Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, עדי-אל כתב:

כבר מ 7.10.23 היה ברור שהבחירה היא בין שתי אופציות מחורבנות. 

לוותר על החטופים בלי אפשרי וגם לשחרר את כולם בעיסקאות מפוקפקות לא ריאלית. כן, גם אם יום למחרת היינו אומרים להם תשחררו את כולם ואנחנו לא נעשה כלום חוץ משחרור כל המחבלים מתאי הכלא

לפני שנה , היום, עוד שנה תשאלו את חמאס מה הוא רוצה תמורת שחרור כל החטופים הוא יתן רשימה וגם אז לא ישחרר את כולם

שתי האופציות מחורבנות אבל כשאתה לא בוחר באף אחת וממשיך להתנהל כמו שאנחנו מתנהלים אתה במצב הרבה יותר מחורבן ובסוף לא תקבל לא את זה ולא את זה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

כבר מ 7.10.23 היה ברור שהבחירה היא בין שתי אופציות מחורבנות. 

לוותר על החטופים בלי אפשרי וגם לשחרר את כולם בעיסקאות מפוקפקות לא ריאלית. כן, גם אם יום למחרת היינו אומרים להם תשחררו את כולם ואנחנו לא נעשה כלום חוץ משחרור כל המחבלים מתאי הכלא

לפני שנה , היום, עוד שנה תשאלו את חמאס מה הוא רוצה תמורת שחרור כל החטופים הוא יתן רשימה וגם אז לא ישחרר את כולם

תראה, אם לחמאס היה שכל ובמקום כל תאבת הדם היהודי היה מתרכז רק בבסיסים של צה"ל וחוטף רק חיילים, את זה הוא עשה תוך כדי שעה-שעתיים בלבד, יש סיכוי שכבר מזמן שארה"ב הייתה סוגרת לנו את המלחמה וכנראה שלא היה סיכוי שהיא הייתה בכלל באותו סדר גודל. אבל הרוב הם לא חיילים אלא אזרחים שקמו בבוקר למחבלי חמאס מעל המיטה שלהם, שראו הורים וילדים שלהם נרצחים ומי יודע אילו עוד זוועות הם ראו ביום הראשון ומה הם עוברים עד היום. לכן לצערנו יש לשלם מחיר גבוה תמורות החטופים. הטעויות שאנחנו עשינו בדרך הם בעיה שלנו, לא של החטופים ובכלל, כל העניין עם טרור הוא לא לתת לו מזוודות של כסף, לא לעשות איתו עסקים והסכמים אלא פשוט להילחם בו כל יום כל היום, זה הלקח של ה-7 באוקטובר ולא "ניצחון מוחלט" על חשבון החטופים. 

פורסם
לפני 21 דקות, Supertigre כתב:

הטעויות שאנחנו עשינו בדרך הם בעיה שלנו, לא של החטופים

העולם, ואנחנו בתוך ההכללה הזו, עושה דבר אחד באופן מדהים- הופך בעיות של מישהו אחד לבעיות של מישהו אחר. 

הטעויות (המכוונות, יש לומר, מטעם הממשלה) לחלוטין הפכו להיות הבעייה של החטופים. 

כל הנקודה הזו מוציאה אותי משלוותי. מנטליות ההתקרבנות, הפלת האשמה על האחר, שינוי נושא הנוסחא, הפיכת הבעיה לשייכת למישהו אחר- זה מדהים עד כמה אנחנו לא קולטים את זה אפילו. 

בעבודה הקודמת היו מגיעים אלינו שליחים, שהיו מבקשים ממני להזדרז כי הם עומדים באמצע הכביש ועוצרים את התנועה. משום מה, גם אנשים יותר אינטיליגנטים ממני לא קלטו שזה לא תקין ולא בסדר. או אפילו מוזר. או שיש פה העברת אשמה\בעייה למישהו אחר. 

ולפרקליטי השטן, שיבואו ויגידו שאולי לא הייתה לבחור ברירה, אענה בדיוק כמו שעניתי לנהגים:

פה(מצביע), ברחבה מצד ימין, יש מגרש חנייה ענקי ורחב ידיים, שהוא פנוי, גם משאית יכולה לעמוד שם בשקט, במקום לחסום את הכביש- גש ותחנה שם רגע, אני לא בורח לשום מקום". אחסוך מכם את התיאור של המבט העקום שהייתי מקבל כי אני ממש לא בסדר שעניתי ככה במקום להתחשב במסכן שצריך לחסום את הכביש בשביל העבודה שלו.

ואם על השטויות הקטנות האלו, אף אחד לא מצליח לשים לב בזמן אמת, מפחיד לחשוב על הבעיות הגדולות באמת שנובעות מהטקטיקה הזו. 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התייחסות לנושא הפוליטי.

היום בכנסת יש הצבעה חשובה שיש 59 בעד ו 52 נגד

אם זה היה הפוך וביבי היה באופוזיציה הוא היה מגיע באמצע הניתוח שלו כדי להפיל את ההצעת חוק הזאת ולעזאזל ההרדמה. 

וזה לא רק היום.  כבר תקופה בהרבה הצבעות יש קשיים. אין איזה אופוזיציונר שתופס יוזמה.  אם היה שם איזה ביבי כבר הוא היה סוגר דילים. כן, גם עם חברי כנסת של עוצמה יהודית.

פורסם
לפני 19 דקות, עדי-אל כתב:

כן, גם עם חברי כנסת של רע"מ.

תיקנתי לך קצת.

פורסם

הכוונה אמורה להיות מובנת. אם היה צריך הוא היה מקים ממשלה עם רע"מ-חד"ש ושות, אם זה היה מקדם את ענייניו האישיים. ואיכשהו הוא היה מצליח גם להלבין את זה עבור הבייס.

פורסם
לפני שעה, עדי-אל כתב:

וזה לא רק היום.  כבר תקופה בהרבה הצבעות יש קשיים. אין איזה אופוזיציונר שתופס יוזמה.  אם היה שם איזה ביבי כבר הוא היה סוגר דילים. כן, גם עם חברי כנסת של עוצמה יהודית.

אחד, אתה צודק באלף אחוז.

שתיים, יש בעיה עם זה. האמת, שתי בעיות.

קודם כל, לביבי אין בעיה להבטיח את הירח כי הוא לא ממש מתכוון לקיים.

הבעיה היותר חמורה (מאחר והיום אף אחד כבר לא יאמין להבטחות של ביבי) היא שאין לו בעיה לרשום צ׳ק שמן מאוד כי הוא על חשבונך, על חשבון המדינה ועל חשבון העתיד.

אין שום הבטחה של האופוזיציה שביבי לא יעשה לה raise אם בזה תלויה הממשלה שלו.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 5 שעות, ברווז כתב:

העולם, ואנחנו בתוך ההכללה הזו, עושה דבר אחד באופן מדהים- הופך בעיות של מישהו אחד לבעיות של מישהו אחר. 

הטעויות (המכוונות, יש לומר, מטעם הממשלה) לחלוטין הפכו להיות הבעייה של החטופים. 

כל הנקודה הזו מוציאה אותי משלוותי. מנטליות ההתקרבנות, הפלת האשמה על האחר, שינוי נושא הנוסחא, הפיכת הבעיה לשייכת למישהו אחר- זה מדהים עד כמה אנחנו לא קולטים את זה אפילו. 

בעבודה הקודמת היו מגיעים אלינו שליחים, שהיו מבקשים ממני להזדרז כי הם עומדים באמצע הכביש ועוצרים את התנועה. משום מה, גם אנשים יותר אינטיליגנטים ממני לא קלטו שזה לא תקין ולא בסדר. או אפילו מוזר. או שיש פה העברת אשמה\בעייה למישהו אחר. 

ולפרקליטי השטן, שיבואו ויגידו שאולי לא הייתה לבחור ברירה, אענה בדיוק כמו שעניתי לנהגים:

פה(מצביע), ברחבה מצד ימין, יש מגרש חנייה ענקי ורחב ידיים, שהוא פנוי, גם משאית יכולה לעמוד שם בשקט, במקום לחסום את הכביש- גש ותחנה שם רגע, אני לא בורח לשום מקום". אחסוך מכם את התיאור של המבט העקום שהייתי מקבל כי אני ממש לא בסדר שעניתי ככה במקום להתחשב במסכן שצריך לחסום את הכביש בשביל העבודה שלו.

ואם על השטויות הקטנות האלו, אף אחד לא מצליח לשים לב בזמן אמת, מפחיד לחשוב על הבעיות הגדולות באמת שנובעות מהטקטיקה הזו. 

בהחלט נכון. לקיחת אחריות, זה מושג שכלל לא קיים עבור חלק ניכר מחברה ישראלית, החל מראש ממשלה ועד שליח זוטר.

• רעיון טוב! 2

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

וכמובן כצפוי, רגע לפני השנה הקלנדרית החדשה, סמוטריץ רוצה להמתיק לכם את תחילת 2025 בויתור על מילארד וחצי שקלים של מיסים על משקאות ממותקים וחדפ כי אלה דברים שלא מזיקים לכלום בכלל ויש מלא כסף למדינה אז לא צריך עוד. 

שתיהיה שנה קלנדרית טובה יותר מ 2024.

• אהבתי 1
  • מבאס 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, David32 כתב:

וכמובן כצפוי, רגע לפני השנה הקלנדרית החדשה, סמוטריץ רוצה להמתיק לכם את תחילת 2025 בויתור על מילארד וחצי שקלים של מיסים על משקאות ממותקים וחדפ כי אלה דברים שלא מזיקים לכלום בכלל ויש מלא כסף למדינה אז לא צריך עוד. 

שתיהיה שנה קלנדרית טובה יותר מ 2024.

הצ"ח של הרווחים הכלואים היא אחושלוקי שמאלנית פר אקסלנס אבל מה חשוב יותר? מוצרים שראויים שיקחו עליהם מס או חברות שיצאו כי לא ישתלם להשקיע בחברה שלהם?

מה שאני מרגיש לגבי התקציב הנוכחי הוא שחבל שלא בוצע איחוד של מוקדי החירום למוקד אחד בלבד. היה חוסך כסף ונותן מענה יותר הולם לשירותי החירום בארץ.

וגם היה מעלה את רמת השירות בחלק מהמוקדים אחמ.. אחמ.. משטרה אחמ.. אחמ..

כאמור סמוטריץ בא בגישה שדי התחברתי אליה והיא איחוד של גורמים כאלו ואחרים. בכך שהעלות התפעולית יורדת והתפוקה נשארת אותו הדבר..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בדיקה פנימית בצהל קובעת את המובן מאילו - יש התרופפות במשמעת בצבא, בעיקר אצל חיילים בסדיר, אחרי יותר משנה של מלחמה. צפוי, כנראה היה קורה בכל צבא בעולם.

אחד מהסממנים הוא ביקורים של פסיכופטים משיחיים ברצועה ובלבנון. יש כמה דוגמאות שפורסמו. אני בטוח שבפועל יש הרבה יותר.

לפני חודש או קצת יותר, כשחייל בן 20 נשלח למות בשביל שאחד מהמשיחיים יוכל לשחק באתר ארכיאולוגי בלבנון, המחנה שלו, כצפוי, עמד על הרגליים האחוריות כדי להמציא שהיה שם איזה צורך מבצעי וכו׳. משום מה, מה הצורך הזה לא פורסם עד עכשיו, ונראה שכל הבדיקה הפנים צהלית נתקעה (והרמטכל גם נזף בקצינים הרלוונטים על כך). 

בינתיים יש גם איזה תחקיר שעוד לא קראתי על תאל כלשהו שלכאורה נתן לאחים שלו (ביולוגים כנראה, לא מה״אחים אנחנו״) להקים יחידה פירטית בצהל. 

די ברור שזה ילך ויחמיר ככל שהמלחמה תמשיך לנצח. מה זה נותן לנו, ישראלים נורמטיבים שרוצים לחיות פה בבטחון ועם כלכלה מתפקדת וכו׳? כנראה שכלום. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 29 דקות, יבגניפ כתב:

מה זה נותן לנו, ישראלים נורמטיבים שרוצים לחיות פה בבטחון ועם כלכלה מתפקדת וכו׳?

מה ז'תומרת מה זה נותן לנו? ממשלת ימין-על-מלא. שתמשיך לנצח. 

הרי "אפשר להסתדר בלי כמה טייסות, אבל אי אפשר להסתדר בלי ממשלה" אמר מי שאמר אי שם בשנת 2023 כשניסו למשוך בדש מעילו רק כדי לגלות שהוא שכח אותו בבית של איזה נשיא בכביסה.

ואז מה!!! אם גילינו שהממשלה אשכרה רק מפריעה ל"להסתדר" בימים הראשונים של המלחמה. 

פורסם
לפני 8 שעות, יבגניפ כתב:

כשחייל בן 20 נשלח למות בשביל שאחד מהמשיחיים יוכל לשחק באתר ארכיאולוגי בלבנון,

ראיתי עכשיו את התחקיר של דרוקר.

מרתיח. התנהלות פושעת של הקצינים הבכירים. גם בזה שיצאו לטיול עם אזרח, בלי צורך מבצעי, בחוסר מקצועיות מבצעית. וגם בזה ששיקרו למשפחה.

הרמט המהולל, מעבר לזה שעשה טובה לעצמו ופרש, צריך לעמוד לדין. גם העדויות של החיילים לא מחמיאות לו בכלל, על חוסר התפקוד שלו בהיתקלות.

לגבי חוסר המשמעת.. ממש היה צריך תחקיר של אלופים. אני, רסל בדימוס, כתבתי את זה פה כבר לפני חודשים. רק צריך זוג עיניים ומכשיר טלפון.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...