Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 45 דקות, David32 כתב:

שנה היה לגברת לחשוב על העיניין, גם בשביעי לאוקטובר היא לא חשבה שצריך תחצ, וגם אחריו לא. 

אז כנראה שהיא החליטה שכמו שלפני זה במצב הרבה יותר גרוע הסתדרו, יסתדרו גם עכשיו. ועכשיו - חזרה ללעשות שופינג בחול. 

כן, לא בטוח שהיא בארץ בכלל. מיקי זוהר אגב טס לאומן. גם חשוב לניצחון.

לפני 15 דקות, EliC25 כתב:

אוקיי

אתה מניח שאני נגד תחבצ בשבת כי אני לא מסכים עם רוב דעותיך?

תן לי להפתיע אותך

לא, אני לא מניח עליך שום דבר.  הטענות שלי עדיין איפה שהיו שלשום: 1) אין משהו מיוחד ויוצא דופן בימין הדתי לאומני בישראל, שלא מאפשר להגיע למסקנות מכלילות עליו - בדיוק כמו שאנחנו מגיעים למסקנות מכלילות על בני הדודים שלנו, למרות שגם שם יש ניואנסים ומורכבויות וכו'; 2) זה לא כ"כ משנה מה כל אחד חושב באופן פרטני בכל נושא. מה שמשנה זה המדיניות שמצביעים לה. ימין דתי לאומני לעולם לא יאפשר לתחבורה ציבורית לעבוד כאן בשבתות וחגים, רק כדוגמא למשהו שהוא פרימיטיבי לחלוטין בעייני. 

(סתם, כי זה נושא מרתק, וגם בלי קשר אליך כי אין לי מושג מה אתה חושב: נראה שיש רבים בימין הדתי שהתאהבו גם ברעיון של הפרטה כפתרון קסם לכל בעיה של ללכת עם ולהרגיש בלי - כחלק מהטרנד שגורם להם לזהות את עצמם כ"ליברלים", אלוהים יודע למה ועל סמך מה. אני די בטוח שאין סיכוי לתחבורת המונים פרטית בישראל. אין הרבה דוגמאות עובדות לזה בעולם. מה שיש זה ניהול ברמת מטרופולינים. אני כמובן מאוד מקווה שנראה משהו כזה בגוש דן, ואולי זה אפילו יעבוד בשבתות, כמו נעים בסופש וסבבוס. אבל זה כמובן לא יעזור לחיילים היפותטים שצריכים להגיע עכשיו לבסיסים בגבולות).

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

האם עד ימי הליכוד כן הייתה תחבצ בשבת? אני באמת שואל מחוסר ידיעה, עוד לא נולדתי, ובימי רבין רק נולדתי

פורסם

היתה מוגבלת ביותר.

הדתיים החזיקו את הממשלה מלמטה (וממשלת רבין הראשונה נפלה בגלל זוג ה-F15 שאיחרו בכמה דקות ביום שישי, זה היה, לפחות, התירוץ), אם כי אתה לא יכול להשוות את המפד״ל של יוסף בורג ליורשתה העכשווית, ובוודאי לא לאייכלרים ולגולדקנופפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

החוק הישראלי לא אוסר על הפעלה של תחבורה ציבורית בשבת, בפרט למקומות שיש הצדקה לזה, כמו בתי חולים. יש כזו באיזורים מעורבים. למשל בחיפה. יש כמה קווים באילת, ירושלים ואפילו בנהריה.

הליכוד לא יצר את הסטטוס קוו בהקשר הזה, כמובן. את הכניעה הראשונית לפרימיטיביות אנחנו חייבים עוד לבן גוריון כנראה. אולי אז זה גם היה מוסכם על הרוב - אני גם לא יודע. מניח שכן. אבל אני חושב שמה שמעניין זה מה שקרה בשנים האחרונות: המיעוט הליברלי בישראל התחיל לדרוש ולקבל את זה דרך סוג של פירצות בחוק, שאיפשרו לארגן את זה כהסעות ללא מטרות רווח. ומצד אחד יש לך היום אוטובוסים עמוסים ברמה שהם לא תמיד עוצרים בתחנות (מניסיון כמובן). ומצד שני ניסיונות של ש"ס לעצור את זה, כולל תפילות לאלוקים שיהרוג את מי שאחראי על זה.

עריכה: אגב תחבורה ציבורית לבתי חולים: רצה הגורל ויצא לי לבלות כמבקר בתל השומר במשך איזה חודש לפני שנה וחצי. בית חולים סופר דופר לא נגיש בכל דבר שהוא לא רכב. בימי חול בבוקר החניונים לא עומדים בעומס, ואפשר להסתובב 20-30 דקות לחפש חניה. שם את זה בצד: ברמה העקרונית יש מסוף אוטובוסים ליד. יש 4-5 קווים לת"א ורמת גן ואולי עוד מקומות. החוק מאפשר גם להפעיל אותם בשישישבת. אבל לא. ואז כשמגיעים לשם בסופשים, מגלים מסדרונות ומחלקות אישפוז מלאים בחרדים ישנים על הרצפה, בזמן שאנשים כמונים באים והולכים. כולל במחלוקות מיועדות לנשים בלבד בגדול, כמו הריון בסיכון וכו'. מצטער. פוגעני והכל. אבל חוץ מ"פרימיטיבי" אין לי דרך לתאר את זה.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
פורסם

ומשרד הבטחון ששולח עשרות אלפי צוי 8 לא צריך לספק הסעות לכיוון המלחמה בימים בהם אין תחבורה ציבורית?

הרי גם בימי חול יש עכשיו לא מעט אזורים בצפון שהתחבורה בוטלה או צומצמה עד מינימום בגלל המצב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 7 דקות, vladclar כתב:

ומשרד הבטחון ששולח עשרות אלפי צוי 8 לא צריך לספק הסעות לכיוון המלחמה בימים בהם אין תחבורה ציבורית?

הרי גם בימי חול יש עכשיו לא מעט אזורים בצפון שהתחבורה בוטלה או צומצמה עד מינימום בגלל המצב.

צריך. מניח שגם יש ברמה כלשהי.

לפני 1 דקה, פינדר כתב:

וצריך לזכור שהממשלה הזו הקדישה זמן ומשאבים להסדרת טיסות לאומן ולא להסעות חיילים.

סדרי עדיפויות של פרימיטיבים.

וגם את זה שנסגרו תחנות רכבת כי העובדים הלכו למילואים (בזמן שעשרות אלפי חברים אחרים המשיכו ללמוד תורה, או לשקר שהם עושים את זה)

פורסם
לפני 4 שעות, EliC25 כתב:

האם עד ימי הליכוד כן הייתה תחבצ בשבת? אני באמת שואל מחוסר ידיעה, עוד לא נולדתי, ובימי רבין רק נולדתי

השאלה פה לא נכונה.

השאלה צריכה להיות "האם מדינת ישראל דאגה לתחבורה ציבורית ללוחמים שהוקפצו בזמן מלחמה", והתשובה היא כן.

היום לא.

פורסם

השאלה "האם פעם עשו את זה?" לא תורמת שום דבר לשאלה היותר רלוונטית / אקוטית "האם זה אמור להתבצע כעת?" 

כפי שיבגני רשם, התשובה לא משנה הרבה, כי בליכוד-"ימין" של היום אין לזה משמעות כי הם יחברו עם הדתיים-משיחיים בכל מקרה והאלקטורט יצביע להם בכל מקרה, לכן למה להם לטפל בזוטות? שהחיילים יתפסו איזה טרמפ ויגידו תודה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תכלס? נראה מאד מינורי. 

צריך לזכור שזאת תוצאה של כמות שיגורים מקסימלית בפעם אחת. הם השתמשו בכל המשגרים שיש להם לסוג הזה של טילים.

הנקודה שאסור להתייחס לזה כמשהו מינורי כי זה מה שעשינו עם חמאס במשך 15 שנה. אבוי אם ננרמל מצב שהם מכניסים את כל המדינה לשעה למקלטים מתי שמתחשק להם.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

טוענים שהיתה פגיעה גם בדירים של מטוסים בבסיס עובדה.

לא יודע מה איתכם, זה נראה לא טוב. גם סביר להניח שהם ילמדו וישתפרו עם הזמן. זה בסך הכל היה הניסוי כלים השני שלהם בירי ישיר מאיראן על ישראל וכבר רואים שהם הרבה יותר טובים ומדויקים מהפעם הקודמת.

GZDht_1WcAA-V0_.thumb.jpeg.3ed19ce48d7b79712c43871851f57476.jpeg

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
פורסם

ברור שיהיו גם פגיעות וברור לחלוטין שבפגיעות יש אלמנט גדול של מזל.

נחיל כטבמים מאירן התגלה כחסר יכולת אבל מה יקרה אם הנחיל הזה ימריא מסוריה או ירדן?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

גם בכטב"מים הם משתפרים. אם בפעם הקודמת יירטו את כל מה שהגיע ממזרח. אז רק היום הם הצליחו לפגוע בצורה מדויקת מעירק במגורי חיילים ברמת הגולן ולהרוג שני חיילים ולפצוע 24. ולפני שבוע הם הצליחו לפגוע בנמל אילת.

פורסם
לפני 31 דקות, bobi כתב:

טוענים שהיתה פגיעה גם בדירים של מטוסים בבסיס עובדה.

לא יודע מה איתכם, זה נראה לא טוב. גם סביר להניח שהם ילמדו וישתפרו עם הזמן. זה בסך הכל היה הניסוי כלים השני שלהם בירי ישיר מאיראן על ישראל וכבר רואים שהם הרבה יותר טובים ומדויקים מהפעם הקודמת.

GZDht_1WcAA-V0_.thumb.jpeg.3ed19ce48d7b79712c43871851f57476.jpeg

דווקא נראה נהדר. 

ירו 200 טילים בליסטיים בוא זמנית ל3 נקודות. 

סביב 20-30 בלבד פגעו. זו סטטיסטיקה שאין שנייה לה בעולם. 

גם אלו שפגעו, לא עשו נזק מיוחד. אין אזרחים הרוגים. אין פגיעה בכלים יקרים. 

טילי שיוט ומזל"טים צה"ל יודע ליירט יותר בקלות אם כי עולה לנו המון כסף. 

בנושא אחר. מירי רגב ממשיכה את קו הכישלון המוחלט כמו הממשלה שלה. כישלון קולוסאלי. 

מסכים עם יבגני על התחב"צ כמובן. 

אנחנו באמת באמת צריכים להיפטר מהממלה הזו כמה שיותר מהר. אני חושב שאם יעשו על זה משאל עם יהיה רוב מוחלט לכך. 

כל הכבוד לצהל על העבודה בלבנון. לא פחות ממרשים. 

• רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...