Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, יובל .מ. כתב:

יוצאת מטומטמת פעם אחר פעם.

מה העניין הזה עם ה׳מטומטמים׳?

משום מה, אתה מניח בעקביות שאין כוונה מאחורי המעשים.

למה אתה מבטל את האפשרות שיש להם מטרה בעיני רוחם והמעשים שלהם מכוונים להשיג את אותה מטרה?

אני לא מדבר ספציפית על הסרטון, לא ראיתי אותו, פשוט יצא לי לקרוא אותך מייחס מעשים של ח״כים לטמטום לא מעט פעמים.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

מעניין. למי שמעוניין גם לקרוא איש שמאל, שהוא גם היסטוריון, גם סופר וגם מרצה בכיר, שהתפכח מעט עם השנים ומסוגל להעביר ביקורת עניינית, אינטלקטואלית ומרשימה על מה שהיה פעם המחנה שלו, מוזמן לעקוב אחרי ד"ר גדי טאוב בטוויטר.

את גדי טאוב אני מכיר היטב. היה איתי בחטיבת ביניים ובתיכון.
יותר מכל דבר אחר -- הוא תמיד היה דווקאי (״לֹעומתי״). נהנה להיות האנטי רק כדי להרגיז את הסביבה.
למרבה הצער, זה גובר בהרבה על האינטליגנציה שההשכלה שבחלט יש לו.
לגבי ביקורת עניינית -- כבר מזמן שלא. הצורה שבה הגן על ביבי מהמשפטים לא היתה עניינית בכלל וכל המאמרים שלו שקראתי בשלוש שנים האחרונות כבר היו חסרי כל הגיון פנימי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@stxכי זה אפס רווח ואפס השגת מטרות.

אם מישהו כמוני, שמי שעוקב אחרי ה1500 עמודים האחרונים בערך יודע מה היחס שלי לרע"מ בממשלה, מוכן שאיימן עודה יהיה שר החוץ ולא סמוטריץ ורוטמן זה אומר שאת כל הבייס שלהם הם דפקו.

הסיבה שבן גביר וסמוטריץ קיבלו 14 מנדטים זה כי הייתה לאנשים כמוני אמונה שיעשו משהו טוב. קיבלו את כל מה שרצו וזרקו לפח.

הבייס של מרצ רוצה לשמוע 2 מדינות ל2 עמים, הבייס של הציונות הדתית כנראה קצת רגיש לחברי כנסת שקוראים לרמטכל בוגד.

לפני 3 שעות, פינדר כתב:

צריך להוסיף לויקיפדיה:

״השבט הלבן הלובש שחור״ - יהודים מזן ״שומר מצוות חרדי״. אדם מסוג זה בטוח שהאמונה שלו היא הדבר הכי חשוב בעולם וכל שאר בני האדם הנחותים צריכים להתאים את עצמם אליו, גם במחיר ויתור על זכויותיהם.

דוגמה (טרי מעכשיו):

image.thumb.png.3d6a052923aa3029f915837924ed52fc.png

יש שמועה שרצה בטלגרם של דניאל עמרם שהמקרה לא קשור לחרדים.

הם עדיין בטיסה, נחכה נראה אם יהיה משהו אחרי שיינחתו.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

זה כמו שאני אגיד שמירב מיכאלי או נדב גלאון הם "נציגי" המהפכה.

אתה יכול להגיד את זה, אבל זה יהיה שקר.

אבל הח"כ של המתנבחלים ונערי הגבעות הם כן הנציגים שלהם. 

חבל שאין בפורום הזה NOTES כמו שיש ב-X לציין את הפייק שאנשים פה מפיצים.

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

סמוטריץ' ורוטמן הם פחות ראויים מליברמן את מיכאלי למשל?   האם הם יותר "דמגוגים" מהצמד שהזכרתי?

בן גביר וסון מלך הם ממש לא נציגי הדתיים הלאומיים, לדעתי. הסיבה שהם נמצאים בכנסת זה בזכות האיחוד עם הרשימה של סמוטריץ' (כמה מנדטים הם קיבלו לפני האיחוד?).

הם טרוריסטים, אז כן, פחות ראויים (רק בן-גביר הורשע, אבל סמוטריץ׳ מעולם לא הסביר מה היה לו ולעוד 3 לעשות עם 700 ליטר דלק ושמן בתקופת ההתנתקות. בשבילי  זה מספיק).

פורסם
לפני 23 דקות, יובל .מ. כתב:

הסיבה שבן גביר וסמוטריץ קיבלו 14 מנדטים זה כי הייתה לאנשים כמוני אמונה שיעשו משהו טוב.

מילא סמוטריץ׳ שעוד אפשר להגיד עליו כמה מילים טובות כשר תחבורה, אבל אם חשבת שבן גביר יעשה משהו טוב, אז מי שיוצא פה מטומטם זה אתה.

וכמובן שהכי גרוע, זה לא חוסר התפקוד שלו, אלא עצם הנירמול של כהניזם כחלק לגיטימי מהכנסת והממשלה.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

מילא סמוטריץ׳ שעוד אפשר להגיד עליו כמה מילים טובות כשר תחבורה, אבל אם חשבת שבן גביר יעשה משהו טוב, אז מי שיוצא פה מטומטם זה אתה.

וכמובן שהכי גרוע, זה לא חוסר התפקוד שלו, אלא עצם הנירמול של כהניזם כחלק לגיטימי מהכנסת והממשלה.

בן גביר אמר דברים יפים והראה כוונות טובות. המזל שלו זה שהמועמדים ממול היו יותר גרועים ממה שהוא הציג בזמנו (כמו שר לבטחון פנים שלא יודע אם מחבל חי או מת).

פישל, לא נורא. מועמד הבא.

העיקר שפינדר שוב צודק.

אגב, אם עוד כמה שעות ייצא דיווח שיראה שקראוס שיקרה, ולא היה עניין עם החרדים, אתה תבוא כמו גבר ותודה בטעות או שתעבור לנושא הבא באלגנטיות כמו תמיד?

פורסם
לפני 26 דקות, יובל .מ. כתב:

ש שמועה שרצה בטלגרם של דניאל עמרם שהמקרה לא קשור לחרדים.

קשה לי להאמין שיש פה משהו אחר, אבל בכל מיקרה זה דבר ידוע.

חוויתי את זה בטיסת אל על לניו יורק בקיץ שעבר, כשחרדי, שתי שורות מאחורי, סירב לשבת ליד אישה, מה שגרר משחק כיסאות ובלבול מח לדיילת (היה ברור שזו לא פעם ראשונה שהיא נתקלת בזה).

Just now, יובל .מ. כתב:

תה תבוא כמו גבר ותודה בטעות

אין לי בעיה להודות בטעות על מקרה בודד.

התופעה קיימת.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

דרך אגב, את המילה ערבים בסרטון הערוך אמר הבן שלה, לא היא.

והוא למד את זה מהאינטרנט?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 40 דקות, arturkopit כתב:

אתה יכול להגיד את זה, אבל זה יהיה שקר.

חבל שאין בפורום הזה NOTES כמו שיש ב-X לציין את הפייק שאנשים פה מפיצים.

אם כבר אתה משתמש בכינויי גנאי, אז לפחות תלמד לכתוב אותם כמו שצריך - "מתנחבלים" ולא "מתנבחלים".

העיקר אומרים שדתיים הם נבערים.

לפני 35 דקות, PinkDolphin כתב:

הם טרוריסטים, אז כן, פחות ראויים (רק בן-גביר הורשע, אבל סמוטריץ׳ מעולם לא הסביר מה היה לו ולעוד 3 לעשות עם 700 ליטר דלק ושמן בתקופת ההתנתקות. בשבילי  זה מספיק).

שאלתי על רוטמן וסמוטריץ' - רוטמן הוא גם טרוריסט עכשיו?

ואתה יודע שאפשר לתבוע אותך על זה שאתה מכנה אדם "טרוריסט", למרות שהוא לא הורשע?

ה-700 ליטר דלק ושמן זה בגדר ספקולציות.

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

אם כבר אתה משתמש בכינויי גנאי, אז לפחות תלמד לכתוב אותם כמו שצריך - "מתנחבלים" ולא "מתנבחלים".

עושים לו בחילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

דרך אגב, את המילה ערבים בסרטון הערוך אמר הבן שלה, לא היא.

כשילד בן 3 אומר דברים שלא ראוי לומר, רוב ההורים מתקנים אותו ולא מגיבים ב״כל הכבוד״.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 6 שעות, arturkopit כתב:

ככה אתה מכנה מתחבנלים עם רגשי נחיתות שיש להם חבר דמיוני?

לפני כשעה, arturkopit כתב:

לפני 1 דקה, sperial כתב:

עושים לו בחילה.

אז הם מתחבנלים או מתנבחלים?

יש מצב פשוט המחנה שלכם גם קצת עילג?

פורסם

כתבת חדשות 13.

https://www.maariv.co.il/culture/tv/Article-1030398

התקרית החריגה של כתבת חדשות 13 על המטוס

שליחת חדשות 13 בארצות הברית טענה בציוץ שכתבה בחשבון הטוויטר שלה כי אנשים חרדים ניסו להזיז אותה ממושב למושב בטיסת "יונייטד איירליינס" בשל היותה אישה.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...