Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, farkash7 כתב:

הבן האימפולסיבי שלו "סאני" (יאיר נתניהו) יראה עצמו כיורש, אבל ימצא את עצמו בכלא (אני יודע שבסרט המקורי הוא מת, נראה לי יותר סביר שיגיע לכלא), מה שיסלול את דרכו של מייקל (אבנר) לראש המשפחה בעל כורחו.

לשניהם ביחד יש כריזמה של מלפפון רקוב.

אין להם קול בריטון עמוק שבו הם יכולים להכריז בסמכותיות שהם מר ביטחון.

זה לא יקרה.

אחרי ביבי תהיה נפילה גדולה אצל קהל המעריצים והם יחפשו משיח חדש. לא יודע מי זה יהיה, אבל זה בוודאות לא יהיה אחד הבנים שלו.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 40 דקות, farkash7 כתב:

קשה לך להאמין שזה יקרה? וזה שלליכוד יש עדיין 20~ מנדטים אחרי כל מה שקרה פה בשנתיים האחרונות זה משהו שנשמע לך הגיוני? מדובר ב800K~ אנשים במצביעים ליכוד.

מדובר במשפחת פשע לכל דבר ועניין, ולכן אני מוצא את ההשוואה כתסריט אפשרי.
בנוסף חפץ אם אינני טועה אמר שנתניהו אמר לו "שיאיר יכול לרשת אותו" או משהו בסגנון

עם 20 מנדטים לא מקימים ממשלה ואם זאת כל התמיכה שהם מצליחים לגייס שנה אחרי שהאסון הגדול בתולדות המדינה התרחש במשמרת שלהם וזה כולל מכונת רעל שעובדת בפול קפסיטי, אפשר להעריך באופטימיות זהירה שהם על הדרך ביתה.

יאיר אכן יכול לרשת את אבא שלו כראש מפלגה של חסרי תועלת שרבים על שלושת הכ"פים אם זה מה שהוא רוצה. הוא יצטרך הרבה מעבר לזה כדי להיות ראש ממשלה. הגדולה של ביבי זה היכולת להונות ולחרטט אנשים באמצעות כריזמה. ליאיר אין יכולות כאלה ולא יהיו לו גם אם נממן לו שיעורי משחק אצל פרנסיס פורד קופולה.

פינדר הקדים אותי בזה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 12 דקות, פינדר כתב:

לא יודע מי זה יהיה, אבל זה בוודאות לא יהיה אחד הבנים שלו.

צריך לשאול את בנות הגשרית.

• מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

לפני ששואלים את בנות הגשרית, יותר פשוט לעקוב אחרי הספייס.

מה שכן, לפחות צימצמת קצת את האפשרויות- לבא בתור יהיו עיניים כחולות לפי התזה שלך...

עריכה אחרונה על ידי ברווז

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ח"כ יצחק פינדרוס מיהדות התורה התייחס היום (שני) למחיר הכבד שמשלם הציבור הדתי הלאומי במלחמה בכנס השנתי לחברה משותפת של המכון הישראלי לדמוקרטיה. "אין לי איך להסתכל להם בעיניים. אבל אני רואה את המחיר שהם משלמים ביציאה מהדת, וזו התשובה לשאלה למה אני לא נמצא שם".

מה אפשר לומר את על זה? 

• מבאס 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

שמי שלא משרת, שלא יוכל להצביע.

ככה אדון פינדרוס יחפש קריירה באפיקים אחרים ולא יצטרך להסתכל בעיניים לאנשים שאיבדו בני משפחה במלחמה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

מגלים שיש דרג ויש ז**? או שהם רגילים להיות הדרג.

מפונקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעה, פינדר כתב:

image.thumb.png.068ac26509534cd73865d4090694fe1c.png

welcome to the club

לפני כשעה, sperial כתב:

מגלים שיש דרג ויש ז**? או שהם רגילים להיות הדרג.

מפונקים.

זה קצת שובר להם את היחס שהיו רגילים אליו. 

במקום שההורים יתקשרו למפקדים עכשיו הם מקבלים חכ"ים ועיתונאים שמפרסמים על התנאים שלהם..

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

"פרשת התעללות"!

אני מציע לליצן החצר ביטון לקרוא עדויות של חטופים ששוחררו מעזה, קצת פרופורציות.

אחרי זה, שילמד לכתוב עברית. מה זה יחס "מכפיר"? אין מילה כזו.

• אהבתי 1

פורסם

כל הכבוד לשר עמיחי אליהו, גרם לי לתמוך בצורה מלאה ברני רהב.

יכולת מדהימה לקרב לבבות.

*הערת צד: לא, ההתבטאות של רני היא לא בדיוק כוס התה שלי מבחינת ההתנהלות.

אבל זה שאתה רץ כמו תינוק בכיין ליועמשית שאתה מגדיר כבעיה הכי דחופה של ישראל זאת בדיחה.

כמעט כמו הציוץ שפורסם על ההתעללות בחרדים שלא הדליקו חנוכיה שעתיים, בניגוד לחטופים שלא הדליקו שנתיים.

פורסם
לפני שעתיים, Supertigre כתב:

ח"כ יצחק פינדרוס מיהדות התורה התייחס היום (שני) למחיר הכבד שמשלם הציבור הדתי הלאומי במלחמה בכנס השנתי לחברה משותפת של המכון הישראלי לדמוקרטיה. "אין לי איך להסתכל להם בעיניים. אבל אני רואה את המחיר שהם משלמים ביציאה מהדת, וזו התשובה לשאלה למה אני לא נמצא שם".

מה אפשר לומר את על זה? 

שחכ פינדרוס מנסה לשמר את הנתינים שלו בהוראת המפקדים שלו.

הוא סהכ גנרל, שסר למרות המפקד בעל הקובע השחור.

זה הכל.

הוא הביא מספרים? כלום ושום כלום. הם מפחדים. הם משתמשים בכל תירןץ. יש להם שר אוצר שנתן להם הכלללל עד המלחמה וגם לאחריה.

בגלל זה הוא לא יעבור את אחוז החסימה. סמוטריץ שרוף אצל הציבור שלו. והוא התעורר ממש ממש באיחור, כרגיל.

הם מפחדים לא מעזיבה של הדת, אלא מהתפוררות המבנה השבטי שבו הם שולטים בנתינים שלהם, מבנה אותו ייבאו מאירופה והכניסו בו שינויים כדי שאותם האנשים, שעזבו את הדת, לקחו את הציונות, ועלו לארץ ישראל, זה לא יקרה שוב.

לכן הם מסכימים רק לאנשים מבוגרים, בעלי ילדים ולשירות לא משמעותי.

הנתנינים מצביעים להם, וכך הכח הפוליטי שלהם הוא אדיר, מעל ומעבר לאחוז שלהם באוכלוסיה ובוודאי שפי אלפי מונים מאשר התרומה שלהם לעתיד מדינת ישראל (מכל הבחינות שהן).

הם לא ציונים, הם נתינים ששמו אותם במסלול שהם לא יכולים לצאת ממנו, ולצאת ממנו בעצמם זה נידוי וחורבן

• אהבתי 1
פורסם

לפני כמה שעות קראתי בערוץ הטלגרם של ארץ הג'יאהד או אבו עלי אקספרס, על כך שצריך לנצל את המצב בסוריה ולנסות להגיע להסדר או אולי לפעול בשיתוף פעולה.

אני רואה את המצב ואני אומר שצריך לנצל את המצב, להציע את היכולות שיש בישראל. אולי אפילו הסכם שלום? הסכמי אבהרם?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

צריך לקנות את רמת הגולן תמורת שלום.
הם צריכים כסף. זה יותר חשוב להם מכבוד ערבי על שטח כרגע.
בתמורה הם יקבלו שלום איתנו ונורמליזציה עם ארה"ב והמערב.
עניין של כמה עשרות מיליארדי שקלים.

השאלה אם יש שם בכלל גוף מנהל שניתן להגיע איתו להסכם ולא מדובר בתואם דעאש/אל קעידא בתחפושת.

• אהבתי 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...