Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

נראה לי שחזרתי אחרוה מספיק כדי להבין. אתה לא מציע דילול אוכלוסיה, כי אתה נחמד ורוצה שלום. הם כופים את זה עליך כי הם לא אוהבים אותך. הבנתי נכון? לא הצלחתי גם להבין איך השתרבבה לך המילה "מדינה" פה. הרשות היא חלק מישראל עכשיו?

לא, הם כופים את זה על עצמם, אני מציע מערכת חוקיות קשיחה, שבה ברור שיש סיבה ותוצאה, X לא אוהב יהודים? תהנה, אבל אם X פוגע ביהודים כי הם יהודים, אז X, והמשפחה ש X, יישאו בתוצאות של ההחלטה של X.

האם זה יגרום לדילול אוכלוסיה? תלוי רק בהם ובהחלטות שלהם.

אני מדבר בשלב ראשון על אזרחי המדינה, כאלה עם ת.ז. כחולה.

לגבי אזרחי הרשות - צריך לפרק אותה כיוון שהיא ארגון טרוריסטי במהותו, ואין להשלים עם ארגון טרוריסטי כזה.

הבא בתור שיעלה לשלטון ברשות כנראה לא ישלם לטרוריסט לפי KPI של כמה יהודים הוא הרג, וזה כבר יהיה שיפור.

לפני 18 דקות, יבגניפ כתב:

בקיצר, תודה לך על התמיכה האדירה בדמוקרטיה הישראלית והאישור לאחמד המתכנת להצביע גם למרצ. התרגשתי בשמו. 

אבל תמסור לו שזה ממני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מחבל מסתובב עם נשק ומרסס בר תל אביבי.

אי אפשר להכחיש שההתנהגות של הממשלה הייתה שונה לפני ואחרי הפיגוע הזה.

הממשלה שמורכבת מלא מעט תל אביבים (כולל מנהיגים של ארבע מפלגות בקואליציה).

זה אופייני לכל הממשלות. גם טילים בדרום זה סבבה להם, כל עוד זה לא נופל בגוש דן. 
אבל כתבת משהו אחר - 

בתאריך 19.4.2022 בשעה 10:00, m3x7r3m3 כתב:

עד הפיגוע בת"א השמאלנים לא באמת שילמו את המחיר של תפיסת העולם שלהם - לפחות בכמה שנים האחרונות

מי שמשלם את המחיר זה כולנו ואין פה הבדלה בין שמאל לימין.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

כאילו מאז שבן גביר נולד, הם לא משקרים? אתה חי בפלנטה הזו?

אני חי בפלנטה שבה בנגביר הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה פרובוקציות כאלה, אז אני אפילו לא מבין מה אתה מנסה לומר בעצם.
אתה מתווכח עם עצמך שלפני בנגביר לא היתה הסתה? איפה זה נאמר בכלל?

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

ולכן הרעיון המוצלח הוא לנסות את מה שכבר ניסינו וכשל?

קודם כל לא ניסו את זה. דבר שני, בוא נשמע רעיון מוצלח אחר, בהנחה ואנחנו רוצים להישאר מדינה מערבית ולא להפוך לדיקטטורה דתית שמוציאה להורג בכיכר העיר את כל מי שמתנגד לה ושולחת חתיכות שלו לכל רחבי הממלכה למען יראו ויראו. הא רגע, אין כזה כי:

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מדינות מערביות? כלום ושום דבר, שקועים בניסיונות לנהל את את ארגוני הטרור, או שמבריחים אותם להרים, מכים אותם, ואז בורחים עם הזנב בין הרגליים

אתה רוצה לנצח טרור דתי? יותר קל לנצח מדינה.

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אני הבנתי מזמן שהכל זה תירוצים - למה כרגע, הטרור הנוכחי הוא מוצדק או שהיהודים גרמו לו.

אני לא ראיתי פה בדיון מישהו שמצדיק טרור. 

לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

מה שבטוח הוא שמבחינת האינפורמציה הקיימת אין סיבה להניח שבן גביר רואה ביבגני גוי.

נכון, ומה שבטוח גם שהוא לא יעשה מאומה כדי שנשים מהמוצא של יבגני יוכלו להתחתן עם יהודים בלי להביא הוכחות יחוס כאילו זה למטרות הרבעת בקר.

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

תסתכל שוב על הסרטון, מה זה ריבונות אם לא לצעוק "הר הבית בידינו"?

הריבונות בסרטון זה שחרור הר הבית מהאויב. אתה יכול לצעוק גם בעבודה, זה אומר שאתה הריבון? 

לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

אז הממשלה הנוכחית טובה יותר מהקודמת או לא?

לפחות בהקשר הזה של קיזוז משכורות מחבלים.

אף אחד לא אומר שהממשלה הזאת לא עושה טעויות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני שעה, m3x7r3m3 כתב:

יש איזור תעשיה שלם במימון של דרום קוריאה, שמעסיק פועלים מצפון קוריאה.

כבר מזמן לא מעודכן, סגור מ 2016, היה פתוח סה"כ שנתיים.

ניסו ב 2018 להחיות את הסיפור הזה והקימו שם משרד תיווך כדי לנסות לחדש פעולה (בתקופה שהמשרד הזה עבד לא התקיימה עבודה משותפת)- הצפון פוצץ (!!) את המקום ב 2020.

מה שגם זה על אדמת צפון קוריאה גם. 

נסיון כושל לאיזושהי צורה של תחילת שלום כלכלי. הצפון עדיין יורה במי שמנסה לברוח לדרום (אגב, גם אנשים מהאיזור הנ"ל שניסו לחצות דרומה....)

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

זה אופייני לכל הממשלות. גם טילים בדרום זה סבבה להם, כל עוד זה לא נופל בגוש דן. 

זה נכון, זו לא רק אשמת הממשלה האחרונה.

לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

אבל כתבת משהו אחר - 

מי שמשלם את המחיר זה כולנו ואין פה הבדלה בין שמאל לימין.

לא נכון, כי בממשלה אלטרנטיבית - היו פועלים כבר אחרי בני ברק ובאר שבע ככל הנראה.

השוני הפעם הוא שהקואליציה היא מאוד תל אביבית.

אני בעד שאף אחד מאיתנו לא ישלם את המחיר, אני זועק כשפוגעים ביהודים בבאר שבע, ובירושלים, ובבני ברק, ובתל אביב, ובאריאל ובחברון.

הצד התל אביבי בקואליציה לא - הוא נכנס לפעולה רק כשכואב בתל אביב. זה ההבדל.

לפני 12 דקות, SlowRide כתב:

אני חי בפלנטה שבה בנגביר הוא לא הראשון ולא האחרון שעושה פרובוקציות כאלה, אז אני אפילו לא מבין מה אתה מנסה לומר בעצם.
אתה מתווכח עם עצמך שלפני בנגביר לא היתה הסתה? איפה זה נאמר בכלל?

או במילים אחרות - יש סיבה לטרור - כי לפניו היה מישהו אחר שעשה "פרובוקציות" ולפניו מישהו אחר וכו', ולפניו בכלל היה בר כוכבא.

אם לפני בן גביר הייתה הסתה - מה הייתה הסיבה להסתה ולטרור אז?

ואם הייתה לפני כן הסתה וטרור, ואחריו הסתה וטרור, אז למה הוא אשם בטרור ובהסתה?

אתה מבין לאן אני חותר? הסתה וטרור היו לפני, ובמנותק ממנו לחלוטין.

לפני 15 דקות, SlowRide כתב:

קודם כל לא ניסו את זה. דבר שני, בוא נשמע רעיון מוצלח אחר, בהנחה ואנחנו רוצים להישאר מדינה מערבית ולא להפוך לדיקטטורה דתית שמוציאה להורג בכיכר העיר את כל מי שמתנגד לה ושולחת חתיכות שלו לכל רחבי הממלכה למען יראו ויראו. הא רגע, אין כזה כי:

אתה רוצה לנצח טרור דתי? יותר קל לנצח מדינה.

זה בדיוק מה שהרש"פ וחמאס עשו - כשנוח להם זה טרור דתי, כשנוח להם זה "מדינה". ללכת עם ולהרגיש בלי.

אז אני אומר לפחות נוריד להם את להרגיש בלי, טרור דתי יהיה, כל עוד אנחנו לא נשים לטרור כזה מחיר בלתי נסבל לטרוריסט (וזה אומר לפגוע במשפחה שלו, באדמה של המשפחה שלו וכו'), ההבדל הוא שלפחות לא יוכלו להתחבא מאחורי "מדינה" כשנוח להם.

אין לך את הפריבילגיה של לנצח מדינה, כי הם לא יהיו מדינה - אם הם היו רוצים מדינה הם היו מכריזים על מדינה ב-48. או מ-48. וכו'.

והם יודעים למה הם לא הופכים למדינה פרופר. אין להם אינטרס כזה.

לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

אני לא ראיתי פה בדיון מישהו שמצדיק טרור. 

אתה כן, אתה פשוט עוד לא מבין את זה.

או שטרור מוצדק, ואז השאלה היא רק מה מצדיק אותו (בן גביר כן/לא? עליית יהודים להר הבית כן/לא? מכירת קרקע ליהודים כן/לא? פינוי אנשים מבית לא שלהם כן/לא? וכו')

או שטרור לא מוצדק, ואז זה בכלל לא רלוונטי מה בן גביר עושה (כל עוד הוא לא נוקט בטרור בעצמו), כמה יהודים עולים להר הבית ואם הם מתכופפים וכו'.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

נכון, ומה שבטוח גם שהוא לא יעשה מאומה כדי שנשים מהמוצא של יבגני יוכלו להתחתן עם יהודים בלי להביא הוכחות יחוס כאילו זה למטרות הרבעת בקר.

עכשיו אתה סתם מניח הנחות, אין לי מושג אם הן נכונות או לא. אבל אלה הנחות.

לפני 20 דקות, SlowRide כתב:

הריבונות בסרטון זה שחרור הר הבית מהאויב. אתה יכול לצעוק גם בעבודה, זה אומר שאתה הריבון? 

מי זה האויב בסרטון?

לפני 21 דקות, SlowRide כתב:

אף אחד לא אומר שהממשלה הזאת לא עושה טעויות.

טובה יותר או לא? לפחות בהקשר הזה של מלחמה בטרור בכלל וקיזוז משכורות מחבלים בפרט?

כולל זה שהחליטו בתגובה לירי רקטות - לא לתקוף צבאית, אלא לשלול את כניסת הפועלים העזתים (פריבילגיה שלא הייתה בכלל בממשלה הקודמת)

לפני 8 דקות, Pika007 כתב:

כבר מזמן לא מעודכן, סגור מ 2016, היה פתוח סה"כ שנתיים.

ניסו ב 2018 להחיות את הסיפור הזה והקימו שם משרד תיווך כדי לנסות לחדש פעולה (בתקופה שהמשרד הזה עבד לא התקיימה עבודה משותפת)- הצפון פוצץ (!!) את המקום ב 2020.

מה שגם זה על אדמת צפון קוריאה גם. 

נסיון כושל לאיזושהי צורה של תחילת שלום כלכלי. הצפון עדיין יורה במי שמנסה לברוח לדרום (אגב, גם אנשים מהאיזור הנ"ל שניסו לחצות דרומה....)

הם ירו (או איימו לירות) גם בפועלים שעבדו באיזור התעשייה הזה אם ינסו לברוח.

אתקן את זה ללשון עבר, העסיק פועלים מצפון קוריאה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 21 דקות, m3x7r3m3 כתב:

האם זה יגרום לדילול אוכלוסיה? תלוי רק בהם ובהחלטות שלהם.

אבל אתה כבר קבעת שאתה יודע מה רובם רוצים כמה פעמים. אז לא הבנתי איפה העלתי בשמך משהו שהוא "מנותק מהמציאות". אתה אולי רוצה להגיד שאתה לא מעוניין בדילול אוכלוסיה כמטרה. 

נ.ב. אהבתי שהבאת את אפגניסטן כדוגמא לחשיבה ערבית. לא בטוח מה זה חשיבה ערבית, ולא בטוח שאפגנים הם ערבים, אבל אני לא זוכר שאפגניסטן ניסתה לפלוש לברה"מ אחרי הנסיגה של הסובייטים. ואני לא כל כך בטוח שמתארגנת עכשיו פלישה אפגנית לשטחי ארה"ב. 

לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

או שטרור מוצדק,

אתה מבלבל באופן עקבי בין הסבר להצדקה. אני יכול להסביר למה אתה מצביע בן גביר אבל אני לא מצדיק את זה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

אבל אתה כבר קבעת שאתה יודע מה רובם רוצים כמה פעמים. אז לא הבנתי איפה העלתי בשמך משהו שהוא "מנותק מהמציאות". אתה אולי רוצה להגיד שאתה לא מעוניין בדילול אוכלוסיה כמטרה. 

זה שהם רוצים זה יפה ונכון.

אבל רצון זה לא טרור.

טרור זה טרור, אם ישאירו את הרצון הזה לעצמם ולא יהרגו יהודים, אז הם גם יישארו כאן עם הרצונות האלה שלהם.

כמובן שדילול אוכלוסיה זה לא מטרה, למה שזה תהיה מטרה? זה אפילו לא אמצעי.

בניגוד מוחלט לצד הפלשתיני - שכן רואה מטרה בדילול עד השמדת האוכלוסיה היהודית. (זה נכון כמעט לכל הפלגים הפלשתיניים, בטח כל המיוצגים בפרלמנט)

לפני 4 דקות, יבגניפ כתב:

נ.ב. אהבתי שהבאת את אפגניסטן כדוגמא לחשיבה ערבית. לא בטוח מה זה חשיבה ערבית, ולא בטוח שאפגנים הם ערבים, אבל אני לא זוכר שאפגניסטן ניסתה לפלוש לברה"מ אחרי הנסיגה של הסובייטים. ואני לא כל כך בטוח שמתארגנת עכשיו פלישה אפגנית לשטחי ארה"ב. 

כנראה ש"חשיבה איסלאמית" זה יותר נכון.

וזה לא קשור לפלישה לבריה"מ או ארה"ב.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)

פורסמו נתונים על ההוצאות בית רוה"מ:
https://news.walla.co.il/item/3502291

ניראה שבנט הצליח לחסוך כמה שקלים לא? :-)

image.thumb.png.9ddd06cff6e3d70e98eb01c8dc9d5a94.png

*נב: מה הם עשו עם כל המים ?? שטפו רכבים לכל השכונה?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

או! בול באתי לשאול את אותו הדבר.

מה הולך שם עם החשמל והמים? מישהו גידל כמה פרחים הידרופוניים? 

כול השאר פחות מעניין אותי, ניתן להיכנס לדיון לגבי האוכל וכאלה, אבל זה פחות מעניין לדעתי. מעניין אותי איך מגיעים להפרשים כאלה בחשמל ומים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבשלים הרבה בסו וויד כנראה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, hwgeek כתב:

פורסמו נתונים על ההוצאות בית רוה"מ:

איזה יופי, יש לנו ראש ממשלה קצת פחות נהנתן מההוא שהיה ממש ממש נהנתן.

אבל כדי להשוות תפוחים לתפוחים - אצל ביבי היו צריכים לתחזק 2 בתים - הבית הפרטי בקיסריה (שמקבל הוצאות מוגבלות יותר) והמעון הרשמי בבלפור.

אצל בנט - המעון הרשמי בבלפור סגור ומסוגר, ולכן אין בו צוות, אין מים, אין גינון, אין חשמל, אין נקיון וכמובן שאין אוכל.

דבר שני שהפריע לי - אצל ביבי הם עשו ממוצע שנתי של 2019-2020 (למה לא יותר מזה? ביבי ראש ממשלה מ-2009! בלפור קיים עוד מלפני כן, תראו לנו גרף או אקסל של ההוצאות לפי הקטגוריות הללו!), אצל בנט ממוצע חודשי, אבל עברה כמעט שנה.

תנו לנו באותו אקסל את ביבי מ-2009 עד 2022, וליד זה עמודה של בנט.

אגב אין לי ספק ששטפו את כל צי האודי ורכבי האבטחה.

נראה לי המידע הכי חשוב בכל ההודעה הזו היא שאיילה חסון צדקה, אחרי שצחקו עליה על עלויות השיפוץ והאסלות, ואמרו שאיבדה את האמינות.

זה בעצמו יכול להצביע שאולי גם בתחקירים אחרים יש לה מידע נכון. אולי. נחכה ונדע.

לפני 4 דקות, David32 כתב:

מה הולך שם עם החשמל והמים? מישהו גידל כמה פרחים הידרופוניים? 

בית אחד מול שני בתים.

בניגוד למצב הנוכחי - גם אם נתניהו ומשפחתו היו בבלפור, עדיין הייתה צריכת מים בקיסריה (כולל בריכה, שלא ברור לי למשל למה המדינה הייתה צריכה לשלם על זה) כי היו שם עובדים והבית היה פעיל, כנ"ל חשמל.

ואם נתניהו ומשפחתו היו בקיסריה, הבית בבלפור היה עדיין פעיל.

• מעניין 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אגב אין לי ספק ששטפו את כל צי האודי ורכבי האבטחה.

אבל אסור לישטוף רכב עם צינור לא? 😉

מעניין מה יהיו המספרים עם לפיד... יהיה טוב להשוואות אקסל בין שלושת המנהיגים בעוד מס' שנים.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בית אחד מול שני בתים.

איש, ביבי הוציא פי-5...

שני בתים, תקופה קצרה יותר... אבל פי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, hwgeek כתב:

אבל אסור לישטוף רכב עם צינור לא? 😉

מעניין מה יהיו המספרים עם לפיד... יהיה טוב להשוואות אקסל בין שלושת המנהיגים בעוד מס' שנים.

מה שקורה מאחורי החומות בבלפור...

לפני 10 דקות, falou כתב:

איש, ביבי הוציא פי-5...

שני בתים, תקופה קצרה יותר... אבל פי 5

תלוי מה, אוכל פי 1.5 (כולל העסקת מבשלת), חשמל פי 4, עובדים פי 2 (אבל העסיק 8 עובדים לעומת 3 אצל בנט), תחזוקה וניקיון פי 9 (אבל כמה מתוך זה הולך על בלפור שלטענת משרד ראש הממשלה אינו שמיש):

ציטוט

*5. יודגש ויובהר פעם נוספת - מראש הממשלה נבצר להשתמש במעון ברחוב בלפור בירושלים, נוכח השיפוצים הביטחוניים הנדרשים במעון, שהם דרישה ארוכת שנים של שב"כ ואגף הביטחון במשרד ראש הממשלה.* עמדתם זו נכתבה והוצגה פעמים רבות בעבר - מצ"ב תגובת השב"כ לתקשורת מהחודש שעבר.

שים לב להבדלים בין החישוב החודשי לשנתי, אצל בנט בחודשי זה 15 אלף והשנתי זה 170 אלף (כלומר שנתי זה כמעט 11 חודשי ממוצע), אצל ביבי החודשי 142 אלף והשנתי 875 אלף (כלומר שנתי זה בערך 6 חודשי).

שזה קצת מוזר.

פרחים פי אינסוף, אני מניח שפרחים זה תקציב שמיועד רק לאירוח רשמי, ומכיוון שאין כאלה ברעננה אי אפשר לנצל אותו.

גינון פי 2 (2 בתים פרטיים מול בית פרטי אחד).

מים פי 7 בערך (בית עם בריכה וג'קוזי).

כמובן שעכשיו ביבי או מי מטעמו יביא נתונים משלו, או ישחק עם הנתונים לצרכיו.

בכלל אגב לא ברור לי למה שהמדינה תכסה הוצאות מעון פרטי של ראש ממשלה כלשהו.

מהרגע שנבחר - שיעבור לבלפור, ויחיה שם, אם רוצה ללכת למעון הפרטי לסופ"ש - יעשה את זה על חשבונו, כמו שאם הוא נוסע לחופשה פרטית הוא מממן את החופשה והמלונות בעצמו.

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 8 דקות, m3x7r3m3 כתב:

בכלל אגב לא ברור לי למה שהמדינה תכסה הוצאות מעון פרטי של ראש ממשלה כלשהו.

מהרגע שנבחר - שיעבור לבלפור, ויחיה שם, אם רוצה ללכת למעון הפרטי לסופ"ש - יעשה את זה על חשבונו, כמו שאם הוא נוסע לחופשה פרטית הוא מממן את החופשה והמלונות בעצמו.

אני לגמרי מסכים.

• רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...