Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

כמה ערבים/אתיופים/דתיים אתה מזהה בתמונה?

בדקת מה יש לכל אחד מתחת לכובע?

ומה בכלל משנה המוצא של המוחה?

אני מזרחי מהפריפריה אז אסור לי למחות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, mikyl כתב:

כמה אתיופים ישנם בין נהרי הגבעות? או שגם הם "השבט הלבן"?

לא ספרתי, אבל בביקור האחרון בשטחים פגשתי 1 (מבין כמה עשרות "נערי גבעות" שפגשתי מקרוב).

די מתאים לאחוז יוצאי אתיופיה באוכלוסיה, לא?

לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

אוקיי.

הלכתי לגוגל, נחתתי בויקיפדיה, חזרתי לפה עם הגדרה.

ואז נזכרתי בזה:

תוכל, בבקשה, להסביר איך שנאתך למקבילה הישראלית של ה-white man משם שונה מה-woke הפרוגרסיבי שמטריד אותך באמריקה?

בדיוק כמו שכתבתי שם. אתם מעתיקים לחלוטין את השמאל הפרוגרסיבי. זה עצוב, לא?

איפה כתבתי שאני שונא?   ואיך אני יכול לשנוא קבוצה שאני משתייך אליה חלקית?

כל הנקודה שלי היא שאותי זה משעשע שכל החלק הקדמי של המחאה נראה מאוד "אחיד".

וישראל וארה"ב הן לא אחד לאחד מבחינת "פוליטיקת הזהויות". אם אתה רוצה להקביל, אז האדם הלבן שהשמאל הפרוגרסיבי שונא בארה"ב מקביל לגבר הימני הדתי-לאומי/מתנחלי בישראל.

לפני 1 דקה, arturkopit כתב:

ככה אתה מכנה מתחבנלים עם רגשי נחיתות שיש להם חבר דמיוני?

"מתנחבלים", "רגשי נחיתות", "חבר דמיוני", וזה במשפט אחד קצר, אז למי פה יש רגשי נחיתות?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

מה אחיד באנשים מכל הארץ, בכל רמות ההשכלה ומכל המוצאים?

האחידות היחידה (וזו שגם באמת מפריעה לך) זה שהם נגד המהלכים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

"מתנחבלים", "רגשי נחיתות", "חבר דמיוני", וזה במשפט אחד קצר, אז למי פה יש רגשי נחיתות?

לך, הבחור שקורא לאנשים בשם  "השבט הלבן".

שאלה הבאה.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 21 דקות, יובל .מ. כתב:

טירון או לא, הוא עושה בית ספר לביבי. 

חוץ מהליכוד, ששם מפחדים מהבוחר, כולם בממשלה יודעים שביבי הוא כבר סוס מת שכל מה שהוא רוצה זה להתחמק ממשפט ולכן עבורם זו פשוט הסעודה האחרונה והם בהחלט אוכלים ככל יכולתם. נקווה רק שעד שזה ייגמר, לא נשלם מחיר יקר למרות שאני כבר לא בטוח שיש כיום מנהיג בעל שיעור קומה שיכול, איכשהו, לאחות קצת השברים הרבים, שביבי יצר במו ידיו מאז שנכנס לפוליטיקה הארצית, כדי שמה שיצרו כאן בעמל רב במשך 75 לא יתפרק לרסיסים. 

• אהבתי 2
פורסם
לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

איפה כתבתי שאני שונא?   ואיך אני יכול לשנוא קבוצה שאני משתייך אליה חלקית?

גם בשמאל הפרוגרסיבי המקורי חלק מהאידיאולוגים לבנים.

לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

כל הנקודה שלי היא שאותי זה משעשע שכל החלק הקדמי של המחאה נראה מאוד "אחיד".

לא הצלחתי לראות את זה בתמונה, אבל סבבה.

לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

ישראל וארה"ב הן לא אחד לאחד מבחינת "פוליטיקת הזהויות". אם אתה רוצה להקביל, אז האדם הלבן שהשמאל הפרוגרסיבי שונא בארה"ב מקביל לגבר הימני הדתי-לאומי/מתנחלי בישראל.

פוליטיקת הזהויות בישראל הועתקה למה שאמור להיות "ימין". זה לא מקרי שהאידיאולוגים המובילים של הימין הפופוליסטי זה אבישי בן חיים, שמעון רקלין, גדי טאוב וגלית דיסטל.  תראה מה הם מציעים ונגד מי הם כותבים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 55 דקות, gadik6 כתב:

וישראל וארה"ב הן לא אחד לאחד מבחינת "פוליטיקת הזהויות". אם אתה רוצה להקביל, אז האדם הלבן שהשמאל הפרוגרסיבי שונא בארה"ב מקביל לגבר הימני הדתי-לאומי/מתנחלי בישראל

מה?

"האדם הלבן" אצלנו זה לא האשכנזי האליטיסט עם הרולקס והמרצדס שהולך להפגנות ומשתמט מהמילואים?

מה שאתה קורא לו "גוש הימין" בישראל, מעתיק את שיטת פוליטיקת הזהויות מהשמאל הפרוגרסיבי בארה"ב.

הנציגים בכנסת של הדתיים הלאומיים והמתנחלים מתנהגים כמו עאמות עם שיער ורוד ומשקל יתר וצורחים שהם אזרחים סוג ב' ושהצבא מתעלל במתיישבים, דורשים שלימוד תורה יהיה שווה ערך לשירות צבאי ועוד שטויות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

העימות הבא? נתניהו וגלנט על סף פיצוץ: "שר הביטחון גם מוכן לשלם את המחיר" (ynet.co.il)

רשמתי בעבר שהמחאה של אחים לנשק נגד גלנט היא מטומטמת.
"נתניהו מבין שגלנט, שאתמול חטף ביקורת ארסית מארגון "אחים לנשק", הוא לא בדיוק חביבם של אנשי המחאה וספק אם ייצאו בהמוניהם לרחובות כמו בפעם הקודמת כשפוטר."

הוא צריך לקבל תמיכה כדי שיפיל את הממשלה עם עוד כמה שם.

הפיצוץ בדרך.

פורסם
ציטוט

יו"ר ועדת החוקה שמחה רוטמן (הציונות הדתית)אמר בריאיון ב-ynet Live כי "אנחנו במשבר חוקתי מסוכן כבר שנים וזה עלול להוביל לאירועים לא נעימים". לדבריו, "בית המשפט העליון מקבל החלטות ערכיות באופן עצמאי בסוגיות שקורעות את המדינה. ההתנהלות של בית המשפט, שמנסה לכפות ערכים על הציבור, היא דבר מאוד מסוכן ונפיץ ועלול להוביל למלחמת אזרחים. תפקידי למנוע את מלחמת האזרחים". 

אהההה 🤣🤣🤣🤣

• מצחיק 3

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 17 דקות, SlowRide כתב:

מה?

"האדם הלבן" אצלנו זה לא האשכנזי האליטיסט עם הרולקס והמרצדס שהולך להפגנות ומשתמט מהמילואים?

מה שאתה קורא לו "גוש הימין" בישראל, מעתיק את שיטת פוליטיקת הזהויות מהשמאל הפרוגרסיבי בארה"ב.

הנציגים בכנסת של הדתיים הלאומיים והמתנחלים מתנהגים כמו עאמות עם שיער ורוד ומשקל יתר וצורחים שהם אזרחים סוג ב' ושהצבא מתעלל במתיישבים, דורשים שלימוד תורה יהיה שווה ערך לשירות צבאי ועוד שטויות.

את מי אתה מחשיב בתור נציג הדתיים הלאומיים והמתנחלים?   בן גביר, סטרוק?   זה המקבילות של מירב מיכאלי בשמאל.

זה כמו שאני אגיד שמירב מיכאלי או נדב גלאון הם "נציגי" המהפכה.

אולי דווקא מתן כהנא או אופיר סופר הם נציגי הדתיים הלאומיים והמתנחלים?

פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

העימות הבא? נתניהו וגלנט על סף פיצוץ: "שר הביטחון גם מוכן לשלם את המחיר" (ynet.co.il)

רשמתי בעבר שהמחאה של אחים לנשק נגד גלנט היא מטומטמת.
"נתניהו מבין שגלנט, שאתמול חטף ביקורת ארסית מארגון "אחים לנשק", הוא לא בדיוק חביבם של אנשי המחאה וספק אם ייצאו בהמוניהם לרחובות כמו בפעם הקודמת כשפוטר."

הוא צריך לקבל תמיכה כדי שיפיל את הממשלה עם עוד כמה שם.

הפיצוץ בדרך.

זו כתבה שלועסת שורות מכתבות קודמות פלוס כותרת שאין לה שום אסמכתא, לא בכתבה ולא בכלל. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני שעה, יבגניפ כתב:

נחתתי בויקיפדיה, חזרתי לפה עם הגדרה.

צריך להוסיף לויקיפדיה:

״השבט הלבן הלובש שחור״ - יהודים מזן ״שומר מצוות חרדי״. אדם מסוג זה בטוח שהאמונה שלו היא הדבר הכי חשוב בעולם וכל שאר בני האדם הנחותים צריכים להתאים את עצמם אליו, גם במחיר ויתור על זכויותיהם.

דוגמה (טרי מעכשיו):

image.thumb.png.3d6a052923aa3029f915837924ed52fc.png

• אהבתי 1
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 43 דקות, gadik6 כתב:

אולי דווקא מתן כהנא או אופיר סופר הם נציגי הדתיים הלאומיים והמתנחלים?

מי דמויות המפתח, ראשי המפלגות ובעלי התפקידים? רוטמן, סמוטריץ, בנגביר, סון מלך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעתיים, David32 כתב:

דתיים הם לא לבנים?

לא כולם, יש גם ש"ס.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• תוכן חדש...