Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 10 דקות, avi 1234 כתב:

אפילו מתמתיקה הוא לא יודע

מאיפה אתה יודע? בחנת אותו במתמטיקה?

לפני 14 דקות, avi 1234 כתב:

אבל הוא קצת ברמה יותר גבוהה מול הליצנים שמולו

חוץ מאנגלית ובתחמנות לא התרשמתי שהוא ברמה יותר גבוהה. לדעתי המלך הוא די עירום. אם אלו התוצאות שלו אחרי 15 שנות שלטון עם כל המכונת רעל שלו - סלח לי - זה ביזיון.

לפני 11 דקות, avi 1234 כתב:

אין לו הבנה בשום דבר למעט משחק

בינתיים מי שאלוף במשחקים והצגות זה ביבי. עשה דוקטורט בזה.

לפני 12 דקות, avi 1234 כתב:

אני לא מוכן להפקיד את בטחון המדינה בידי חסר האחריות לפיד

עד כה הבטחון על הפנים. כמות הנרצחים השנה שוברת שיאים. אולי כי ביבי שם את האנשים הכי לא נכונים בתפקידים שלא מתאימים להם? או שמא לא הוא מנהל את הביטחון במדינה אלא בפועל הבטחון מנוהל ע"י צמד המשיחיים שלוחצים לו חזק על הביצים?

• אהבתי 5
פורסם
לפני 4 דקות, RK כתב:

היחיד פה שמדבר כמו ילד זה אתה.

בין אם בדברים שלך על בנט, שהם דיקלום דף מסרים של ביבי ותו לא, בין אם בהתייחסות שלך לכל מי שלא ליכוד כשמאל (כשכל הגרעין של הממשלה הקודמת יותר ימין מהליכוד של היום. למעשה, עבודה של ימי רבין יותר ימין מהליכוד של היום). הממשלה של היום לא מקדמת שום אג'נדת ימין בפן המדיני ובפן הכלכלי היא גובלת בשמאל קיצוני

התפיסה שלך שלפיה כל השאר רמאים נובעת אך ורק וההבנה וההשלמה שלך שמי שאתה מצביע לו וסוגד לו הוא רמאי, ואתה מניח הנחה שלך נראית סבירה, שכולם חלאות באותה מידה. אז זה לא שפוליטיקה היא משחק נקי, אבל לא כולם עסוקים בשרידות מזה 15 שנים, בהריסת הצבא, בהחלשת המשטרה ובשיסוע ופילוג העם. וזה די מצליח להם, אתה דוגמא מעולה לזה.

מה שליברמן דורש במקרה הזה הוא התחייבות ליעד שניתן למדוד. לזה ביבי לא יסכים בחיים, כי הוא יודע שאין לו כוונה או היתכנות לעמוד בשום יעד שהוא. הוא גמיש, מחליט תוך כדי תנועה. היום הוא צריך חארב ודארב, אז היום חארב ודארב. הוא אגב מאד מצטער על זה - כמו שאמרו לפני, ירדה לו חתיכת השקעה לטמיון. מחר יצטרך להתגמש, אז יתגמש. אפס כיוון, אפס חזון. רק שיסוע ועבודת אלילים.

ספרתי אצלך לפחות 10 מסרים של גוש רק לא ביבי. לא שחלק לא נכון, פשוט אומר שאי אפשר להאשים מישהו שהוא חוזר על מסרים כשעושים בדיוק אותו דבר.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם (נערך)
לפני 15 דקות, RK כתב:

היחיד פה שמדבר כמו ילד זה אתה.

בין אם בדברים שלך על בנט, שהם דיקלום דף מסרים של ביבי ותו לא, בין אם בהתייחסות שלך לכל מי שלא ליכוד כשמאל (כשכל הגרעין של הממשלה הקודמת יותר ימין מהליכוד של היום. למעשה, עבודה של ימי רבין יותר ימין מהליכוד של היום). הממשלה של היום לא מקדמת שום אג'נדת ימין בפן המדיני ובפן הכלכלי היא גובלת בשמאל קיצוני. 

התפיסה שלך שלפיה כל השאר רמאים נובעת אך ורק וההבנה וההשלמה שלך שמי שאתה מצביע לו וסוגד לו הוא רמאי, ואתה מניח הנחה שלך נראית סבירה, שכולם חלאות באותה מידה. אז זה לא שפוליטיקה היא משחק נקי, אבל לא כולם עסוקים בשרידות מזה 15 שנים, בהריסת הצבא, בהחלשת המשטרה ובשיסוע ופילוג העם. וזה די מצליח להם, אתה דוגמא מעולה לזה.

מה שליברמן דורש במקרה הזה הוא התחייבות ליעד שניתן למדוד. לזה ביבי לא יסכים בחיים, כי הוא יודע שאין לו כוונה או היתכנות לעמוד בשום יעד שהוא. הוא גמיש, מחליט תוך כדי תנועה. היום הוא צריך חארב ודארב, אז היום חארב ודארב. הוא אגב מאד מצטער על זה - כמו שאמרו לפני, ירדה לו חתיכת השקעה לטמיון. מחר יצטרך להתגמש, אז יתגמש. אפס כיוון, אפס חזון. רק שיסוע ועבודת אלילים.

האנשים שאתה סוגד להם במשרד הביטחון

ככה התיחסו אליו שהוא היה שר הביטחון.

כן, הפוליטקאים הם אנשים צינים ושקרנים כולל ביבי, יש מעטים ממש שהם לא מהזן הזה כמו חילי טרופר.

שאני צריך לבחור בין שקרן מוכשר לשקרן טיפש וחלול אני אבחר במוכשר והחכם.

זכותך לבחור באנשים טיפשים.

מי שחושב שביום השני של המבצע אפשר להציב יעד מרכזי שאתה עוד לא יודע מה יהיה עם חיזבאללה ואיראן

הוא ילד בכיתה א שמאיים שהנייה לא יהיה תוך 48 שעות או להפציץ את סכר אסואן

עריכה אחרונה על ידי avi 1234
  • מצחיק 1
פורסם
לפני שעתיים, avi 1234 כתב:

תגגל דוח מבקר המדינה צוק איתן

ותתחיל לקרוא

זה הרבה חומר מה ש@zaf הביא זה אפילו לא פרומיל

בגדול הוא כותב שהרמטכל ידע מהמנהרות ולא היתה שום התמודדות עם הארוע

כנל משרד הביטחון

קח -

https://www.mevaker.gov.il/sites/DigitalLibrary/Pages/Publications/79.aspx

הדוח הראשון בקובץ דוחות זה עוסק בעניין "תהליכי קבלת החלטות בקבינט בנוגע לרצועת עזה לפני מבצע 'צוק איתן' ובתחילתו". הביקורת התמקדה בתהליכי קבלת ההחלטות בקבינט, שכן הקבינט הוא הזרוע הארוכה של הממשלה, אשר על פי חוק יסוד: הצבא, נתון הצבא למרותה. משכך, הרי שהצבא נתון למרות הקבינט בענייני ביטחון לאומי, והוא מושפע מהחלטות שמקבל הקבינט בנושאים הרי גורל הנוגעים לביטחון המדינה. נוכח השלכותיהן האפשריות של החלטות אלו, יש חשיבות מכרעת לפורום הקבינט, מאחר שלא ניתן, לדעתי, במדינה דמוקרטית להשאיר החלטות אלה להכרעתם של מספר מקבלי החלטות מצומצם מאוד.

בביקורת נמצא כי ממועד כינונו של הקבינט של הממשלה ה-33, ובמשך כשנה, הקבינט לא קיים דיונים לקביעת יעדים אסטרטגיים בנוגע לרצועת עזה. כאשר כבר קיים הקבינט דיון אסטרטגי, הוא בחן חלופות מוגבלות בלבד, שנגעו רק במדרגות חומרת הפעילות הצבאית, ולא דן בחלופה מדינית או במצב ההומניטרי הקשה ברצועת עזה, שמערכת הביטחון העריכה כי עלולות להיות לו השלכות על מדינת ישראל, כדי לחפש דרכים למניעת הסלמה אפשרית. זאת ועוד, קביעת היעדים האסטרטגיים, שנעשתה לאחר שצה"ל כבר הציג לקבינט את התכניות המבצעיות לרצועת עזה, הביאה לכך שצה"ל נדרש לקבוע לעצמו את יעדיו ולהכין תכניות אופרטיביות שאינן נגזרות מיעדים של הדרג המדיני בנוגע לרצועת עזה אלא מיעדים שקבע צה"ל לעצמו. משכך, הדיון בקביעת יעדי הדרג המדיני והאסטרטגיה שלו בנוגע לרצועת עזה, לאחר שכבר אושרו התכניות המבצעיות לעזה, מהווה ליקוי, שכן הוא חורג מן הסדר הנכון של תהליכי קבלת ההחלטות בנושאים אלה.

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

אני די בטוח שהמבצע הזה לא ימשך מעבר למה שהחמאס מוכן לאפשר לו להמשך. 
אני לא חושב שהחוסן של החברה הישראלית יצליח לעמוד בסרטונים שהחמאס יתחיל להוציא של נערות ישראליות שבויות שמתחננות שיפסיקו את ההפצצות. בטוח שמנהיג פופוליסט כמו ביבי לא יעמוד בזה.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 28 דקות, יובל .מ. כתב:

אהלן חברים, יש פה במילואים הכל מהכל, ימנים ושמאלנים, מזרחים ואשכנזים, דתיים וחילונים.

גם בחוץ אפשר לראות רכב עמוס של קיבוצניקים שמביאים קניות ואספקה ליד רכב של חרדים עם אוכל חם ושתייה קלה.

יש אחדות בעם למרות כן ביבי לא ביבי. אין פוליטיקה, כולם ביחד.

בסוף ננצח.

טוב לשמוע ממך 🙂 בדיוק כשהתחלתי להשלים את העמודים מהשרשור, אמרתי לעצמי לתייג אותך לשמוע מה איתך במילואים. שמור על עצמך 

Peugeot 206 1.4  2007 manual  (past) 

Fiat Panda  1.2  2011 manual (past) 

Volvo S80 3.0 2015 automatic (present) - שרשור מעקב

פורסם (נערך)

כתב CNN וחבר המועצה לבטחון לאומי של הבית הלבן נחנקים מול המצלמות

בעוד שראש הממשלה שלנו מתנהג כאילו זה עוד יום במשרד.

הBBC טוען שהריץ תוכנת זיהוי פנים על התוקפים מהמסיבה שנלכדו במצלמת דש של רכב חונה, ואחד מהם מופיע בתמונה אחרת במדי שוטר פלסטיני.

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-67056741?at_format=link&at_link_origin=BBCBreaking&at_link_id=298EA474-66E2-11EE-B0AD-AB5FD66E6F62&at_bbc_team=editorial&at_link_type=web_link&at_medium=social&at_campaign=Social_Flow&at_campaign_type=owned&at_ptr_name=twitter

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

פורסם
לפני 49 דקות, avi 1234 כתב:

כן, הפוליטקאים הם אנשים צינים ושקרנים כולל ביבי, יש מעטים ממש שהם לא מהזן הזה כמו חילי טרופר.

שאני צריך לבחור בין שקרן מוכשר לשקרן טיפש וחלול אני אבחר במוכשר והחכם.

זכותך לבחור באנשים טיפשים.

יש יותר גרוע מטיפש. בן אדם זבל. אחד שמבין טוב טוב איזה נזק עצום הוא גורם למדינה, אבל לא איכפת לו כי זאת הדרך היחידה בשבילו להישאר בכיסא. כמו שאמרה שרהל'ה אשתו האהובה "שהמדינה הזאת תישרף". 

לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

אהלן חברים, יש פה במילואים הכל מהכל, ימנים ושמאלנים, מזרחים ואשכנזים, דתיים וחילונים.

גם בחוץ אפשר לראות רכב עמוס של קיבוצניקים שמביאים קניות ואספקה ליד רכב של חרדים עם אוכל חם ושתייה קלה.

יש אחדות בעם למרות כן ביבי לא ביבי. אין פוליטיקה, כולם ביחד.

בסוף ננצח.

העיקר שתחזור בשלום! 

• אהבתי 2
פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

ואגב, אני חוזר על מה שכתבתי אתמול. ב-7 באוקטובר אמנת ג'נבה מתה.

במה זה אמור להתבטא למשל?

לדעתי כרגע אם לא נכבוש רץאת הרצועה אין הרבה מה לעשות. אבל צריך לרדוך אותם בלי הפסקה

כל כינוס/לויה/זיהוי של אנשי חמאס חמושים פצצת מצרר מבחינתי אחרי פעמיים שלוש הם לא יוכלו להסתובב ברחוב. ושום חף מפשע לא ישהה ברדיוס שלהם מפחד. 

ואני חייב להבין למה נזכרת עכשיו. ברמה העקרונית תמיד הם התנהגו או ניסו לעשות את מה שהם עשו.

פשוט הפעם הצליח להם מעבר לכל דמיון.

לפני שעתיים, asix כתב:

ולבקש מהליכוד לקרוא לו ראש הממשלה כאשר בפועל הוא יו"ר האפוזיציה. והם כמו חבורת לא יוצלחים קוראים לו ראש הממשלה.

מטופש או לא זה עבד לו יפה...

לפני שעתיים, sperial כתב:

זה עלה בכל מקום, אני לא מאמין שכץ לא קרא המלצות בטמקא או קארספורום.

להערכתי על החשמל היה ייעוץ.משפטי מסבבים קודמים  ולכן השאלטר הורד כבר במוצ"ש. נראה שכדי לסגור את השיבר היה צורך בייעוץ חדש.

אם מה שאתה כותב נכון.אז באמת מערכת המשפט כובלת את צה"ל. 

לפני 51 דקות, bobi כתב:

אני לא חושב שהחוסן של החברה הישראלית יצליח לעמוד בסרטונים שהחמאס יתחיל להוציא של נערות ישראליות שבויות שמתחננות שיפסיקו את ההפצצות. בטוח שמנהיג פופוליסט כמו ביבי לא יעמוד בזה.

את המלחמה אמורים לנהל אנשים שפועלים עם היגיון וקור רוח ותו לא. אני מקווה שבאמת זה מבוצע ככה.

פורסם
לפני שעה, bobi כתב:

אני מאוד מקווה שהפעם הסרטונים שהחמאס יצליח לפרסם הם של שאידים ובני משפחתם שעלו השמימה עם כדור בראש.

אני לא בטוח שהפעם מי שיקבע מתי תסתיים המלחמה הם המחבלים או לחץ מצד ארה"ב או ברה"מ.

תהייה חזק ותאמין ביכולות של צה"ל לנהל את המלחמה בצורה מושכלת גם ברגעים קשיים כמו בימים האחרונים.

• אהבתי 1

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

ראיתי עכשיו, בפעם הראשונה בחיי, חצי שעה מערוץ 14.

הופיע עו"ד שי גלילי, מבקר הפנים של הליכוד. אם ה VOD של ערוץ 14 היה מאפשר לי הייתי מעלה לינק.

פשוט לצפות בגבלס, בשידור חי.

לדידו, כל תושבי עזה הם נאצים, הוא אפילו טורח לציין שזה מלבד "בודדים שבבודדים", אבל עד היום ממשלות הימין לא יכלו לטפל בהם כי תמיד היה שם שמאלנים שהפריעו.

לא עברו שלושה ימים מטבח של כמעט אלף איש, מאות פצועים אנוש ועשרות אזרחים חטופים והוא מצליח להוציא מהפה את הדברים האלה, אחרי שנה שלמה של ממשלת ימין על מלא?

אימפריית הרשע על הגבול, הוא משאיר מולה גבול ריק ובא בטענות על אוסלו?!

ואתם מדברים על אחדות?!

עריכה אחרונה על ידי stx
  • אהבתי 8
  • מבאס 1
פורסם

Kobby Barda

אמל"ק:
אמנת ז'נבה איננה תקפה לחמאס לאחר שלקח בני ערובה.

אני תקוע בפרנקפורט,  ונצלתי את ההזדמנות לאכול ארוחת ערב עם חברי פרופ' גלעד בן-נון, מרצה בביה"ס ללימודים גלובאלים באוניברסיטת לייפציג לרגל יום הולדתו.
מה שהוא סיפר לי הימם אותי, טוטאלית.

את הדוקטורט שלו כתב פרופ' בן-נון על אמנת ז'נבה והוא מייעץ לגופים ומלמד בעניינים הקשורים לפשעים כנגד האנושות, משפט בינ"ל ופרשנות של אמנות וצווים בינ"ל, וכתב המון ספרים בנושא.

מה שמספר לי הבר-סמכא מהגדולים בעולם לעניין הפרשנות של חוקים בינ"ל, שצה"ל איננו כפוף לחוקי הלוחמה משעה שחמאס עבר על סעיף 3
Common article 3
Geneva
שהוא חיסול ולקיחת בני ערובה.

משעה שעלה החמאס בבחירות דמוקרטיות ויש מדינות שמכירות בו הוא נחשב ישות מדינתית.

חמאס, שאין לו תביעות טרטוריאלות באזור, נכנס לישראל למטרה של רצח ולקיחת בני ערובה.
הוא פסל את הרף שממנו ניתן לטעון לעבירות כנגד האנושות.

ואני אחדד.
משעה שהחמאס פעל כפי שפעל, הוא הפך עפ"י חוקי המלחמה לבן מוות.
המשמעות היא שאין הלכה למעשה שום בלמים ו/איזונים במסגרת החוק הבינ"ל של הבאה לדין על פשעים כנגד האנושות *בכל* פעולה שמבוצעת ע"י מדינת ישראל.

רוצה לומר, כל פעילות שתעשה מדינת ישראל, אבל כל פעילות, איננה יכולה לעמוד לטריבונל בינ"ל.

המשמעויות האסטרטגיות של הנושא ברורות, ולמעשה, לממשלת ישראל יש אשראי *בלתי מוגבל* לבצע כל אשר עולה על רוחה.

שאלתי את פרופ' בן-נון אם יהיה מוכן לעלות לדבר על זה בתקשורת והוא ישמח.

כלי תקשורת שמבקשים לקבל חוות דעת מומחה של אחד מהפרופסורים החשובים בעולם לנושא זה, מוזמנים לפנות אלי ל-DM ואני אתן את הטלפון שלו.
זה Game Changer שאני מניח שהפרקליטות הצבאית מכירה, אבל אני די בטוח שלוחמים לא מכירים.

חשוב לדעת, חשוב להדהד את המסר הזה.
אין יכולת אכיפה משפטית

של טריבונלים בינ"ל כנגד פעילות של צה"ל.

• אהבתי 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

• תוכן חדש...