Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה שיסגרו דיל?

המשפט עוד רחוק מסיום. אם הוא חושב שהם לא יצליחו להוכיח אין לו אינטרס לחתום ואם היא חושבת שכן אז לה אין אינטרס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

מסתבר שביבי הוא לא פחות מ"אבי האומה", לפי שרת התעמולה.

ואלו האנשים ששמו דגלים של צפון קוריאה בזמן בנט ולפיד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

הדבר היחידי שקורה פה עכשיו זה הקצנה נוספת של תומכי ביבי

אין שם לאן להקצין. גם אם יתפסו אותו עם אקדח ביד במהלך שוד מזוין הוא יישאר זכאי בעיניהם. כמו דרעי.

פורסם
לפני 4 שעות, יובל .מ. כתב:

לא היא לא.

אישום הדגל פה זה שוחד. מרמה, הפרת אמונים, שמפניה, הכל שטויות. השקיעו עשרות או אולי מאות אלפי שעות חקירה במשך שנים, אלפי עדים, הכל כדי להפיל אותו על שוחד, ומגיעים שופטים פעם אחר פעם (שכנראה לא ביביסטים צופי ערוץ 14) ורומזים לה ללכת לטיעון, הפעם בצורה הכי חריפה שיש.

הדבר היחידי שקורה פה עכשיו זה הקצנה נוספת של תומכי ביבי, שבמשך שנים טוענים שאין כלום, מה שיגרום להם ללכת עוד יותר לקצה עם הרפורמה כי ה"יועמ"ש רוצה להפיל ראש ממשלה נבחר".

אם היה איש פרטי, שימשך כמה שצריך עד הכרעה, אבל יש פה מדינה בסחרור. תסגרי איתו דיל שייצא מהפוליטיקה ונמשיך הלאה.

הןא לא ילך בחיים להסדר כזה.

חייב להגיד שני דברים:

אשמח אם הוא יצא זכאי. השנאה למה שהפך לא מספיק חזקה אצלי, אל מול השמחה מזה שאולי לא הכל אבוד ולא כל נורמה נרמסה כאן.

הגישה של הביביבטים סביב זה מפגרת. אולמרט ישב בכלא. שרון נחקר. ביבי לא מיוחד. יצירת מציאות בה אי אפשר יהיה כמכט לחקור נבחרי ציבור לא תייצר כאן מדינה טובה יןתר.

• מעניין 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 37 דקות, mikyl כתב:

אין שם לאן להקצין. גם אם יתפסו אותו עם אקדח ביד במהלך שוד מזוין הוא יישאר זכאי בעיניהם. כמו דרעי.

אני לא מתומכי ביבי ולא מומכי הממשלה הנוכחית. אבל אין פה קשר ללתמוך או לא לתמוך לדעתי באישומים הרציניים ביבי זכאי. כל הסיפור הזה מסריח. את כל שאר הפוליטיקאים שנחקרו ועמדו למשפט הייתה חקירה ובמקרה הגיעו לזה. פה מישהו סימן מטרה וכל המשאבים הלכו לכיוון. אם תסמן מטרה על מישהו ורק תחפש בסוף תמצא משהו. זה מסריח. לא הצליחו להפיל אותו בקלפי בואו נפיל אותו בדרך אחרת. והנה עובדה התיקים מתפוררים בסופו של דבר.

• אהבתי 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם זוכה אז על מה מאסר?

לפני שעה, יבגניפ כתב:

אשמח אם הוא יצא זכאי.

גם אני. הבעיה עם זה, במידה והוא זכאי הפופולריות שלו תזנק לירח ואנחנו נישאר עם ממשלה גרועה של כלכלה בעזרת השם ומשמר לאומי בהנהגת טרוריסט.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין שום סיבה להיות שמח אם הוא יצא זכאי, מה שהוא בטוח לא.

העו"ד שלו דוחף לעסקת טיעון והביביסטים טוענים שהוא זכאי?מישהו יכול להסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי החשיבה הזאת..?

פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, SlowRide כתב:

אם זוכה אז על מה מאסר?

לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

הוא הורשע גם בשוחד וגם בקבלת דבר במרמה והפרת אמונים.

לפני 8 דקות, arturkopit כתב:

מישהו יכול להסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי החשיבה הזאת..?

בוודאי, זה הגיון ביביסטי סטנדרטי.

אם יורשע, הרי ברור שכל מערכת המשפט קשרה קשר כדי להדיח ראש ממשלה מכהן ולכן חייבים רפורמה.

אם לא יורשע, הרי ברור שכל מערכת המשפט קשרה קשר כדי להדיח ראש ממשלה מכהן ולכן חייבים רפורמה.

עריכה אחרונה על ידי MiniMiz3r
פורסם
לפני 13 דקות, MiniMiz3r כתב:

בוודאי, זה הגיון ביביסטי סטנדרטי.

הא, הכל ברור עכשיו.

גם העו"ד שלו הוא חלק מקנוניה של בית המשפט בשביל לדפוק את הנאשם לכן הוא מציע עסקת טיעון.

פורסם
לפני 3 שעות, wa11a כתב:

אני לא מתומכי ביבי ולא מומכי הממשלה הנוכחית. אבל אין פה קשר ללתמוך או לא לתמוך לדעתי באישומים הרציניים ביבי זכאי. כל הסיפור הזה מסריח. את כל שאר הפוליטיקאים שנחקרו ועמדו למשפט הייתה חקירה ובמקרה הגיעו לזה. פה מישהו סימן מטרה וכל המשאבים הלכו לכיוון. אם תסמן מטרה על מישהו ורק תחפש בסוף תמצא משהו. זה מסריח.

קודם כל לא דיברתי על תיקי ביבי, אלא על "הקצנה נוספת של תומכי ביבי". אני לא עורך דין ובטח לא קראתי את אלפי עמודים שבהם (כמו גם 99.999% מיביסטים), לכן אין לי מושג איך הכל יגמר. לא יודע אם זה פלילי או לא, אולי כן כשר אבל בטוח מסריח. גם את אולמרט סימנו מטרה?  

לפני 3 שעות, wa11a כתב:

לא הצליחו להפיל אותו בקלפי בואו נפיל אותו בדרך אחרת. והנה עובדה התיקים מתפוררים בסופו של דבר.

בינתיים אני רואה רק הדלפות, נהיה ונראה.

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

לא היא לא.

אישום הדגל פה זה שוחד. מרמה, הפרת אמונים, שמפניה, הכל שטויות. השקיעו עשרות או אולי מאות אלפי שעות חקירה במשך שנים, אלפי עדים, הכל כדי להפיל אותו על שוחד, ומגיעים שופטים פעם אחר פעם (שכנראה לא ביביסטים צופי ערוץ 14) ורומזים לה ללכת לטיעון, הפעם בצורה הכי חריפה שיש.

הדבר היחידי שקורה פה עכשיו זה הקצנה נוספת של תומכי ביבי, שבמשך שנים טוענים שאין כלום, מה שיגרום להם ללכת עוד יותר לקצה עם הרפורמה כי ה"יועמ"ש רוצה להפיל ראש ממשלה נבחר".

אם היה איש פרטי, שימשך כמה שצריך עד הכרעה, אבל יש פה מדינה בסחרור. תסגרי איתו דיל שייצא מהפוליטיקה ונמשיך הלאה.

יש עוד 2 תיקים שיש בהם אישום של שוחד.

ואני לא מבין את שלושת הכלומים, אז למה להכניס מדינה לסחרור?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

אם זוכה אז על מה מאסר?

היו לו כמה משפטים.

באחד מהם זוכה מאשמת שוחד, אך הורשע בקבלת דבר במרמה ובהפרת אמונים וקיבל מאסר בפועל.

במשפטים האחרים הורשע גם בשוחד.

זה עד כמה שאני מבין. לא מומחה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 שעות, arturkopit כתב:

אין שום סיבה להיות שמח אם הוא יצא זכאי, מה שהוא בטוח לא.

העו"ד שלו דוחף לעסקת טיעון והביביסטים טוענים שהוא זכאי?מישהו יכול להסביר לי את ההיגיון שעומד מאחורי החשיבה הזאת..?

אין

לפני שעתיים, arturkopit כתב:

גם העו"ד שלו הוא חלק מקנוניה של בית המשפט בשביל לדפוק את הנאשם לכן הוא מציע עסקת טיעון.

זה בסוף יתנקז גם לזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

משתדל מאוד לא להגיב פה, גם לא לקרוא.

הרי ברור שאי אפשר לשכנע אף אחד לשנות את העמדה שלו.

אבל אני לא יכול להתאפק הפעם:

ראשית - ביבי צריך ללכת לדעתי. למה? כי הוא יותר מדי זמן בשלטון. זהו. אין שום סיבה אחרת.

לגופו של משפט:

מי שקצת מכיר משפט פלילי, ברור לו מתחילת הדרך שהקייס של השוחד קלוש עד הזוי. במשפט הפלילי יש להוכית את האשמה "מעל לכל ספק סביר". וזהו כולל גם פן התנהגותי וגם פן נפשי (מודעות שהיא הכרה, רצון, ובעבירות מסויימות גם פזיזות לסוגיה או כוונה או כוונה מיוחדת, או רשלנות בעבירות מסויימות, או אחריות קפידה בעבירות עוד יותר מסויימות)

להוכיח את מה שצריך להוכיח בתיק הזה לפחות ממה שנראה עד כה ואני מזכיר שהתביעה הציגה את כל הראיות שלה כולל עדים מטעמה (שהוכרזו אחד אחרי השני כעדים עוינים), ולפני שההגנה העלתה על הדוכן אפילו עד אחד. ויש לה כמה אסים בשרוול.

לגבי הפרת אמונים, בעיני זו בכלל עבירה שערוריתית, ולו מהסיבה שאינה מוגדרת ומשכך אין דרך להוכיח מודעות, אבל אני לא הולך להרחיב בעניין כרגע. רק אומר שמשפטנים מכל העולם מייחסים לעבירה הזאת איזשהי נורמה אזרחית שאיכשהו חדרה למשפט הפלילי הישראלע למרות שהיא לא עומדת ברף הבהירות הנדרש.

אני לא יודע אם ביבי יצא זכאי, מורשע, באמצע. וזה גם לא מעניין אותי.

מה שכן מטריד מאוד זאת הפניית המשאבים הפסיכית במדינה ב10 שנים האחרונות כדי להרשיע את הבנאדם.

ואני יכול להעריך בזהירות שאין פוליטיקאי אחד שיצמידו לו מאות חוקרים שיהפכו כל אבן, שימצא ללא רבב. ולו מהסיבה שכאמור הפרת אמונים זאת עבירה של התנהגות שמפרשים אותה רטרו, וזה מטורף.

• אהבתי 2
ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• תוכן חדש...