Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצריכה שלהן רק עולה כל שנה למרות החוק שנועד להפחית את השימוש בהן, זה מה שקורה איתן. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
לפני שעתיים, farkash7 כתב:

השיטה שכן יכולה לתרום היא לתקוף בכל פעם סוגיה אחרת ולגרום לאנשים לשלם על הזיהום שלהם.
עכשיו תקפו את החד פעמי.
מחר יתקפו את ענף הבשר עם "מס בשר" נניח.
מחרתיים יתקפו את תעשיית הדלקים.
ובעוד שנה יטילו "מס זיהום" על טיסות.

לפני כן הצעת להגביל ילודה בשביל לא לזהם. ואחרי זה הצעת לשלם למדינות על אויר בכדי שלא יכרתו יערות.

איבדת את זה. העולם נועד לשרת אותנו ולא אנחנו אותו, והמטרה על שמירת הסביבה היא נטו בשבילנו ולא כערך עליון ונפרד.

בכל רגע נתון רווחת האנושות עדיפה על פני איכות הסביבה. אלא מה בשביל לא לגרום לקטסטרופה סביבתית שתוריד את רמת החיים של האנושות. מהכרח גמור אנו מקצים משאבים לשמור על הסביבה.

לפי הלוגיקה שלך הכי טוב להשמיד את כל האנושות כך ישאר עולם ללא זיהום:)

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 4 דקות, yd b-4 כתב:

עדיין החברה החרדית "כחברה" על כל גווניה כולל כל הקצוות והאמצע. מפותחת יותר, משכילה יותר, עובדת יותר, משולבת יותר וחיה ברמת חיים גבוהה יותר. מהמקבילה אום אל פאחם או רהט.

יכול להיות. אשמח לקרוא אם יש לך משהו שמלמד על זה.

לפני 18 דקות, yd b-4 כתב:

כבר דיברנו על זה רוב החרדים משכילים לאו דווקא בתחום שמעניין אותך או מועיל לשיטתך, אבל תמצא ברובם אנשי שיח

אין קשר למשהו שמעניין אותי או לא מעניין אותי. נדמה לי שפעם אחרונה שבדקתי, הסתבר שחרדים שמגיעים לאקדמיה מתקשים להשתלב גם כי אין להם כלים בסיסיים לזה. "השכלה" זה סט של כלים, אני מניח. לא בטוח כמה מהם קיימים אצל החרדים. 

לפני 5 דקות, yd b-4 כתב:

על פני אוכלוסיה שלא שונאת אותך בדיפולט, גם אם יש לך טענות רבות על התנהלותה והשפעת דרך חייה על חייך. היא טיפשות.

לא דובר על העדפת אוכלוסיה בשם העדפת אוכלוסיה. דובר על מה שיכול להשתלם יותר לחברה פה. זה הקונטקסט. ואני לא בטוח שהשקעה בחרדים משתלמת יותר.

לפני 6 דקות, yd b-4 כתב:

זה לא באמת שנאה עצמית. ממני או מהחרדים את מ-צ-פ-ה למשהו. ולכן אתה כועס.

מהאוכלוסיה הערבית אתה מצפה לשקט ושלא יפריעו ובזה תהיה מבסוט לגמרי.

כמובן שזו לא שנאה עצמית. זה ביטוי חסר תוכן ומשמעות שמאחוריו אין דבר חוץ מפסיב אגרסיב, מאוד מאוד מאוד מאוד ציני. אני != אתה. מבחינתי, אנסתם כל כך את הקשר האתני, נניח דתי, בינינו, שהוא כבר לא מעניין. ולכן גם אם הייתי שונא אותך, ואני לא, זה לא מעיד שום דבר על מה שאני מרגיש כלפי עצמי. זה שאתה חושב שאני, כנציג החילוניות, חייב לך, כנציג החרדים, משהו - זו בעיה שלך. אבל הנקודה הבסיסית פה היא שאני לא חייב לך דבר. ואני לא צריך "לשנוא את עצמי" כדי לא לרצות לתת לך, כנציג החרדים, עוד ועוד ועוד כסף, כשברור לי שהסיכוי שזה יחזור אלי הוא 0. 

אני גם לא מצפה מכם לשום דבר חוץ מזה שתפסיקו להזיק. זו כבר תהייה התחלה טובה.  

לפני 16 דקות, yd b-4 כתב:

לפי הלוגיקה שלך הכי טוב להשמיד את כל האנושות כך ישאר עולם ללא זיהום:)

אין שום דבר קיצוני בציטוט של פרקש שהבאת. העולם אכן הולך לכיוון הזה בהדרגה (למשל איסור כניסה של מכוניות לא חשמליות למרכזי ערים במערב).

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ממשיכים עם משילות וציות לפקודות.

מח"ט שומרון קיבל הוראה מאלוף הפיקוד להיכנס לקבר יוסף, כדי לתקן את מה שהרסו הפלסטינים, בפרופיל נמוך, בלי יח"צ ובלי תקשורת.

אץ רץ לו המח"ט, התייעץ עם מפקדיו האמיתיים, חברי כנסת ימניים וראש מועצת יש"ע וביצע את המשימה, תוך הכנסת תקשורת ודיווח בזמן הפעילות.

אח"כ יבואו אותם חברי כנסת וידברו על משילות ועל ממלכתיות.

https://www.haaretz.co.il/misc/smartphone-article/.premium-1.10739567?utm_source=App_Share&utm_medium=Android_Native&utm_campaign=Share

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, יבגניפ כתב:

שום דבר קיצוני בציטוט של פרקש שהבאת. העולם אכן הולך לכיוון הזה בהדרגה

הוא התייחס לאמירה שלו שהאידאל זה לשלם על אויר.

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, יבגניפ כתב:

1. יכול להיות. אשמח לקרוא אם יש לך משהו שמלמד על זה.

אין קשר למשהו שמעניין אותי או לא מעניין אותי. נדמה לי שפעם אחרונה שבדקתי, הסתבר שחרדים שמגיעים לאקדמיה מתקשים להשתלב גם כי אין להם כלים בסיסיים לזה. "השכלה" זה סט של כלים, אני מניח. לא בטוח כמה מהם קיימים אצל החרדים. 

2. לא דובר על העדפת אוכלוסיה בשם העדפת אוכלוסיה. דובר על מה שיכול להשתלם יותר לחברה פה. זה הקונטקסט. ואני לא בטוח שהשקעה בחרדים משתלמת יותר.

כמובן שזו לא שנאה עצמית. זה ביטוי חסר תוכן ומשמעות שמאחוריו אין דבר חוץ מפסיב אגרסיב, מאוד מאוד מאוד מאוד ציני. אני != אתה. מבחינתי, אנסתם כל כך את הקשר האתני, נניח דתי, בינינו, שהוא כבר לא מעניין. ולכן גם אם הייתי שונא אותך, ואני לא, זה לא מעיד שום דבר על מה שאני מרגיש כלפי עצמי. זה שאתה חושב שאני, כנציג החילוניות, חייב לך, כנציג החרדים, משהו - זו בעיה שלך. אבל הנקודה הבסיסית פה היא שאני לא חייב לך דבר. ואני לא צריך "לשנוא את עצמי" כדי לא לרצות לתת לך, כנציג החרדים, עוד ועוד ועוד כסף, כשברור לי שהסיכוי שזה יחזור אלי הוא 0. 

3. אני גם לא מצפה מכם לשום דבר חוץ מזה שתפסיקו להזיק. זו כבר תהייה התחלה טובה.  

1. השכלה לא מחייב להגיע לאקדמיה, זה שההשכלה שלהם לא מסתדרת עם ההשכלה של יבגניפ לא אומר שהם לא משכילים, רק שהם חיים בצורה אחרת ממך ורואים את הצורך שלהם בצורה שונה. 
2. החברה החרדית בסופו של דבר תורמת גם אם זה בצורה פחותה ממהנדס תוכנה ברמת החייל.
רוב (וכן, זה עדיין רוב) האוכלוסייה היהודית בישראל עדיין עושה ברית מילה, עלייה לתורה וחתונה יהודית כשרה. החב"דניקים שמזלזלים בהם עוזרים לכל יהודי ברחבי העולם ללא שום תמורה, וכנראה שהילדים של אותם חילונים שכל כך שונאים את החרדים יגיעו אליהם פעם או פעמיים בטיול שלהם בדרום אמריקה.

3. החרדים לא באמת מזיקים לך. כן, הם מקבלים קצת יותר כסף ממך אבל הם לא פוגעים לך במשפחה, גובים פרוטקשן או רוצחים את מי שהסתכל על הבת שלהם לא נכון.

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

ממשיכים עם משילות וציות לפקודות.

מח"ט שומרון קיבל הוראה מאלוף הפיקוד להיכנס לקבר יוסף, כדי לתקן את מה שהרסו הפלסטינים, בפרופיל נמוך, בלי יח"צ ובלי תקשורת.

אץ רץ לו המח"ט, התייעץ עם מפקדיו האמיתיים, חברי כנסת ימניים וראש מועצת יש"ע וביצע את המשימה, תוך הכנסת תקשורת ודיווח בזמן הפעילות.

אח"כ יבואו אותם חברי כנסת וידברו על משילות ועל ממלכתיות.

https://www.haaretz.co.il/misc/smartphone-article/.premium-1.10739567?utm_source=App_Share&utm_medium=Android_Native&utm_campaign=Share

מבסוט עליו. 
אם צה"ל הגדול עם ה-60 מיליארד שקל שלו מפחד ממחבלים בג'נין, אנחנו בבעיה. 
אתם לא מבינים שהרצון הזה להקטין את הפעילות שלנו ולנסות להיות חמודים רק מביא עלינו עוד ועוד טרור.
אלוף פיקוד פחדן. אם יש איום לכוחות צה"ל שיכניס גם טנקים. 
פתאום הארץ נלחמים ב"סיכון חיי אדם", כשנכנסים שבחים ורוצחים הם יושבים בשקט.
עריכה: קראתי את התלונות של הגורמים המדיניים, שהוא גרם למבוכה לרשות הפלסטינית.
שקודם כל אותה רשות תפסיק לשלם משכורת לרוצחים אחרי זה שידברו על מבוכה.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

מבסוט עליו. 
-
אלוף פיקוד פחדן.

אז כל קצין, כטוב בעיניו יעשה?

אפשר לסגור את הצבא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

נדמה לי שפעם אחרונה שבדקתי, הסתבר שחרדים שמגיעים לאקדמיה מתקשים להשתלב גם כי אין להם כלים בסיסיים לזה. "השכלה" זה סט של כלים, אני מניח. לא בטוח כמה מהם קיימים אצל החרדים. 

לא יודע מאיפה שמעת את זה, אצלנו במגמות של הנדסת חשמל/מחשבים, הסטודנטים החרדים זה בדרך כלל אם לא מהמצטיינים, אז מעל הממוצע.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

הוא התייחס לאמירה שלו שהאידאל זה לשלם על אויר.

מה בדיוק בעייתי בזה?

רגע זה בסדר לשלם לדיקטטורות תומכות טרור מיליארדים על נפט שמזהם את כדור הארץ, אבל זה לא לגיטימי לשלם למדינות שבשטחן יש יערות גשם, הריאות של העולם, כדי שבמקום לכרות עצים בשביל כסף וגידול בקר (שמזהם בפני עצמו) ישמרו על היערות, ואפילו יתנו להם לגדול ולהתפשט?
כן כן אם אתה חושב על מה שילמת בסוף אז יוצא ששילמת על "אוויר", אבל היערות הללו לא רק מייצרים חמצן בכמויות פסיכיות וביעילות שאנחנו לא קרובים אליה, הן גם בולעות CO2 שאנשים משקיעים טונות של כסף בכל מני מיזמים היום כדי "לכלוא" CO2. במקום זה יש להם משהו קיים ועובד, אבל יותר כלכלי להפיק ממנו LACK או כל קללה שוודית אחרת.

התפיסה שלכם את העולם שגויה. היא לא רק שגויה, היא מתאימה מאוד ל"משיחיים" שמאמינים שאלוהים ברא את העולם וכל מה שבתוכו בשבילנו. תפיסה אינפנטילית.
העולם הזה היה הרבה לפנינו (רמז יותר מ-6 ימים), ויהיה הרבה אחרינו בין אם יוכל לתמוך בחיים או לא, ואם לא נשכיל לשמור עליו מי שישלם את המחיר זה אנחנו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מישהו אמר שלא צריך לשמור על העולם?
אבל יש לשמור על העולם ולחיות בו ויש להתאבד כדי שחס וחלילה לא תפליץ על איזה פרח והוא ינבול...

לפני 13 דקות, יובל .מ. כתב:

השכלה לא מחייב להגיע לאקדמיה, זה שההשכלה שלהם לא מסתדרת עם ההשכלה של יבגניפ לא אומר שהם לא משכילים, רק שהם חיים בצורה אחרת ממך ורואים את הצורך שלהם בצורה שונה. 

נכון, אבל צריך לרכוש בסופו של דבר כישורים כדי להתפרנס. אם בן אדם מגיע לגיל 20 בלי לדעת אנגלית ומתמטיקה הסיכוי שלו להתפרנס בכוחות עצמו בלי להתבסס על עזרה מהמדינה נמוך.

החברה החרדית בסופו של דבר תורמת גם אם זה בצורה פחותה ממהנדס תוכנה ברמת החייל.
רוב (וכן, זה עדיין רוב) האוכלוסייה היהודית בישראל עדיין עושה ברית מילה, עלייה לתורה וחתונה יהודית כשרה. החב"דניקים שמזלזלים בהם עוזרים לכל יהודי ברחבי העולם ללא שום תמורה, וכנראה שהילדים של אותם חילונים שכל כך שונאים את החרדים יגיעו אליהם פעם או פעמיים בטיול שלהם בדרום אמריקה.

דיברתם מי תורם יותר, חרדים או ערבים. אז גם החברה הערבית תורמת גם אם זה בצורה פחותה ממהנדס תוכנה ברמת החייל.

החרדים לא באמת מזיקים לך. כן, הם מקבלים קצת יותר כסף ממך אבל הם לא פוגעים לך במשפחה, גובים פרוטקשן או רוצחים את מי שהסתכל על הבת שלהם לא נכון.

הם פוגעים לך בחופש התנועה, בחופש לחיות עם מי שאתה רוצה ואיך שאתה רוצה, גובים פרוטקשן מעסקים בגלל הבלעדיות על הכשרות, ועוד. וכל זה בצורה חוקית למהדרין, שאתה לא יכול לעשות כלום נגד זה כי נבחרי הציבור שלך מצייתים לנבחרי הציבור שלהם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)

מישהו ביקש ממכם להתאבד?
ביקשו ממכם להוריד את צריכת החד פעמי. אויי אויי אויי, ממש קץ חיי הרווחה במאה ה21.

ודרך אגב לא אמרתי שלשלם על "אוויר" זה האידיאל. אמרתי שזה יותר טוב ממה שעכשיו ומכל מני מיזמים הזויים שמנסים לקדם של כליאת CO2.
את האידיאל תיארתי במדוייק, האידיאל הוא כור היתוך גרעיני. עשית את זה פתרת את כל הבעיות.

לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

הזבל בישראל מטופל ברמה גבוהה ולא באמת מזהם את הכדור. זה כמו להגיד לשוטר להתעלם מרצח באמצע הרחוב כי הוא ראה מישהו עובר ברגל מעבר חצייה באור אדום.

במטופל ברמה גבוהה אתה מתכוון נקבר באדמה? 
בוא אגלה לך סוד, זה שקברת את הזבל באדמה לא אומר שהוא לא עושה נזקים. מה שנקרא לטמון את הראש בחול.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 9 דקות, יובל .מ. כתב:

1. השכלה לא מחייב להגיע לאקדמיה, זה שההשכלה שלהם לא מסתדרת עם ההשכלה של יבגניפ לא אומר שהם לא משכילים, רק שהם חיים בצורה אחרת ממך ורואים את הצורך שלהם בצורה שונה. 

חיים על חשבוני. וכמובן. השכלה לא מחייבת אקדמיה. שיקימו את חברת המופת שלהם עם ההשכלה שלהם. לא על חשבוני בבקשה.

לפני 11 דקות, יובל .מ. כתב:

2. החברה החרדית בסופו של דבר תורמת גם אם זה בצורה פחותה ממהנדס תוכנה ברמת החייל.

אתה יכול להאחז ולהאמין במה שאתה רוצה.

החב"דניקים שמזלזלים בהם עוזרים לכל יהודי ברחבי העולם ללא שום תמורה, וכנראה שהילדים של אותם חילונים שכל כך שונאים את החרדים יגיעו אליהם פעם או פעמיים בטיול שלהם בדרום אמריקה.

ריגשת אחי.

המציאות היא יותר צינית במקרה הזה. אני מכיר כמה כאלו שנחתו אצל החבדניקים. הם היו צריכים פסיכולוג, טיפול בפוסט טראומה ועוד. במקום זה נפלו על מחזירים בתשובה שתפסו אותם בנקודות שפל והראו להם את האור.

דת נלוות לקיום האנושי משחר ההיסטוריה. לא צריך ש-40% מהאוכלוסיה ילמדו בכולל בשביל זה. די בטוח. זה לא סקלבילי.

לפני 15 דקות, יובל .מ. כתב:

החרדים לא באמת מזיקים לך. כן, הם מקבלים קצת יותר כסף ממך אבל הם לא פוגעים לך במשפחה, גובים פרוטקשן או רוצחים את מי שהסתכל על הבת שלהם לא נכון.

הם לא בתחרות מול הערבים מי מזיק יותר. אבל הם מזיקים לא פחות. ואולי יותר. כי הם נמצאים בשלטון כמעט בדיפולט, מכתיבים את החוקים, את מה שאנחנו יכולים או לא וכו'..

"מקבלים קצת יותר כסף"

...

מת איך הליברליות הכלכלית נגמרת כשמגיעים לחרדים. לא רוצה לתת להם גם אגורה. לגיטימי, לא?

לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

מבסוט עליו. 

כלומר מה שמעניין זו רק המטרה. אם ימין אז מותר הכל. יפה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, farkash7 כתב:

ביקשו ממכם להוריד את צריכת החד פעמי. אויי אויי אויי, ממש קץ חיי הרווחה במאה ה21.

לא, ביקשו לשלם יותר. 
לשלם יותר על הפלסטיק הזה, על אוכל, על דלק, על טיסות, על חשמל, על מכוניות, על דירות, על אוויר, על הכל. וכל זה כי אנחנו טפיל שצריך לשלם על זה שהוא חי בפלנטה הזו. מילא הכסף הזה היה מתועל לפיתוח טכנולוגיות שימנעו זיהום, אבל הוא לא.
חכה שנתיים, נראה מה יהיה עם צריכת החד פעמי אחרי המס. אני חושב שזה יחזור לאותם מימדים כמו לפני. אותו דבר המשקאות המתוקים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, SlowRide כתב:

לשלם יותר על הפלסטיק הזה

מבורך.

על אוכל, על דלק, על טיסות, על חשמל, על מכוניות, על דירות, על אוויר, על הכל

לא קשור.

וכל זה כי אנחנו טפיל שצריך לשלם על זה שהוא חי בפלנטה הזו

זה אתה אמרת. לא אני.

חכה שנתיים, נראה מה יהיה עם צריכת החד פעמי אחרי המס. אני חושב שזה יחזור לאותם מימדים כמו לפני. אותו דבר המשקאות המתוקים.

אז בינתיים זה עזר? יופי. תאכלו את הכובע שנתיים בבקשה בשקט, אם בעוד שנתיים התגלה שטעיתי אני אכל את הכובע.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, farkash7 כתב:

לא קשור

לפני 4 שעות, farkash7 כתב:

מחר יתקפו את ענף הבשר עם "מס בשר" נניח.
מחרתיים יתקפו את תעשיית הדלקים.
ובעוד שנה יטילו "מס זיהום" על טיסות.

קשור?

לפני 4 דקות, farkash7 כתב:

זה אתה אמרת. לא אני.

את זה אמר מי שקבע שזה שנולדת מזהם כמו טיסה ורכב צמוד, והרבה יותר מכלים חד פעמיים. אם חיים הם הבעיה, הפתרון ברור.

לפני 8 דקות, farkash7 כתב:

תאכלו את הכובע שנתיים בבקשה בשקט, אם בעוד שנתיים התגלה שטעיתי אני אכל את הכובע

כולנו אוכלים את הכובע כי המחייה שלנו מתייקרת, רק שלא כולנו רואים את זה. חלק פשוט אוהבים לקבל את הכאפה ולהגיד yes daddy מגיע לנו. אז לך לא מפריע כי אתה לא משתמש הרבה בחד פעמי, סבבה גם אני לא. לא שותה קולה וספרייט, סבבה גם אני לא. אבל אתה טס? אוכל בשר? נוסע באוטו? יש לך ילדים?
אם אתה רוצה שישתמשו פחות בחד פעמי, תבטל את המס על מוצרים דומים מתכלים.

• תוכן חדש...