה. ראוי לנהל לכל היותר מכולת, אולי. מי שזה לא ישכנע אותו, אחרי כל מה שעברנו בשנתיים וקצת האחרונות, לא ישתכנע משום דבר.

ביבי ראוי לעמוד לדין.

ואם יש מטומטמים שרוצים להצביע לו זה לא אומר שצריך לעזור לו.

לפני 46 דקות, David32 כתב:

שזה יובל כן? הוא התחפר עוד יותר

די כבר לבלבל את המוח דוד אף מפלגה מהקואליציה לא תקבל את הקול שלי.

גם אם מחר בבוקר מקבל וילה בכפר שמריהו הקואליציה הזאת אחראית ל1200 נרצחים ביום, 250 חטופים ומאות יהודיות שנאנסו על ידי נאצים עזתיים.

פורסם
לפני כשעה, ברווז כתב:

ועוד דבר.

אני התחלתי לשמוע מסרים זהים מהממשלה ושלל השופרות לגבי סגירת גל"צ- הטיעון שחוזר על עצמו הוא ש"רק למדינות כמו צפון קוריאה יש תחנה צבאית ואנחנו לא מעוניינים להידמות להן". 

אז כן, ייתכן שהטיעון הזה נכון (לא טרחתי לבדוק), אבל הוא רחוק מלהיות טוב או מדוייק. 

משום מה, אני לא שומע את ההמשך המתבקש!!! שבתחנות האלו, במדינות האלו, אסור לדבר בגנות הממשלה או הצבא, ומי שעושה את זה, נעלם. פה, בתחנה הזו, מבקרים את הממשלה תדיר. וזו בדיוק הסיבה שבגינה רוצים לסגור אותה.

"זאב זאב" 

במיוחד שלפי דעתי הזאב צועק את המילים האלו

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

https://www.facebook.com/share/v/17ndBcAaoj/

אלוף יאיר.

חשב בשביל ביבי על סיסמת הבחירות לקמפיין הבא. 

"קול לבנט זה קול למרצ".

מצטער חברים אבל המועמדים שלכם מטומטמים.

יובל, תסלח לי אבל מטומטם מי שחושב שאנשים מחליטים לפי מה שמתחרים אומרים על מתחרים אחרים.

אולי בקרב האספסוף של הביביסטים זה ככה אבל זה ממש לא המצב בקרב אנשים נורמטביים לא בימיןן ולא בשמאל.

לפני שעתיים, ברווז כתב:

הטיעון שחוזר על עצמו הוא ש"רק למדינות כמו צפון קוריאה יש תחנה צבאית ואנחנו לא מעוניינים להידמות להן". 

טיעון מטומטם כשאתה סוגר את גלץ ומשאיר את גלגלץ.

• רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

די כבר לבלבל את המוח דוד אף מפלגה מהקואליציה לא תקבל את הקול שלי

אז מי? אם יאיר גולן לדעתך משפיע כול כך על ליטרלי כול מפלגה לא מהקואליציה שהיא לא ערבית, למי תצביע? לסבא שלי?

אי אפשר גם לשחק במחנאות ולשייך את מה שיאיר גולן אומר על כולם וככה לבטל אותם, וגם להגיד 'אני לא אצביע לאף אחד מהצד השני'

אז אתה לא תצביע בכלל?

מילא אם לא היית מאגד את כולם למחנה אחד בגלל גולן כדי להוכיח לא יודע מה... ועוד נרשמו פה המון דברים 'מהסמולנים' של השירשור כנגד גולן....

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, David32 כתב:

אז מי? אם יאיר גולן לדעתך משפיע כול כך על ליטרלי כול מפלגה לא מהקואליציה שהיא לא ערבית, למי תצביע? לסבא שלי?

אי אפשר גם לשחק במחנאות ולשייך את מה שיאיר גולן אומר על כולם וככה לבטל אותם, וגם להגיד 'אני לא אצביע לאף אחד מהצד השני'

אז אתה לא תצביע בכלל?

מילא אם לא היית מאגד את כולם למחנה אחד בגלל גולן כדי להוכיח לא יודע מה... ועוד נרשמו פה המון דברים 'מהסמולנים' של השירשור כנגד גולן....

תשמע אתה כוכב נשבע לך בספר חבקוק.

אני לא מדבר *עלי*, מבחינתי אני איתך. אם המועמד המוביל להעיף את ביבי יהיה מנסור עבאס אני שם רע"מ.

אני מדבר על האחרים שמתנדנדים, ואם אתם חושבים שאין אנשים במדינה שרואים קמפיינים ואומרים לעצמם "וואלה קול לבנט זה באמת קול ליאיר גולן" אז:

1. אתם מטומטמים - וכבר אומר מראש מההיכרות הוירטואלית איתכם - אתם לא.

2. אתם נאיבים.

3. אתם כל כך תקועים בפוזיציה שלכם שאתם רק מחפשים לבוא להגיד "לא" על כל דבר.

פורסם
לפני 37 דקות, Night Driver כתב:

טיעון מטומטם כשאתה סוגר את גלץ ומשאיר את גלגלץ.

טיעון מטומטם, נקודה, אבל הטיעון הוא לא הבעייה. 

שמע.

הבעייה היא שאנשים לוקחים את הטיעונים הסתומים האלו והופכים אותם לססמא חלולה, שאין בה כלום. 

לגבי המשאיר את גלגל"צ, זה לא טיעון נגד יעיל (אין שם חדשות אלא רק מוזיקה או שיט אחר כלשהו שיועלה כשיגיע הזמן). 

טיעון פופוליסטי צריך להיענות בטיעון נגד פופוליסטי באותה מידה (ועדיף אחד שלוקח את ליבת הטיעון המקורי איתו לטיול כחלק מהטיעון נגד) אחרת הוא לא יהדהד בשום מקום. 

אישית מרתיח אותי שאף אחד לא חושב על לומר את הנקודה שהעליתי, כי היא יעילה מאד נגד הססמא החלולה הזו. 

או שלא מבינים את הפואנטה, או שלא רוצים להתחיל מחול שדים נוסף, או לא יודע מה הקטע. 

השורה התחתונה, ביותר מדי מקרים, פשוט לא מעלים טיעוני נגד שיכולים לעשות הרבה רעש וחשוב מזה, גם הבדל.

פורסם
לפני 1 דקה, ברווז כתב:

לגבי המשאיר את גלגל"צ, זה לא טיעון נגד יעיל (אין שם חדשות אלא רק מוזיקה או שיט אחר כלשהו שיועלה כשיגיע הזמן). 

נכטון אבל היא עדיין תחנה צבאית.

אם המודל הזנ בסדר אז תקן את גלץ במקום לסגור אותה.

• אהבתי 1

פורסם

פיספסת את מה שניסיתי לומר.

"לתקן" זה לא פופוליסטי מספיק כדי לצבור תהודה. רעש. כותרות. דיון. 

דיברו על זה. זה נעלם. 

לתקן זה לא משהו שבלקסיקון של הביביסטים, במובן של תיקון- מה שהם מגדירים "תיקון" זה הריסה מוחלטת, גם אם הם לא קולטים את זה (כמו ה"תיקונים" למערכת המשפט למשל), ולכן זה לא טיעון שיעזור פה.

עצוב שצריך לחשוב על טיעונים דבילים רק כדי שהם יעשו קצת רעש ויקשיבו להם. 

פורסם
לפני כשעה, Night Driver כתב:

טיעון מטומטם

אתה טורח לחפש הגיון בהחלטה כלשהי של הממשלה הזו?

הרכבת הזו כבר מזמן עזבה את התחנה.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אני רק שאלה עם הסוגיה של החלב והמוניות ובטח דברים נוספים מן הסוג הזה

למה תמיד יש אצבע מפנה מאשימה של אותם בעלי עסקים/עצמאים כלפי המדינה בנוגע לפרנסה שלהם

כן נכון זה עצוב שנהג מונית בן 60 אולי יאבד את פרנסתו, אבל מה יגיד אב בן 40 שמפרנס את משפחתו בתעשיית ההייטק ומוצא את עצמו מפוטר ולא מצליח למצוא עבודה בגלל כל הבלאגן בשוק? גם לו המדינה צריכה לשלם? אם עבור אותו רפתן העסק לא משתלם, למה זה בעיה שלנו? יש המון עסקים לא משתלמים. אם בכמה שנים האחרונות כל הזמן יש מחסור בחלב אולי הגיע הזמן למצוא חלופה. ולגבי הפטור ממע״מ עד 150$ שטוענים שפוגע בבעלי עסקים קטנים, שוב למה זו הבעיה שלי, של האזרח הפשוט שרוצה לחסוך? אם כבר דיברנו בעלי עסקים קטנים, אין לי ספק שזה דווקא יטיב עם המון בעלי עסקים שיוכלו לרכוש לעסק שלהם כלים במחיר מוזל. נכון שהם מזדכים על המע״מ אבל אם המחיר בארץ גבוה פי 2-3 עדיף כבר להזמין מחו״ל

פורסם

כי אתה גבית ממנו סכומי עתק תמורת הבטחה מסויימת ואתה מפר אותה. זה כמו שאמכוא לך פיקדון ברחבית קבועה ןשבוע לפני הפירעון אודיע לך שהחלטתי לשנות את התנאים ובמקופ שאני אשלם לך אתה תשלם לי.

איש ההי טק לא עשה שום עסקה ונכנס במודע לשוק רווחי מאוד אבל עם סיכון.

• רעיון טוב! 2

פורסם

כי ההסתכלות שלך צרה מאוד. מאוד.

ההייטקיסט אינו מפוטר משום שהמדינה לקחה ממנו איזה נכס או זכות. לנהג המונית לוקחים זכות שהוא רכש בכסף טוב.

לחקלאי שיתמוטט לא תהיה חלופה. אתה תתקל במחסור בחלב ובעליית מחירו.

בעל העסק שיאבד אותו בגלל הפחתת המס על יבוא אישי יסגור אותו, אתה תרצה לקנות משהו בחנות החביבה עליך ולא תמצא את מבוקשך, וגם יעלו לך את המס או הבט״ל כדי לשלם דמי אבטלה לעובדי העסק.

• אהבתי 3
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...