Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, oryo כתב:

את המחיר בלאו הכי ישלמו אחרים, הילדים של בכירי הקואליציה ישנים טוב טוב, אלו בעיקר "הבוגדים" שמוזנקים עכשיו לחזית. לא ככה @פינדר

הבן שלי בסך הכל טירון עוד לא חודשיים בצבא. היה בשמירה בתחילת האירוע.

כשזה התחיל המפקדים החליפו אותו ואת שאר הטירונים בשמירה ושלחו אותם למיגונית.

המפקדים האלו נהרגו. כמעט כל הסגל של הפלוגה וגם טירונים. עכשיו פורסמו השמות.

ומכונת הרעל עובדת.

עשרות הודעות של אנשים שבטוחים שאהוד ברק אירגן הכל.

• מבאס 16

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

מצטייר שכמו בעבר מי שעבד הכי טוב היה חיל הים

הייתה הנפילה הגדולה ב 2010 - המשט לעזה.

אבל להיום עשו עבודה מצויינת 💪

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

הבן שלי בסך הכל טירון עוד לא חודשיים בצבא. היה בשמירה בתחילת האירוע.

כשזה התחיל המפקדים החליפו אותו ואת שאר הטירונים בשמירה ושלחו אותם למיגונית.

המפקדים האלו נהרגו. כמעט כל הסגל של הפלוגה וגם טירונים. עכשיו פורסמו השמות.

ומכונת הרעל עובדת.

עשרות הודעות של אנשים שבטוחים שאהוד ברק אירגן הכל.

איזו מיגונית? בבסיס? הבן שלך בסדר עכשיו?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

@avargel

אתה צודק.

אבל אנשים יושבים נעולים בבתים שלהם בלי יכולת לעשות כלום, רואים כל היום חדשות ורוצים להבין איך כזה דבר קורה למעצמה של המזרח התיכון. הגדר נפרצת ורוצחים נכנסים חופשי, אנשים מתים ברחובות וקוראים לעזרה שלא מגיעה גם אחרי שעות.

איך אומרים, הדג מסריח מהראש.

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 דקות, MZN כתב:

איזו מיגונית? בבסיס? הבן שלך בסדר עכשיו?

כן בבסיס. הם ישבו שם כמעט 24 שעות.

הבן שלי הגיע לפני שעה לבסיס ברמלה. בגלל שעלה לשמירה בלי הטלפון כשהכל התחיל, הטלפון שלו נשאר מאחור ואנחנו מתקשרים איתו מדי פעם דרך טלפונים של חברים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 8 דקות, avargel כתב:

אסון בקנה מידה לאומי ואנשים מתעסקים בקקה

אנחנו לא מתעסקים בקקה. אנחנו מיואשים. ומתעסקים באחראים הבלעדיים לאסון הזה. ומה שאתה מתאר ומה שאנחנו מדברים עליו, זה חלק מאותו הסיפור בדיוק. אני רואה את אותן התמונות כמוך, רואה את שמות ההרוגים (כולל ילדים מרמת השרון, תל אביב וגבעתיים - למרות שבחודשים האחרונים גם סיפרו לנו שהולכים משם רק ל-8200). ואני מיואש. את כל מה שקרה אתמול היה אפשר למנוע. אבל לא רק שזה לא קרה - אני לא מאמין ביכולת של מקבלי ההחלטות שלנו. וזה אפילו כבר לא עניין של ימין שמאל גנריים. 

• אהבתי 8
  • רעיון גרוע 1
  • מבאס 3
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 3 דקות, SlowRide כתב:

@avargel

אתה צודק.

אבל אנשים יושבים נעולים בבתים שלהם בלי יכולת לעשות כלום, רואים כל היום חדשות ורוצים להבין איך כזה דבר קורה למעצמה של המזרח התיכון. הגדר נפרצת ורוצחים נכנסים חופשי, אנשים מתים ברחובות וקוראים לעזרה שלא מגיעה גם אחרי שעות.

איך אומרים, הדג מסריח מהראש.

האמן לי שגם אני באותו מצב בדיוק

ועדין אני לא מבין איך אפשר לעסוק בשיט הזה עכשיו

משפחות שלמות

אבא אמא ילדים

נגררים לעזה

ילד ג'ינג'י מתוק שנראה בול כמו הקטן שלי

לא מצליח לעכל

נראה לי שאני בהלם

• מבאס 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני כשעה, motizkn כתב:

תמיד אמרתי לאישתי שהחבורת ליצנים הזו תעשה קצת נזק, תשדוד את המדינה ותעוף.

אכשיו אני מבין שפיספתי ובגדול וחבורת הליצנים גרמה לנזק כמאט בלתי הפיך בכל תחום.

קרא מה אייזנקוט אמר על החבורה הזו בנאום בהפגנה במרץ ותראה שמי שמבין בבטחון ידע טוב מאוד לאן זה יקח אותנו.
האמת שהדברים של אייזנקוט נשמעים כמו נבואה שהתגשמה.

"אנחנו נמצאים היום בתקופה המסוכנת והנפיצה ביותר לביטחון הלאומי מאז 1973, מלחמת יום כיפור. במשמרת שלך, בנימין נתניהו, סעודיה עשתה אתמול צעד הרסני לכיוון איראן. בעתיד הקרוב מאוד אנו עשויים להידרש להכרעות גורליות. מה מביא אותך – מר בנימין נתניהו, להכניס את המדינה למציאות הכאוטית של החודשים האחרונים? אני קורא לך ולחברי הממשלה, הפעילו עכשיו את 'בלם החירום'״

...

"ועוד תוספת ממני, בימים של הסלמה בזירה הפלסטינית – השתלט על שריך הפרועים וחסרי הניסיון וזכור: אתה הוא האחראי על הביטחון הלאומי! על שמך יירשמו פגיעה קשה בצה״ל כצבא העם ושיסוי איש באחיו. אתה תירשם לדיראון עולם בדפי ההיסטוריה המפוארת של העם היהודי."

• אהבתי 3
  • רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני שעה, יבגניפ כתב:

חברים, לא היו כוחות בשטח, כי הם היו עסוקים בלאבטח את צבי סוכות בחאוורה.

שוב: לא היו כוחות בשטח, כי הם היו עסוקים בלאבטח את צבי סוכות בחאוורה.

כל האזור הופקר, כדי שצהל יוכל לעשות את מה שהוא קיים בשבילו: לאפשר למשיחיים להתסיס את יהודה ושומרון, לשקר שזה כזה למענינו ולקוות שזה יביא את המשיח. ואני אזכיר שוב את האח רוטמן, שבזמנו זלזל כל כך במיגון של עוטף עזה, וסיפר על "סדר עדיפות". סדר העדיפויות של האחים ברור. אני מבין שזה מעצבן להתעסק בזה עכשיו, אבל זה הזמן. כי עוד חודש, אם ננצח, זה ישכח. והם שוב ישקרו שהם "שכפצים אנושים" או כל בולשיט אחר.

כמובן, גם אם שמים אותם בצד, מאחוריהם יש את הגאון האסטרטגי, ביבי. כשלון פנומנלי בקנה מידה היסטורי, שהצליח בשני דברים: הראשון הוא רכיבה על נסיבות ואירועים שלא הוא אחראי עליהם, כדי למנף את עצמו (נגיד, עשור טיסה בהייטק שהקשר בינו לבין ביבי רופף יותר מהקשר ביני לטיסה לחלל). השני הוא יצירה של כת שיכולה להתחרות בזו של סוכות ורוטמן, מבחינת העיוורון למציאות.

וכן, את המחיר משלמים ונמשיך לשלם כולנו.

להפך..

המחדל בגלל המפגינים וקפלן, הטייסים ובג"ץ.

חייב להעביר את הרפורמה תוך כדי הפיטורים של כל ראשי הבטחון והחלפתם, רק ככה נשיג בטחון.

אגב, יש כבר תיאוריית קונספירציה שהביבסטים מפיצים: הצבא בכוונה לא עצר את המחבלים כדי להפיל את ביבי.

אני לא אופתע אם כל הנ"ל יעלה בדיונים בערוץ 14.

שאלה, האם הממשלה יכולה להמשיך לקדם את חקיקת ההפיכה באיזה הליך בזק בגלל המצב? אני רק יכול לדמיין איך הם ינצלו את המצב בשביל להשאיר את עצמם בשלטון לעד.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23
  • אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא בזמן שכל זה מתרחש.

הם עוד יקבלו הפיכה צבאית.

בעוד חודשיים כשאפשר יהיה לשחק עם דעת הקהל, הכל יכול להיות.

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

חברים, לא היו כוחות בשטח, כי הם היו עסוקים בלאבטח את צבי סוכות בחאוורה.

שוב: לא היו כוחות בשטח, כי הם היו עסוקים בלאבטח את צבי סוכות בחאוורה.

כל האזור הופקר, כדי שצהל יוכל לעשות את מה שהוא קיים בשבילו: לאפשר למשיחיים להתסיס את יהודה ושומרון, לשקר שזה כזה למענינו ולקוות שזה יביא את המשיח. ואני אזכיר שוב את האח רוטמן, שבזמנו זלזל כל כך במיגון של עוטף עזה, וסיפר על "סדר עדיפות". סדר העדיפויות של האחים ברור. אני מבין שזה מעצבן להתעסק בזה עכשיו, אבל זה הזמן. כי עוד חודש, אם ננצח, זה ישכח. והם שוב ישקרו שהם "שכפצים אנושים" או כל בולשיט אחר.

האיזור המחורבן הזה מופקר כל הזמן בגלל קונספציות הזויות וחיילות ירודה (בהגדרה, הצבא שולח לשם חיילים שבקושי מוכשרים להחזיק רובה. תאמין לי, מניסיון) ובחגים (נכון לתקופה שישבנו בתוך עזה) היו משחררים המון הביתה ומשאירים כיתת כוננות של לוחמים.

במקרה הזה? אחרי שיצאנו מעזה? משמועות שאני שומע - בסיסים הושארו עם כיתות כוננות של תומכי לחימה ולא לוחמים כמו לפני 20 שנה. אני מדגיש, אלו שמועות, אבל הן גורמות לבטן שלי להתהפך.

אני לא חושב שהסתערות כזו של פלנגות על טנדרים ואופנועים שרואים באפריקה (או להבדיל, בסרטים כמו מקס הזועם ועולם המים) היא משהו שצה"ל התכונן אליו.

ישראל זיו (אלוף במיל') היה אתמול כאילו מופתע/מזלזל, אבל זה בדיוק מה שהחזבאללה עושים בתצוגות התכלית שלהם.

לסיכום, אם לא התכוננו ולא הייתה התרעה ממוקדת לתרחיש כזה - זה חמור.

אם התכוננו ואלו התוצאות, זה עוד יותר חמור.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

כמובן, גם אם שמים אותם בצד, מאחוריהם יש את הגאון האסטרטגי, ביבי. כשלון פנומנלי בקנה מידה היסטורי

Say no more. לאיש הזה אין שום ראיה אסטרטגית בהקשר של הביטחון הלאומי.

• אהבתי 5
פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, garicho כתב:

"להשמיד יכולות צבאיות ושלטוניות של חמאס, שלא יוכל לאיים במשך שנים": החלטות הקבינט

הרגו לנו יותר מ-300 איש, חטפו כ-100, עוד 2000 פצועים. והממשלה החליטה לחזור לאותה משוואה של ״יכולות״ ו״איומים״. בושה.

התנאי היחיד שצריך להיות זה החזרה של כל השבויים וכניעה ללא תנאי.

מה אתה כבר יכול לצפות מממשלה של יסמאנים משיחיים כהניסתיים שכל מה שאכפת להם זה לבזוז את כספי הקופה הציבורית ולהוציא פטור מצה"ל לבוחרים שלהם וללקק לביבי.

בתמונות מהקבינט אתמול היית יכול לראות plain & simple על הפנים של המשיחיים שהם לא ממש מבינים מהם עושים בחדר ושלא ממש מעניין אותם המצב.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...