Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, יובל .מ. כתב:

החשיבה שלך מערבית מדי לאיזור.

ושלך מימי בית המקדש השני. צבא שלנו חמוש בנשק מערבי. אנחנו מקיימים תמרונים ביחד עם צבאות המערב. כלכלה שלנו משולבת/מקושרת בכלכלה מערבית. גם הדיפלומטיה. ספורטאים שלנו משתתפים באליפויות של אירופאים. זה על רגל אחד. אז אם אתה רוצה להתנהג "כמו באזור" תצטרך לוותר על כל השאר ותקבל יחס של סורים. 

• אהבתי 2
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 36 דקות, יובל .מ. כתב:

מבחינתם גם אם תאזרח אותם, אתה צריך ללכת מפה.

תראה את אירופה שהכניסה מהגרים בלי חשבון ומה קורה להם. מנצחים את הדמוקרטיות במשחק שלהם.

מה זה חשיבה מערבית? יש פה 2 אופציות, או להתקדם ולהיות חברה חופשית שמקבלת את כולם ובמקביל מגנה על עצמה מאיומים, או ללכת אחורה ולהיות חברה מפולגת של שבטים פרימיטיביים שוויתרו על חופש אישי בשביל להתמודד עם איזה איום שנופח מעבר לכל פרופורציה.

אתה מבין שאנחנו לא מכניסים מהגרים, האנשים האלה נולדו פה בדיוק כמונו. בהנחה והם לא רוצים לחיות כמונו, אנחנו צריכים לחתוך מהם, לא לנסות לשלוט בהם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

תהיה בריא.

תודה.

לפני 20 דקות, farkash7 כתב:

כנראה שאתה לא מבין על מה אנחנו מדברים.
אנחנו לא רוצים לאזרח אותם, זו בדיוק הסיבה שאנחנו לא רוצים להעמיק את האחזות בשטחים. לספח מה שאפשר עכשיו (גושי התנחלויות גדולים שגובלים בישראל, לא מאחזי מובלעות שכוחי אל). לשלוט על הגבול עם ירדן. לתת להם את השאר שיקראו לזה פלסטין או דיסנילנד מצידי.
העיקר שלא יקומו מחר בבוקר וירצו להצטרף אלינו מה לא ברור?
אתה חושב שתוכל להגיד להם פשוט לא? הצחקת אותי. כבר עכשיו כל מני דיפלומטים אומרים שפתרון שתי המדינות מת וצריך מדינה אחת. חכה שזה יחלחל...
לדרום אפריקה היה אטום אתה יודע, זה לא ממש עזר לה ברגע שנהפכה למדינה מצורעת.

רשמתי כבר שאני בעד היפרדות מהם, כמה שיותר מהר. 

הבעיה היא שגם אחרי ההיפרדות הסכסוך לא יילך לשום מקום, וזה מה שאתה לא מבין.

לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

מה זה חשיבה מערבית? יש פה 2 אופציות, או להתקדם ולהיות חברה חופשית שמקבלת את כולם ובמקביל מגנה על עצמה מאיומים, או ללכת אחורה ולהיות חברה מפולגת של שבטים פרימיטיביים שוויתרו על חופש אישי בשביל להתמודד עם איזה איום שנופח מעבר לכל פרופורציה.

אתה מבין שאנחנו לא מכניסים מהגרים, האנשים האלה נולדו פה בדיוק כמונו. בהנחה והם לא רוצים לחיות כמונו, אנחנו צריכים לחתוך מהם, לא לנסות לשלוט בהם.

חשיבה מערבית הכוונה שחושבים שאפשר לסגור פה דברים בדיפלומטיה, וזה לא יקרה.

כל עוד הם מוכנים למות בשביל אדמה, ולא מעניין אותם משהו אחר, זה ייגמר ככה. אתה לא יכול לקנות אותם עם הייטק, חופשות ביוון או אקזיט של וויז.

פורסם
לפני 15 שעות, farkash7 כתב:

ממש ממש לא מפתיע ולהיתלות בזה כ"הנה אתה רואה קליקה סגורה" אומר יותר עליך מאשר על "הקליקה".

ברור , מרבית הציבור מבין את נושא הקליקות בצבא ביחידות מיוחדות, וכפי שמפורט בכתבה ב 8200 הבינו שנדרש גיוון והם פועלים בנושא.

כמו שכתבת בהחלט מעיד עליך , חוסר היכולת להכיר במציאות הקיימת במדינת ישראל , הקליקה הצבאית אשר מאיימת בהפיכה משטרית כי הרי המדינה של אבא שלהם בטאבו.

• רעיון גרוע 1
  • מצחיק 2

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם (נערך)

לא קליקה ולא נעליים. כדי להיות ב8200 או טייס דרושות איכויות כמו רמת משכל גבוהה וחינוך טוב. 

מה לעשות שאלו שיש להם רמת משכל גבוהה לרוב דוגלים בליברליזם ומצליחים להבין את ההשלכות ההרסניות של המהפכה המשפטיט מעבר לפופוליזם של ערוץ 14.

עמך פשוט טיפשים מכדי להבין את זה ולכן מאכילים אותם בכך שיש "קליקה" סגורה מסויימת. כאשר פשוט מדובר בקבוצה של אנשים משכילים ואינטיליגנטים שנראת להם כמו מועדון סגור של "קליקה" כי אין להם את האיכויות האנושיות הנדרשות כדי להיות בקבוצה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 5
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ממש ככה. עיתונות להרעלת מטומטמים.

רק היום איזה "עיתונאי" פרסם בטוויטר תמונה מחו"ל של נזק בטרמינל אחרי פיגוע וכתב שזה נתב"ג אחרי ההפגנה של מתנגדי הרפורמה.

המטומטמים שקונים את זה, הייתי אומר מגיע להם אבל כולנו סובלים בסופו של דבר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 2 דקות, Gavrik כתב:

לא קליקה ולא נעליים. כדי להיות ב8200 או טייס דרושות איכויות כמו רמת משכל גבוהה וחינוך טוב. 

מה לעשות שאלו שיש להם רמת משכל גבוהה לרוב דוגלים בליברליזם ומצליחים להבין את ההשלכות ההרסניות של המהפכה המשפטיט מעבר לפופוליזם של ערוץ 14.

עמך פשוט טיפשים מכדי להבין את זה ולכן מאכילים אותם בכך שיש "קליקה" סגורה מסויימת. כאשר פשוט מדובר בקבוצה של אנשים משכילים ואינטיליגנטים שנראת להם כמו מועדון סגור של "קליקה" כי אין להם את האיכויות האנושיות הנדרשות כדי להיות בקבוצה הזאת.

אך איזו גיזענות נאורה , וכמובן רק אנחנו מבינים , הרבה יותר  "מעמך".

גזען שאינו מודע לגזענותו.

יאללה לבטל את הבחירות וניתן לנאורים לנהל את המדינה על פי ראות עיניהם , הם המשכילים והנאורים , האור הנשגב ...

היית משתלב אחלה בברית המועצות עם הנאורות הזו.

• אהבתי 1

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מבחינתם גם אם תאזרח אותם, אתה צריך ללכת מפה.

תראה את אירופה שהכניסה מהגרים בלי חשבון ומה קורה להם. מנצחים את הדמוקרטיות במשחק שלהם.

לא, החשיבה שלך קולוניאליסטית מידי.

אני לא רוצה לעשות את זה כי אני לא רוצה להיות מיעוט בבית שלי. אתה לא מבין שהם לא ייעלמו ולא יאהבו אותך ושאי אפשר להחזיק אותם לאורך זמן בצורה כזו בלי שזה יתפוצץ. ניסו את זה בכל העולם ובכל המקומות זה נכשל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

ממש ככה. עיתונות להרעלת מטומטמים.

רק היום איזה "עיתונאי" פרסם בטוויטר תמונה מחו"ל של נזק בטרמינל אחרי פיגוע וכתב שזה נתב"ג אחרי ההפגנה של מתנגדי הרפורמה.

המטומטמים שקונים את זה, הייתי אומר מגיע להם אבל כולנו סובלים בסופו של דבר.

את האמת שינון מגל יצא מטומטם ברמה אחרת בקטע הזה.

לפני 7 דקות, Night Driver כתב:

לא, החשיבה שלך קולוניאליסטית מידי.

אני לא רוצה לעשות את זה כי אני לא רוצה להיות מיעוט בבית שלי. אתה לא מבין שהם לא ייעלמו ולא יאהבו אותך ושאי אפשר להחזיק אותם לאורך זמן בצורה כזו בלי שזה יתפוצץ. ניסו את זה בכל העולם ובכל המקומות זה נכשל.

הפוך גוטה, אני מבין שהם לא יעלמו ולא יאהבו אותי, אבל אני מבין שגם אחרי שתהיה להם מדינה זה יתפוצץ. זה העניין.

ואני ארשום מה שרשמתי כבר כמה פעמים:

אנחנו המוסריים פה, אנחנו החזקים. צריך לחתור ל-2 מדינות מעמדה של כוח, ולא מעמדה של לפלפים.

אפשר וצריך להתחיל את התהליך הזה, גם באופן חד צדדי, אבל אם ירדן המדינה הנכשלת הזאת מעיזה לפתוח את הפה כשאנחנו נלחמים בטרור צריך להגיד להם למשל לקפל את הוואקף ולהטיס אותם מפה.

אם חיזבאללה עוברים קו כחול צריכים לקבל פגז באותו רגע ולא לבכות לצרפת וארצות הברית שיקפלו להם אוהלים.

אנחנו משחקים בליגות אירופאיות, משתתפים באירוויזיון ורוצים להיות חלק מהמערב, אבל מה לעשות שאנחנו גרים במזרח התיכון ופה מבינים כוח, לא דיבורים בחליפות.

עריכה:

ממליץ לכם לצפות בכתבות של אוהד חמו, הבחור הולך לשטחים (במיוחד אחרי פיגועים) ומתחנן שאנשים יגידו לו שהם רוצים שלום, אבל פעם אחר פעם אומרים לו זה ייגמר רק כשתהיו בים.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 20 דקות, CX25GTI כתב:

ברור , מרבית הציבור מבין את נושא הקליקות בצבא ביחידות מיוחדות, וכפי שמפורט בכתבה ב 8200 הבינו שנדרש גיוון והם פועלים בנושא.

כמו שכתבת בהחלט מעיד עליך , חוסר היכולת להכיר במציאות הקיימת במדינת ישראל , הקליקה הצבאית אשר מאיימת בהפיכה משטרית כי הרי המדינה של אבא שלהם בטאבו.

על מה אתה מדבר?

אין שום "קליקה צבאית שמאיימת בהפיכה" אלא כמה מאות מתנדבים שהודיעו שבתנאים האלה הם לא מתנדבים יותר. הם חייבים לנו משהו שאתה בא אליהם בטענות שהם לא רוצים לתת מעל למה שהחוק קבע?

לגבי גיוון אתיופי, מרוקאי ואירני מעיר דרומית ששלושתם בני אותה הכיתה ושולשתם ב 8200 מספיק מגוון?

כשאני עשיתי גיבוש טיס אי שם ב 87' היו מכל הצבעים. רק מזכיר לך שבן אליהו וחלוץ (שני טייסים מהוללים שהגיעו הכי גבוה שאפשר) הם מזרחיים.

פורסם
לפני 4 דקות, Night Driver כתב:

על מה אתה מדבר?

אין שום "קליקה צבאית שמאיימת בהפיכה" אלא כמה מאות מתנדבים שהודיעו שבתנאים האלה הם לא מתנדבים יותר. הם חייבים לנו משהו שאתה בא אליהם בטענות שהם לא רוצים לתת מעל למה שהחוק קבע?

לגבי גיוון אתיופי, מרוקאי ואירני מעיר דרומית ששלושתם בני אותה הכיתה ושולשתם ב 8200 מספיק מגוון?

כשאני עשיתי גיבוש טיס אי שם ב 87' היו מכל הצבעים. רק מזכיר לך שבן אליהו וחלוץ (שני טייסים מהוללים שהגיעו הכי גבוה שאפשר) הם מזרחיים.

בגיבוש של 89 המזרחים היו מיעוט.

מצאת 2 יופי ...

פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

הפוך גוטה, אני מבין שהם לא יעלמו ולא יאהבו אותי, אבל אני מבין שגם אחרי שתהיה להם מדינה זה יתפוצץ. זה העניין

ואני ארשום מה שרשמתי כבר כמה פעמים:

אנחנו המוסריים פה, אנחנו החזקים. צריך לחתור ל-2 מדינות מעמדה של כוח, ולא מעמדה של לפלפים.

אפשר וצריך להתחיל את התהליך הזה, גם באופן חד צדדי, אבל אם ירדן המדינה הנכשלת הזאת מעיזה לפתוח את הפה כשאנחנו נלחמים בטרור צריך להגיד להם למשל לקפל את הוואקף ולהטיס אותם מפה.

אם חיזבאללה עוברים קו כחול צריכים לקבל פגז באותו רגע ולא לבכות לצרפת וארצות הברית שיקפלו להם אוהלים.

אנחנו משחקים בליגות אירופאיות, משתתפים באירוויזיון ורוצים להיות חלק מהמערב, אבל מה לעשות שאנחנו גרים במזרח התיכון ופה מבינים כוח, לא דיבורים בחליפות.

הבעיה שאנחנו נלחמים בטרור במקום שאין לנו מה לחפש בו ובגלל זה כשזה בגדה אנחנו חוטפים מכל העולם ואשתו.

את הווקף אתה לא יכול להוציא כי אלה ההסכמים שלנו עוד מ 67'.

הטעות שלנו בעזה היתה שעופרת יצוקה לא היתה מיד בטיל הראשון שהמריא שם. אף אחד מהשכנים שלנו (או של כל מדינה אחרת בעולם) לא יושב בשקט מאהבה אלא כי זה עדיף לו. כשאנחנו דואגים להבהיר לצד שהשני שעדיף להיות בשקט אנחנו מקבלים שקט. אנחנו רואים את זה טוב מאוד גם בעזה וגם בלבנון.

ולגבי להגיב בעוצמה אתה הרי יודע שאני איתך.

לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

בגיבוש של 89 המזרחים היו מיעוט.

מצאת 2 יופי ...

ממש לא היינו מיעוט. אנחנו שניים שאני יודע עלינו פה, יש עוד אחד שלמד איתי ביסודי והמשיך לקורס ואחד שלמד איתי בתיכון וסיים (היחידים במחזור וכולנו מזרחיים).

• אהבתי 1

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

הבעיה היא שגם אחרי ההיפרדות הסכסוך לא יילך לשום מקום, וזה מה שאתה לא מבין.

מי אמר שהמטרה היא לפתור את הסכסוך?
לפתור את הסכסוך נראה כרגע כמו חלום, לא יותר מזה.
מה שאנחנו רוצים לפתור זה את האיום הדמוגרפי הערבי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

העניין הוא שאתה מתמודד לא רק עם הפלסטינאים אלא עם כל העולם, עם דגש על העולם המערבי. כפי שאתה נוכח בכל פעם מחדש, השךיטה בשטחים חלקית מאוד, אבל מסכסכת את ישראל עם המדינות שהיית מצפה לתמיכתן. לעולם המערבי אין בעיה עם פעילות צבאית מול קיני הטרור, אבל יש בעיה קשה עם שליטה באזרחים מעוטי זכויות. 

אם רוצים שישראל תשאר מדינה ליהודים אין הרבה ברירות, צריך לתת לפלסטינאיל עתמאות. זה לא מבטיח שקט, אבל כבר 35 שנה אני לא רואה שקט, ומבחינתי כל אותו "ימין על מלא" הוא הצד שפועל במרץ לחיסול מדינת ישראל בכלל וכמדינה ליהודים בפרט.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

אתה חושב שכל ההנהגה שלנו מטומטמים (לא משנה עד כמה אני ואתה אהבים אותם)? כולם, כולם? משמאל שכבש את כל השטחים עד בגין, שרון, אולמרט, ביבי? גם רבין לא היה בדיוק איש שלום עכשיו. או שאולי הם מכירים עובדות ואפשרויות/מגבלות קצת יותר טוב ממך? כמו שאמר שרון "דברים שרואים משם לא רואים מכאן"? 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...