Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקיי היילי (לשעבר שגרירת ארה"ב באו"ם)

במסר לנתניהו:

"סיים אותם. סיים אותם. חמאס עשה זאת, אירן מאחורי זה. סיים אותם. הם צריכים לשלם גהינום על מה שהם זה עתה עשו".

• אהבתי 3

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 3 שעות, מרק10 כתב:

אני מאוד מקווה שהפעם הסרטונים שהחמאס יצליח לפרסם הם של שאידים ובני משפחתם שעלו השמימה עם כדור בראש.

אני לא בטוח שהפעם מי שיקבע מתי תסתיים המלחמה הם המחבלים או לחץ מצד ארה"ב או ברה"מ.

תהייה חזק ותאמין ביכולות של צה"ל לנהל את המלחמה בצורה מושכלת גם ברגעים קשיים כמו בימים האחרונים.

המגבלה היא לא היכולות של צה"ל שנראה שחזר לתפקד, אלא החוסן של החברה הישראלית ושל הפוליטיקאים מקבלי ההחלטות שלא יצליחו לעמוד בסרטונים של ישראליות חטופות שמתחננות שיפסיקו את המבצע.

פורסם (נערך)

נקווה שהעורף יפתיע כי ברור שאין פתרון צבאי לזה.

לי ברור שרוב החטופים לא ישוחררו גם עוד 40 שנה, לעולם לא נדע מה עלה בגורלם. הם נחטפו כדי להיות מגנים אנושיים ולהפגע מאש כוחותינו כדי לפגוע במורל הישראלי ולהרתיע את ישראל מלתקוף.. כל ניסיון להצילם ללא חיל אוויר שירכך את ההתנגדות (ויהרוג את החטופים בתהליך) יעלה באלפי הרוגים. אין בחירות טובות פה. המנוולים חשבו על הכל. מקווה שהעורף מבין שגורלם נחתם וצריך להשמיד את חמאס באופן סופי.

היחידים שיכולים לשחרר את החטופים הם האירנים. ואם הם לא יקבלו אולטימטום קטלני מארה"ב (או עוד כמה מילארדים), החטופים לא ישוחררו.

עריכה אחרונה על ידי Coro
  • אהבתי 2

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

מטופש או לא זה עבד לו יפה...

אנשים פה מצביעים לעבריינים שישבו בכלא, אז למה שזה לא יעבוד לו?

ביבי, שתמיד טוען שראש ממשלת ישראל זה התפקיד הכי קשה בעולם, סירב להעביר חפיפה לבנט. בניגוד לחוק ויותר חשוב, בניגוד לאחריות לאומית. הוא, כרגיל, שם את הכבוד שלו לפני הכל. לפני החיים שלי ושלך.

עזוב את כל השאר. רק דבר כזה לבד, היה אמור לגרום לכל ישראלי לא להצביע לו יותר לעולם.

אבל 64 מנדטים שמו בו שוב את מבטחם ורואים בדיון פה בדיוק למה.

זה חשבון הטוויטר הרשמי של מפלגת הליכוד.

ב26.9 - בני גנץ לא גינה

כלום

צרצרים

נאדה

ב10.10 - אמנון אברמוביץ'משקר לגבי ביבי

כאילו לא קרה כלום במדינה בזמן הזה.

ואנשים ימשיכו להצביע לדבר הזה.

IMG_8395.jpeg

• אהבתי 1
  • מבאס 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

@yd b-4התלונה שלך על קשירת ידיים על ידי מערכת המשפט ממש לא נכונה. הפסקת אספקת מים ל-2 מיליון אזרחים היא אמצעי קיצוני ביותר, ולכן חשוב שיהיה לו גיבוי משפטי, כי אם הוא אינו חוקי השימוש בו עלול לגרום להפסקה מוקדמת של המבצע ולסבך את ישראל הרבה יותר. אם העיכוב היה לצורך בירור משפטי (ואני מניח שהיה צורך לברר גם האם יש היתכנות טכנית ומגבלותיה, ואולי עוד דברים) טוב שהוא נעשה במחשבה תחילה.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 4 שעות, stx כתב:

ראיתי עכשיו, בפעם הראשונה בחיי, חצי שעה מערוץ 14.

הופיע עו"ד שי גלילי, מבקר הפנים של הליכוד. אם ה VOD של ערוץ 14 היה מאפשר לי הייתי מעלה לינק.

פשוט לצפות בגבלס, בשידור חי.

לדידו, כל תושבי עזה הם נאצים, הוא אפילו טורח לציין שזה מלבד "בודדים שבבודדים", אבל עד היום ממשלות הימין לא יכלו לטפל בהם כי תמיד היה שם שמאלנים שהפריעו.

לא עברו שלושה ימים מטבח של כמעט אלף איש, מאות פצועים אנוש ועשרות אזרחים חטופים והוא מצליח להוציא מהפה את הדברים האלה, אחרי שנה שלמה של ממשלת ימין על מלא?

אימפריית הרשע על הגבול, הוא משאיר מולה גבול ריק ובא בטענות על אוסלו?!

ואתם מדברים על אחדות?!

אני רם העברתי אתמול ל14 אחרי שלא יכלתי לראות ראיונות שוברי לב בערוצים האחרים. אתה יודע מי דיבר? איזה שמנדריק שהיה יועץ של ביבי או משהו, סיפר על זה שביבי היה שליח הסברתי בהתנדבות בלונדון, הטיסה חזור נדחתה והוא נשאר לישון עוד לילה בריץ׳.

בבוקר הוא גילה ששילמו על המלון ולא היה מוכן לעזוב בלי לשלם!!! איזה גיבור.

מדובר בערוץ של חולי רוח לדעתי.

דרך אגב, בן שפירו הוציא סרטון על המצב. אני רק רוצה להזהיר, הוא מעלה שם סרטוניי זוועה שאפילו בטלגרם לא ראיתי. תיזהרו.

פורסם
לפני 5 שעות, stx כתב:

פשוט לצפות בגבלס, בשידור חי.

מה ציפית מנציג המפלגה שבהנהלתה יושב ניאו נאצי והיא תומכת בו?

• רעיון גרוע 1
פורסם

"אני לא מאשים אבל הצעירים שטבחו בהם במסיבה תרמו לכאוס"

מה עוד אפשר להגיד?

...

אה כן. צחקתי על "לפיד לא יודע מתמטיקה". כי פשוט ביבי כל היום מנרמל מטריצות ומחשב אם טורים מתכנסים או מתבדרים, כי זה מאוד הכרחי לתפקיד שלו.

• אהבתי 3
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אני יושב הבוקר עם אישתי ואומר לה איך שכל העולם ואישתו מדבר על מה שהיה ואין ציוץ אחד מהשרים לעם ואיזה בושה זה.

ואז אני קורא את הציוץ של טלי גודליב על שצריך להוריד את עזה עם טיל יריחו וחושב לעצמי, עדיף באמת שלא ידברו.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 4

טסלה 3 2022

פורסם

נחזור שניה לסיבת הנאום של מנהיגנו אתמול.

המצרים:

לא זזים מהצהרתם שהתריעו בפני ישראל, ולא זזים גם מהנוסח המקורי (תקשורת ישירה בין שר המודיעין לנתניהו).

הם גם מתעקשים שהיו גם התרעות בדרג שאינו ישירות מול ראש הממשלה.

בכתבה מפורטת מוסבר שהיה ערוץ חשאי:

ציטוט

הגורם הבהיר כי הוא מדבר על דו שיח חשאי שמתנהל כבר תקופה ארוכה "בין לשכת שר המודיעין המצרי ללשכת ראש הממשלה נתניהו".

אני באמת לא יודע מה היה שם, אבל בהנחה והייתה תקשורת ישירה בין הלשכות זה יצוף. 

https://www.ynet.co.il/news/article/bkx2odbba

בינתיים לסיפור יש מקור אחד, אני לא מייחס לו אמינות גבוהה.

פורסם (נערך)
לפני 17 דקות, יבגניפ כתב:

"אני לא מאשים אבל הצעירים שטבחו בהם במסיבה תרמו לכאוס"

מה עוד אפשר להגיד?

...

אה כן. צחקתי על "לפיד לא יודע מתמטיקה". כי פשוט ביבי כל היום מנרמל מטריצות ומחשב אם טורים מתכנסים או מתבדרים, כי זה מאוד הכרחי לתפקיד שלו.

ברור. כי מי שאשמים הם הקורבנות שהלכו לחגוג במסיבה שאושרה על ידי כל  גורמים הרלוונטים וחשבו שהמדינה, הצבא ומקבלי ההחלטות בממשלה מתפקדים ושומרים עליהם.

עריכה אחרונה על ידי bobi
  • אהבתי 3
פורסם

עוד נצא מכל הסיפור גם רבים עם מצרים. בינתיים מפצצים את עזה אבל הכל שקט מדי ואני ממש פוחד מזה. יש אוירה של קורונה באויר רק שזו אוירה קודרת של דיכאון כזה בגלל פחד של אנשים לצאת לרחוב. כל העולם אומר לזיין אותם וגם חוקית מותר לנו.אני באמת רוצה להאמין שבאמת חייבים לגבש תוכניות ולפרק אותם ולא לגמור עוד סבב של שבוע

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
לפני 7 דקות, mikyl כתב:

מנכ"ל משרד ראש הממשלה יוסי שלי האשים את מסיבת הטבע בתרומה לביזיון:

נכון, היה מה שקרה ביום שבת, היה גם את המסיבה הזאת שתרמה תרומה בלתי מבוטלת לכאוס הזה. 

מתכווצת לי הבטן.

בלי הפסטיבל (די לקרוא לזה מסיבת טבע) סביר להניח ששדרות אופקים ונתיבות היו נצורות עד עכשיו והיו המון מסתננים אפילו בערים גדולות, והיינו רואים בנייני קומות בוערים על יושביהם.

הילדים האלו במובן מסויים עיכבו משמעותית את ההתקדמות פנימה לתוך הארץ.

פורסם
לפני 12 דקות, motizkn כתב:

ואז אני קורא את הציוץ של טלי גודליב על שצריך להוריד את עזה עם טיל יריחו וחושב לעצמי, עדיף באמת שלא ידברו.

הייתי אומר לעצמי פעם שאני לא מאוד מפחד מנשק גרעיני במזרח התיכון, כי אף אחד לא מספיק מפגר להשתמש בזה בטווח כזה שכנראה יפגע גם בו.

מסתבר שלא.

גם ברוטר, כשאני מרפרף, הקריאה למחוק את עזה ולבנון עם אטום פופולארית. 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...