Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור פוליטי של אחרי/לפני/באמצע בחירות/מלחמות/שלום/חומוס בדמשק

roee

פוסטים מומלצים

לפני 3 שעות, bobi כתב:

עוד תמונות מהפגיעות בנבטים.

שמע, אני לא יודע למה אתה היסטרי כל כך, אבל אתה גם צריך להפסיק להסתמך על מקורות שרובם בכלל שונאי ישראל ובהחלט רוצים להציג פגיעה מרובה. האם הטילים של איראן במטח הזה היו מתקדמים במיוחד והקו על היירוט? האם הייתה תקלה במערכת חץ? האם.... לא יודע, מה שמשנה זו התוצאה הסופית וגם אם כל הפגיעות שאתה מציג (שחלקן ברור שהן קשקוש) הן נכונות אז הנזק לא נעים, לא נורא. הנזק מהרבה פחות טילים על בסיס חיל האוויר האמריקאי בעירק היה פי כמה וכמה. 

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 67 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

5354

• יבגניפ

5258

• פינדר

4310

• Night Driver

3352

אנשים היו בטוחים שהיום ישראל תתנקש בחמינאי בזמן דרשת יום שישי.

BBC העבירו 40 דקות מהדרשה בשידור חי, חלקים גדולים מהציבור הבריטי לא אוהב את זה..

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 15 דקות, Coro כתב:

אנשים היו בטוחים שהיום ישראל תתנקש בחמינאי בזמן דרשת יום שישי.

BBC העבירו 40 דקות מהדרשה בשידור חי, חלקים גדולים מהציבור הבריטי לא אוהב את זה..

ואחר כך אנחנו מתפלאים ששונאים אותנו.

סתם דפקנו להם 40 דקות שידור.

• מצחיק 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני שעתיים, bobi כתב:

טוענים שהיתה פגיעה גם בדירים של מטוסים בבסיס עובדה.

לא יודע מה איתכם, זה נראה לא טוב. גם סביר להניח שהם ילמדו וישתפרו עם הזמן. זה בסך הכל היה הניסוי כלים השני שלהם בירי ישיר מאיראן על ישראל וכבר רואים שהם הרבה יותר טובים ומדויקים מהפעם הקודמת.

GZDht_1WcAA-V0_.thumb.jpeg.3ed19ce48d7b79712c43871851f57476.jpeg

שאלת תם: האם הפגיעות שרואים בהכרח חדרו את הדת"קים? הם לא אמורים להיות מסוגלים לעמוד בדיוק בפגיעות כאלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, bobi כתב:

טוענים שהיתה פגיעה גם בדירים של מטוסים בבסיס עובדה.

לא יודע מה איתכם, זה נראה לא טוב. גם סביר להניח שהם ילמדו וישתפרו עם הזמן. זה בסך הכל היה הניסוי כלים השני שלהם בירי ישיר מאיראן על ישראל וכבר רואים שהם הרבה יותר טובים ומדויקים מהפעם הקודמת.

GZDht_1WcAA-V0_.thumb.jpeg.3ed19ce48d7b79712c43871851f57476.jpeg

דווקא לגבי הניתוח הספציפי הזה אני קצת סקפטי, זה לא צילום אור נראה ולכן לא ברור בכלל מה רואים שם.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

בנושא אחר. מירי רגב ממשיכה את קו הכישלון המוחלט כמו הממשלה שלה. כישלון קולוסאלי. 

מסכים עם יבגני על התחב"צ כמובן. 

אנחנו באמת באמת צריכים להיפטר מהממלה הזו כמה שיותר מהר. אני חושב שאם יעשו על זה משאל עם יהיה רוב מוחלט לכך. 

כל הכבוד לצהל על העבודה בלבנון. לא פחות ממרשים. 

לקרוא ולא להאמין -

WhatsApp Image 2024-10-04 at 18.33.41.jpeg

• מצחיק 1
  • מבאס 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, קורן בן אשר כתב:

דווקא לגבי הניתוח הספציפי הזה אני קצת סקפטי, זה לא צילום אור נראה ולכן לא ברור בכלל מה רואים שם.

המקורות לכל "הניתוחים" האלו אלו שונאי מערב וישראל, התמונה היחידה שאפשר להסתמך עליה זו התמונה הזו ממקור אמריקאי washingtonpost. 

nevatimdamage-xlarge.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 שעות, bobi כתב:

גם בכטב"מים הם משתפרים. אם בפעם הקודמת יירטו את כל מה שהגיע ממזרח. אז רק היום הם הצליחו לפגוע בצורה מדויקת מעירק במגורי חיילים ברמת הגולן ולהרוג שני חיילים ולפצוע 24. ולפני שבוע הם הצליחו לפגוע בנמל אילת.

לפגוע עם כטבמ בודד באמצע הלילה יותר קל מאשר עם נחיל כטבמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://www.ynet.co.il/news/article/bkt1u6ar0#autoplay

גם היום, 363 ימים אחרי ה7.10, תינוק ישראלי נמצא בשבי ויהודיות נאנסות בלי לחץ צבאי על חמאס.

ממשלה של אפסים הלוואי מיקי זוהר יחזור לארץ בטיסה לבד והמטוס יתרסק (טייס קופץ עם מצנח).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אורי משגב מפרסם שיצאו מישראל למעלה מ-30 טיסות לשדה תעופה נידחה ברומניה- האופציה הכי קרוב שהיתה למי שטס לאומן השנה. לפי הטענה שלו ישראל מממנת את האבטחה והתפעול של שדה התעופה, שבשגרה לא עוברות בו ככ הרבה טיסות. אני מניח שהוא צודק. אבל נניח שלא לרגע: מישהו יודע להסביר מי מממן את הטיסות, בזמן שאזרחים ישראלים רגילים נדרשים לשלם הון כדי לא להתקע אפילו בקפריסין? ולמה חברות התעופה ה"לאומיות" שלנו נראות כאילו הן מתעדפות פלח אוכלוסיה מסויים?

בנושא אחר, אך קרוב: בסרטון המצורף ניתן לראות פרופ' משיחי למדעי המחשב מאריאל מקריא לבן שלו ספר על התנחלויות בלבנון. בזמנו החבוב הזה סיפר בראיון אחד ש:

ציטוט

הרציונל מאחורי הרצון להתיישב בדרום לבנון הוא ההבנה שחיזבאללה מקדש את המוות - כמו שעם ישראל מקדש את החיים. מבחינתם, לא משנה כמה פעילי חיזבאללה נחסל. מה שחשוב עבורם - הוא האדמה. 

בראיון אחר סיפר שהתחביבים שלו זה "ארץ ישראל".

מישהו יכול לעזור לי לישב את הסתירה בין הניגוד שהוא מנסה לייצר בין קידוש האדמה והמוות של חיזבאללה למה שהוא מציע? משנה לו, לדעת מישהו, כמה יהודים ימותו בשביל האדמה? 

• מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בים עכשיו עם חברים. חבר מספר על הבן שלו שמשרת כרגע בחפ"ק של יחידה מובחרת (תומך לחימה) בגזרת עזה. אחד הקצינים הורה לחיילים שבמרחב שלהם כל מה שזז מורידים. ילדים, נשים, מבוגרים, לא משנה.

שאלה ראשונה שהחבר שאל את הבן שלו היא, אם הקצין חובש כיפה. תשובה חיובית.

• רעיון טוב! 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

טוב לדעת שהפיקו לקחים מלפני שנה. 

• אהבתי 6

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם ככה מתבטא קצין כנראה ששינו את ההוראות לגבי אזורים מסויימים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...